Deschidere cont

Procesul de deschidere cont WinBet poate fi parcurs fără nici o problemă în maximum trei minute. Iar pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi prezenta în această secțiune un scurt tutorial care să îți prezinte pas cu pas tot ce ai de făcut pentru a avea un cont activ. Dar așa cum vei vedea, procedeul este unul simplu și intuitiv.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. WinBet înregistrare - ce să știi înainte de a deschide un cont?
 2. Tutorial deschidere cont WinBet pas cu pas
 3. WinBet Login – loghează-te pe cont și începe să pariezi


1. WinBet înregistrare - ce să știi înainte de a deschide un cont?

Încă sunt mulțte persoane care evită să joace la case de pariuri online deoarece la deschiderea contului sunt solicitate destul de multe date personale precum nume, adresă și chiar CNP. Trebuie să înțelegi că vorbim despre un cont pe care urmează să depui bani reali, deci din anumite perspective acest cont de pariuri online chiar poate fi asemănat cu un cont bancar. Pe lângă asta, trebuie să privești lucrurile și din perspectiva casei de pariuri – nu ți se pare normal ca aceasta să își cunoască clienții? Agenția trebuie să interzică accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani, și să aibă grijă la eventualii clienți care pot abuza de pe urma ofertelor promoționale utilizând conturi multiple.

Oricum și dacă pariezi la agenții de cartier, tot trebuie să înmânezi staff-ului de acolo cartea ta de identitate atunci când ridici câștigurile, deci practic tot îți expui datele. Nu este nici o diferență din acest punct de vedere. Ce îți pot spune cu siguranță este că agenția va păstra toate datele tale confidențiale: nu primești plicuri acasă, nu îți vine nimeni la ușă, iar apropiații nu au cum să afle că joci la pariuri sportive. Totuși recomand să nu ascunzi astfel de lucruri familiei; în caz că te vei confrunta la un moment dat cu probleme de joc ei vor fi primii care te vor putea ajuta.

Așa că poți deschide cont WinBet cu încredere, toate aspectele menționate fiind valabile pentru orice casă de pariuri online licențiată în România. Și încă un lucru important – nu folosi date false deoarece va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a putea solicita o retragere. Deci nu vei avea cum să îți retragi câștigurile dacă ai introdus informații eronate.

 

2. Tutorial deschidere cont WinBet pas cu pas

Intră pe winbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus. Se va deschide un formular format din mai multe părți după cum urmează:


Prima parte - date ce țin de cont

 • Nume de utilizator - Acesta trebuie să aibă între 3 și 15 caractere. Cu numele de utilizator te vei loga pe cont de fiecare dată când vrei să pariezi.
 • E-mail – o adresă de poștă electronică pe care s-o asociezi contului de pariuri WinBet
 • Parolă – alege o parolă de 6-64 caractere. Vei avea nevoie de aceasta de fiecare dată când te loghezi pe cont.
 • Confirmă parola – introdu parola încă o dată
 • Telefon mobil – introdu un număr de telefon valabil în cazul în care agenția trebuie să te contacteze


Partea a doua - informații personale

 • Prenume – introdu numele mic
 • Nume de Familie – introdu numele de familie
 • Oraș – selectează din listă orașul în care locuiești
 • Adresă – introdu adresa la care locuiești, așa cum apare pe buletin


Partea a treia - detalii finale

 • CNP – introdu codul numeric personal
 • Data nașterii - data la care te-ai născut
 • Sex - Bărbat / Femeie
 • Confirm că am atins vârsta de 18 ani, am citit și sunt pe deplin de acord cu Termenii și Condițiile, regulile Winbet, politica de confidențialitate, utilizare a cookie-urilor și sunt de acord că datele mele vor fi verificate.Bifează căsuța, dar recomand să citești regulamentul de joc să știi ce termeni accepți, nu să vii după aia să țipi că te-a furat agenția deși poate situația respectivă e acoperită de regulament (am văzut o groază astfel de cazuri).

 

3.WinBet Login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce ai finalizat procesul de înregistrare vei primi un mail care conține un link de activare a contului WinBet. Logarea pe cont se face completând numele de utilizator și parola asociată acestuia; tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”Conectare” din colțul dreapta sus a paginii principale winbet.ro. Acum că ești logat, poți efectua un depozit, după care poți plasa primul pariu online la WinBet!

4 utilizatori au ales WinBet

Pariezi aici ?