Bonus Unibet și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Unibet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 250RON!

pariu fără risc
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Clienții noi pot primi la Unibet un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 250RON! Asta înseamnă că dacă primul tău pariu este pierzător, vei fi rambursat integral în limita acestei sume. Deci nu ai practic cum să pierzi, motiv pentru care merită să profiți de pe urma acestei oferte promoționale.

Înainte de a vorbi despre aceasta, ar mai trebui spus că Unibet și-a schimbat de-a lungul timpului de multe ori bonusul pentru prima depunere. Unele pachete de bun venit au fost mai tentante, altele mai puțin tentante. Cel de acum este printre cele mai bune oferite de această casă de pariuri online în ultimii ani, așa că ar fi păcat să îl ratezi.

 

Bonus Unibet - pariu fără risc de 100% până la 250RON

Primul pariu la Unibet.ro este din partea casei, dacă putem spune așa. Plasează un pariu pariu pre-meci sau live pe o cotă de minim 1.40, iar dacă acesta este pierzător ești rambursat integral în limita a 250RON!

Banii sunt restituiți ca bonus și trebuiesc rulați de 3 ori pe cote de minim 1.40 înainte de a putea fi retrași. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 30 de zile. Acum să fim sinceri. Acestea sunt printre cele mai lejere condiții de rulaj pe care le poți găsi vreodată la un bonus. Doar dacă nu ești interesat să pariezi și vrei bani moca te-ai putea plânge. Pardon, nici atunci! Deschide cont și încasează acum la Unibet bonusul de depunere!

 

Termeni și condiții bonus Unibet

  • Oferta este destinată doar clienților noi care deschid un cont la Unibet.ro.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Pentru a fi eligibil pentru promoție, primul pariu trebuie jucat pe o cotă de minim 1.40.
  • Suma mizată este rambursată integral sub formă de bonus doar dacă pariul de calificare este pierdut. Rambursarea maximă este de 250RON.
  • Dacă primul pariu este câștigător, bonusul este considerat ca fiind finalizat.
  • Bonusul primit în urma unui pariu de calificare pierzător trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 în maximum 30 de zile înainte de a putea fi retras.
  • Unibet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
  • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
  • Bonusul Unibet se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!


Exemplu de utilizare a bonusului pentru prima depunere Unibet

Deci presupunem că primul tău pariu este de 250RON (nu ai motive să pariezi mai puțin fiindcă ești acoperit integral). Dacă acesta iese nu mai primești vreun bonus, dar te poți bucura de un câștig consistent dintr-o singură lovitură. Câștig ce nu trebuie rulat în vreun fel. Dar dacă pariul nu iese, primești înapoi cei 250RON și ai de rulat 750RON în 30 de zile (asta înseamnă o medie de doar 25RON / zi, ceea ce este la îndemâna oricui)


Ce ar trebui să mai știu despre oferta de bun venit Unibet?

Ar mai trebui spus că bonusul este acordat indiferent de metoda de plată pentru care optezi. Eu prefer Trustly, dar poți vedea AICI o listă cu toate metodele de plată disponibile. M-am uitat peste termenii și condițiile ofertei, dar nu am observat nimic ieșit din comun. Nu am văzut vreo restricție în ceea ce privește opțiunile de pariere, deci poți opta pentru orice tip de pariu.

Părerea mea este să te folosești de această ofertă atunci când vrei să joci o sumă mai mare pe un meci. Pentru că acest pariu gratuit este oferit o singură dată, iar de aceea ar fi bine să profiți la maxim de pe urma lui.

 

Este necesar un cod promoțional Unibet?

Oferta de bun venit este activată automat fără a fi necesar să introduci un Unibet promo code. Atâta că la momentul înregistrării vei avea de bifat o căsuță prin care accepți să aplici pentru oferta promoțională. Fii sigur să o lași bifată. Dar chiar dacă nu o bifezi, poți da ulterior un mail staff-ului agenției prin care să soliciți activarea manuală a bonusului.

Lucrurile nu se schimbă nici în cazul în care aplici pentru o ofertă alternativă destinată clienților noi. Doar că în acest caz, respectiva ofertă este valabilă numa prin intermediul anumitor link-uri speciale pe care le vei găsi în cadrul articolelor noastre. Pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă recomand să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul Pariurix.com.
 

Unibet bonus fără depunere și oferte de bun venit alternative

Mulți pariori, când îmi cer sfaturi și păreri legate de Unibet, îmi pun două întrebări principale. Prima este dacă ne putem juca la Unibet gratis,adică dacă este oferit un bonus Unibet fără depozit. Din păcate, de mai bine de 5 ani de când joc la această casă de pariuri online, nu am văzut vreo astfel de ofertă, însă pe de altă parte poți depune sume începând cu doar 25RON, care ar trebui să fie la îndemâna oricărui jucător.

A doua întrebare pe care o primesc des este dacă în locul pariului fără risc este oferit vreun pachet de bun venit alternativ. Să știi că am văzut din când în când situații în care staff-ul venea cu oferte cu cote mărite, cum ar fi cotă 10.00 pentru victorie Real Madrid în loc de 1.50. Poți vedea AICI în ce constau astfel de promoții și cum te pot ajuta ele să îți mărești de câteva ori banca de pariuri dintr-o singură lovitură. Deci poți primi la Unibet bonus sub această formă, dar trebuie să fii pe fază pentru că astfel de oferte sunt disponibile destul de rar. Cum poți afla când așa ceva este disponibil? Cel mai bine este să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, pentru că aici vom pune mereu cele mai noi și atractive oferte.

 

Promoții Unibet pentru toți clienții

Unibet are și câteva promoții de lungă durată valabile tot sezonul 2019 / 2020:

Unibet.ro vine constant și cu alte promoții la pariuri sportive, dar acestea sunt schimbate în mod constant. De aceea recomandăm să accesezi secțiunea de Promoții de pe unibet.ro pentru a descoperi cele mai noi oferte!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Unibet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

85249 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii