Ghid Unibet - cum deschid cont, cum depun bani să pariez și cum plasez primul pariu

12,5k 0

Ghid Unibet - vezi simplu și rapid cum deschizi un cont, cum depui bani, cum încasezi un super bonus de bun venit și cum plasezi primul pariu (single, multiplu, în sistem sau cu baze) la agenția de pariuri sportive Unibet!

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este una dintre cele mai căutate agenţii de pariuri online în întreaga lume şi totodată una cu o reputaţie ireproşabilă. Este și una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, aceasta având o licență definitivă ce îi dă dreptul să ofere în legalitate servicii pariorilor români până în 2026!

Deschide acum un cont la această casă de pariuri și primești un bonus foarte tentant de bun venit!


GHID UNIBET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Cum deschid un cont

 2. Cum efectuez un depozit

 3. Cum plasez primul pariu

 4. Ce altceva trebuie să mai știu?


1. CUM DESCHID UN CONT?

În prima parte ne propunem să vă prezentăm procedura de deschidere a unui cont la casa de pariuri online Unibet (nu durează decât 2-3 minute). Mai întâi accesaţi link-ul acesta după care vi se va deschide pagină principală a casei de pariuri. Acolo, în partea dreaptă sus, veţi găsi butonul "Înregistrare" pe care va trebui să-l accesaţi. Înregistrarea la Unibet se face în patru paşi, după cum urmează: 

La primul pas trebuie să completăm:

 • prenume: exact aşa cum apare în cartea de identitate. De exemplu în care vă numiţi Ştefan nu treceţi acolo Fane pentru că riscaţi să vă fie blocat contul. 
 • nume de familie: aici scrieţi numele vostru de familie
 • email: scrieţi o adresă de email validă pentru că veţi avea nevoie să vă verificaţi contul
 • data naşterii: selectaţi data în care v-aţi născut
 • gen: bifaţi după caz, Masculin dacă sunteţi bărbat au Feminin dacă sunteţi femeie. 
 • daţi click pe continuare pentru a trece la pasul următor

La pasul secund va trebui să completaţi:

 • adresa de reşedinţă, exact aşa cum este scrisă şi în cartea de identitate
 • cod poştal: scrieţi codul poştal din şase cifre. Dacă nu vă ştiţi codul poştal intraţi pe www.coduripostale.com şi completaţi acolo adresa voastră şi veţi afla codul poştal corect 
 • oraşul: scrieţi oraşul de reşedinţă, care apare în cartea de identitate. Specificăm asta pentru că mai sunt persoane care poate sunt la muncă sau la facultate în alt oraş şi nu trebuie trecut acela ci cel de reşedinţă, din buletin
 • număr de telefon mobil - aici completţi cu un număr de telefon. Scrieţi mai întâi +4 şi apoi scrieţi numărul vostru
 • daţi click pe continuare pentru a trece la pasul următor

La pasul trei sunt alte date importante de completat. Toate informaţiile notate aici ar trebui să le rescrieţi undeva pentru a le avea în timp.

 • nume de utilizator: scrieti un nume de utilizator pe care-l veţi folosi apoi de fiecare dată când vă logaţi în cont
 • parolă: scrieţi o parolă din cel puţin opt caractere. Ţineţi cont că diferenţiează majusculele. Vă recomandăm să daţi click şi pe opţiunea Arată pentru a putea vedea parola deoarece nu mai trebui s-o rescrieţi, cum se întâmplă la alte case de pariuri online, şi de aceea există şi posibilitatea s-o scrieţi greşit şi să aveţi probleme mai apoi la logare
 • întrebare de securitate: alegeţi una dintre cele patru întrebări de securitate- Reţineţi întrebarea dar şi răspunsul de mai jos pentru că în timp este posibil să aveţi nevoie de ele
 • răspuns de securitate: răspundeţi la întrebarea precedentă. 
 • daţi click pe continuare pentru a trece la pasul următor

 

La ultima parte va trebui să confirmați că vreți să aplicați pentru bonusul pentru prima depunere. Bonusul din imagine nu mai este de actualitate; pentru a vedea în ce constă bonusul actual accesați ACEST LINK

 

2. CUM EFECTUEZ UN DEPOZIT?

Apasă pe butonul ”Depozit” din partea de sus a site-ului și vei fi redirecționat către o pagină de unde poți efectua o depunere. Aici vei avea de ales între următoarele metode de plată: 

 • Card de credit / debit: depunerea minimă este de 50 RON și este scutită de taxe. Sunt acceptate toate tipurile de carduri (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Entropay) 
 • Paysafecard: depunerea minimă este de 25 RON și este taxată cu 3% din suma depusă.  
 • Transfer bancar: nu există o sumă minimă pe care o poți depune prin bancă și nici n-ai de plătit vreo taxă. Singura problemă este că depunerea n-are loc instant, ci trebuie să aștepți 2-3 zile până când este procesată. 
 • Trustly: este un transfer bancar rapid ce poate fi efectuat de acasă prin online banking. Banii intră instant pe cont, fără a plăti taxe. Depunerea minimă este de 50RON.

Din păcate, Unibet nu acceptă depuneri prin portofele electronice precum Skrill sau Neteller. Află din articolele PariuriX mai multe informații despre metodele de plată acceptate de Unibet


Exemplu depunere cu cardul 

Dacă alegi să depui utilizând un card de credit / debit ai de completat următoarele date: 

 • numărul cardului: numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • data de expirare a cardului: este trecută pe fața cardului 
 • CVV: ultimele trei cifre de pe spatele cardului 

După ce ai completat aceste date vei avea de completat suma pe care vrei s-o depui, așa cum se poate vedea mai jos. 


Detalii depunere Paysafecard

Paysafecard poate fi considerată o cartelă prepay pentru tranzacții online. De exemplu te duci la un punct de vânzare și cu 50 RON cumperi o cartelă de aceeași valoare (50RON). Această cartelă conține un cod pe care trebue să-l introduci pentru a efectua o depunere. Îți poți deschide gratuit un cont pe www.paysafecard.com pentru a gestiona fondurile, iar dacă accesezi de pe site-ul lor opțiunea ”Cumpărare paysafecard” poți găsi cea mai apropiată locație de unde poți achiziționa o astfel de cartelă. Detalii depunere transfer bancar

Dacă dai click pe această opțiune de plată vei vedea listate datele din imaginea de mai jos. Trebuie să treci aceste date și să te duci cu ele la bancă pentru a transfera banii pe care vrei să-i depui la Unibet (deschide cont acum). Te poți duce la absolut orice bancă, dar aș recomanda Raiffeisen deoarece Unibet gestionează tranzacțiile financiare prin Earthport, firmă care are cont la această bancă. Astfel și transferul banilor va avea loc mai rapid. 

După ce ți-ai deschis contul de pariuri și ai efectuat un depozit poți începe să pariezi. Site-ul este ușor de folosit astfel încât cred că te vei descurca fără mari probleme.  Oricum mai jos îți arătăm cum poți pune primul pariu.

 

Efectuarea primei retrageri

Mai devreme sau mai târziu vei dori să efectuezi și o retragere. Pentru a face acest lucru va trebui să intri în ”Contul meu” – ”Retrageri”. Ține cont de faptul că atunci când soliciți prima retragere vei primi un mail din partea staff-ului Unibet prin care ți se va cere să trimiți câteva acte pentru a demonstra că datele utilizate la înregistrare sunt cele adevărate. Cel mai probabil ți se va cere o copie după un act de identitate, o copie după o factură de utilități, dar și o copie față-verso a cardului dacă ai depus prin această metodă de plată. Dar vei afla mai multe detalii atunci când vei primi acel mail (atenție, verificarea contului trebuie făcută în maxim 30 de zile de la înregistrare). Deschide acum un cont la Unibet!

 

3. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU LA UNIBET?

Oferta este probabil cea mai bogată de pe piaţa din România şi găseşti aici peste 30 de sporturi, un număr cu mult peste ce oferă majoritatea celorlalte agenţii licenţiate. Pe lângă cele mai atractive dintre acestea - fotbal, tenis, baschet sau hochei - ai posibilitatea de a paria de exemplu şi pe darts, sporturi de iarnă, golf sau chiar şi şah. În plus, Unibet îţi oferă şi jocuri de cazino, bingo sau poker.

Pentru a plasa un pariu pe un eveniment sportiv trebuie întâi să găsești evenimentul sportiv care te interesează. Accesează pagina ”Pariuri”, iar în partea din stânga este un buton ”A-Z” pe care poți da click pentru a deschide un meniu care conține toate sporturile și competițiile din ofertă. De aici este intuitiv și este ușor să găsești ceea ce cauți. O alternativă și mai rapidă este să scrii în fereastra de search numele echipei, a competiției sau a țării dorite, iar imediat va fi afișată o listă cu toate rezultatele relevante. 

La cel mai mare operator de pe piaţa pariurilor din România ai posibilitatea să joci bilete single, multiple sau combinate. Totul este extrem de simplu şi paşii care trebuie urmaţi îi vei vedea în continuare.

 

Cum plasez un pariu single?

Cel mai simplu mod de a juca este pariul single. Aici doar trebuie să alegi pronosticul pe care vrei să-l joci şi să dai click pe cota dorită. Mai rămâne să introduci miza şi să dai click pe “Plasare pariu”.

Află mai multe informații despre cum se plasează primul pariu la Unibet!

Cum joci un bilet multiplu la Unibet?

După ce ai selectat toate pronosticurile dorite pentru biletul multiplu acestea se vor regăsi în biletul de joc din partea dreaptă a ecranului. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe “Combinaţie” din meniul din partea de sus a biletului, iar apoi să introduci miza dorită.
 

Cum joci un bilet sistem la Unibet?

După ce ai selectat pronosticurile dorite alege din meniul din partea de sus a biletului opţiunea “Sisteme”. Aici îţi vor fi afişate toate sistemele care se pot juca, dând click pe opţiunile de sub evenimente. Reţine că miza trecută de tine în căsuţa aferentă se înmulţeşte cu numărul de combinaţii pe care sistemul le are şi astfel se va determina miza finală.

La biletul din imaginea ataşată poţi juca următoarele sisteme:
 Simple - sistem 1/4: pariuri single pe fiecare meci în parte
, Duble - sistem 2/4: combinaţii de câte 2 selecţii
, Triple - sistem 3/4: combinaţii de câte 3 selecţii, 4 Selecţii: pariu multiplu
, Yankee: conţine toate pariurile duble, triple si 4 selecţii.


Află de la PariuriX tot ce trebuie să știi despre bilete simple, multiple și în sistem!
 

Cum joci un bilet cu bază la Unibet?

Această casă de pariuri online îţi oferă şi posibilitatea să plasezi bilete cu bază. Selectezi toate pronosticurile în modul arătat anterior, iar apoi din secţiunea “Sisteme” a biletului alegi opţiunea “Bancheri”. Pentru a alege un pronostic ca şi bază, trebuie doar să dai click pe semnul “B” din dreptul său. Evident, poţi selecta mai multe baze. Următorul pas este alegerea sistemului cu care vrei să combini bazele.

 

Cum plasezi un pariu live la Unibet?

Fiind unul dintre cei mai mari operatori de pariuri online, Unibet îţi pune la dispoziţie şi o platformă de pariuri live  Aceasta este disponibilă în meniul “Pariuri”, accesând secţiunea “Pariere live”. În coloana din stânga sunt evidenţiate sporturile disponibile pentru pariere live şi dând click pe un sport anume apar imediat evenimentele disponibile. Selectezi meciurile dorite şi poţi trece la crearea de bilete exact cum am descris mai sus. 

 


4. CE ALTCEVA TREBUIE SĂ MAI ȘTIU?

Conform legii, ai la dispoziție 30 de zile din momentul deschiderii contului pentru a verifica identitatea contului de pariuri. În caz contrar riști să ai contul închis și banii pierduți, toate fondurile de pe cont urmând să fie trimise către bugetul statului. Pentru a afla mai multe despre verificarea contului de pariuri KYC la casele de pariuri online, recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html

Dacă dorești să afli mai multe informații despre serviciile oferite de Unibet (ofertă sportivă, pariuri live, cote, cash out etc) recomand să accesezi: Recenzia agenției de pariuri sportive Unibet. Aceasta vorbește pe larg despre toate avantajele și dezavantajele oferite de Unibet și este actualizată constant, astfel încât tot aici vei găsi și cele mai noi informații despre bonusurile actuale disponibile!

Pariază cu încredere la Unibet, unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri online care a aplicat pentru licenţă în România, şi cu siguranţă nu vei regreta. Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!

Deschide cont la Unibet și încasează un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor