Unibet - agenție online la care poţi paria pe curse de câini!

2021-01-01 02:20:00 6,3k 0

Casa de pariuri sportive online Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) iese în evidenţă prin diversitatea ofertei sportive. Aici vei putea plasa pariuri pe foarte multe sporturi diferite, printre care se află şi cursele de câini. Pentru a putea paria pe curse de câini intră pe site-ul Unibet (intră acum) şi de aici accesează secţiunea "Pariuri", opţiunea "Curse de câini".

PARIAZĂ PE CURSE DE CÂINI ONLINE LA UNIBET!


Interfață platformă câini Unibet

Vei vedea că interfaţa este una foarte simplă care îţi permite din maxim două click-uri să accesezi cursa dorită. În partea de sus ai trei opţiuni:

  • Următorul ieşit: Va afişa o listă cu primele curse pe care poţi să pariezi şi lista de cote pentru fiecare cursă în parte. Trebuie să te grăbeşti totuşi deoarece de obicei prima cursă din listă va începe în maxim câteva minute.
  • Azi: Aici va fi afişată o listă cu absolut toate cursele de pe parcursul zilei. De exemplu dacă vreau să pariez pe cursa de la Newcastle de la ora 19:40, pur şi simplu dau click pe ea. Apoi sub programul zilei se va încărca lista de cote pentru cursa pe care eu am selectat-o.

cursaazi.PNG

Toate cursele: De aici pot vedea o listă cu toate cursele pentru care există cote în acel moment. Uneori vom găsi cote şi de la curse din ziua următoare. Dacă într-o anumită locaţie va începe o cursă în următorul sfert de oră atunci în dreptul locaţiei respective va fi precizat intervalul de timp în care începe acea cursă. De exemplu în momentul în care am făcut poza de mai jos la Sheffield urma să începă o cursă în 10 minute.

curse-toate.PNG 

Tipuri de pariuri oferite de Unibet

În primul rând poţi paria pe câştigătorul fiecărei curse. Vei vedea că în dreptul cotei există un buton suplimentar  "SP", care este prescurtarea de la "Starting Price". Dacă plasezi un pariu utilizând acest "Starting Price", atunci cota va fi stabilită la începutul cursei. Indiferent de varianta pe o care o alegi, la Unibet primeşti garantat cele mai bune cote. De exemplu în poza de mai jos am plasat un pariu pe câinele cu numărul 2, la o cotă de 6.00. Dacă "Starting Price" va fi mai mare decât cota mea, atunci pariul meu va fi calculat la acea cotă superioară.

cursa-1.PNG

Atunci când pariezi pe un câine, vei vedea că în dreptul mizei ai opţiunea de "E/W" (Each Way). Activând această opţiune, tu plasezi de fapt două pariuri: unul prin care mizezi că opţiunea aleasă de tine va câştiga şi unul că aceasta se va clasa pe primele două locuri. 

cursa-2.PNG

Un alt pariu disponibil este cel de tipul "Forecast". Acest tip de pariu îţi permite să mizezi pe Top2 la cursele cu 5-6 concurenţi şi pe Top3 la cele care au mai mulţi concurenţi. Poţi încerca să ghiceşti ordinea exactă, aşa cum este în poza mea de mai jos, sau poţi încerca să ghiceşti primii clasaţi în orice ordine. Acest lucru se poate face apăsând butonul "Any" din dreapta.

forecast.PNG

Astfel, dacă vrei să pariezi online pe curse de câini, Unibet este singura agenţie licenţiată la care poţi face acest lucru. Aici vei găsi foarte multe curse, dar şi câteva tipuri de pariuri la fiecare cursă în parte. De asemenea, la Unibet poţi paria şi pe curse de cai dar şi pe multe alte sporturi.

Deschide un cont acum şi primeşti un bonus atractiv pentru prima depunere!

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult