De ce este Unibet cel mai de încredere site de pariuri licenţiat în România!

2021-01-01 01:10:00 7,1k 1

De ce este Unibet cel mai de încredere site de pariuri licenţiat în România? Află de la PariuriX! UNIBET (D.ONJN 1564/25.08.2016) a aplicat în 2015 pentru licenţă în România şi astfel a făcut o mare bucurie pasionaţilor de pariuri din ţara noastră, oferindu-le şansa de a juca la unul dintre cei mai importanţi operatori din industria pariurilor online.

Deschide acum un cont cu un bonus atractiv de bun venit!

Este o casă de renume mondial, cu o istorie de aproape 20 de ani în domeniu şi care nu s-a speriat de condiţiile impuse de statul român prin OUG 77/2009, actualizată prin legea 124/2015. Ai şi tu acum posibilitatea să pariezi în siguranţă şi ceea ce este mai important, să pariezi legal, la operatorul pe care cea mai activă comunitate de pariori români îl consideră ca fiind unul dintre cei mai buni de pe piața românească. Este și cel care inspiră cea mai multă încredere, iar când spunem ”încredere” nu ne referim neapărat la serviciile oferite, ci mai degrabă la corectitudinea arătată față de clienți. Această afirmaţie o voi argumenta în continuarea articolului şi vei vedea şi tu care sunt motivele pentru care PariuriX recomandă cu încredere Unibet.


Clientul este pe primul loc!

În primul rând, această casă de pariuri online are o preocupare permanentă pentru îmbunătăţirea serviciilor. Se concentrează exclusiv pe nevoile clienților pentru a le oferi cele mai bune produse și servicii, o transparență totală și un mediu sigur de pariere. Asta nu este doar o afirmaţie a mea, ci o certitudine care s-a observat imediat cum Unibet a anunţat rămânerea pe piaţa din România.

Chiar și sloganul agenției ”By Players, for Players” evidențiază acest lucru. În traducere liberă acesta semnifică ”de la jucători către jucători” și vrea să arate faptul că staff-ul este format din foști pariori care înțeleg mai bine ca oricine nevoile clienților, și că aceste nevoi vor fi mereu puse pe primul loc. 
 

Una dintre cele mai bune oferte de pe piață și alte servicii de top

Este foarte simplu şi pentru tine să testezi şi să compari ofertele caselor de pariuri licenţiate în România. Concluzia cu siguranţă va fi aceeaşi: Unibet are o ofertă de top! Este greu de zis dacă chiar este numărul 1 la acest capitol, dar în orice caz este printre cele mai bune.  Pe lângă cotele atractive, acest operator oferă cele mai diverse opţiuni de pariere, multe dintre ele fiind de negăsit la alte agenții concurente.

La Unibet găseşti peste 30 de sporturi disponibile pentru pariere; pe lângă cele mai populare poţi paria de exemplu pe şah, floorball, surfing, yachting şi alte sporturi care nu le vei regăsi la alte case de pariuri din România. Unibet are și unul dintre cele mai atractive bonusuri pentru prima depunere de pe piață, bonus pe care îl poți descoperi AICI.Pe lângă pachetul de bun venit, această agenție vine destul de des și cu alte promoții și oferte atractive. De asemenea, aici găsim o platformă foarte performantă pentru pariuri live, o platformă de transmisiuni live video pe care poți urmări zeci de mii de evenimente sportive live anual, dar și un serviciu de relații cu clienții care ne stă la dispoziție 24 / 7.

 

Unibet - un operator care inspiră seriozitate şi respect

Dintre toate casele de pariuri licenţiate în România, Unibet are cea mai bună reputaţie în rândul pariorilor şi cu greu vei găsi persoane care să se plângă de acest operator. Convinge-te şi tu de asta accesând forumul PariuriX – locul unde cei mai activi pariori români îşi dau întâlnire şi vezi părerea lor despre această agenție de pariuri online

Nu spun că restul agenţiilor sunt foarte slabe, însă dintre toate Unibet se remarcă în mod deosebit şi asta se vede şi prin reputaţia la nivel mondial. Majoritatea caselor concurente din România sunt relativ recent apărute pe piaţă şi, dacă nu ştiai, îţi spun că de exemplu operatori prezenți atât online cât și offline (Casa Pariurilor, Stanleybet, Superbet, Mozzartbet) nu au pe net servicii la fel de bune precum cele oferite în agențiile stradale. Iar asta se datorează lipsei de experiență din spațiul virtual.

Și la alte agenții prezente doar online sunt destul de mulți clienți care se plâng ba de bug-uri, ba că sunt limitați prea rapid, ba din alte motive. Nu are rost să enumăr acum, dar dacă intri pe forumul nostru de discuții în secțiunea Agenții (intră acum) și iei la mână topicurile fiecărui operator în parte, vei observa rapid cam despre ce case de pariuri este vorba. Este drept că pe de altă parte mai sunt câteva agenții în afară de Unibet unde numărul de plângeri este foarte mic. Părerea mea este că dacă joci la oricare din cele 5 case de pariuri principale recomandate de PariuriX nu vei fi dezamăgit de alegere făcută. 

 

Reputaţie impresionantă pe plan internaţional!

Aspectele evidenţiate mai sus nu sunt doar impresii ale mele sau ale membrilor PariuriX şi ele se regăsesc şi pe plan internaţional, unde Unibet (deschide cont acum) este considerată una dintre cele mai mari case de pariuri din Europa. Are peste 10 milioane de clienţi înregistraţi din peste 100 de ţări, este membru fondator al Asociației European Gaming & Betting şi operator cu licență în mari pieţe precum Franța, Belgia, Danemarca, Italia, Australia sau UK.

Aceste aspecte sunt evidenţiate printr-o mulţime de premii şi distincţii câştigate în ultimii ani, pe care le voi enumera mai jos :

  • Operatorul de Pariuri Sportive al anului - Premiile Internaţional Gaming Awards (IGA) 2014
  • Inovația anului - Premiile EGR 2014
  • Operatorul de Pariuri Online al anului - Premiile IGA App 2015
  • Operatorul In-Play Pariuri al anului - Premiile IGA App 2015
  • Premiul pentru Inovaţie în poker – Premiile EGR 2015
  • Inovația anului în Poker - Premiile European Poker 2015
  • Campania Affiliate Marketing - Premiile EGR 2015

Iar lista poate continua. Aşadar, cuvintele sunt de prisos şi observi şi tu aprecierea de care se bucură Unibet pe plan internaţional. Tocmai de aceea a fost o surpriză plăcută rămânerea acestui mare operator pe piaţa din România şi ar fi păcat să nu profiţi şi tu de oferta acestei case de pariuri online.

Deschide un cont acum şi beneficiezi de un bonus tentant de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Autor

Discutii