Verificarea contului Unibet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Unibet

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Vezi cum se verifică identitatea contului la Unibet (intră pe site-ul agenției). În această secțiune vreau să îți arăt pas cu pas ce ai de făcut pentru a parcurge rapid și fără probleme procesul de verificare KYC, astfel încât să poți trimite într-un mod corect documentele solicitate încă din prima încercare.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

 1. Documente necesare parcurgerii procesului de verificare
 2. Cum trimit documentele solicitate?
 3. Unibet verificare cont – întrebări comune
 4. Motive comune pentru refuzarea documentelor


1. Ce documente trebuie să trimit pentru verificare cont Unibet?

Pentru o verificare de bază și care să corespunda licenței și legilor în vigoare, trebuie ca în maximum 30 de zile de la prima depunere să trimiți un act de identitate. Sunt acceptate următoarele variante:

 • Carte de Identitate (doar fața) SAU
 • Pașaport (prima pagină) SAU
 • permis de conducere (în acest ultim caz – față /verso)

Fără o verificare de bază nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200€, nici nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile contul va fi închis, iar fondurile aferente virate către bugetul statului. Toate aceste restricții sunt ridicate după această verificare Unibet.


Ce documente pot fi solicitate ulterior?

În orice moment staff-ul Unibet poate solicita și următoarele documente :

 • copie a cardului de credit/debit faţă şi verso. Pe faţă trebuie să fie vizibile primele şase şi ultimele patru cifre din numărul cardului, iar pe verso trebuie să acoperi codul de securitate CVV (ultimele trei cifre). De obicei un astfel de document este solicitat de sistemele informatice. Există unele cazuri când acest document este solicitat chiar de la prima depunere (ex: prima depunere mare, dispozitiv utilizat și de un alt cont, card ce se încearcă a fi folosit pentru depuneri ce este deja utilizat pe alt cont, șamd).
 • dovadă a adresei. Adică un act care să conțină numele tău și adresa ta. Aici ai două variante; cel mai bine este o factură de utilități (curent, gaze, tv, internet), dar dacă nu poți furniza așa ceva, atunci este bună și o copie după un extras de cont bancar detaliat. Și acest document poate fi solicitat în orice moment pentru verificarea identității Unibet.
 • alte documente. În situații speciale pot fi cerute și poze după alte metode de plată utilizate, o poză a ta cu buletinul în mână, sau o dovadă a veniturilor tale. Dar astfel de documente sunt solicitate doar în cazuri excepționale!

 

2. Verificare identitate Unibet - cum trimit documentele solicitate?

 • Intră pe site-ul Unibet și loghează-te pe cont. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
 • Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus a paginii, și apasă butonul ”Contul meu”.
 • Vei fi redirecționat către o pagină precum cea din poza de mai jos, pe care trebuie să selectezi din meniul din stânga opțiunea ”Contul meu” – ”Verificarea contului”.
 • Apasă pe ”Alegeți fișierele” pentru a încărca documentele solicitate.

 

 

3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC la Unibet

De ce trebuie să verific identitatea contului Unibet?

Procesul de verificare KYC la casele de pariuri online este obligatoriu prin lege și trebuie parcurs în maximum 30 de zile de la primul depozit, în caz contrar riști închiderea contului și pierderea definitivă a banilor aferenți acestuia! De asemenea, cu un cont neverificat nu poți efectua depuneri mai mari de 200€ și nici nu poți solicita retrageri. Această verificare cont Unibet este necesară pentru ca staff-ul să se asigure că datele utilizate la înregistrare sunt cele reale, și că nu ești minor, nu încerci să abuzezi de pe urma ofertelor promoționale sau să fentezi plata impozitului anual de 1% din profit (detalii aici).

 

Când trebuie să trimit documentele?

Așa cum am spus și mai sus, la Unibet verificarea contului trebuie parcursă în maximum 30 de zile din momentul primului depozit.
 

Ce formate și dimensiuni maxime sunt acceptate?

Sunt acceptate fișiere în format .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .doc, .docx și .pdf, cu condiția ca acestea să fie mai mici de 10MB.

 

Ce reguli trebuie să respecte un document?

Documentele solicitate pot fi atât scanate, cât și fotografiate, dar sunt câteva reguli de bază ce trebuiesc respectate. În primul rând toate informațiile de pe acte trebuie să fie clare și ușor de citit, deci pozele nu au voie să fie blurate sau pixelate. De asemenea, trebuie să prinzi în poză toate cele patru colțuri ale documentului; poate nu ți se pare important dacă un colț nu apare în poză, dar cei de la Unibet.ro sunt de altă părere, motiv pentru care vor refuza documentele, cum de fapt au făcut în cazul multor pariori.
 

În cât timp este verificat contul Unibet?

De obicei durează 1-3 zile lucrătoare în funcție de cât de ocupați sunt angajații agenției. Dacă ai și alte întrebări ale căror răspuns nu poate fi găsit în acest articol, nu ezita să le postezi pe forumul de discuții Unibet

 

4. Verificare cont Unibet – cele mai comune motive pentru refuzarea documentelor

Am trimis în urmă cu ceva timp un mail celor de la Unibet România pentru a le cere mai multe informații despre procesul de verificare KYC, iar unul din subiectele de bază ce a fost acoperit reprezenta motivele principale pentru care actele nu sunt acceptate uneori de la prima trimitere. Îți voi prezenta în cele ce urmează aceste motive, cu precizarea că staff-ul Unibet pune accent pe respectarea lor mai mult decât alte case de pariuri online licențiate. Așa că s-ar putea ca unele puncte să ți se pară ușor exagerate, însă atâta timp cât respecți cerințele operatorului nu vei întâmpina probleme.Nu sunt acoperite cifrele care trebuie pe card

Pe fața cardului trebuie să fie vizibile primele 6 și ultimele 4 cifre, dar și celelalte informații de siguranță de pe card: nume, data expirării, emitent (practic doar celelalte 6 cifre trebuie acoperite, atât)

Pe spate, dacă sunt cifre în relief pe față și relieful lor se vede pe spate  - atunci să fie vizibile primele 4 și ultimele 6 (cele de pe fața cardului în oglindă). De asemenea cifrele CVV trebuiesc acoperite (codul CVV este format din ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). De asemenea, cardul trebuie fotografiat fără blitz și să apară complet în imagine.


Cardul nu este semnat

Cardul TREBUIE să fie semnat pe spate de către TITULAR și nu de o altă persoana. Cardul se poate semna în intimitatea locuinței proprii, nu trebuie mers la bancă. Totuși mai nou, sunt bănci care te obligă să semnezi cardul încă din momentul în care îl primești. O poză a unui card nesemnat nu va fi acceptată!

Poate că pare o regulă cam aspră, dar pe cardul de debit/credit scrie de obicei: NOT VALID UNLESS SIGNED . De aceea în cadrul procesului de verificare Unibet cardul chiar trebuie să fie semnat pe spate, altfel este ca o bucată de plastic fără validare/consimțământ din partea posesorului, deci nu poate face obiectul niciunei verificări.
 

Calitatea slabă a documentelor și lipsa informațiilor

Ni s-a spus că cel mai comun motiv pentru respingerea documentelor îl reprezintă calitatea slabă a acestora, iar al doilea cel mai comun motiv este lipsa de informații de pe documente – de exemplu ori nu este prins tot documentul în poză, ori factura / extrasul de cont este îndoit / împăturit, ori pentru verificarea adresei este trimis un extras de cont BCR/BRD care nu are adresa clientului pe el și implicit, nu poate fi verificată (de la alte bănci e ok)


Trimiterea unui document eronat

Acesta este un alt motiv comun pentru care documentele nu sunt acceptate din prima. Un reprezentant Unibet ne-a pus că nu o dată s-a întâmplat să primească poze cu pariorul lângă minunata lui mașină, sau de la diferite petreceri. Uneori, când au solicitat o dovadă a adresei, au avut surpriza de a primi o poză a pariorului în fața casei cu textul ”uite, eu aici stau”. Aproape că ar fi amuzant dacă nu ar fi trist că unii sunt atât de superficiali.

De asemenea, unii clienți trimit din partea băncii orice alt document în locul extrasului de cont – listă IBAN-uri, contracte, chitanțe șamd. Evident, acestea nu pot substitui extrasul de cont bancar detaliat.

 

Extrasele de la IFN-uri

O categorie aparte o reprezintă extrasele de cont de la IFN-uri sau societăți de tranzacționare aprobate de BNR (NON IFN – există numai una în România în acest moment) – aceste societăți, au conturi contabile pentru client – și un cont de triaj deschis în numele lor la o bancă. Extrasul de cont (contabil) de la un IFN, nu reprezintă un extras de cont bancar.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite

 

Aspecte importante pentru a evita o verificare a identității la Unibet mai amănunțită

Cei de la Unibet.ro au vrut să mai facă o precizare. Dacă regulile următoare nu sunt respectate, atunci crește considerabil șansele ca un parior să fie considerat ”suspect” și să I se solicite o verificare mult mai amănunțită:

 • să utilizeze și la depunere și la retragere numai metode de plată proprii – altfel pot apărea întârzieri / probleme la retragere.
 • o depunere trebuie rulată o dată, chiar și pe cote sigure, înainte de a fi retrasă – altfel depunerea nu face sens și se intră în sfera legislației de prevenire a unor lucruri mai puțin oneste (spălare de bani, transferuri de fonduri în afara sistemului fiscalizat, șamd).
 • clienții care depun prin transfer bancar trebuie să menționeze numărul de referință din contul clientului, altfel pot apărea probleme.
 • pariorii să nu abuzeze de bonusuri sau să lase impresia că nu respectă regulile interne ale agenției (cum ar fi practicarea de Arbitrage).

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii