Primul pariu la UNIBET

Oferta de pariuri Unibet este probabil cea mai bogată de pe piaţa din România, astfel încât găsești găseşti aici peste 35 de sporturi, un număr peste ce oferă majoritatea celorlalte agenţii licenţiate. Pe lângă cele mai atractive dintre acestea - fotbal, tenis, baschet sau hochei - ai posibilitatea de a paria de exemplu şi pe darts, sporturi de iarnă, golf sau chiar şi şah. Dar despre acest subiect am vorbit mai mult AICI.

În cele ce urmează vreau să îți arăt cum poți să pariezi la Unibet, astfel încât și un începător aflat la primul contact cu pariurile online să poată profita la maxim de pe urma acestei oferte bogate. Spun asta pentru că la Unibet.ro poți juca pariuri single, multiple și în sistem, iar dacă înțelegi mecanismul de funcționare a fiecărui tip de bilet îți va fi mai ușor să joci biletele potrivite în funcție de ofertă. Așa că hai să începem.


Ce vei găsi în această secțiune:

 1. Cum găsesc meciurile și pariurile dorite
 2. Plasarea primului pariu single
 3. Plasarea unui pariu multiplu
 4. Plasarea unui pariu în sistem
 5. Plasarea unui pariu live
 6. Verificarea biletului de pariuri

 
1. Unibet Pariuri - Cum găsesc meciurile și piețele dorite?

Pentru a plasa la Unibet pariuri sportive, trebuie întâi să găsești evenimentul sau evenimentele care te interesează. Are sens, nu? Așa că urmează următorii pași:

 1. Loghează-te pe contul Unibet sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 2. În partea stângă a paginii ai un meniu cu sporturi și competiții prin care poți începe să navighezi. Vei vedea că întâi sunt listate cele mai populare competiții, după care mai jos sunt trecute câteva sporturi, iar și mai jos ai un buton cu ”Toate sporturile”.
 3. Apasă pe butonul ”Toate sporturile” și selectează disciplina sportivă dorită.
 4. În dreapta se va deschide o pagină ce conține toate competițiile din acel sport pe care sunt oferite pariuri.
 5. Dă click pe competiția dorită, după care se va deschide un drop menu ce conține toate meciurile din respectiva competiție.
 6. În dreptul fiecărui meci sunt afișate cotele pentru ”Câștigător meci” și ”total goluri”. Dacă vrei să vezi oferta integrală, dă click pe respectivul meci.
 7. Se va deschide pagina meciului. Dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta va încărca într-un bilet virtual în partea de jos a paginii.
 8. Repetă procedura dacă dorești să adaugi mai multe pariuri pe bilet. În poza de mai jos ți-am arătat cum am găsit un meci din Anglia League One. Așa cum poți vedea, este ușor să navighezi la Unibet prin oferta de pariuri.

Deschide cont și plasează primul tău pariu online la Unibet!

Pentru a găsi la Unibet.ro pariurile dorite, există și o variantă mai simplă. Accesează opțiunea ”Pariuri” din colțul stânga sus, și se va deschide o pagină ce va conține o pagină de ”Search”. Aici poți scrie numele echipei, a competiției sau a țării dorite, iar imediat va fi afișată o listă cu toate rezultatele relevante. Acum să îți arăt cum poți plasa diferite tipuri pariuri Unibet.

 

2. Cum joc la Unibet primul pariu single?

După ce selectezi mai multe pariuri, vei vedea că biletul conține următoarele opțiuni: simplu, combinatie și sisteme. Dar pentru că momentan biletul conține o singură selecție, poți pune doar un bilet simplu. După ce ai completat suma apasă butonul ”Plasați pariul”. 


 

3. Cum joc un bilet multiplu la Unibet?

Primul tău pariu Unibet nu trebuie neapărat să fie simplu. El poate fi și multiplu, ceea ce înseamnă că poate conține mai multe selecții, cu condiția să aibă o singură combinație câștigătoare. Pentru a pune un pariu multiplu (bilet simplu, combo sau acumulator), dă click pe toate pariurile pe care le vrei pe bilet, așa cum te-am învățat mai devreme. Acestea se vor încărca unul sub celălalt în biletul virtual. Selectezi opțiunea ”Combinație”, completezi miza și apeși ”Plasare pariu”. 

 

4. Plasarea unui pariu în sistem

Pe lângă pariuri simple și multiple, poți pune inclusiv pariuri în sistem la Unibet.ro. Dă click pe ”Sisteme” din biletul tău virtual și vei vedea că sub selecțiile tale sunt afișate mai multe sisteme. La un bilet cu patru meciuri vei avea de ales între următoarele variante: 

 • 4 simple – este echivalentul a patru pariuri single – câte unul pe fiecare meci. Dacă completezi suma ”10”, înseamnă că miza totală va fi de 40 RON. 
 • 6 duble – între cele patru meciuri există șase combinații de câte 2. Dacă completezi cu ”10” vei avea șase pariuri, deci o miză totală de 60 RON. Trebuie să ai minim două selecții câștigătoare pentru a lua ceva bani. 
 • 4 triple – între cele patru meciuri există patru combinații de câte 3 meciuri. Trebuie să nimerești în mod corect măcar trei din cele patru selecții pentru a avea măcar o combinație câștigătoare. 
 • 1 x 4 selecții – este echivalentul unui bilet simplu, ceea ce înseamnă că toate cele patru selecții trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător.  
 • Yankee – conține toate cele 6 duble, 4 triple, dar și o combinație cu toate cele patru meciuri. 

Așa cum poți vedea, este ușor să joci la Unibet primul pariu pe internet, indiferent de tipul lui. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre pariurile în sistem, recomand să accesezi ACEST ARTICOL. Înainte Unibet oferea inclusiv posibilitatea de a plasa pariuri cu baze (bancheri), dar între timp a renunțat la această facilitate.
 

5. Plasarea de pariuri live Unibet

Dacă știi să pariezi pre-meci te vei descurca de minune și când vine vorba de pariuri live. Dă click pe Pariuri – Pariuri live din meniul orizontal de sus, după care pe pagina principală se va încărca o fereastră cu toate meciurile live în desfășurare. Dă click pe meciul care te interesează, după care vei fi redirecționat către o pagină precum cea din imaginea de mai jos. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe opțiunea / opțiunile dorite și să pariezi așa cum te-am învățat mai devreme. Trebuie doar să ții cont de faptul că informațiile și cotele se vor modifica constant, deoarece vorbim de un eveniment sportiv în desfășurare, deci trebuie să te miști rapid atunci când pariezi la Unibet Live.

Află mai multe despre platforma de pariuri live Unibet!

 

6. Unibet verificare bilet pariuri

Vrei să verifici statusul unui bilet Unibet? Este foarte simplu. Intră în ”Contul Meu” și dă click pe ”Istoric Pariuri”. Aici ai posibilitatea de a le sorta după mai multe criterii : bilete decise sau aflate în desfășurare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, void) sau data la care a fost plasat. Procesul Unibet verificare bilet poate fi parcurs astfel în maxim câteva secunde. Iar dacă ai instalată aplicația pentru mobil, atunci o poți seta să primești notificări atunci când un pariu este decis.

Deschide cont și plasează primul tău pariu online la Unibet!

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii