Win2
L1234061W001484

Win2

8.0
user photo
Baicu Marius
2024-05-29 09:52:04

Win2 Sportsbook – 500 RON

Win2 este o agenție o agenție online intrată pe piața românească de gambling în anul 2023, care oferă pariuri sportive în cotă fixă și jocuri de cazino și de live cazino. Lansată recent, platforma win2.ro are ca moto „Transformă fiecare zi în aventură”. Afacerea a fost deschisă în Bulgaria și s-a ramificat apoi în România și în Republica Moldova. Dacă îți deschizi cont, beneficiezi de un bonus de bun venit de până la 500 RON, acordat în funcție de valorile primelor trei depuneri. 

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

1. CINE ESTE OPERATORUL WIN2 ÎN ROMÂNIA

Site-ul win2.ro este deținut și operat de „Wintoo Soft Technologies SRL”, companie cu sediul social înregistrat în București. Potrivit gsp.ro, această companie are doi acționari: o companie bulgărească numită MMP2022 SRL și una din Brașov, cu doi acționari din Republica Moldova, Vitalie Său și Oleg Podac. În prezent, director general este un cetățean bulgar pe nume Plamen Milanov.

Win2 a atras atenția microbiștilor din România în această vară, când a devenit sponsorul lui Dinamo, oferind, din câte s-a scris, 600.000 de euro pe sezon.

Win2 legal în România

Pe win2.ro se poate paria legal din data de 1 aprilie 2023, pe baza licenței L1234061W001484, emisă de Comitetul de Supraveghere din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Te poți distra fără să îți faci probleme că ai putea încălca legea cel puțin până pe 31 martie 2033.

2. DESCHIDERE CONT WIN2– CUM DESCHID CONT NOU

 1. Intră pe Win2.ro.
 2. Dă click pe butonul „Înregistrare”.
 3. În prima secțiune („Informații personale”), prenume, nume de familie, CNP, Număr de mobil. bifează că ești de acord să fii informat despre bonusuri, campanii și oferte.
 4. În a doua secțiune („Profil”), completează parolă, email, județ, localitate, adresă de domiciliu. În această secțiune trebuie să declari că ai citit, ai înțeles și că ești de acord cu Termenii și condițiile generale, precum și cu Politica de confidențialitate. Tot aici există o declarație pe care nu o găsești pe alte platforme: „Declar că NU SUNT o persoană expusă public, membru al familiei persoanei expusă public și nu am ocupat în ultimele 12 luni o funcție publică importantă”.
 5. După ce apeși pe butonul „Înregistrare”, apare o fereastră în care scrie „Vă rugăm să vă activați contul astfel încât să puteți finaliza o depunere și să primiți un bonus”. Dacă dai click pe „Continuați”, vei avea de introdus numărul afișat pe ecran pentru a primi emailul de activare a contului, pe care trebuie să îl accesezi.

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

3. VERIFICARE CONT WIN2 – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC #

 1. Intră pe site-ul win2.ro și loghează-te în cont.
 2. Dă click pe pictograma din dreptul numelui.
 3. Alege „Verificarea documentelor” din meniul lateral stânga.
 4. Încarcă o fotocopie a unui act de identitate (carte de identitate sau permis de ședere sau pașaport sau carnet de conducere) 
 5. Toate elementele (CNP, dovada rezidenței pe teritoriul României) trebuie să se vadă clar. De asemenea, imaginea trebuie să cuprindă toate cele patru colțuri ale documentului.

4. METODE DE PLATĂ WIN2 – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI #

Îți poți alimenta contul prin card bancar (Visa, Mastercard, Revolut) și G Pay. Limita minimă pentru depunere este 20 RON, iar cea maximă este de 45.000 RON. Indiferent de metoda aleasă, se percepe taxa pe viciu de 2%.

Pentru a efectua un depozit, ai de urmat acești pași:

 1. Intră pe site-ul win2.ro și loghează-te în cont.
 2. Dă click pe „Depunere”
 3. Alege metoda de plată
 4. Completează suma.

Ca să faci o retragere:

 1. Intră pe site-ul Win2.ro și loghează-te în cont.
 2. Alege „Retragere” din meniul profilului.
 3. Completează suma (implicit, retragerea se face prin intermediul metodei de plată folosită pentru depunere).

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

5. CUM PLASEZ PARIURI WIN2 – SIMPLU, MULTIPLU, SISTEM

 1. Intră în contul deschis pe win2.ro.
 2. Selectează „Sport” din meniul superior, apoi sportul, țara și competiția (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 3. Dă click pe cota selecției alese pentru ca pronosticul și cota să fie trecute pe biletul virtual din dreapta ecranului. Există trei variante de bilet: Simplu, Multiplu, Sistem

Pariuri Simple – În cazul în care ai mai multe selecții pe bilet, dacă este setată opțiunea „Simple” atunci fiecare pronostic este plasat pe un bilet separat. 

Pariuri Multiple – Opțiunea poate fi activată atunci când sunt mai multe pronosticuri pe bilet și trebuie ca toate selecțiile să iasă pentru ca biletul să fie câștigător. 

Pariuri în sistem: poți alege câte pronosticuri să iasă obligatoriu dintre cele de pe bilet. De exemplu, dacă ai 4 selecții, poți alege să joci în sistem 1/4 (minim o selecție trebuie să fie câștigătoare – opțiune similară cu „Pariu simplu”), 2/4 (minim două selecții trebuie să fie câștigătoare), 3/4 (minim trei selecții trebuie să fie câștigătoare) sau 4/4 (echivalent cu „Pariu Multiplu”).

În dreptul fiecărei selecții este litera B. Dacă o apeși, acea selecție va fi stabilită drept bază (trebuie neapărat să iasă pentru ca biletul să fie câștigător). Poți seta mai multe baze, nu numai una.

6. VERIFICARE BILET WIN2 – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Sunt două modalități prin care poți afla în ce stadiu se este biletul plasat online pe platforma win2.ro:

 1. Te loghezi în cont
 2. Dai click pe butonul „Pariurile mele”, din partea dreaptă a ecranului principal.

Sau

 1. Te loghezi în cont
 2. Apeși pe butonul „Istoric” din meniul de profil.
 3. Poți alege ca biletele să fie afișate cronologică: ultima oră, ultima zi, săptămâna trecută, luna trecută, ultimele 3 luni, ultimele 6 luni.

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

7. OFERTĂ WIN2 – CE NE OFERĂ WIN2.RO #

Win2 are o ofertă sportivă bogată, meniul incluzând 31 de discipline, printre care și sporturi de precum baschet 3x3, lacrosse, hurling galic sau pesapallo. Cu siguranță ai pe ce să pariezi dacă ești fan al sporturilor electronice. Pe lângă eFotbal și e-basketball, care sunt butoane separat în meniul de pariuri, mai poți juca pe Counter Strike: Global Offensive, Mobile Legends, Dota 2, Starctaft 2, Kings of Glory, Warcraft 3, Wild Rift, Arena of Valor, Valorant, League of Legends.

Pentru a vedea la ce nivel se află cotele Win2, am comparat valorile oferite de această agenție cu cele afișate pe Superbet și pe Mozzartbet. Am ales un meci din campionatul României, Dinamo vs Universitatea Craiova:

Cote Win2

 • Victorie Dinamo – 4.78
 • Egal -  4.12
 • Victorie Universitatea – 1.82 
 • Peste 2.5 goluri – 2.05
 • Sub 2.5 goluri – 1.73

Cote Superbet

 • Victorie Dinamo – 4.75
 • Egal – 3.80
 • Victorie Universitatea – 1.75 
 • Peste 2.5 goluri – 2.10
 • Sub 2.5 goluri – 1.75

Cote Mozzartbet

 • Victorie Dinamo  – 4.70
 • Egal – 3.50
 • Victorie Universitatea – 1.80
 • Peste 2.5 goluri – 2.00
 • Sub 2.5 goluri – 1.72

Așa cum se poate vedea, Win2 avea cote mai bune pentru piața rezultat final și puțin mai mici decât Superbet, dar mai mari decât Mozzartbet, pentru „total goluri peste/sub”. Evenimentele importante beneficiază și de cote mărite.

Win2 ofertă fotbal – cât de bună este aceasta

Oferta pentru fotbal cuprinde competiții din 56 de țări, plus competiții internaționale interțări și intercluburi. Este o ofertă bună, raportat la ce există în acest moment pe piață. Sunt și meciuri din Malaezia, Myanmar sau Vietnam, Ai pe ce paria tot timpul anului, întrucât oferta include numeroase țări în care se joacă fotbal în sistem primăvară – toamnă, precum țările Scandinave, din America de Sud sau din Asia. Am observat că, de obicei, sunt oferite doar partide din prima ligă a națiunilor fotbalistice mai puțin importante.

Pe site nu scrie câte selecții sunt disponibile pentru fiecare meci, ceea ce este puțin ciudat. Pentru partidele din campionatul României sunt câteva sute, pentru piețe precum rezultat final, goluri, cornere, cartonașe. Există și o rubrică rezervată pariurilor speciale, cu piețe combinate, dar și una pentru „Creare pariu”. Este bine că există multe linii asiatice. Dacă vrei să mizezi pe intervalul în care se înscrie, poți opta între intervale de 10 minute sau de 15 minute.

Win2 ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Dacă vrei să vezi pe ce meciuri poți paria în orele următoare, trebuie doar să dai scroll down pe pagina principală pentru a ajunge la secțiunea „Urmează”. Apoi, apeși pe butonul corespunzător sportului care te interesează: fotbal, tenis, baschet, volei, tenis de masă, hochei pe gheață, eSports etc.

Evenimentele pe care vei putea miza în timpul în care se desfășoară au în dreptul lor simbolul „Live”. Sunt afișate partidele care urmează să înceapă în următoarele cinci ore. Nu am găsit nicio setare prin care intervalul să fie extins. 

Win2 ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Tenisul de câmp este disciplina extra fotbal cel mai bine reprezentată, cu 432 de pariuri posibile în momentul scrierii acestei recenzii. Surprinzător, al doilea sport din această categorie era fotbalul american (351 de pariuri disponibile). Urmau tenisul de masă (220) și cursele de motociclete (142).

Meniul unui meci de tenis, al doilea cel mai pariat sport după fotbal, cuprinde butoanele Principal, Piețe de joc, Piețe pentru set, Player markets. Se poate miza pe câștigătorul jocului, pe câștigătorul fiecărui set. Pe handicap seturi, total seturi, total ghemuri, scor corect, pe tiebreak în fiecare set ș.a.m.d.

La meciurile de fotbal american poți paria pe câștigătoare și pe handicap, în timp ce un joc de hochei pe gheață beneficiază de mai multe piețe: câștigătoare, primul gol, ultimul gol, ambele echipe să înscrie, scor corect, diferență victorie, total, vor fi prelungiri.

8. WIN2 LIVE BETTING – PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

În ceea ce privește platforma live, trebuie spus din start că nu există un serviciu de video streaming, deci nu vei putea urmări meciurile pe care mizezi decât apelând la altă sursă (tv, site-uri, alte agenții online). În graficul în timp real pentru meciurile de fotbal live nu am găsit statistici destul de importante, precum șuturi la poartă și pe poartă. În schimb, poți vedea câte schimbări au fost făcute și raportul accidentărilor, informații nu foarte relevante pentru modul în care decurge un joc. 

Surpriza plăcută a venit atunci când am comparat oferta live Win2 cu cele de la Betano și Unibet. În timp ce pe platforma Win2 erau 6 partide (din Argentina, China, Rusia și Vietnam), pe Betano puteam paria doar pe două meciuri (cele din Argentina și Vietnam), iar Unibet avea în desfășurare doar evenimente din eSports.

Oferta live pentru tenis era și mai bună, cu turnee ATP, WTA și ITF. Se putea paria și pe turneul WTA 125k de la Iași, care nu exista pe site-urile altor case de pariuri online. Piețele era cele valabile și pentru pariurile premeci. Poți miza în direct și pe tenis de masă, din campionate diverse, precum cele ale Moldovei sau Ucrainei. În general, sunt disponibile doar pariuri pe câștigătoare, însă sunt și cazuri în care apar selecții de tipul „handicap puncte” sau „total puncte”.

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

9. BONUS WIN PENTRU CLIENȚII NOI – 500 RON #

 1. Deschide-ți cont pe platforma WIN2.ro.
 2. Optează pentru oferta din secțiunea Pariuri.
 3. Primești 50% bonus din prima depunere, până la 200 RON.
 4. Primești 50% bonus din a doua depunere, până la 200 RON.
 5. Primești 100% bonus din a treia depunere, până la 100 RON.

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Win2.

10. WIN2 APP – APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ #

Dacă vrei să pariezi de pe telefon și de pe tabletă, poți accesa platforma win2.ro din browserul dispozitivului mobil. Aplicația pentru telefon și tabletă Win2 nu este disponibilă în acest moment. Pe site-ul operatorului nu este nicio informație referitoare la un asemenea soft, însă probabil că lucrurile nu vor rămâne așa.

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

11. WIN2 CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

Serviciul de relații clienți Win2 poate fi contactat prin două modalități:

 • Telefon: 0374888833
 • Live chat disponibil în limba română 24/7

Oricare ar fi opțiunea ta, primești răspuns rapid. Agenția despre care vorbim să bine la acest capitol, pentru că problemele sau nelămuririle se rezolvă repede.

12. WIN2 PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Înainte de a apela Serviciul Clienți, îți recomand să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre Win2. Avem și o secțiune de Întrebări frecvente, tot pentru situația în care ai de rezolvat o problemă cu Win2 sportsbook.

Joacă acum la una dintre agențiile online recomandate!

Case de pariuri online legale recomandate