Ghid pariuri sportive online Unibet

5,2k 0

Ghid pariuri sportive Unibet - învață să joci la una dintre cele mai bune case de pariuri online din România! Vezi cum se deschide un cont, cum depui, cum plasezi primul pariu, dar și cum poți încasa un bonus super atractiv pentru prima depunere!

Pariază și tu acum la una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România!

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  este una dintre cele mai importante case de pariuri online licențiate din România în momentul de față şi de aceea am decis să pun la dispoziția cititorilor noștri un ghid pariuri sportive online Unibet. Dacă ești în căutarea unei recenzii mai amănunțite, atunci accesează acest link : https://pariurix.com/agentii/unibet


GHID PARIURI UNIBET - CE VEI GĂSI ÎN  ARTICOL

 1. Motive pentru care să pariezi online la Unibet

 2. Pasul 1 - Deschiderea contului de pariuri

 3. Pasul 2 - Efectuarea unei depuneri

 4. Pasul 3 - Plasarea primului pariu

 5. Pasul 4 - Verificarea contului de pariuri

 6. Pasul 5 - Efectuarea primei retrageri

 7. Alte opțiuni populare

 

 

1. MOTIVE PENTRU CARE SĂ PARIEZI ONLINE LA UNIBET

Înainte de a trece la ghid, voi prezenta foarte pe scurt (pentru că nu reprezintă subiectul acestui articol) motivele pentru care ar trebui să pariezi online la Unibet.

 • Poți paria la orice oră din zi sau din noapte direct de pe PC, telefon sau tabletă. 
 • Agenţia de pariuri online Unibet are o experiență de aproape 20 de ani în mediul online, experiență ce-și pune accentul asupra calității serviciilor oferite.  
 • Site-ul este ușor de folosit și are o grafică plăcută. Acesta este stabil, motiv pentru care are foarte rar probleme tehnice sau momente în care se încarcă greu. 
 • Clienții noi care deschid un cont prin Pariurix primesc un bonus de bun venit foarte consistent. Deschide acum un cont la Unibet! 
 • Unibet are una din cele mai bogate și diversificate oferte sportive din toate punctele de vedere: găsești pariuri pe un număr mare de sporturi, sunt acoperite multe competiții de la fiecare sport în parte, la fiecare meci / eveniment sportiv sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere. 
 • Unibet are una dintre cele mai performante platforme de pariuri live: timpi rapizi de plasare a pariurilor, de procesare a câștigurilor și de actualizare a informațiilor și cotelor, dar și o ofertă live bogată. 
 • Unibet este agenția licențiată care oferă cele mai multe transmisii live video: sunt acoperite campionate importante de fotbal din Europa (Ligue 1, La Liga), campionatul american de baschet (NBA) dar și multe alte competiții mari, medii și mici. 
 • Serviciul de suport clienți poate fi accesat prin live chat în limba română, iar din acest motiv îți va fi mult mai ușor să vobești cu un angajat Unibet în cazul in care întâmpini pobleme sau ai nelămuriri. 
 • Unibet oferă o gamă largă de aplicații pentru pariuri și statistici pentru telefoane și tablete, iar de aceea îți va fi mult mai ușor să pariezi direct de pe dispozitivul tău mobil. 

 

2. PASUL  1 – DESCHIDEREA CONTULUI DE PARIURI

Acum că ai înțeles de ce ar trebui să pariezi online la Unibet a venit momentul să trecem la subiectul acestui articol / tutorial: ghid pariuri sportive online Unibet. Primul lucru pe care îl ai de făcut este să intri pe site-ul Unibet (deschide un cont acum) și să dai click pe ”Înregistrează-te aici”.  
 

deschidere-cont-1.png

 

Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare ce conține patru părți. În prima parte trebuie să completezi date personale după cum urmează: 

 

Deschidere cont – Prima parte 
 • Nume complet: prenume și nume – trebuie să treci exact cum apare în buletin 
 • E-mail - introdu o adresă de mail validă pe care s-o poți accesa deoarece vei avea nevoie de ea mai târziu. Dacă n-ai o adresă de mail poți deschide un cont pe mail.yahoo.com sau pe gmail.com. 
 • Data nașterii - completează exact ca în buletin și ai grijă să treci fiecare informație exact în căsuța care trebuie. 
 • CNP: Codul numeric personal – din nou, trebuie completat ca în buletin. De când licența a devenit obligatorie în România toate casele de pariuri pe internet sunt obligate să solicite o astfel de informație. 
 • Gen - Masculin sau Feminin  

Dă click pe Continuare pentru a merge mai departe. 
 

deschidere-cont-1.png

Deschidere cont – Partea a doua

Partea a doua conține date de contact și date legate de adresa la care stai. 

 • Adresa – aici trebuie să completezi adresa unde ai domiciliul: stradă, bloc, număr, apartament.  
 • Cod poștal – dacă nu știi care este codul tău poștal, poți afla intrând pe http://www.coduripostale.com/cgi-bin/index.cgi
 • Oraș – Orașul în care locuiești . 
 • Număr de telefon mobil - un număr de telefon la care poți fi contactat. 

Chiar dacă de exemplu ești la facultate într-un alt oraș, deci locuiești temporar în altă parte, este obligatoriu să completezi adresa și orașul care apar în buletin. Pentru că dacă datele contului tău de pariuri nu corespund cu cele din buletin vei întâmpina probleme. 

 

deschidere-cont-2.png

 
Deschidere cont – Partea a treia 

Aici trebuie să introduci date ce vor ține de contul tău de pariuri. 

 • Nume de utilizator – este usernameul cu care te vei loga de fiecare dată în cont.  
 • Parolă – trebuie să alegi o parolă de minim opt caractere. Alege o parolă pe care s-o poți ține minte ușor deoarece vei avea nevoie de ea de fiecare dată când vei dori să te loghezi în cont. Parola nu poate conține numele de utilizator, numele tău și nici data nașterii. De asemenea trebuie să aibă măcar două tipuri de caractere (majuscule, cifre, litere normale, semne de punctuație) 
 • Întrebare de securitate – aici poți seta o întrebare de securitate și un răspuns. Din nou, alege ceva ce poți ține ușor minte deoarece vei avea nevoie de aceste informații dacă va trebui vreodată să-ți recuperezi contul. 
Cum deschidem un cont la agenția Unibet și ce bonus primim după crearea contului?
 
deschidere-cont-3.png Deschidere cont – Partea a patra 
 • Acceptare bonus: Da / Nu – aceasta este probabil cea mai simplă întrebare care ți-a fost pusă vreodată. Nu există nici un motiv logic pentru a refuza bonusul de bun venit deoarece n-ai nimic de pierdut dacă îl accepți, ci doar de câștigat.  
 • Optați pentru a primi bonusuri și alte informații relevante – bifează această căsuță pentru a avea acces la bonusuri și promoții ocazionale. 
 • Am peste 18 ani şi accept Termenii şi condiţiile pentru a avea un cont Unibet – bifează și această căsuță. Dacă încă nu ești major, recomand să aștepți până împlinești 18 ani înainte de a paria online. Dacă alegi să folosești date false sau datele unui prieten sau al unui membru al familiei, riști să nu poți retrage eventualele câștiguri din cont. 

 

deschidere-cont-4.png După ce ai terminat de completat apasă butonul ”Înregistrează-te”. Vei primi un link de activare pe mailul pe care l-ai folosit la înregistrare. Dă click pe acest link, după care vei putea să te joci la Unibet. Pentru a te loga intră pe site-ul Unibet, iar în partea de sus a paginii vei găsi un formular de logare unde trebuie să introduci userul și parola. Dă click pe ”Autentificare”, după care vei fi redirecționat către cont.  

 

3. PASUL 2 – EFECTUAREA PRIMEI DEPUNERI

Pentru a putea paria este necesar să alimentezi contul de pariuri. Dă click pe butonul ”Depozitează” din partea de sus a paginii principale și vei fi redirecționat către o pagină de unde poți efectua un depozit. Aici sunt listate mai multe metode de plată

 • Card de credit / debit - sunt acceptate carduri Visa, Mastercard și Entropay. Depunerea minimă este de 50 RON și se percepe o taxă de 2.5% din suma depusă. Deci la fiecare 100 RON depuși vei fi taxat cu 2.5 RON. 
 • Paysafecard - este un fel de cartelă Prepay. Intră pe https://www.paysafecard.com/ro-ro/ pentru a găsi cel mai apropiat loc de unde poți cumpăra o astfel de cartelă. Depozitul minim este de 25 RON și se percepe o taxă de 3%. 
 • Transfer bancar - nu există o sumă minimă ce poate fi depusă și nici nu se percep taxe. Dacă dai click pe această metodă de plată vei găsi detalii legate de contul bancar unde poți trimite banii și alte informații relevante. 
 • Telefonic – dacă vrei să depui utilizând un card de credit/debit dar nu prea cunoști pașii ce trebuie urmați, atunci poți opta pentru această opțiune. Dă click pe ea și vei vedea un număr telefonic pe care îl poți apela pentru a solicita asistență. Oricum îți voi arăta mai jos cum poți depune cu cardul. 
   

CLICK AICI pentru mai multe informații despre depuneri și retrageri bani la Unibet!

depunere.png

 

Cum depun cu cardul?

Să presupunem că vrei să efectuezi un depozit utilizând un card. Dă click pe opțiunea ”Card de credit/debit”, după care se va încărca o pagină ca cea de mai jos. Va trebui să introduci următoarele informații: 

 • numărul cardului - este acel număr de 16 cifre de pe fața cardului. Chiar dacă pe card apar spații după fiecare patru cifre tu trebuie să treci numărul împreunat.  
 • data de expirare a cardului -  aceasta poate fi găsită pe card sub numărul cardului. Vei vedea undeva scris mic ceva de genul: ”Expires end”. 
 • CVV: nu în ultimul rând, trebuie trecut codul CVV. Acesta este reprezentat de ultimele trei cifre de pe spatele cardului.  

depunere-card-1.png După ce introduci aceste date, iar ele sunt acceptate, se va încărca un formular în dreapta paginii unde trebuie să introduci suma pe care vrei s-o depui. Vei vedea că la această sumă este adăugată automat acea taxă de 2.5% despre care am vorbit mai devreme. Apoi apasă butonul ”Depune”, iar banii vor fi creditați instant în contul de pariuri. 
 

depunere-card-2.png

 

4. PASUL 3 – PLASAREA PRIMULUI PARIU

Dacă ai urmat cu succes primii doi pași înseamnă că acum ar trebui să ai un cont de pariuri la Unibet (deschide un cont acum) cu bani în el. Acum te voi învăța cum să plasezi primul tău pariu pe internet. 

 

Găsirea meciului care te interesează

Dă click pe opțiunea ”Pariuri” din meniul orizontal de sus pentru a fi redirecționat către pagina de pariuri sportive. În coloana din stânga vei găsi un meniu vertical format din mai multe părți: 

 • Comenzi rapide: conține link-uri către cele mai importante competiții 
 • Sporturi: conține link-uri către ofertele sportive de la fiecare sport în parte 
 • Extra: conține link-uri către statistici, livescore, unibet tv, calendar live etc 

Este destul de ușor de găsit meciul sau evenimentul sportiv care te interesează. Dacă vrei să accesezi oferta sportivă din prima ligă din Africa de Sud, dă click pe Sporturi – Fotbal – Africa de Sud – Premier League.  

 

gasire-meci-1.png

 

În centrul paginii vor fi listate meciurile pe care poți paria și cotele pentru 1x2. Dar presupunem că vrei să pariezi pe numărul de goluri. În acest caz tot ce trebuie să faci este să dai click pe numele meciului care te interesează și se va încărca o pagină cu toate opțiunile de pariere de la acesta. Apoi trebuie doar să dai click pe cota corespunzătoare opțiunii dorite.  

 

gasire-meci-2.png

 

Plasarea primului pariu single

Acest pariu se va încărca într-un bilet virtual ce poate fi accesat în dreapta paginii. Vei vedea că biletul conține mai multe opțiuni: simplu, combinatie și sisteme. Dar pentru că biletul conține o singură selecție, poți pune doar un bilet simplu. Reamintesc că primul pariu este fără risc în limita a 150 RON, deci recomand să-l joci cu această sumă. După ce ai completat suma apasă butonul ”Plasare pariu”. 

 

plasare-pariu-simplu.png

 

Plasarea unui pariu multiplu

Primul tău pariu nu trebuie neapărat să fie simplu. El poate fi și multiplu, ceea ce înseamnă că poate conține mai multe selecții, cu condiția să aibă o singură combinație câștigătoare. Pentru a pune un pariu multiplu (bilet simplu), dă click pe toate pariurile pe care le vrei pe bilet, așa cum te-am învățat mai devreme. Acestea se vor încărca unul sub celălalt în biletul virtual. Selectezi opțiunea ”Combinație”, completezi miza și apeși ”Plasare pariu”. 

 

plasare-pariu-multiplu.png

 

Plasarea unui pariu în sistem

Pe lângă pariuri simple și multiple, la Unibet (înregistrează-te și tu) poți pune inclusiv pariuri în sistem. Totuși trebuie precizat că astfel de pariuri nu se califică pentru oferta de bun venit de 150 RON. Dar îți voi arăta totuși cum să pui un astfel de pariu, ca să știi pe viitor. Dă click pe ”Sisteme” din biletul tău virtual și vei vedea că sub selecțiile tale sunt afișate mai multe sisteme. La un bilet cu patru meciuri vei avea de ales între următoarele variante: 

 • 4 simple – este echivalentul a patru pariuri single – câte unul pe fiecare meci. Dacă completezi suma ”10”, înseamnă că miza totală va fi de 40 RON. 
 • 6 duble – între cele patru meciuri există șase combinații de câte 2. Dacă completezi cu ”10” vei avea șase pariuri, deci o miză totală de 60 RON. Trebuie să ai minim două selecții câștigătoare pentru a lua ceva bani. 
 • 4 triple – între cele patru meciuri există patru combinații de câte 3 meciuri. Trebuie să nimerești în mod corect măcar trei din cele patru selecții pentru a avea măcar o combinație câștigătoare. 
 • 1 x 4 selecții – este echivalentul unui bilet simplu, ceea ce înseamnă că toate cele patru selecții trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător.  
 • Yankee – conține toate cele 6 duble, 4 triple, dar și o combinație cu toate cele patru meciuri. 

plasare-bilet-sistem.png

 

Plasarea unui bilet cu ”bancheri”

În partea de sus a biletului virtual ai opțiunea ”Bancheri”. Dă click pe aceasta și vei vedea că în dreptul fiecărei selecții apare un simbol ”B” pe care-l poți bifa. Meciul sau meciurile pe care le alegi ca bancheri trebuie să iasă obligatoriu, iar între celelalte partide rămase poți juca ce combinații dorești. De exemplu la biletul meu am activat această opțiune la primul meci și am completat opțiunea ”Duble” cu suma ”20”.

Deci pentru a câștiga ceva de pe urma acestui bilet este obligatoriu ca atât prima selecție să fie câștigătoare, cât și două din celelalte trei selecții. Dacă completez suma de 20, miza totală va fi de 60 RON pentru că există trei combinații de câte două selecții între cele trei meciuri de pe bilet care nu sunt ”bancheri”. 
 

pariuri-bancheri.png

 

Pariuri live

Dacă ști să pariezi pre-meci te vei descurca de minune și când vine vorba de pariuri live. Dă click pe Pariuri – Pariuri live din meniul orizontal de sus, după care pe pagina principală se va încărca o fereastră cu toate meciurile live în desfășurare. Dă click pe meciul care te interesează, după care vei fi redirecționat către o pagină precum cea din imaginea următoare. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe opțiunea / opțiunile dorite și să pariezi așa cum te-am învățat mai devreme. Trebuie doar să ții cont de faptul că informațiile și cotele se vor modifica constant, deoarece vorbim de un eveniment sportiv în desfășurare, deci trebuie să te miști rapid atunci când pariezi. 
 

Pariuri live la Unibethttps://pariurix.com/agentii/unibet/pariuri-live

pariuri-live.png

 

5. PASUL 4 – VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

Înainte de a putea retrage bani din cont va trebui să demonstrezi că datele utilizate la înregistrare sunt reale. Cum faci acest lucru? După ce vei solicita prima retragere vei primi un mail din care vei afla că trebuie să trimiți spre verificare următoarele documente:

 • copie după un act de identitate - buletin, pașaport sau permis de conducere 
 • copie față-verso după cardul de credit/debit folosit la înregistrare - va trebui să acoperi ultimele trei cifre de pe spatele cardului, dar și o parte din cifrele de pe față (mai exact va trebui să lași vizibile primele șase cifre și ultimele patru).  
 • copie după o factură de utilități – poate fi orice factură de gaze, apă, telefon sau chiar extras de cont bancar. Ideea este că această factură trebuie să demonstreze că locuiești la adresa menționată la înregistrare. 

Aceste documente pot fi atât fotografiate, cât și scanate. Dacă le faci o poză cu telefonul mobil ai grijă ca informațiile să fie vizibile și clare, deoarece în caz contrar documentele nu vor fi acceptate. Mai multe informații vei primi în mailul trimis de Unibet (vizitează site-ul operatorului) atunci când soliciți prima retragere. 

PariuriX.com îți arată în acest ghid pariuri cum se verifică identitatea contului Unibet!

 

PASUL 6 – EFECTUAREA PRIMEI RETRAGERI

După ce documentele sunt verificate vei putea solicita prima ta retragere. Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus a paginii, apasă pe ”Contul meu” și accesează opțiunea ”Retrageri”, așa cum se poate vedea în poza de mai jos.  
 

retrageri.png

Retragerile pot fi efectuate doar prin transfer bancar. Vei avea de completat următoarele informații: 

 • Țara contului bancar: selectează România 
 • Nume bancă: scrie numele băncii la care ai contul în care vrei să ajungă banii 
 • Nume cont: numele deținătorului contului bancar; trebuie să fie același cu numele utilizat la Unibet
 • Numărul de cont bancar: fiecare cont bancar este reprezentat printr-un număr. Așa că aici trebuie să treci acel număr. 
 • BIC (ID SWIFT): fiecare bancă are un cod specific. Poți găsi o listă cu aceste coduri aici: http://www.curs-valutar-info.ro/lista-coduri-banci-romania.html 
 • IBAN: atunci când ai deschis contul bancar, ai primit un contract pe care este trecut acest cod. În caz că nu-l găsești poți suna la bancă. 
 • Sumă: suma pe care dorești s-o retragi. 

După ce ai terminat de completat acest formular apasă butonul ”Continuare”. Retragerea minimă este de 65 RON și durează de obicei 2-5 zile, deși prima retragere ar putea dura un pic mai mult. Un lucru important de precizat este acela că cei de la Unibet trimit banii prin EarthPort, companie ce are cont deschis la banca Raiffeisen. Asta înseamnă că dacă ai un cont la Raiffeisen ai șanse foarte mari să primești banii în maxim 24 de ore din momentul în care ai solicitat o retragere. Dacă de exemplu retragi dimineața într-o zi de lucru, probabil vei primi banii în aceeași zi. 

Ți-am arătat tot ce ai de făcut pentru a juca la Unibet, de la deschiderea unui cont și până la retragerea câștigurilor. Înainte de a încheia, îți voi mai prezenta și alte informații utile ce ți-ar putea fi de folos, dar și aspecte legate de pariurile de pe telefon și tabletă

 

7. ALTE OPȚIUNI POPULARE LA UNIBET

Dă click pe opțiunea ”Pariuri” din meniul orizontal de sus, iar aici vei găsi mai multe opțiuni utile precum: 

 • Istoric pariere – conține o listă cu toate pariurile tale plasate (atât decise cât și aflate în desfășurare) 
 • Scoruri live -  este un serviciu util de live score care îți arată rezultatele în timp real 
 • Statistici – aici găsești o listă de statistici utile care ar putea fi de folos atunci când pariezi. Dacă vrei să vezi o strategie de pariuri bazată pe clasamente şi statistici citeşte acest articol.
 • Știri – aici poți afla ultimele noutăți din sportul mondial 

stiri.png

Intră în Pariuri – Pariuri – Extra, iar aici vei găsi:

 • Statistici, Livescore, rezultate – aceleași opțiuni despre care am vorbit mai sus 
 • Calendar live – conține o listă cu toate meciurile care vor fi transmise live de Unibet TV 
 • Unibet TV – conține o listă cu toate meciurile live transmise în momentul de față. Pentru a urmări un anumit meci este suficient să dai click pe acesta și vei fi redirecționat către pagina lui de pariuri live, de unde poți urmări evenimentul live video. Este necesar să ai o balanță pozitivă a contului sau măcar să fi plasat un pariu în ultimele 24 de ore. Și dacă ai doar 50 de bani în cont și este suficient pentru a urmări un meci live. 

unibet-tv.png 

Pe lângă pariuri sportive, Unibet are și platforme de gambling după cum urmează: 

 • Cazino – conține peste 450 de jocuri de cazino – sloturi, jocuri de masă și cărți, jocuri diverse etc 
 • Cazino live – aici poți juca jocuri live de casino în compania unui dealer live. 
 • Jocuri – alte sloturi și jocuri diverse te așteaptă și aici 
 • BingoUnibet Bingo este singura sală de bingo online licențiată în România
 • Poker – la Unibet poți juca și poker, atât din browser cât și descărcând aplicația Unibet Poker pe desktop! Află mai multe!

 

Serviciul de suport clienți

Dacă întâmpini o problemă poți accesa serviciul de suport clienți Unibet la orice oră din zi sau din noapte. Acesta este disponibil zilnic prin live chat sau prin mail în limba română între orele 11:00 și 23:00, iar în restul timpului poți accesa acest serviciu în limba engleză. Pentru a contacta staff-ul Unibet apasă butonul ”Contactați-ne” din partea de jos a paginii. 
 

serviciu-suport-clienti.png

 

Unibet de pe telefon sau tabletă 

Unibet are o aplicație de pariuri numită ”Unibet Sports Betting” ce poate fi descărcată atât pe Iphone / Ipad (minim IOS7), cât și pe Android. Dacă ai un dispozitiv de la Appl atunci vei găsi această aplicație direct în AppStore. Utilizatorii cu Android o pot descărca de la link-ul: ro.unibet.com/apps/betting. 

După ce ai instalat aplicația te poți loga în aceasta cu datele contului tău Unibet (deschide un cont acum). Interfața nu diferă foarte mult de cea pentru PC, dar este evident că vorbim de o versiune mai compactă. Oricum aplicația este ușor de folosit, astfel încât și un începător se va descurca fără prea mari probleme.  

Joacă acum la una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Autor