Agentia de pariuri online Unibet

19,6k 5

Joacă la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România, și una dintre cele mai apreciate agenții din ultimul deceniu la nivel mondial!

Joacă la una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România!

 

Unibet – cea mai premiată casă de pariuri online

Unibet a fost înființată în anul 1997 în Suedia, intrând pe piața online în anul 1999. Ea face parte din grupul Kindred, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume, cu peste 15 milioane de jucători în 100 de țări. Și în România Unibet este foarte populară; deși nu avem statistici exacte este posibil să fie casa de pariuri online cu cei mai mulți clienți români. Un punct bun de reper este topul nostru de Popularitate, acolo unde a fost votată de cei mai mulți utilizatori PariuriX.

De-a lungul timpului această agenție de pariuri sportive a câștigat nenumărate premii, în special din partea IGA (International Gaming Awards) și eGaming Review care au declarat-o în mod repetat ”Cea mai bună casă de pariuri online”, și care i-au oferit de-a lungul timpului și alte distincții precum ”Cea mai bună platformă de pariuri live” sau ”Operatorul de responsabilitate Socială al anului”.  Nici nu are rost să enumerăm toate premiile de acest gen, pentru că Unibet a pus mâna pe ele constant în ultimul deceniu. Astfel putem spune fără să exagerăm cu nimic că acest operator de pariuri este unul dintre cei mai apreciați din domeniu la nivel mondial!

 

Unibet - Un partener de încredere

Unul din punctele forte arătate de Unibet de-a lungul timpului îl reprezintă seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Dacă accesezi forumul de discuții Unibet vei vedea că numărul de plângeri este mult mai mic decât la alte agenții, indiferent că accesezi topicuri de acu o săptămână sau din urmă cu 5 ani. Iar acest lucru este foarte important; o agenție poate impresiona în 2 zile cu o ofertă sportivă bogată sau cu promoții tentante, dar încrederea nu se câștigă peste noapte, ci se clădește pe durata a multor ani. Iar acest lucru l-a reușit Unibet, iar de aceea ce pot spune cu siguranță este că dacă alegi să te joci aici, sunt șanse mici să rămâi cu un gust amar.


Unibet te așteaptă cu servicii de calitate

Dar ce oferă mai exact Unibet? Ok este o agenție serioasă, dar ce servicii pune la dispoziția clienților astfel încât să se merite să îți plasezi pariurile aici și nu în altă parte? Ca orice altă casă de pariuri pe internet licențiată, Unibet are puncte forte și puncte slabe, dar punând totul în balanță putem spune cu încredere că este una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online legale din România. Hai să evidențiem câteva puncte forte:

  • Ofertă sportivă bogată – sunt acoperite extrem de multe sporturi (peste 30) și găsim foarte multe pariuri pe evenimente sportive de mâna a doua sau a treia.
  • Pariuri live la Unibet – nu degeaba a câștigat de-a lungul timpului nenumărate premii pentru cea mai bună platformă de pariuri live, oferta live fiind foarte bogată iar platforma funcționând foarte bine din punct de vedere tehnic.
  • Cash out la Unibet – poți securiza o parte din câștigul total utilizând opțiunea de cash out. Aceasta este disponibilă pe o gamă largă de pariuri: single, multiple, pre-meci, live. Plus că opțiunea nu este disponibilă doar pe sporturile importante cum se întâmplă la alți operatori, ci și pe discipline sportive mai de nișă.
  • Cote de topeste greu de spus dacă Unibet are per total cel mai mare payout din România, dar cu siguranță este în top și la acest capitol.
  • Transmisiuni live video – este una din singurele patru agenții licențiate care oferă transmisiuni live video gratuit, dar mai important de atât, este probabil agenția cu cele mai multe transmisii! Acestea sunt disponibile atât de pe PC, cât și de pe telefon sau tabletă.
  • Pariuri de pe mobil – poți descărca aplicația Unibet Sports Betting pentru IOS și Android, aplicație care îți permite să joci din mers în cele mai bune condiții atunci când nu ești acasă sau la un PC.
  • Promoții atractive – dă click pentru a descoperi bonusul  pentru prima depunere și alte promoții atractive oferite de acest operator.
  • Servicii multiple – vorbim despre singurul operator care oferă în legalitate patru platforme de gambling: pariuri sportive, jocuri de cazino, poker și bingo.

Pentru o recenzie completă despre Unibet care să conțină informații pe larg despre toate serviciile enumerate anterior și nu numai, recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/unibet.

Iar pentru a vedea cum poți deschide un cont la Unibet și să plasezi primul tău pariu, intră aici: ” Cum pariez la Unibet – cum pun primul pariu online la Unibet?

Joacă la una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Discutii