Pariuri live la UNIBET

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

La Unibet live betting-ul reprezintă fără îndoială unul din punctele forte. Agenția a câștigat în 2015 la IGA (International Gaming Awards) premiul pentru cea mai bună platformă de pariuri live, ceea ce spune multe despre serviciile oferite. Este drept că platforma a suferit ceva schimbări importante de atunci și până acum, dar cele mai multe sunt pozitive!


Ce vei găsi în această secțiune?

 1. Aspecte tehnice despre platforma Unibet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Unibet– ce acoperă aceasta?
 3. Du experiența pariurilor live la următorul nivel cu Unibet Action Betting
 4. Alte facilități și opțiuni disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre platforma Unibet Live Betting

Pe vremuri platforma de live betting Unibet mergea ireproșabil. Schimbările din 2016 - 2017 au făcut ca aceasta să devină ceva mai complexă, ceea ce a adus atât avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte au fost introduse facilități noi și s-a trecut la o grafică mai modernă, dar pe de altă parte a început să solicite mai multe resurse din partea calculatorului.

Dacă ai un PC de ultimă generație platforma de live bet Unibet va merge fără probleme, dar dacă ai un calculator ceva mai vechi vei observa că aceasta se mișcă sacadat. Aici este o problemă de optimizare, iar operatorul și-a dat seama de acest lucru, astfel încât în 2017 a făcut eforturi considerabile pentru a îmbunătăți experiența pariorilor. Pot spune că aceste eforturi se simt din plin, și că acum poți paria în condiții mai mult decât decente și de pe calculatoare sau telefoane mai puțin ”smart”. Pe de altă parte, dacă nu ți-ai mai schimbat calculatorul de un deceniu, crede-mă că nici mama optimizării nu te poate ajuta.

Deschide cont și joacă cu bonus de 125% până la 500RON + 125 FREESPINS

Lăsând acest lucru la o parte, nu am decât cuvinte de laudă pentru soft-ul Unibet Live Betting. În primul rând platforma de pariuri live este foarte stabilă, ceea ce înseamnă că vor fi rare situațiile în care site-ul se blochează, când începe fără nici un motiv să meargă prost în timp ce pariem, sau să intre în mentenanță când ne este lumea mai dragă.

Dar platforma nu trebuie doar să funcționeze constant la același nivel (că nu mă încălzește cu nimic dacă merge constant prost), ci să se miște și rapid din toate punctele de vedere. Ce înseamnă asta mai exact? Pariurile ar trebui să fie plasate imediat ce apăsăm butonul ”Pariați”, câștigurile să fie procesate rapid fără a fi necesar să așteptăm cu orele după banii noștri, iar informațiile de la meciuri ar trebui actualizate într-un timp cât mai scurt pentru a garanta o fluiditate constantă, astfel încât cotele să fie blocate cât mai rar. La toate aceste capitole Unibet.ro se descurcă foarte bine, ceea ce face ca experiența plasării de pariuri live să fie una plăcută.

 

2.Oferta de pariuri live Unibet – ce acoperă aceasta?

N-aș băga mâna în foc că oferta live Unibet este cea mai bogată din rândul site-urilor de pariuri licențiate, dar în orice caz este fără îndoială în top3. Marele avantaj al celor de la Unibet este acela că se bazează pe diversitate și pe numărul mare de opțiuni de pariere disponibile. Ca să nu mai spun de faptul că foarte multe evenimente sportive sunt însoțite de transmisiuni live video, poate mai multe ca la orice alt operator licențiat.


Unibet Live Tenis – de la turnee de Grand Slam la ITF-uri

Poți plasa la Unibet pariuri live pe tenis chiar dacă ești interesat de turnee ITF de mâna a doua. Chiar și la astfel de meciuri vei găsi o gamă largă de opțiuni de pariere, printre care și pariuri pe fiecare punct în parte. Și că veni vorba aici, marele avantaj este oferit de opțiunea Action Betting prin care chiar poți paria pe exact următorul punct, și nu pe cel care va avea loc peste 2-3 puncte așa cum se întâmplă la celelalte agenții licențiate! Dar despre această facilitate voi vorbi pe larg mai jos.

De asemenea, vei vedea că sunt destul de puține case de pariuri online care au mai multe meciuri de tenis în ofertă. Efortuna.ro și Netbet.ro ar putea fi două din ele, însă nici ele tot timpul. Mai trebuie spus că la Unibet live streamurile pe tenis reprezintă și ele un mare plus, astfel încât vei vedea că multe partide sunt însoțite de transmisiuni live video, atât de la turneele de Grand Slam cât și de la meciuri de mâna a doua.

Unibet
Unibet
L1160657W000330
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM

 

Unibet Live Fotbal  ne pune la dispoziție o ofertă diversificată

Dacă vrei să plasezi la Unibet pariuri live pe fotbal, atunci trebuie să știi că oferta este foarte bogată, atât pe meciurile de top cât și la partidele mai puțin importante.

Am găsit în oferta Unibet meciuri live din România Liga 2 su România Liga 3, dar și din campionate complet necunoscute publicului larg cum ar fi Primera B Argentina, sau liga secundă din Japonia.De obicei la astfel de partide sunt oferite în jur de 35 de opțiuni de pariere, din care nu lipsesc pariurile pe handicapuri asiatice sau pe intervale de timp.

La meciurile din campionatele importante din Europa vom găsi și pariuri pe cornere sau cartonașe (inclusiv handicapuri pe acestea), iar la meciuri de top chiar pariuri inedite precum ”Jucătorul X să lovească bara transversală”.  Eu zic să iei un pic oferta la purificat, și te vei convinge rapid că merită să plasezi pariuri live pe fotbal la Unibet.

 

Pariuri live pe alte sporturi la Unibet România

Nu lipsesc pariurile live pe baschet, handbal sau volei, dar nici pe sporturi de nișă precum cricket, snooker sau sporturi electronice. Fă un test – intră în orice moment pe site-ul cât mai multor agenții licențiate și uită-te să vezi din câte sporturi diferite găsești pariuri live în acel moment. Nu zic neapărat că la Unibet.ro vei găsi cele mai multe, dar de fiecare dată va fi acolo în top 3.
 

3.Du experiența pariurilor live la următorul nivel cu Unibet Action Betting

Fii în mijlocul acțiunii cu Action Betting de la Unibet, opțiunea pentru evenimente live care îți testează viteza de reacție în fiecare moment! Acum poți să simți la maxim adrenalina jocurilor live, în adevăratul sens al cuvântului, iar eu am să îți arăt cum.


Ce este Action Betting?

Acestea sunt tipuri de pariuri live destinate unor evenimente care au loc în următoarele zeci de secunde și la care rezultatul va fi cunoscut mult mai repede decât la tipurile tradiţionale de pariuri live. Orice ai alege pariul este plasat până la următoarea fază și probabil nu va dura mai mult de 1 minut până să afli dacă ai câștigat sau nu. De exemplu poți paria pe cine va câştiga următorul punct în tenis sau cine va executa următorul out la fotbal. După cum poți vedea şi în imaginea de mai jos tipul de pariu "Action Betting" este destul de bine scos în evidenţă pe pagina cu pronosticuri live disponibile. 

 

Pe ce sporturi și tipuri de pariuri putem utiliza opțiunea Action Betting?

Cu siguranţă aţi întâlnit acest tip de pariuri live pe tenis sau pe fotbal şi la alţi bookmakeri. Cu ce vine însă Unibet este opţiunea Action Betting la sporturi precum hochei pe gheaţă, baschet, baseball, cricket, darts, rugby, tenis de masă, badminton sau squash. Tipurile de pariuri disponibile le puteţi vedea mai jos:

 • Tenis - Următorul punct
 • Cricket - Run on the next ball
 • Volei - Câştigătorul următorului punct
 • Squash - Câştigătorul următorului punct
 • Badminton - Câştigătorul următorului punct
 • Tenis de masă - Câştigătorul următorului punct
 • Fotbal - Următoarea repunere de la margine
 • Baseball - Batter to reach 1st Base
 • Hochei pe gheață - Următoarea eliminare şi eliminare în următoarele 2 minute
 • Baschet - Metoda prin care se înscrie următorul coş
 • Rugby - Next Set Piece
 • Darts - 1st Dart Treble 20

Poate îți pui următoarea întrebare ”bun, dar și alte case de pariuri oferă posibilitatea de a miza pe următorul punct la tenis”. Nu chiar. De exemplu înainte să înceapă primul punct dintr-un game, tu vei putea paria în cel mai bun caz pe punctul al doilea sau al treilea. Aici la Unibet, chiar pariezi pe primul punct, atâta timp cât apuci să pui pariul înainte să înceapă. De aceea opțiunea de Action Betting la agenția de pariuri sportive Unibet poate fi o adevărată mină de aur pentru pasionații de strategii cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci.

Mai nou cei de la Unibet au lansat și o reclamă pentru această opțiune, să vedem cum arată ea:


 

Aspecte importante de știut despre opțiunea Action Betting Unibet

Momentan această ofertă de pariere Action Betting nu este implementată chiar pe toate meciurile din consola live Unibet, dar avem promisiunea ca într-un timp relativ scurt le vom vedea la mai toate evenimentele importante. În prezent opţiunea este valabilă la 85% dintre pariurile live pe tenis, 80% la volei, 20% la baschet şi 70% din evenimentele fotbalistice pe care se poate paria live la Unibet.

Pariurile pe aceste tipuri de pariuri sunt distractive, rapide şi în multe cazuri nu diferă cu experienţa trăită într-un casino. Clienţii care joacă pe o culoare la ruletă n-o fac după o analiză profundă în prealabil. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Action Betting deoarece ai doar câteva secunde sau zeci de secunde timp pentru a gândi un pariu.

Dar ca să nu închei fără a spune măcar ceva negativ, mă voi lua un pic de opțiunea Action Betting la volei. Aici ori n-am fost eu prea rapid ori se închide opţiunea de pariere mult mai repede, cert este că m-am chinuit vreo trei puncte ca să prind un pariu, care din păcate nici n-a ieşit. La fotbal din 39 de meciuri aflate în ofertă, doar la unul singur era disponibilă această opţiune. Ce-I drept la fotbal nici nu pare aşa tentantă ținând cont că pariezi pe următorul out. La tenis, badminton, squash, tenis de masă ori volei simţi meciul mai intens jucând pe următorul punct pentru că ştii că jucătorii sau echipele joacă pentru a-l obţine, pe când la fotbal aş fi preferat să fie alese măcar pariurile pe cornere, în loc de cele pe aruncări de la margine. Astea chiar țin integral de noroc.

Una peste alta Action Betting este o caracteristică a celor de la Unibet (vezi site-ul agenției) care în continuare doreşte să arate că este fără îndoială una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România.

 

4.Alte facilități și opțiuni disponibile pe platforma de pariuri live Unibet

În încheierea acestei recenzii a platformei Unibet Live Betting, vreau să vă arăt și ce alte facilități disponibile pot veni în ajutorul pariorilor.

 

Pariuri live de pe mobil la Unibet

Clienții pot utiliza aplicația ”Unibet Pariuri Sportive” pentru a plasa pariuri live în cele mai bune condiții de pe orice telefon sau tabletă cu IOS sau Android. Toate meciurile și opțiunile de pariere disponibile pe calculator pot fi accesate și de pe mobil prin intermediul acestui Unibet App. De fapt platforma de pariuri live de pe telefon / tabletă este identică cu cea de pe PC, deci te poți aștepta la o experiență asemănătoare. Dacă ai un dispozitiv modern poți paria în condiții perfecte, dar îți vei face ceva nervi dacă nu ți-ai mai schimbat telefonul de vreo 3 ani, pentru că te vei lovi de problemele de optimizare de care am vorbit mai sus. Pentru mai multe informații despre aplicația pentru mobil dă un CLICK AICI.


Centru de statistici cu grafică

La fiecare meci de fotbal este oferită o listă de ”Activități” în care poți vedea când au avut loc evenimente notabile precum acordarea de cartonașe sau cornere. De asemenea, există o opțiune ”Statistici” unde poți consulta raportul atacurilor, șuturilor sau a posesiei. Ca să nu uităm nici de o fereastră interactivă care arată cine atacă, cine are lovituri libere și ce altceva se mai întâmplă notabil pe teren.


Meciuri Live la Unibet TV

Unibet live tv este serviciul care îți permite să urmărești meciurile preferate direct din fereastra de pariuri live. Anual sunt puse la dispoziția clienților peste 35,000 de transmisiuni în timp real ce pot fi accesate gratuit atât de pe PC cât și de pe mobil, singura condiție fiind aceea să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Deci serviciu Unibet Live Stream poate fi o adevărată mină de aur.

Vrei să simți adrenalina pariurilor live? Joacă la Unibet Live Betting chiar acum!

 

Unibet Live Score

Cei de la Unibet au și un serviciu de scoruri live prin care putem consulta rapid rezultatele în timp real a zeci de meciuri de fotbal, baschet, tenis sau din alte sporturi. Tot ce ai de făcut este să intri pe Unibet.ro și să te duci în partea de jos a site-ului. Opțiunea de scoruri live este afișată penultima în meniul din stânga. Acest serviciu de Livescore este furnizat de către Betradar, lider mondial în acest domeniu. Deci poți fi sigur că informațiile afișate sunt cele corecte, și că sunt actualizate foarte rapid.


Alte aspecte și facilități

Nu este oferită o opțiune de a adăuga meciuri și tipuri de pariuri la favorite, iar de când platforma de pariuri live Unibet.ro a fost modificată nu mai pot fi plasate nici pariuri rapide. Aceste aspecte reprezintă minusuri, dar chiar și așa consider că Unibet oferă mult mai multe avantaje decât dezavantaje, fiind fără îndoială una din cele mai bune opțiuni ale pariorilor!

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii