Asigurarea Unibet 90+ se întoarce!

4,3k 0

Asigurarea Unibet 90+ se întoarce, află cum poți beneficia de pe urma ei! Te-ai săturat ca pariurile tale să fie pierzătoare din cauza unui gol venit la ultima fază a jocului? Această  problemă este acum istorie, și asta datorită unei promoții de top a celor de la Unibet care va fi disponibilă pe întreaga durată a sezonului competițional 2017 / 2018!

Nimic nu este mai enervant decât un gol venit în ultimul minut care îți dă peste cap întreg biletul de pariuri și care te face să înjuri de toate cele că nu ai folosit butonul de ”Cash Out” atunci când încă puteai. De aceea promoția ”Asigurarea Unibet 90+” oferită în precedentele două sezoane (2015 - 2016 și 2016 - 2017) de către Unibet (L1160657W000330) a fost un adevărat succes, foarte mulți pariori fiind încântați de posibilitatea de a primi înapoi banii de pe urma pariurilor pierdute. Acesta este și motivul pentru care agenția a decis să o introducă din nou și sezonul acesta (2017 - 2018), deci pentru cel puțin încă un an putem profita de pe urma ei.

Deschide un cont la această agenție și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

În ce constă promoția Asigurarea Unibet 90+?

Plasează un pariu de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator și Ultimul marcator pe o miză cuprinsă între 25 și 200RON, iar dacă pariul este pierzător din cauza unui gol venit în prelungiri după minutul 90 vei primi înapoi suma mizată. Pentru această promoție se califică doar partidele din sezonul 2017 / 2018 din Anglia Premier League, Spania La Liga și Liga Campionilor.

Vrei să vorbești cu alți pariori despre agenția de pariuri sportive Unibet? O poți face pe forumul nostru: https://pariurix.com/discutii/unibet-discutii-noutati-si-rezolvare-probleme-55597.html

 

Se merită să îmi pun speranțele în această promoție?

Poate te gândești că sunt destul de rare meciurile în care se marchează un gol în prelungiri, dar lucrurile nu stau deloc așa. În sezonul 2015 / 2016 nu mai puțin de 90 de meciuri s-au calificat pentru această ofertă, astfel încât vei vedea că vor fi destule partide la care îți vei primi înapoi suma pariată. Nu am statistici pentru sezonul 2016 / 2017, dar presupun că cifrele sunt tot pe acolo.
 

Termeni și condiții Asigurarea Unibet 90+

  • Promoția este valabilă doar la pariurile de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator și Ultimul marcator din Anglia Premier League, Spania La Liga și Liga Campionilor.
  • Doar pariurile pre-meci se califică pentru această ofertă, nu și cele live.
  • Promoția este valabilă atât pentru pariuri single cât și combo. În cazul pariurilor multiple, selecția care se califică pentru promoție nu va mai fi dată ca pariu pierzător, ci ca pariu cu miză returnată de cotă 1.00.
  • Se califică doar pariurile plasate pe o sumă cuprinsă între 25 și 200RON. Dacă ai pariat mai mult sau mai puțin nu te vei mai califica pentru această ofertă.
  • Nu sunt luate în considerare reprize de prelungire sau lovituri de departajare. 
  • Unibet validează rezultatul unui pariu în funcție de informațiile oficiale afișate pe site-ul UEFA. Totuși, în cazul meciurilor din La Liga vor fi luate în considerare rezultatele oficiale de pe site-ul La Liga.

Deschide un cont la această casă de pariuri și profită de pe urma acestei super oferte!

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult