Opţiunea "Action Betting" oferită de către Unibet duce adrenalina pariurilor live la un alt nivel!

Fii în mijlocul acțiunii cu ”Unibet Action Betting”, opțiunea pentru evenimente live care îți testează viteza de reacție în fiecare moment! Vezi în ce constă aceasta și simte la maxim adrenalina jocurilor live chiar acum!

Pariază la Unibet cu opțiunea ”Action Betting” pentru a nu mai pierde nici măcar o fază din meci!

 

CE ESTE ACTION BETTING DE LA UNIBET?

Acestea sunt tipuri de pariuri live destinate unor evenimente care au loc în următoarele zeci de secunde și la care rezultatul va fi cunoscut mult mai repede decât la tipurile tradiţionale de pariuri live. Orice ai alege pariul este plasat până la următoarea fază și probabil nu va dura mai mult de 1 minut până să afli dacă ai câștigat sau nu. De exemplu poți paria pe cine va câştiga următorul punct în tenis sau cine va executa următorul out la fotbal. După cum poți vedea şi în imaginea de mai jos tipul de pariu "Action Betting" este destul de bine scos în evidenţă pe pagina cu pronosticuri live disponibile. 

1.JPG

 

Pe ce sporturi și tipuri de pariuri putem utiliza Action Betting?

Cu siguranţă aţi întâlnit acest tip de pariuri live pe tenis sau pe fotbal şi la alţi bookmakeri. Cu ce vine însă Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  este opţiunea Action Betting la sporturi precum hochei pe gheaţă, baschet, baseball, cricket, darts, rugby, tenis de masă, badminton sau squash. Tipurile de pariuri disponibile le puteţi vedea mai jos:

 • Tenis - Următorul punct
 • Cricket - Run on the next ball
 • Volei - Câştigătorul următorului punct
 • Squash - Câştigătorul următorului punct
 • Badminton - Câştigătorul următorului punct
 • Tenis de masă - Câştigătorul următorului punct
 • Fotbal - Următoarea repunere de la margine
 • Baseball - Batter to reach 1st Base
 • Hochei pe gheață - Următoarea eliminare şi eliminare în următoarele 2 minute
 • Baschet - Metoda prin care se înscrie următorul coş
 • Rugby - Next Set Piece
 • Darts - 1st Dart Treble 20

Mai nou cei de la Unibet au lansat și o reclamă pentru această opțiune, să vedem cum arată ea:


Ce ar trebui să mai știu despre Action Betting?

Momentan această ofertă de pariere Action Betting nu este implementată chiar pe toate meciurile din consola live Unibet, dar avem promisiunea ca într-un timp relativ scurt le vom vedea la mai toate evenimentele importante. În prezent opţiunea este valabilă la 85% dintre pariurile pe ponturi tenis, 80% la volei, 20% la baschet şi 70% din evenimentele fotbalistice pe care se poate paria live la Unibet.

Pariurile pe aceste tipuri de pariuri sunt distractive, rapide şi în multe cazuri nu diferă cu experienţa trăită într-un casino. Clienţii care joacă pe o culoare la ruletă n-o fac după o analiză profundă în prealabil. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Action Betting deoarece ai doar câteva secunde sau zeci de secunde timp pentru a gândi un pariu.

Dar ca să nu închei acest articol fără a spune măcar ceva negatic, mă voi lua un pic de opțiunea Action Betting şi la volei. Aici ori n-am fost eu prea rapid ori se închide opţiunea de pariere mult mai repede, cert este că m-am chinuit vreo trei puncte ca să prind un pariu, care din păcate nici n-a ieşit. La fotbal sunt 39 de meciuri disponibile şi doar la unul singur era disponibilă această opţiune, dar parcă la fotbal nici nu pare aşa tentantă ținând cont că pariezi pe următorul out. La tenis, badminton, squash, tenis de masă ori volei simţi meciul mai intens jucând pe următorul punct pentru că ştii că jucătorii sau echipele joacă pentru a-l obţine, pe când la fotbal aş fi mai tentat de pariurile pe următorul gol decât pe cele pe aruncări de la margine.

Una peste alta Action Betting este o caracteristică a celor de la Unibet (vezi site-ul agenției) care în continuare doreşte să arate că este fără îndoială una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România.

Pariază la Unibet cu opțiunea ”Action Betting” pentru a nu mai pierde nici măcar o fază din meci!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!