Păreri Unibet - își merită această agenție renumele dobândit în ultimii ani?

2021-01-02 03:10:00 8,1k 0

Păreri Unibet – vouă ce impresie v-a lăsat această casă de pariuri online? Hai să vă spun părerea mea, și să vă arăt unde puteți citi opinia altor pariori.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online Unibet!


Păreri Unibet – agenția la care joc de 5 ani

Unibet este una dintre cele mai vechi case de pariuri online prezente pe piața din România, cel puțin din rândul celor la care încă ne putem juca. Eu am cont la ea încă de pe vremea când se bătea cu Bet365, Gamebookers sau Bwin. Nu era în topul preferințelor mele, dar era printre cele la care mă jucam cu regularitate. Pentru că și atunci, ca și acum, aveam și am cont activ la vreo 5 operatori, cei pe care îi consideram / consider cei mai buni (vezi aici care sunt aceia).

Și de altfel nu sunt singurul în această situație. Răsfoiam zilele trecute topicurile de pe forumul PariuriX din urmă cu 4-5 ani, și vedeam că despre Unibet se vorbea mult încă de atunci.  Acum, când mă uit prin topul nostru de popularitate, văd că este cea mai votată agenție de către pariori, semn că multă lume încă joacă aici. Iar atunci mă gândesc că cei de acolo fac ceva cum trebuie. Nu zic că agenția e perfectă, dar oferă câteva motive serioase pentru a îți deschide un cont.


Ofertă sportivă, cote, pariuri live Unibet

Unul din punctele forte îl reprezintă oferta sportivă. Trecem peste faptul că sunt oferite pariuri pe vreo 33 de sporturi, eu oricum pariez doar pe vreo 2-3. Dar ce îmi place este faptul că la fiecare meci de fotbal, chiar și cele din campionate medii sau mici, găsesc o gamă variată de opțiuni de pariuri. Ce mă interesează însă pe mine în mod deosebit este gama variată de handicapuri asiatice, capitol la care nici o altă agenție licențiată nu este în acest moment peste Unibet.ro. Sunt oferite linii de handicap la cote dezechilibrate, de pe la 1.06 până la 9.00, indiferent că pariez pre-meci sau live. Asta îmi oferă o flexibilitate ridicată deoarece pot practica Easy Money, sau din contră, pot paria pe surprize la orice partidă vreau.   

Îmi place mult la Unibet și platforma de pariuri live, și aici nu mă refer la ofertă despre care deja m-am convins că e foarte ok. Mă refer la un alt aspect pe care nu îl poți descoperi la un operator decât după ce te joci. Și anume performanța din punct de vedere tehnic. Pariurile să nu fie blocate des, cotele să fie actualizate constant, pariurile să fie plasate imediat ce apăs ”Pariați” ca să nu ratez ceva important, câștigurile să fie plătite rapid etc. Iar aici Unibet.ro chiar nu mă dezamăgește. Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt; joacă aici 2 zile, joacă alte 2 zile la una din agențiile nerecomandate de noi (care vrei tu) și apoi spune-ne concluziile.

Cotele sunt și ele printre cele mai bune din România în acest moment, iar eu, care fac un rulaj destul de mare la live betting, țin mult la acest aspect. Mă uitam pe un site de specialitate și am văzut că payout-ul mediu omologat este de peste 93%, ceea ce este foarte bine.

 

Nu există minusuri vizibile la Unibet Sportsbook

Dar vrei să îți zic care este principalul motiv pentru care nu prea există clienți dezamăgiți de Unibet.ro (L1160657W000330)? Indiferent pe ce ai paria sau ce așteptări ai avea de la o casă de pariuri, aici nu prea există minusuri vizibile. Adică nu este un criteriu la care să spui ”Uite băh, aici Unibet chiar stă rău”. Au existat într-adevăr de-a lungul timpului, dar odată ce pariorii au solicitat o anumită modificare sau îmbunătățire, agenția s-a conformat.

V-ați plâns în 2016 că site-ul a mers prost după trecerea la noua platformă? S-a rezolvat, staff-ul lucrând intens câteva luni la optimizare. Ați solicitat să nu se mai perceapă comisioane la depunerea cu cardul? Asta s-a și întâmplat, acea taxă de 2.5% fiind eliminată. Ați vrut să beneficiați de opțiunea cash out și la pariuri multiple, nu doar la cele single? Din nou, a fost adăugată și această facilitate. Iar exemplele pot continua.


Păreri Unibet – care este opinia ta?

Acum normal că tu poți spune că eu sunt subiectiv și că am interes să promovez această casă de pariuri. Înțeleg această precauție, dar vreau să știi că noi promovăm doar agenții în care și credem. Oricum poți intra pe forum în topicul de discuții Unibet, iar acolo găsești peste 1,500 de comentarii despre această casă de pariuri online, toate din ultimii 2 ani. Poți găsi acolo păreri de la o groază de pariori, și pro dar și contra (nu cenzurăm nimic atâta timp cât limbajul este ok și postarea este argumentată).

Dar cel mai bine este să deschizi un cont de pariuri Unibet și să testezi singur serviciile oferite, vei vedea că merită. Te așteptăm și pe tine pe forum cu păreri, iar dacă vrei să afli mai multe despre această casă de pariuri, poți accesa link-urile de mai jos.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online Unibet!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult