Nu joci online pentru că nu te poți abține? Vezi cum te poți limita să joci în siguranță!

2021-01-02 02:20:00 5,9k 0

Nu joci online pentru că nu te poți abține? Vezi cum te poți limita să joci în siguranță și responsabil la Unibet!

Deși pentru unii poate părea ciudat, realitatea este că sunt pariori care aleg pariurile stradale în detrimentul celor online deoarece le este teamă că nu se pot controla. Oricine vrea inițial să stabilească un buget fix de pariere, să aibă un money management bine pus la punct sau un sistem clar de joc, dar sunt pariori care odată intrați în febra momentului pur și simplu nu se pot abține, uită de toate regulile impuse inițial și încep să joace haotic. Mai problematic este faptul că astfel de pariori, odată ce pierd banii depuși, ajung să depună sume suplimentare care poate erau destinate altor cheltuieli mai importante. De aceea ei aleg varianta pe care o consideră mai sigură, și anume aceea de a juca offline. Odată ce un bilet este pierdut, ei trebuie să se întoarcă la agenție pentru a paria din nou, și astfel le cam trece cheful de ”aruncat bani”.


Și online te poți proteja ca parior!

Poate nu știi, dar și online te poți proteja. De exemplu casa de pariuri pe internet Unibet (vezi site-ul agenției) pune la dispoziția clienților un mediu sigur de joc, protejat și de încredere. De aceea această agenție oferă pariorilor posibilitatea de a își lua anumite măsuri de siguranță care să îi ajute să se oprească la timp. În primul rând poți seta o limită la depuneri; aceasta nu te va opri din joc dar vei fi notificat atunci când o atingi, iar astfel îți amintești că te-ai jucat destul pentru ziua respectivă.  Pentru a seta această limită intră pe site-ul Unibet și accesează Contul Meu - Joc Responsabil - Să știi când să te oprești - Setează o limită la depunere.

Dacă nici această opțiune nu te ajută prea mult și simți nevoia de a lua o pauză de la pariuri, atunci ai și posibilitatea de a te auto-exclude pentru o perioadă de 24 de ore, 7 zile, o lună, 3 luni sau 6 luni, interval în care poți să te calmezi pentru a reveni cu forțe proaspete. Opțiunea ”Auto-excludere” poate fi accesată tot din secțiunea Contul Meu - Joc responsabil.  Nu în ultimul rând casa de pariuri sportive Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  oferă și un test gratuit format din 9 întrebări care te ajută să afli dacă ai jucat prea mult și dacă riști să devii dependent de pariuri sportive sau de alte tipuri de jocuri de noroc. Acest test poate fi găsit tot de pe pagina ”Să știi când să te oprești”.  


Dependență față de gambling? Contactează un specialist!

Nu uita, indiferent că joci online sau offline, dependența față de gambling reprezintă o problemă reală și ține numai de tine să o depistezi la timp și să iei măsuri înainte de a îți afecta viața personală! Iar dacă simți nevoia să discuți cu cineva, accesează site-ul https://www.gamblingtherapy.org unde poți vorbi cu un consilier direct în limba română prin live chat, email sau telefon. 

Deschide un cont la această casă de pariuri! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult