Unibet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale, virtuale și eSports la Unibet

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Nu sunt oferite pariuri virtuale, dar sunt câteva tipuri inedite de pariuri care ies în evidență.

Pariuri pe cai și câini

Unibet (deschide un cont acum) are una din cele mai bune platforme de pariuri pe curse de cai și câini (consider că doar Betfair o depășește). Aceasta este ușor de folosit astfel încât poți accesa orice cursă și opțiune de pariere din maxim 2 click-uri, iar zilnic găsești zeci de curse britanice pe care să pariezi, deci nu ai timp să te plictisești.

Pariuri pe eSports

Deși oferta pe sporturi electronice nu este la fel de generoasă ca cea de la Betano, apreciez că măcar Unibet oferă astfel de pariuri spre deosebire de 2/3 din operatorii licențiați care încă nu s-au adaptat la acest nou fenomen apărut în ultimii ani: nevoia multora de a paria pe competițiile importante de la jocurile pe calculator de top (CS:GO, DOTA, LOL).

Pariuri politice

Oferta de pariuri politice este impresionantă: cine va fi noul președinte al Americii? Dar al Franței? Ce se va întâmpla la următorul referendum din Scoția? Cine va fi prim ministrul Ungariei la sfârșitul anului? Astfel de pariuri și multe altele pot fi găsite la unibet.ro!

Non-sport

Și aici oferta este la fel de diversificată, de la pariuri pe următorul James Bond, și până la pariuri pe vreme. Am găsit un pariu care mă amuză: ce oraș va avea mai multe ore de soare în această vară? Bine că nu au bagat și pariuri de tipul over / under.

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii