Unibet România contact și relații cu clienții

Detalii de contact UNIBET
Program de lucru 11:00 - 00:00
Suport live chat
Telefon indisponibil momentan
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Gzira GZR 1405, Msida Road

Se poate întâmpla ca mai devreme sau mai târziu să ai nevoie să iei legătura cu un operator Unibet. De aceea vreau să îți prezint metodele de contact, programul de funcționare al serviciului de relații cu clienții, și experiențele pe care le-am avut eu cu staff-ul acestei case de pariuri online.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite


Contact Unibet România – cum luăm legătura cu un operator?

Accesează opțiunea  ”Contactaţi-ne 24/7” disponibilă din colțul dreapta jos a site-ului Unibet.ro. Aici vei vedea că ai de ales între următoarele metode de contact:

  • Chat Unibet: acest serviciu este disponibil de luni până duminică direct în limba română între orele 11:00 și 00:00. Dacă ai o urgență în afara acestor ore, poți oricând contacta serviciul de chat în engleză care este disponibil 24 / 7.
  • Mail: dacă din diferite motive nu îți poți verifica contul direct de pe site (așa cum te-am învățat AICI), o poți face prin mail la adresa [email protected]. Dacă vrei să iei legătura cu staff-ul Unibet din alte motive și preferi prin mail și nu prin chat, atunci trebuie să scrii la adresa mailto:[email protected].
  • Apel telefonic: înainte era oferită inclusiv posibilitatea de a vorbi la telefon cu un angajat Unibet, dar mai nou această variantă nu este disponibilă. Însă opțiunea de chat este o alternativă mai mult decât suficientă.


Unibet contact chat și mail – program de funcționare

 

 

Impresii lăsate de serviciul de contact clienți Unibet

Din fericire nu prea am avut nevoie de el pentru că nu am întâmpinat de-a lungul timpului prea multe probleme pe site, acesta fiind foarte stabil și lipsit de bug-uri. Ceea ce este foarte bine!

Dar din puținele experiențe avute cu staff-ul Unibet contact de serviciupot spune că acest serviciu se ridică la nivelul așteptărilor. Ca și în alte părți, vor fi destule acele momente când vei primi ca răspuns pasaje din regulament, dar în final orice problemă este eventual rezolvată. Dacă ai o problemă mai specială care îi depășește pe cei de la serviciul de suport clienți în română, recomand să contactezi serviciul similar în limba engleză. Oricum este un mare plus faptul că putem da de un operator Unibet la orice oră din zi sau din noapte.

Dacă ai întrebări și nelămuriri, recomand să te uiți întâi peste secțiunea de Întrebări Unibet la sfarsitul acestui articol Iar dacă nu găsești acolo răspunsul căutat, atunci te invit să ne scrii pe forumul de discuții Unibet unde cu siguranță în cel mai scurt timp vei primi un răspuns.

Detalii de contact UNIBET
Program de lucru 11:00 - 00:00
Suport live chat
Telefon indisponibil momentan
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Gzira GZR 1405, Msida Road

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii