Unibet Poker

Cei de la Unibet (deschide un cont acum) și-au dat seama rapid că nu pot concura cu cele mai bune camere de poker din lume, și că nu are rost  să ofere doar o ”altă versiune de PokerStars”. De aceea ei au făcut o alegere foarte inspirată, preferând să vină cu ceva nou în materie de poker online, lucru pe care l-au și reușit.

Unibet Poker – o cameră de poker ieșită din tiparul obișnuit

Unibet Poker are o grafică inedită, parcă inspirată din desene animate, dar în același timp modernă, de bun gust și foarte plăcută ochiului. Camera  este destinată în mod special jucătorilor obișnuiți care sunt în căutarea unui mediu relaxant, și mai puțin jucătorilor profesioniști. Acesta este un lucru bun pentru că la Unibet Poker vei da mai mult de jucători abordabili și mai puțin de jucători de top, ceea ce îți va permite să obții rezultate mai bune la masa de poker, și implicit vei putea câștiga mai mult.

Aplicația este ușor de personalizat astfel încât poți alege un avatar din peste 100 disponibile, poți schimba modul în care arată masa de poker, poți identitatea de până la  ori pe zi, și de asemenea poți activa sau dezactiva o parte din animații.
 

Facilități și jocuri oferite

Te așteaptă 40 de realizări diferite gata pentru a fi câștigate. Poți lua parte la misiuni,  poți beneficia de pe urma la foarte multe promoții diferite, iar lista de facilități poate continua.

În ceea ce privește jocurile disponibile, poți participa la jocuri cash, turnee sit & go, turnee programate sau jocuri de tipul Banzai. Nu vei găsi la fel de mulți jucători ca la PokerStars sau 888Poker, dar acesta nu este un lucru rău mai ales dacă obișnuiești să participi des la turnee.

De multe ori turneele au premii atractive, dar mult mai puțini jucători decât PokerStars sau 888Poker, iar astfel cresc și șansele tale de a câștiga o parte din potul pus în joc.
 

Turnee freeroll

Și că tot veni vorba de turnee, la Unibet Poker vei găsi cele mai atractive turnee freeroll. Asta pentru că nu trebuie să te bați cu 10,000 de persoane pentru un pot de 10$ așa cum se întâmplă la PokerStars. Sigur, nici aici nu vei câștiga averi la turnee freeroll, dar măcar ai șanse reale de a face ceva bani pentru pariuri, poker sau jocuri de cazino fără a fi necesar să depui.
 

Bonus pentru prima depunere

La momentul actualizării acestui review nu este acordat vreun bonus pentru prima depunere!

88554 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii