Bonus Unibet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Unibet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

pariu fără risc de 300RON

+222FS la Burning Hot + 22 freebet
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Ocazional
Bonus aniversare
Nu
Promotii
Des

Unibet.ro, una din cele mai îndrăgite case de pariuri online din România, tocmai și-a schimbat oferta de bun venit pentru clienții noi! Dacă deschizi un cont nou acum vei beneficia de dublarea primei depuneri în limita a 300RON! Depui 300RON și joci cu 600RON!

Deschide cont și joacă cu un pariu fără risc de 300RON + 222 FRESPINS

 

Bonus Unibet - cum încasez pariul fără risc de 300RON + 222FS?

 1. Deschide cont nou prin link-urile speciale de pe site.
 2. Efectuează un prim depozit de minim 25RON.
 3. Plasează un prim pariu pe o cotă de minim 1.40.
 4. Dacă pariul este pierzător, vei primi suma pariată înapoi sub formă de BONUS.
 5. Indiferent de rezultatul pariului inițial, vei primi și 222 de FREESPINS la Burning Hot, disponibile de pe mobil. 

Trebuie scos în evidență faptul că oferta este valabilă chiar și pentru depuneri de doar 25RON, în timp ce la majoritatea celorlalte case de pariuri online pachetul de bun venit este dat pentru depozite care încep de la 50 - 75 RON.


Termeni și condiții:

 • Oferta este destinată doar clienților noi Unibet care se înregistrează prin link-urile din articol.
 • Prima depunere trebuie să fie de minim 25RON pentru a fi eligibilă.
 • Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.
 • Primul pariu trebuie să fie plasat pe o cotă de minim 1.40 pentru a fi eligibil pentru ofertă.
 • Dacă pariul inițial este câștigător, atunci bonusul este considerat ca și finalizat. 
 • Dacă pariul inițial este pierzător, vei primi înapoi suma mizată în limita a 300RON. 
 • Cei 300RON sunt creditați sub formă de bonus și trebuiesc rulați de 8 ori pe cote de 1.40+ înainte de a putea fi retrași.
 • Condițiile de rulaj pot fi îndeplinite și la jocuri de cazino, dar în acest caz e necesar un rulaj de 35x. 
 • Indiferent de rezultatul pariului inițial, vei primi și 222 de FREESPINS la Burning Hot, disponibile de pe mobil. Acestea sunt creditate în ziua următoare până la 23:59.
 • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON.
 • Pentru a retrage câștigurile de la rundele gratuite, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori la casino, de 8 ori la pariurile sportive sau de 8 ori la bingo.
 • Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a rula câștigurile de la rundele gratuite.
 • Dacă ai atât bani reali cât și fonduri suplimentare pe cont, atunci banii reali vor fi folosiți primii.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maximum 30 de zile.
 • Este permis un singur cont per jucător / familie / IP / adresă / mail etc.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani și se supune termenilor generali ai agenției.

Exemplu: Deschizi un cont nou și depui 300RON. Primești 300RON extra și ai de efectuat un rulaj de 2400RON la pariuri sportive înainte de a putea efectua o retragere.


Alte beneficii de care poți profita

Unibet.ro a pregătit premii speciale pentru această vară pe lângă pachetul de bun venit: până la sute de mii de lei cash sau multiplicatori până la x5000 pentru turnee Lucky Spin, plus rotiri gratuite acordate la turneele zilnice Play'n Go sau Greentube. Și să nu uităm de marele premiu: o mașină.- detalii aici.

Iar dacă deschizi un cont acum și efectuezi un depozit, vei beneficia și de un Paysafecard de 50RON din partea noastră. Trebuiesc urmate indicațiile din acest articol, până pe 30 iunie cel târziu.

 

Este necesar un cod promoțional Unibet?

Oferta de bun venit este activată automat fără a fi necesar să introduci un Unibet promo code. Atâta că la momentul înregistrării vei avea de bifat o căsuță prin care accepți să aplici pentru oferta promoțională. Fii sigur să o lași bifată. Dar chiar dacă nu o bifezi, poți da ulterior un mail staff-ului agenției prin care să soliciți activarea manuală a bonusului.

Lucrurile nu se schimbă nici în cazul în care aplici pentru o ofertă alternativă destinată clienților noi. Doar că în acest caz, respectiva ofertă este valabilă numa prin intermediul anumitor link-uri speciale pe care le vei găsi în cadrul articolelor noastre. Pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă recomand să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul Pariurix.com.
 

Unibet bonus fără depunere și oferte de bun venit alternative

Mulți pariori, când îmi cer sfaturi și păreri legate de Unibet, îmi pun două întrebări principale. Prima este dacă ne putem juca la Unibet gratis,adică dacă este oferit un bonus Unibet fără depozit. Din păcate, de mai bine de 5 ani de când joc la această casă de pariuri online, nu am văzut vreo astfel de ofertă, însă pe de altă parte poți depune sume începând cu doar 25RON, care ar trebui să fie la îndemâna oricărui jucător.

A doua întrebare pe care o primesc des este dacă în locul pariului fără risc este oferit vreun pachet de bun venit alternativ. Să știi că am văzut din când în când situații în care staff-ul venea cu oferte cu cote mărite, cum ar fi cotă 10.00 pentru victorie Real Madrid în loc de 1.50. Poți vedea AICI în ce constau astfel de promoții și cum te pot ajuta ele să îți mărești de câteva ori banca de pariuri dintr-o singură lovitură. Deci poți primi la Unibet bonus sub această formă, dar trebuie să fii pe fază pentru că astfel de oferte sunt disponibile destul de rar. Cum poți afla când așa ceva este disponibil? Cel mai bine este să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, pentru că aici vom pune mereu cele mai noi și atractive oferte.

 

Promoții Unibet pentru toți clienții

 

Unibet.ro vine constant și cu alte promoții la pariuri sportive, dar acestea sunt schimbate în mod constant. De aceea recomandăm să accesezi secțiunea de Promoții de pe Unibet.ro  pentru a descoperi cele mai noi oferte!

Deschide cont și joacă cu un pariu fără risc de 300RON + 222 FRESPINS

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii