Transmisiuni live disponibile la Unibet

30,000

De evenimente

Unibet live streaming – Află cum poți urmări meciurile preferate live VIDEO în timp ce pariezi! Ai acces complet gratuit la transmisiuni care în mod normal costă bani grei, iar noi îți arătăm ce ai de făcut pentru a beneficia de pe urma acestui serviciu!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?       

  1. De ce să optezi pentru un serviciu de live streaming?
  2. Unibet Live Stream - un serviciu complet gratuit
  3. Cum pot urmări un meci live la Unibet
  4. Unibet TV de pe telefon și tabletă
  5. Concluzii finale despre Unibet TV

 

1.De ce să optezi pentru serviciul Unibet Live Stream?

În primul rând poate te întrebi de ce te-ar interesa prezența unui astfel de serviciu de meciuri live online? Eu unul consider că este sinucidere curată să pariezi pe meciuri pe care nu le poți urmări live video. Iar realitatea este că agențiile de pariuri online au o ofertă de pariuri foarte bogată astfel încât unele partide sunt atât de neimportante încât este aproape imposibil să găsești transmisiuni pe internet.

În schimb, acest serviciu Unibet Stream Live îți oferă acces rapid și fără niciun efort direct din pagina din care pariezi la meciuri ce nu pot fi găsite în alte părți sau chiar și la meciuri la care în mod normal accesul ar costa o sumă substanțială de bani (cum sunt cele din NBA). 

Deschide cont și joacă cu bonus de 125% până la 500RON + 125 FREESPINS

 

2.Uită-te la Unibet TV gratis în timp ce pariezi!

Serviciul Unibet Live Streaming este oferit tuturor clienților în mod gratuit. Pentru a avea acces la el, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Chiar dacă ai 50 de bani, este suficient pentru a accesa Unibet TV gratuit! De asemenea, poți urmări transmisiile live video timp de 24 de ore din momentul în care ai rămas fără niciun ban în cont. Dar părerea mea este să lași mereu acolo ceva mărunțiș, deoarece astfel vei avea acces la transmisii oricând dorești. 

Așa cum vei putea vedea mai jos, sunt acoperite inclusiv unele competiții la care în mod normal te-ai putea uita doar contra-cost. Dar tu te poți uita la Unibet TV free, sau moca mai pe românește J3. Cum pot urmări un meci la Unibet TV online?

Atunci când intri pe platforma de pariuri live a celor de la Unibet, vei vedea că în dreptul anumitor meciuri apare simbolul ”Unibet TV”, simbol ce semnifică faptul că acel meci este transmis live. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de pariuri a respectivului meci, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca automat o fereastră din care poți urmări meciul live. Astfel poți urmări un meci în direct din aceeași pagină din care pariezi. Acest lucru este de real folos deoarece nu trebuie să schimbi constant paginile și nu vei pierde nici măcar o secundă din acțiune.  

Așa cum menționam și mai sus, serviciul Unibet TV live video este disponibil doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri, sau dacă ai plasat un pariu în ultimele 24 de ore. În caz contrar, va apărea o notificare exact ca în poza de mai jos:

Deschide cont și urmărește la Unibet TV live stream meciurile preferate complet gratuit!

 

Ce meciuri și evenimente sportive putem urmări la Unibet Live TV?

Unibet TV se bazează pe diversitate, motiv pentru care sunt acoperite destul de multe sporturi, după cum urmează: 

  • Fotbal – sunt oferite atât transmisii din campionate mari ale Europei, cât și din competiții mai puțin importante din Asia sau Africa. Cele mai importante campionate acoperite sunt fără îndoială Spania Primera Division și Germania Bundesliga. De asemenea vei găsi transmisii din ligile inferioare din Italia, Spania, Germania, Anglia și Franța, dar și din prima ligă din Olanda sau Portugalia. Din afara Europei sunt oferite meciuri live onine din Australia, Japonia, China și Africa de Sud, dar și din țări sud-americane precum Argentina sau Brazilia.
  • Tenis – serviciul Unibet Streaming acoperă tot felul de turnee ATP și WTA, și chiar turnee de Grand Slam. Vei găsi transmisii de la meciurile lui Djokovic, dar și de la meciuri între tenismeni de care probabil n-ai auzit vreodată.  
  • Baschet – cei de la Unibet (deschide un cont acum) se pot lăuda cu faptul că oferă transmisii din NBA, de departe cea mai importantă competiție de baschet de pe glob. Sunt acoperite aproape toate meciurile, iar acesta este un lucru foarte important în condițiile în care un ”NBA League Pass” costă anual 370 RON dacă îl achiziționezi de pe site-ul oficial! 
  • Hochei pe gheață – din păcate nu sunt acoperite meciurile din NHL, dar poți urmări partide din Rusia KHL (al doilea cel mai important campionat de hochei din lume), Suedia SHL sau Finlanda SM-Liiga 
  • Alte sporturi – pe lângă sporturile prezentate mai sus, vei putea vedea la Unibet meciuri live din volei, handbal, cricket, tenis de masă, futsal sau alte sporturi.  

Descoperă o strategie câștigătoare pentru meciuri live online: https://pariurix.com/meciuri-live.html


4. Unibet TV de pe telefon și tabletă

Nu mai este oferită o Unibet TV App special pentru a urmări meciurile preferate așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani, dar poți accesa toate transmisiunile live direct din aplicația ”Unibet Pariuri Sportive” ce este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Indiferent că vorbim de Unibet TV Android sau  IOS, serviciul este disponibil doar din cadrul aplicației, nu și din browser-ul telefonului / tabletei.

Toate transmisiunile sunt oferite gratuite și pot fi urmărite fullscreen, dar te avertizez că bateria mobilului se va duce rapid, și că vei consuma destul de mult net. Deci dacă vrei să te uiți la un meci cap - coadă, atunci este recomandat să utilizezi o conexiune wireless și să ai lângă tine o baterie externă sau o priză. 

Oricum Unibet TV mobile reprezintă una dintre cele mai bune alternative pentru pariorii care vor să urmărească evenimentele sportive preferate din mers. Dacă vrei să afli mai multe informații despre aplicația pentru mobil, dă un CLICK AICI.

Deschide cont și urmărește la Unibet TV meciurile preferate!  


5. Unibet TV Program și alte informații utile

Dacă vrei să afli ce meciuri vor fi transmise live video în zilele următoare atunci trebuie să intri în secțiunea ”Pariuri” sau ”Pariuri live” iar din meniul din stânga paginii să alegi opțiunea ”Live Streaming”. Aceasta poate fi găsită abia în partea de jos a meniului.

Ar mai trebui spus că nu te poți uita la Unibet TV full screen de pe PC, ci doar de pe dispozitive mobile. Motivul principal este acela că nu este oferită o rezoluție chiar de top, ceea ce într-un fel este de înțeles ținând cont că vorbim de un serviciu gratuit al cărui menire este acela de a susține platforma de pariuri live Unibet.

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii