Depuneri și retrageri Unibet

Recomandată

Plăți Unibet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Vrei să efectuezi depuneri și retrageri de bani la Unibet.ro? Pe această pagină îți vom arăta tot ce trebuie să știi legat de partea de plăți Unibet!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Unibet depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere la Unibet?
 3. Unibet retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum efectuez o retragere la Unibet?

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

1.Unibet depunere minimă și metode de plată disponibile

Unibet acoperă majoritatea metodelor de plată importante, dar și metode ceva mai noi. Unibet acceptă inclusiv depuneri de sume modice, astfel încât poți juca aici și cu un buget ceva mai limitat.

 • Card de credit / debit: depunerea minimă este de 25 RON și se percepe o taxă de 2%. Sunt acceptate toate tipurile de carduri (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Entropay)
 • Paysafecard: depunerea minimă este de 25 RON și este taxată cu 5% din suma depusă. 
 • Skrill: depunere minimă de 65RON, taxă de 2%
 • Transfer bancar: nu există o sumă minimă pe care o poți depune prin bancă și comisionul este de 0%. Singura problemă este că depunerea n-are loc instant, ci trebuie să aștepți 2-3 zile până când este procesată.
 • Trustly: este un transfer bancar rapid ce poate fi efectuat de acasă prin online banking. Banii intră instant pe cont, dar și aici e percepută o taxă de 2%. Depunerea minimă Unibet prin această metodă de plată este de 50RON.
 • Apple Pay: depunere minimă de 50RON, maximă de 50,000RON. Timpul de procesare este instant, iar comisionul este 0%!
 • Top Pay: depunere minimă de 50RON, maximă de 45,000RON. Timpul de procesare este instant, iar comisionul este tot 0%! Poți folosi această metodă de plată din peste 200 de locații din stradă, cum ar fi locații Inmedio, agenții Favbet sau locații Cashpot Casino.

 

2.Cum efectuez o depunere la Unibet?

 1. Loghează-te pe contul Unibet sau deschide un cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Apasă pe butonul ”Depozit” din colțul dreapta sus a site-ului.
 3. Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile specifice. Acestea sunt prezentate în formularul de depozit pas cu pas, astfel încât chiar și un începător se poate descurca fără cea mai mică problemă. Dar pentru a îți ușura munca, îți vom prezenta exemple pentru fiecare metodă de plată în parte.

 

Unibet depunere cu cardul

Să presupunem că vrei să efectuezi un depozit Unibet  utilizând un card. Dă click pe opțiunea ”Card de credit/debit”, după care se va încărca o pagină ca cea de mai jos. Va trebui să introduci următoarele informații:

 • numărul cardului - este acel număr de 16 cifre de pe fața cardului. Chiar dacă pe card apar spații după fiecare patru cifre tu trebuie să treci numărul împreunat. 
 • data de expirare a cardului -  aceasta poate fi găsită pe card sub numărul cardului. Vei vedea undeva scris mic ceva de genul: ”Expires end”.
 • CVV: nu în ultimul rând, trebuie trecut codul CVV. Acesta este reprezentat de ultimele trei cifre de pe spatele cardului. 

După ce ai completat aceste date se va deschide automat o nouă pagină unde va trebui să introduci suma pe care vrei să o depui. Apoi apasă pe butonul ”Depuneți”, iar banii vor fi adăugați imediat pe cont. Îți amintesc că poți primi la Unibet un bonus prima depunere de 300RON, motiv pentru care recomand să depui această sumă pentru a profita la maxim de pe urma ofertei de bun venit. Depui 300RON și joci cu 600RON! Mai multe detalii despre aceasta poți găsi în secțiunea de Bonusuri și Promoții.

 

Unibet depunere bani prin Paysafecard

 1. Achiziționează o cartelă Paysafecard dintr-una din sutele de locații disponibile în România.
 2. Deschide un cont pe site-ul Paysafecard.com dacă nu ești deja client.
 3. Loghează-te pe contul tău de la Unibet.ro și apasă pe Depozit.
 4. Selectează această metodă de plată și introdu suma pe care vrei să o depui
 5. Vei fi redirecționat către site-ul  Paysafecard acolo unde va trebui să te loghezi și să confirmi tranzacția.

Dacă nu ai mai auzit până acum de Paysafecard sau nu știi prea multe despre această metodă de plată, atunci recomand  întâi să citești ACEST ARTICOL.Cum depun bani la Unibet prin transfer bancar?

Reamintesc că depunerile prin transfer bancar nu sunt procesate instant, ci durează 2-3 zile lucrătoare. Însă ai ca alternativă Trustly, metodă de plată despre care voi vorbi mai jos.

 1. Deplasează-te la cea mai apropiată sucursală bancară sau loghează-te pe contul tău de internet banking (dacă ai așa ceva).
 2. Efectuează o depunere utilizând datele din poza de mai jos (dar verifică întâi pe site-ul Unibet.ro dacă datele sunt încă de actualitate, sau dacă au fost modificate).
 3. La momentul depunerii utilizează codul de referință de mai jos.
 4. Așteaptă 2-3 zile până când banii sunt creditați pe cont.

 

Cum efectuez un depozit Unibet prin Trustly?

Trustly reprezintă o metodă de plată nouă pe piața din România, dar care câștigă teren în fiecare zi. Dar ce este Trustly?

Trustly permite efectuarea de plăti direct din contul tău bancar online. Probabil vei întreba ”bun, dar ce o deosebește de un transfer bancar obișnuit”? În primul rând poți efectua depuneri din confortul casei tale fără a te deplasa la bancă. În al doilea rând, spre deosebire de un depozit bancar, depunerile au loc instant. Asta înseamnă că banii vor intra imediat pe contul Unibet și nu vei mai avea de așteptat 2-3 zile. Iar ca și transferul bancar obișnuit, nu sunt percepute taxe! Depunerea minimă este de 50RON. Retragerile încă nu sunt disponibile prin acestă metodă de plată, dar este posibil ca în viitorul apropiat acest lucru să se schimbe.

 1. Intră pe site-ul Unibet (deschide cont acum) și apasă pe butonul ”Depozit”.
 2. Selectează Trustly - Online Banking, introdu suma dorită și apasă ”Depune”.
 3. Selectează țara (România) și banca.
 4. Conectează-te în contul tău bancar online.
 5. Selectează contul bancar din care dorești să efectuezi plata către Unibet.
 6. Verifică suma și detaliile plății și apasă butonul ”Confirmați”.


 

Unibet retragere minimă și metode de plată disponibile

Mai devreme sau mai târziu vei dori să soliciți la Unibet o retragere de bani. Pe vremuri banii puteau fi scoși doar prin transfer bancar normal, dar acum poți să îi scoți și pe carduri Visa / Mastercard, sau prin Skrill. Momentan retragerile prin Trustly, Apple Pay sau Top Pay nu sunt permise. Suma minimă la o retragere Unibet este de 65RON indiferent de metoda de plată selectată. Poți scoate orice sumă dorești fără a plăti comisioane către Unibet, însă ține cont de faptul că poți fi taxat cu câțiva lei de către instituția ta bancară.

O retragere durează de regulă maxim 2-3 zile lucrătoare, dar timpul de așteptare este influențat și de instituția ta bancară. Ce îți pot spune cu siguranță este faptul că cele mai rapide retrageri Unibet vor fi cele solicitate în conturi deschise la Raiffeisen Bank. Dacă ai cerut o retragere dimineața într-o zi lucrătoare, și ai contul verificat, atunci ai toate șansele să primești banii până la finalul zilei. Acest lucru se întâmplă deoarece Unibet.ro procesează toate tranzacțiile financiare prin EarthPort, companie care de asemenea are cont deschis la Raiffeisen. Deci vorbim de tranzacții interbancare, care evident merg mai repede.

Mai trebuie menționat faptul că vei putea solicita retrageri doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC. Această regulă este valabilă la orice operator licențiat, și nu doar la Unibet!

 

4.Cum efectuez o retragere la Unibet?

 1. Loghează-te pe contul Unibet.ro.
 2. Accesează secțiunea ”Contul Meu”.
 3. Accesează Fonduri – Retragere și selectează metoda de plată dorită.
 4. Urmează instrucțiunile afișate – totul este simplu și intuitiv.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

Cum solicit la Unibet o retragere pe card?

Nu prea sunt multe de spus aici. Va trebui doar să selectezi cardul pe care vrei să retragi, să completezi suma solicitată, și codul CVV (reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). Apoi trebuie doar să aștepți câteva zile până când intră banii pe cont.


Cum solicit la Unibet o retragere de bani prin transfer bancar?

Vei avea de completat următoarele informații: 

 • Țara contului bancar: selectează România 
 • Nume bancă: scrie numele băncii la care ai contul în care vrei să ajungă banii 
 • Nume cont: numele deținătorului contului bancar; trebuie să fie același cu numele utilizat la Unibet. 
 • Numărul de cont bancar: fiecare cont bancar este reprezentat printr-un număr. Așa că aici trebuie să treci acel număr. 
 • BIC (ID SWIFT): fiecare bancă are un cod specific. Poți găsi o listă cu aceste coduri aici: http://www.curs-valutar-info.ro/lista-coduri-banci-romania.html 
 • IBAN: atunci când ai deschis contul bancar, ai primit un contract pe care este trecut acest cod. În caz că nu-l găsești poți suna la bancă. 
 • Sumă: suma pe care dorești s-o retragi. 

După ce ai terminat de completat acest formular apasă butonul ”Continuare”. 

Depuneri și retrageri de bani la Unibet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 25 65 instantaneu
Transfer bancar 0 65 1-2 zile
Skrill 65 65 instantaneu
Neteller


Paysafecard 25
instantaneu

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii