Opţiunea cash out la Unibet! Securizează câștigurile chiar dacă pierzi pariul!

20,5k 0

La Unibet pierzi pariul dar nu și banii! Securizează-ți câștigurile cu ajutorul opțiunii de cash out, facilitate care îți permite să închizi un pariu atunci când vrei tu, și nu când se termină meciul! Unibet (deschide un cont acum) este în acest moment unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri online licenţiate la care pariorii din România se pot juca. Acesta pune la dispoziţia clienţilor o ofertă sportivă foarte diversificată, atât pre-meci cât şi live. Iar ca orice operator de pariuri care se respectă, el oferă şi opţiunea "cash out".

Joacă acum la această agenție, și protejează-ți câștigurile utilizând opțiunea de cash out!


 

CE ESTE OPȚIUNEA DE CASH OUT?

Aceasta este o opţiune prin care putem închide un pariu în desfăşurare, iar astfel luăm garantat o parte din câştig. Această opţiune poate fi folosită atât la pariuri simple cât şi la pariurile multiple. Nu vom intra în prea multe detalii, deoarece despre această opțiune am vorbit mai pe larg aici: https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html


 

Exemplu de situații când poți da cash out

  • Exemplu 1: Să presupunem că am pus un pariu simplu de cotă 2.00 cu 100 RON şi cu 5 minute înainte de meci aflăm informaţii noi din cauza cărora vrem să anulăm acel pariu. Datorită acestei opţiuni vom putea face acest lucru şi vom primi înapoi cel mai probabil suma de 95 RON (sau o sumă similară).
  • Exemplu 2: Punem un pariu pe pe un pont din fotbal de cotă 2.00 cu 100 RON conform căruia echipa gazdă trebuie să câştige. Să presupunem că în minutul 75 scorul este de 1:1, iar desfăşurarea meciului ne face să credem că echipa pe care am mizat nu va reuşi să câştige. Putem folosi opţiunea "Cash out" pentru a închide acel pariu şi pentru a lua înapoi o parte din miză. Evident că vom primi înapoi mult mai puţin decât am pariat deoarece în acel moment sunt şanse mult mai mari ca pariul să fie pierdut decât câştigat, dar măcar recuperăm o parte din bani.
  • Exemplu 3: Să luăm o situaţie asemănătoare cu cea de mai sus prin care pariem 100 RON pe victoria gazdelor la o cotă de 2.00. Să presupunem că echipa pe care noi am pariat conduce cu 2:0 în minutul 60, dar din diferite motive avem emoţii că adversara ar putea reveni. În acel moment putem închide pariul şi putem lua o parte din potenţialul câştig de 200 RON. Chiar dacă nu luăm câştigul integral, suntem siguri că nu mai pot apărea surprize.
  • Exemplu 4: Să luăm şi o situaţie prin care am pus un bilet cu şapte meciuri, iar primele şase au fost câştigate. În acest moment putem folosi această opţiune "cash out" pentru a lua o parte din potenţialul câştig, iar astfel suntem siguri că avem o sumă consistentă în buzunar fără a mai depinde de rezultatul ultimului meci.

În cazul în care un meci pe care ai pariat este în desfăşurare suma pe care o poţi lua utilizând opţiunea "cash out" se va modifica constant în funcţie de ceea ce se întâmplă pe teren. Astfel poţi aştepta o situaţie favorabilă în care să primeşti o sumă mai mare.

 

Cu ce se evidențiază opțiunea de cash out la Unibet?

Cu ce iese în evidenţă opţiunea "cash out" oferită de Unibet în comparaţie cu opţiunea similară a altor bookmakeri? Aceasta este o întrebare bună pe care o poți pune.  Sunt câteva lucruri care ies în evidență. În primul rând ea poate fi folosită pe orice tip de pariu: single, multiplu, pre-meci, live. Unele case de pariuri nu oferă opţiunea decât la o parte din aceste tipuri de pariuri. Un alt lucru care îl consider important este acela că Unibet.ro oferă posibilitatea de a închide pariuri la destul de multe sporturi, nu doar la fotbal, aşa cum se întâmplă în cazul altor agenţii.

Am mai văzut că la unele agenţii în timpul desfăşurării meciului pe care am pariat opţiunea de "cash out" este de multe ori blocată iar acest lucru poate fi destul de enervant. La Unibet (află mai multe despre operator) acest lucru se întâmplă mult mai rar, iar sumele pe care le putem primi sunt actualizate mult mai rapid.
 

Concluzie despre opțiunea de cash out la Unibet

Opţiunea "cash out" oferită de Unibet (vezi site-ul agenției) reprezintă o metodă foarte bună prin care ne putem controla pariurile. Aceasta ne ajută să închidem un pariu când nu suntem siguri de deznodământul lui, indiferent că vorbim de pariuri pe fotbal sau pe alte sporturi, de pariuri simple sau multiple, de pariuri pre-meci sau live.

Joacă acum la această agenție, și protejează-ți câștigurile utilizând opțiunea de cash out!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult