Unibet live TV și pariuri live, combinația ideală pentru a simți adrenalina la maxim

2021-01-02 10:20:00 5,2k 0

Plasează pariuri live la Unibet și urmărește meciurile favorite gratuit la Unibet TV pentru a simți adrenalina la maxim și pentru a obține rezultate cât mai bune la pariuri sportive! Pariorii profesioniști au o vorbă: ”niciodată să nu pariezi live pe meciurile pe care nu poți să le urmărești”.  Sfatul este unul foarte bun, în condițiile în care este imposibil să iei cele mai bune decizii dacă nu știi ce se petrece pe teren. Statisticile pot fi folositoare, dar de multe ori înșelătoare; nimic nu se compară cu posibilitatea de a urmări meciul live video.  

Deschide un cont acum pentru a putea profita la maxim de serviciile oferite de Unibet!


UNIBET LIVE TV ȘI PARIURI LIVE - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

  1. De ce să optezi pentru această combinație?

  2. Pariuri live la această agenție

  3. Live TV

  4. Unibet Live Betting + Unibet TV


1. DE CE SĂ OPTEZI PENTRU ACEASTĂ COMBINAȚIE?

unibet-interfata.png

Dacă vrei să urmărești un meci dintr-un campionat important de fotbal, de la un turneu de Grand Slam de tenis sau dintr-o cupă europeană de baschet / handbal o poți face la televizor. Problemele apar atunci când vrei să te uiți la meciuri mai puțin importante. Oricând există posibilitatea de a alege un site gratuit de live streaming, dar de regulă astfel de site-uri ori sunt pline de reclame ori transmisiile sunt de o calitate slabă (delay mare, imagine proastă, streamul se blochează etc). 

O soluție foarte bună este aceea de a urmări meciul direct de pe site-ul agenției la care pariezi, deoarece ai acces atât la transmisie live cât și la opțiunile de pariuri din aceeași fereastră, iar astfel îți va fi mult mai ușor să plasezi rapid pariurile dorite fără a pierde nimic important din meci. Din păcate însă, doar câteva case de pariuri online oferă transmisii live video și au și un serviciu de live betting de calitate. Dar adevărul este că nici nu trebuie prea multe; una dar bună este suficientă. În topul listei se află Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) , care are cel mai complex serviciu de live streaming din rândul agențiilor licențiate, dar și una din cele mai bune platforme de pariuri live
 

2. PARIURI LIVE LA UNIBET

Unibet are o platformă foarte avansată de pariuri live din toate punctele de vedere. În primul rând sunt acoperite foarte multe evenimente sportive din foarte multe sporturi diferite. Din punct de vedere al numărului de meciuri disponibile în oferta live, Unibet nu este chiar numărul 1, dar fără îndoială se află în Top 3. Oricum nu totul se rezumă la cantitate, calitatea fiind aspectul care ar trebui să conteze cel mai mult.

Platforma de pariuri live de la Unibet funcționează fluid, fără a exista momente în care să se încarce mai greu sau în care să se blocheze. De asemenea, actualizările de la meciuri au loc aproape instant, ceea ce permite cotelor să se schimbe constant și rapid, iar astfel și pariurile sunt blocate mult mai rar ca în alte părți. Dacă nu dispui de un buget prea mare și ai nevoie de banii câștigați din pariurile precedente pentru a susține pariurile viitoare, atunci vei fi fericit să afli că la Unibet pariurile câștigătoare sunt procesate mult mai rapid decât la alte site-uri concurente. 


 

3. UNIBET LIVE TV

transmisii-live.png

Acest serviciu este oferit gratuit și poate fi accesat de orice client care are o balanță pozitivă a contului de pariuri sau care a plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. Sunt oferite atât transmisii de la meciuri importante, cât și de la partide de mâna a doua sau a treia. De exemplu fanii sportului "rege" pot urmări atât meciuri din Bundesliga, La Liga sau Ligue 1, cât și partide din campionatul Japoniei sau Chinei. Iar dacă vrei să te axezi pe alte sporturi atunci trebuie să știi că vei găsi transmisii din baschet (incluzând NBA), hochei pe gheață (Suedia SHL, Rusia KHL), tenis, handbal și chiar cricket. Pentru a accesa programul complet al meciurilor ce urmează să fie transmise, intră pe pagina de Pariuri, opțiunea Extra și alege Unibet TV.  

 

4. UNIBET LIVE BETTING + UNIBET LIVE TV

Ambele servicii sunt de calitate ridicată, iar fără îndoială combinația dintre cele două reprezintă soluția perfectă pentru orice parior care vrea să simtă adrenalina la maxim și care intenționează să scoată maximul din pariurile sale live. Astfel la Unibet (deschide cont acum) ai posibilitatea de a urmări în timp real zilnic zeci de evenimente sportive la o calitate mai mult decât decentă pentru un astfel de serviciu, iar din aceeași fereastră te poți bucura simultan de una dintre cele mai bune platforme de de pariuri live cu care o casă de pariuri online licențiată vine în momentul de față. 

Cei de la Unibet au și o aplicație pentru mobil numită ”Unibet Sports Betting” ce poate fi descărcată din AppStore dacă ai un Iphone / Ipad, sau direct de pe site-ul Unibet dacă ai un dispozitiv cu Android. Aceasta poate fi folosită atât pentru a plasa pariuri live, cât și pentru a urmări în direct meciurile favorite. Mai multe despre posibilitatea de a paria de pe mobil la Unibet poți afla de AICI.

Pariază live la Unibet și urmărește meciurile preferate la Unibet TV!


Te-ar putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult