Cash Out la Unibet

La Unibet pierzi pariul dar nu și banii! Securizează-ți câștigurile cu ajutorul opțiunii de Unibet cash out, facilitate care îți permite să închizi un pariu atunci când vrei tu, și nu când se termină meciul! Unibet (deschide un cont acum) este în acest moment unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri online licenţiate la care pariorii din România se pot juca. Acesta pune la dispoziţia clienţilor o ofertă sportivă foarte diversificată, atât pre-meci cât şi live, așa cum ți-am prezentat și AICI. Iar ca orice operator de pariuri care se respectă, el oferă şi opţiunea "cash out".

Joacă acum la Unibet, și protejează-ți câștigurile utilizând opțiunea de cash out!

 

Ce este opțiunea de Cash Out la Unibet?

Aceasta este o opţiune prin care putem închide un pariu în desfăşurare, iar astfel luăm garantat o parte din câştig. Această opţiune poate fi folosită atât la pariuri simple cât şi la pariurile multiple. Nu vom intra în prea multe detalii, deoarece despre această opțiune am vorbit mai pe larg aici: https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html
 

Exemplu de situații când poți da cash out

  • Exemplu 1: Să presupunem că am pus un pariu simplu de cotă 2.00 cu 100 RON şi cu 5 minute înainte de meci aflăm informaţii noi din cauza cărora vrem să anulăm acel pariu. Datorită acestei opţiuni vom putea face acest lucru şi vom primi înapoi cel mai probabil suma de 95 RON (sau o sumă similară).
  • Exemplu 2: Punem un pariu pe pe un pont din fotbal de cotă 2.00 cu 100 RON conform căruia echipa gazdă trebuie să câştige. Să presupunem că în minutul 75 scorul este de 1:1, iar desfăşurarea meciului ne face să credem că echipa pe care am mizat nu va reuşi să câştige. Putem folosi opţiunea "Cash out Unibet" pentru a închide acel pariu şi pentru a lua înapoi o parte din miză. Evident că vom primi înapoi mult mai puţin decât am pariat deoarece în acel moment sunt şanse mult mai mari ca pariul să fie pierdut decât câştigat, dar măcar recuperăm o parte din bani.
  • Exemplu 3: Să luăm o situaţie asemănătoare cu cea de mai sus prin care pariem 100 RON pe victoria gazdelor la o cotă de 2.00. Să presupunem că echipa pe care noi am pariat conduce cu 2:0 în minutul 60, dar din diferite motive avem emoţii că adversara ar putea reveni. În acel moment putem închide pariul şi putem lua o parte din potenţialul câştig de 200 RON. Chiar dacă nu luăm câştigul integral, suntem siguri că nu mai pot apărea surprize.
  • Exemplu 4: Să luăm şi o situaţie prin care am pus un bilet cu şapte meciuri, iar primele şase au fost câştigate. În acest moment putem folosi această opțiune de ”cash out” pentru a lua o parte din potenţialul câştig, iar astfel suntem siguri că avem o sumă consistentă în buzunar fără a mai depinde de rezultatul ultimului meci.

În cazul în care un meci pe care ai pariat este în desfăşurare suma pe care o poţi lua utilizând opţiunea "cash out" se va modifica constant în funcţie de ceea ce se întâmplă pe teren. Astfel poţi aştepta o situaţie favorabilă în care să primeşti o sumă mai mare.

 

Cu ce iese în evidență opțiunea de închidere pariu la Unibet?

Cu ce iese în evidenţă opţiunea ”Unibet închidere pariu” în comparaţie cu opţiunea similară a altor bookmakeri? Păi sunt câteva lucruri care mi-au sărit în ochi instant. În primul rând ea poate fi folosită pe orice tip de pariu, indiferent că e single sau multiplu, sau că este jucat pre-meci sau live. Unele case de pariuri nu oferă opţiunea decât la o parte din aceste tipuri de pariuri. Un alt lucru care îl consider important este acela că Unibet oferă posibilitatea de a închide pariuri la destul de multe sporturi, nu doar la fotbal, aşa cum se întâmplă în cazul altor agenţii.

Am mai văzut că la unele agenţii în timpul desfăşurării meciului pe care am pariat opţiunea de "cash out" este de multe ori blocată iar acest lucru poate fi destul de enervant. Aici acest lucru se întâmplă mult mai rar, iar sumele pe care le putem primi sunt actualizate mult mai rapid. Luând toate aceste aspecte în considerare, pot spune că te vei întâlni cu destule situații în care vei putea închide un pariu la Unibet, dar nu o vei putea face la alte agenții concurente.


Concluzii despre Unibet Cash Out

Da, Unibet are cash out, iar aceasta este o opțiune chiar utilă pentru pariori! Ea reprezintă o metodă foarte bună prin care ne putem controla pariurile. Practic putem închide un bilet când nu suntem siguri de deznodământul lui, indiferent că vorbim de pariuri pe fotbal sau pe alte sporturi, de pariuri simple sau multiple, de pariuri pre-meci sau live.

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii