WinBet
L1183150W000826

WinBet

8.7
user photo
Baicu Marius
2024-05-31 12:18:48

WinBet - 20RON FREEBET + 20RON la Aviator bonus fără depunere

WinBet este una dintre cele mai noi agenții licențiate, dar recunosc că la intrarea ei pe piața din România nu auzisem prea multe despre aceasta. De aceea a venit momentul să îi luăm la purificat serviciile oferite pentru a vedea dacă acestea se ridică la nivelul celor furnizate de către concurență și dacă merită să jucăm aici în detrimentul unor operatori mult mai cunoscuți, care au avut la dispoziție ani de zile pentru a ne câștiga încrederea. Așa că citește în cele ce urmează această Winbet recenzie!

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

1. WINBET LEGAL ÎN ROMÂNIA. ACTUALIZAT MAI 2024

Conform D.ONJN 381 /27.02.2018, Global Interactive Solution Limited deține licența cu numărul L1183150W000826. Aceasta îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 29.02.2028. Licența a fost obținută în martie 2018, dar site-ul a început să fie funcționabil abia în 2020.


2. WINBET AGENȚII STRADALE - PROGRAM, FRANCIZĂ ETC. TRENDURI 2024

Winbet are și o rețea de agenții stradale. Ce-i drept, vorbim de o rețea restrânsă. Pe site-ul operatorului sunt prezentate 11 sucursale în București și una în Iași. De remarcat este că fiecare agenție are prezentare cu poză, astfel că poți afla care sunt serviciile de care beneficiezi. De exemplu, în unele locații se pot organiza petreceri tematice și se poate plăti cu cardul, nu este nevoie să ai bani în numerar ca să joci la pariuri sportive sau la aparate.

Agenții Winbet program funcționare

Sălile de jocuri sunt deschise 24 / 7 și ies în evidență datorită jackpot-urilor puse la bătaie în fiecare seară. Ca orice săli de jocuri care se respectă, și cele de la WinBet vin cu programe de fidelizare pentru clienții lor prin obținerea unui Bonus Club Card. De asemenea, clienții pot profita de băuturi gratuite din partea casei!

Periodic, sunt organizate tombole cu premii. De exemplu, în finala campaniei „Comorile ascunse”, din luna martie, au fost acordate premii totale de 270.000 RON. 

Franciză Winbet

Nu am găsit nicăieri informația cum că Winbet ar avea disponibil un program de tip franciză. Așa cum am precizat mai sus, există doar câteva agenții stradale ale acestui brand de jocuri de noroc, iar ele aparțin operatorului, deci se ridică la cele mai înalte standarde, din toate punctele de vedere.

Dacă te interesează subiectul francizei la pariuri sportive, îți recomand să citești și articolul : „Ce înseamnă să ai o franciză de pariuri sportive și ce agenții oferă această posibilitate?

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

3. DESCHIDERE CONT WINBET ONLINE – CUM DESCHID UN CONT NOU

 1. Intră pe Winbet.ro
 2. Dă click pe „Înscriere”, buton aflat în dreapta sus
 3. Completează formularul de înregistrare:
 • prenume, nume de familie, data nașterii, gen
 • email, număr de telefon, adresă, oraș, cetățenie, CNP, monedă
 • nume utilizator, parolă, cod bonus (opțional)
 • bifează că ai 18 ani împliniți, că ești de acord cu termenii și condițiile și că vrei să primești mesaje promoționale (altfel, nu poți activa niciun bonus)

    4. Apasă pe „Înregistrare”
    5. Activează contul cu click pe link-ul primit pe email.

Acum ai un cont Winbet online, și te poți loga pe acesta pentru a începe a te juca.
 

4. VERIFICARE CONT Winbet – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC

 1. Loghează-te pe contul WinBet Online sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 2. Accesează secțiunea ”Profilul Meu” (dând click pe avatarul de profil din colțul dreapta sus) – ”Profil” – ”Verificare”.
 3. Selectează tipul de document  – „Buletin / Pașaport” în acest caz.
 4. Selectează fișierul respectând regulile menționate pe respectiva pagină.

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

5. METODE DE PLATĂ WINBET – CUM DEPUN ȘI RETRAG BANI?

 1. Intră pe Winbet.ro și loghează-te în contul tău de jucător.
 2. Apasă pe butonul „Depune”, din partea superioară a ecranului.
 3. Selectează una din metodele de plată afișate și urmează instrucțiunile. Acest operator acceptă următoarele metode de plată:
 • Card bancar – depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON, timp de transfer – instant
 • Skrill și Neteller - depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON, timp de transfer – instant
 • Paysafecard - depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.600 RON, timp de transfer – instant
 • CashpayWinbet.ro - depunere minimă 5 RON, depunere maximă 45.000 RON, timp de transfer – instant, după primirea aprobării*

Indiferent de varianta aleasă, se percepe taxa de 2% (taxa pe viciu).

* Este posibilă doar alimentarea contului de jucător cu numerar direct în locațiile Winbet Basarabia, Unirii și 1 Decembrie.

Poți solicita o retragere numai după ce îți verifici contul. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Loghează-te în contul Winbet Online.
 2. Accesează „Profilul meu”, apoi „Bancă”
 3. Alege metoda  de plată și completează suma. Ai următoarele opțiuni:
 • card bancar – retragere minimă 60 RON, timp de transfer – 24-72 de ore lucrătoare
 • Skrill și Neteller - retragere minimă 60 RON, timp de transfer – instant


6. CUM PLASEZ PARIURI WINBET - SINGLE, MULTIPLU, ÎN SISTEM CU BAZE

 1. Intră pe Winbet.ro și loghează-te în cont.
 2. Dă click pe butonul „Sport”, din meniul orizontal superior 
 3. Alege sportul pe care vrei să pariezi, apoi competiția (sau țara și abia apoi competiția, dacă este vorba de fotbal).
 4. Alege selecțiile dorite și dă click pe cotele asociate, pentru a trece pronosticul pe biletul virtual. Acesta are două tab-uri: Simple și Systems.

Pariuri Simple - Alege tab-ul „Simplu” din biletul virtual și completează în chenarul rezervat mizei suma pe care vrei să o joci. Poți plasa bilete cu o singură selecție sau cu mai multe selecții (cota finală este produsul cotelor tuturor selecțiilor).

Pariuri în Sistem – Dă click pe tabul „Sisteme” din partea superioară a biletului virtual apoi alege sistemul dorit. În dreptul fiecărei selecții există și opțiunea „Fix”, care îți permite să joci bilete cu baze la Winbet Online. Selecția fixată va fi bază (poți avea mai multe baze). Restul selecțiilor pot fi jucate în sistem.

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!


7. VERIFICARE BILET ONLINE WINBET – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Dacă vrei să afli statusul unui pariu online plasat la Winbet, trebuie să procedezi astfel:

 1. Loghează-te în cont 
 2. Accesează „Profilul meu”, apoi „Istoric”, apoi „Sport” 
 3. Sunt afișate toate biletele pe trei categorii: „live”, „pariuri finalizate” și „pariuri în așteptare”.


8. OFERTĂ WINBET– CE NE OFERĂ WINBET.RO

Oferta WinBet acoperă aproximativ 35 sporturi, printre care găsim și câteva discipline de nișă cum ar fi badminton, polo pe apă, cricket, darts, IndyCar, Cross-Country sau floorball. Ca și ofertă sportivă, acest operator se apropie în prezent de Unibet.ro, Netbet.ro, Betano.ro sau Betfair.ro. În urmă cu câțiva ani, nu aveam prea multe cuvinte de laudă la acest capitol.

Este diferență mare între oferta pentru fotbal și cea pentru alte sporturi. În momentul scrierii acestei recenzii, sunt 1128 de pariuri disponibile pentru „sportul rege”, următoarele discipline în top fiind tenisul de masă (288) și tenisul de câmp (211). Nici pariorii pe hochei pe gheață nu au de ce să se plângă (182 de pariuri).

Winbet ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

Oferta pe fotbal de la WinBet conține inclusiv pariuri pe ligi de mâna a doua sau a treia cum ar fi liga din Myanmar, Etiopia, Jamaica sau Turcia amatori (!). Vestea bună este că chiar și la astfel de partide între echipe de care nu a auzit nimeni tot vei găsi un număr decent de opțiuni de pariere, astfel încât vei putea juca și alte opțiuni în afară de pariuri pe câștigător sau total goluri.

Evident lucrurile stau mult mai bine când vine vorba de campionatele de top ale Europei sau despre competițiile internaționale. Găsim peste 670 de opțiuni per meci pentru Liga Campionilor, ceea ce nu e rău deloc pentru o agenție care, să fim sinceri, nu este pe primele locuri în topul popularității. 

La WinBet oferta de pariuri pe fotbal are ca avantaj principal prezența unei game variate de pariuri combinate, specifice mai degrabă unei agenții stradale. Poți miza pe combinații precum „Șansă dublă și Total goluri”, „Șansă dublă și ambele echipe marchează”, „Ambele echipe să înscrie și total”, „Pauză/Final și Total” și multe altele. Sunt oferite și pariuri pe handicapuri asiatice.

Vestea bună este că oferta WinBet pe fotbal nu iese în evideță doar în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere, ci și când vine vorba de diversitate. La majoritatea agențiilor online provenite din offline găsim multe pariuri combinate, ca și la WinBet, dar lipsesc alte pariuri precum cornere sau cartonașe. Aici avem din plin astfel de piețe de pariere, în special la meciurile din campionatele importante ale Europei.

Winbet ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Winbet și-a îmbunățit platforma, iar acest lucru este evident în ceea ce privește afișarea ofertei în funcție de diverse filtre. Înainte, exista doar „oferta zilei”. Acum, dacă dai click pe „Calendar”, din meniul lateral stânga, poți afișa evenimentele sportive în funcție de ora de start pentru următoarele 3 ore, 12 ore, 24 de ore, azi, mâine, ș.a.m.d.

În partea de sus sunt afișate toate sporturile în care se joacă meciuri în intervalul selectat. Implicit, în dreptul lor sunt afișate cotele pentru „Rezultat final”, dar poți selecta și alte piețe. De exemplu, pentru fotbal există opțiunile: șansă dublă, total goluri, handicap, ambele marchează. 

Winbet ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Dacă ești fan al „sportului alb”, atunci este bine de știut că poți găsi la WinBet pariuri pe turnee ITF și Challenger. Interesant este că la meciuri între sportivi de care nu am auzit în viața mea erau disponibile peste 20 de piețe de pariere, în condițiile în care majoritatea caselor de pariuri online evită să vină cu o ofertă premeci prea bogată la partide de tenis. Acestea oferă de regulă maxim 10 – 20 de tipuri de pariuri înainte de startul partidei, completând apoi oferta la pariuri live.

În cazul în care vrei să plasezi pariuri la WinBet pe baschet, atunci vei vedea că sunt acoperite tot felul de competiții, de la Franța LNB Pro A și Austria EBL până la Euroliga de Baschet sau NBA. Trebuie remarcat faptul că la partidele din competiții secundare vei găsi la fel de multe opțiuni de pariere ca pe campionatul american : peste 80! Dintre acestea nu lipsesc handicapurile asiatice (care în schimb lipseau la fotbal), total puncte, și nici măcar pariurile de tipul pauză / final sau victorie dublă!

Cei care vor să plaseze la WinBet pariuri sportive pe hochei pe gheață vor găsi peste 40 de piețe la meciurile din NHL, dar și aproximativ 25 de pariuri la partide din Elveția, Canada, sau Finlanda. Nici de aici nu absentează pariurile asiatice sau cele pe total goluri.

Există și un sport de nișă unde WinBet stă mai bine chiar decât multe agenții mai consacrate. Este vorba de eSports (sporturi electronice), unde poți găsi pariuri pe Counter-Strike, DOTA, LOL, Fotbal, Valorant, Wild Rift dar și pe alte jocuri. Este acoperit un număr ridicat de meciuri, deși este drept că în ceea ce privește opțiunile de pariere vom putea paria de cele mai multe ori doar pe câștigător meci.

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

9. WINBET LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Așa că am testat un pic platforma WinBet Live Betting pentru a vedea cum se mișcă. Cotele sunt blocate ceva mai des ca la Unibet.ro, iar informațiile sunt actualizate cu o idee mai târziu, dar delay-ul nu este unul deranjant care să afecteze experiența ta cu pariurile live.

De asemenea, pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul „Pariați”. Aici trebuie să ai un pic de grijă; cotele se modifică des din momentul în care adaugi un pariu pe biletul virtual și până în momentul în care îl confirmi. Și aici nici nu ai posibilitatea de a bifa o căsuță prin care să accepți schimbări automate de cote (așa cum au alte agenții), ceea ce va duce la multe pariuri neplasate și mulți nervi. Asta sigur, dacă pariezi pe evenimente care au loc imediat cum ar fi următorul game la tenis. Dacă joci în schimb pariuri live ceva mai lente, cum ar fi pe un gol până la pauză la fotbal, atunci te vei lovi mai rar de problema oscilației rapide de cote.

În rest nu am observat alte probleme deranjante, dar ce-i drept că nici nu am jucat prea mult pe platforma de live betting WinBet, și nici pe mize mari. Operatorul pune la dispoziția pariorilor și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc). Sunt oferite pariuri live și pe competiții precum liga a 2-a bulgară sau liga a 3-a cipriotă.

10. PARIURI VIRTUALE WINBET

Atunci când dai click pe butonul „Virtuale”, din meniul principal, ai opțiunea să alegi între jocurile (sporturi și loto) furnizate de doi producători: 

 • Elbet – curse de câini, Lucky Balls, Lucky Greek
 • nSoft – curse de ogari, curse de motociclete Speedway, Next Six, Lucky Six, Lucky X.

La cursele de câini produse de Elbet poți paria pe câștigător sau dacă un câine termină pe unul din primele două locuri sau din primele trei locuri. La cursele de motociclete poți paria pe câștigător, pe locul pe care se va clasa un pilot și pe Head to Head (care se va clasa mai sus dintre doi piloți). Cursele sunt la interval de 3-4 minute.

Vrei să pariezi pe loterii virtuale? Nimic mai simplu! Selectezi jocul preferat, adaugi numerele pe bilet, completezi miza și aștepți extragerea. La Lucky X, de exemplu, poți paria pe suma primelor 6 numere (peste/sub 153), pe culoarea primei bile extrase, dacă primul număr extras este par sau impar, dacă primul număr extras este mai mic sau mai mare decât 25.5 etc.

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

11. BONUS WINBET PENTRU CLIENȚII NOI -  PÂNĂ LA 180 RON ÎN FREEBET

 1. Deschide cont acum și verifică-ți identitatea
 2. Efectuează un prim depozit de minim 30 RON și primești un pariu gratuit în valoare de 30 RON
 3. Efectuează un al doilea depozit de minim 50 RON și primești un pariu gratuit în valoare de 50 RON
 4. Efectuează un al treilea depozit de minim 100 RON și primești un pariu gratuit în valoare de 100 RON

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Winbet.

Încasează acum 180 RON în FREEBET-uri la depunere la Winbet!

12. WINBET APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ

La momentul scrierii acestor rânduri casa de pariuri sportive online Win Bet nu avea o aplicație proprie pentru mobil, însă site-ul mobil era optimizat pentru toate platformele: Android, IOS și Windows. Deci pentru a paria la WinBet de pe mobil trebuie să deschizi browser-ul și să introduci adresa www.winbet.ro. Trebuie să fii totuși conștient că lipsa unei aplicații generează câteva probleme.

Primul lucru care mă deranjează când vine vorba de pariat direct din browser-ul mobilului este acela că nu vei putea sta logat pe cont o perioadă mai lungă de timp, astfel încât vei fi delogat destul de des. Și să stai să introduci de fiecare dată userul și parola pe mobil poate fi un pic deranjant. De asemenea lipsesc și opțiunile de personalizate care pot fi găsite la aplicațiile agențiilor mai consacrate.

Un alt minus este acela că nu vei putea seta alarme pentru a fi notificat atunci când un bilet este câștigător / pierzător, și nici nu vei primi notificări legate de cele mai noi promoții WinBet. Trebuie să mai iei în considerare și faptul că un site optimizat nu se va mișca la fel de bine ca o aplicație de pariuri, iar viteza de încărcare a paginilor va fi evident mai mică.

Dacă ești genul de parior care joacă doar ocazional de pe telefon sau tabletă, atunci toate aceste aspecte menționate nu te vor deranja foarte tare. Dar dacă pariezi cu regularitate de pe dispozitive mobile atunci mai bine te reorientezi către o casă de pariuri online care are o aplicație performantă:

 • poți paria de oriunde și oricând cu ajutorul contului tău unic
 • ai acces de pe mobil la toate pariurile disponibile pe PC
 • poți filtra oferta în funcție de sporturile preferate
 • poți plasa pariuri live direct de pe mobil
 • poți paria pe cele mai cunoscute loterii internaționale direct de pe telefon sau tabletă.
 • Mai jos îți voi arăta cum descarci această aplicație Mozzartbet, atât pe IOS cât și pe Android. 

Platforma de mobil WinBet este una destul de simplă, dar foarte bine gândită (mai bine ca la alte agenții mai cunoscute). Din colțul stânga sus ai un buton ce deschide un meniu din cadrul căruia poți naviga ușor și rapid printre serviciile oferite (pariuri sportive, pariuri live, jocuri cazino, casino live etc). 

Dacă intri pe Sport se va deschide o pagină care arată ca în imagine. Din partea de sus poți selecta sporturl dorit, iar mai jos ai o listă cu toate țările și competițiile pe care sunt oferite pariuri. Astfel din maxim 2-3 apăsări de ecran poți ajunge la partida sau opțiunea de pariere dorită. 
 
Mai trebuie menționat că întreaga ofertă sportivă disponibilă pe PC poate fi accesată și de pe mobil, indiferent că vorbim de pariuri pre-meci sau live.

Poți accesa inclusiv secțiunea de Casino de pe mobil, fiind oferite destul de multe sloturi video, jocuri de masă sau jocuri cu jackpot. Iar din secțiunea Live Casino poți juca jocuri live de ruletă sau blackjack; important este să te țină netul și bateria! În rest nu sunt oferite alte servicii cum ar fi pariuri non-sportive sau pariuri loto.

Per total platforma de pariuri de pe mobil WinBet este una decentă, pe care o poți utiliza dacă ești genul de parior care din când în când mai plasează câte un pariu de pe telefon sau tabletă. Dar dacă în schimb obișnuiești să joci mai mult din mers decât de pe desktop, atunci recomand să te reorientezi către o casă de pariuri care are o aplicație bună pentru IOS și Android. Recomandările mele ar fi Unibet.ro, Netbet.ro, Betfair.ro și Betano.ro.


13. WINBET CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

Operatorul pune la dispoziția clienților următoarele metode de contact Winbet:

 • apel telefonic - poți suna la numărul 0316-308-777 dacă vrei să vorbești cu un operator WinBet.
 • live chat - din colțul stânga jos al site-ului ai un buton prin care poți deschide o fereastră de live chiat.  Acesta este modul de contact Winbet pe care îl recomandăm. 
 • mail - poți de asemenea să trimiți mail la adresa [email protected]

Winbet contact - Ia în considerare faptul că, dacă contactezi serviciul de relații cu clienții prin mail, va dura mai mult până să primești un răspuns. Recomand utilizarea serviciului de live chat deoarece vei primi răspunsuri rapide, și poți salva conversația în caz că este nevoie din diferite motive.

Nu este menționat un program de lucru al serviciului de relații cu clienții WinBet, dar dacă îl accesezi la ore normale din timpul zilei vei primi răspunsuri destul de rapide. 


14. Păreri Winbet și concluzii finale

Dacă încă nu ești lămurit după ce ai citit această Winbet recenzie, îți recomand să intri și pe forumul de discuții PariuriX pentru a citi păreri Winbet ale pariorilor despre acest operator. La rândul tău, poți lăsa comentarii despre ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut când ai jucat pe Winbet.

Joacă acum la Winbet cu un bonus de 180RON FREEBET!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10