Unibet România - Unibet pariuri sportive

Din informațiile noastre, Unibet.ro este casa de pariuri online cu cei mai mulți clienți din România. La obținerea acestui succes au contribuit mulți factori, începând cu serviciile de calitate oferite și încheind cu seriozitatea de care staff-ul a dat dovadă de-a lungul anilor petrecuți pe piața locală. De aceea am venit cu această recenzie Unibet în care intenționez să îți prezint de la A la Z tot ce trebuie să știi despre această agenție de pariuri sportive online.

Deschide cont și joacă la Unibet cu bonus de 100% până la 300RON + 100FREESPINS


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

  1. Istoria și progresul casei de pariuri Unibet
  2. Unibet România – una din agențiile de top de la noi din țară
  3. Unibet pariuri – deschidere cont și plasarea primului pariu
  4. Tranzacții financiare și verificarea contului de pariuri
  5. Ofertă Unibet la pariuri sportive
  6. Unibet Live – pariuri în timp real și live streaming
  7. Bonus Unibet pentru prima depunere și alte promoții disponibile
  8. Disponibilitate pe dispozitive mobile
  9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții
  10. FAQ - Întrebări comune despre Unibet


1. Istoria și progresul casei de pariuri Unibet

Uniber România casa de pariuri

Unibet este o casă de pariuri online foarte cunoscută la nivel mondial cu o istorie bogată în spate. Aceasta a fost fondată în 1997 de către Anders Ström, un suedez care în acel moment avea doar 27 de ani și un vis măreț, care însă nu era susținut de realitatea acelor vremuri. În 1996 existau doar 15 site-uri de jocuri de noroc online, ceea ce este de înțeles fiindcă erau foarte puțini cei care aveau acces la calculator și internet. Anul 1997 a fost unul prolific industriei gamblingului online, alte 200 de site-uri fiind lansate atunci, unul din ele fiind chiar cel al companiei Unibet.

Însă puține din agențiile online apărute în acea vreme au reușit să reziste până în zilele noastre, și cu atât mai puține sunt cele care și-au făcut un renume la nivel mondial. Cine s-ar fi gândit că una din ele va fi chiar cea fondată de Anders Ström, un tânăr fără experiență care habar nu avea cum se conduce o companie multinațională.


By Players, for Players

Încă de la început compania avea sloganul ”By Players, for Players”, slogan care este menținut și în zilele noastre. În traducere liberă acesta înseamnă ”De la jucători pentru jucători”, ceea ce vrea să semnifice că staff-ul este format din foști pariori care pot înțelege mai bine ca oricine nevoile clienților, și că aceste nevoi vor fi puse mereu pe primul loc.

În zilele noastre peste 1,000 de angajați au grijă ca acest slogan să fie respectat și ca cei 14.1 milioane de jucători înregistrați la Unibet.ro să fie mulțumiți de serviciile oferite. Și probabil că sunt, din moment ce doar în 2015 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 354.1 milioane de lire și este considerată ca fiind una din cele mai importante din lume când vine vorba de gamblingul online. 
 

Unibet este o casă de pariuri foarte premiată

Acest lucru poate fi ușor observat prin numărul ridicat de premii câștigate de agenție de-a lungul timpului. În cadrul premiilor IGA (International Gaming Awards), Unibet a primit în 2016 premiul de ”Operatorul de responsabilitate Socială al anului”, iar în 2015 alte două premii foarte importante: ”Cea mai bună casă de pariuri online” și ”Cea mai bună platformă de pariuri live”.

Tot în 2016, dar la finalul anului, ea a primit 3 premii în cadrul galei de premiere EGR: "Operatorul Anului 2016", "Cea mai bună activitate de responsabilitate socială” şi "Cea mai bună campanie de marketing". Iar dacă mergem mai în urmă, vom vedea că în fiecare an acest operator a câștigat câte ceva, ceea ce spune multe despre calitatea serviciilor oferite.

 

2. Unibet România – una din agențiile de top de la noi din țară

Unibet operează în peste 100 de țări diferite, una din ele fiind România unde conform D.ONJN 1564/25.08.2016 deține o licență definitivă (L1160657W000330) valabilă până la data de 31.08.2026 care îi permite să ofere pariuri sportive, jocuri de cazino și bingo în legalitate. De altfel Unibet Bingo este singura cameră de bingo licențiată și accesibilă  din România în momentul de față. Pe lângă aceste 3 platforme, ne mai putem juca și la Unibet Poker, care este una din singurele 4 camere de poker online ce pot fi accesate legal de pe teritoriul țării noastre.

Deci site-ul Unibet e legal în România, ceea ce înseamnă că te poți juca aici în siguranță și fără riscuri. Operatorul trebuie să respecte legile în vigoare și să ofere clienților un mediu sigur de joc. Datele personale și bancare sunt protejate cu cele mai noi tehnologii în domeniu, informațiile contului sunt confidențiale, nu primești plicuri acasă (pentru că mulți mă întreabă de acest lucru), iar în cazul în care consideri că ești neîndreptățit în orice mod, atunci te poți adresa autorităților abilitate.

Unibet Ro este una dintre cele mai bune case de pariuri online de la noi din țară, fiind și cea mai votată în topul de popularitate PariuriXDeci este posibil ca la Unibet să joace cei mai mulți români, ceea ce nu ar fi o surpriză în condițiile în care vorbim de o casă de pariuri care a fost constant în top în ultimii ani. Vezi și predicțiile zilnice, unde Unibet este rege favorit, la Pontul zilei

 

3. Unibet Pariuri – deschidere cont și plasarea primului pariu

unibet romania www unibet ro

Suntem conștienți de faptul că mulți din rândul celor care citesc această recenzie se află probabil la primul contact cu pariurile online, iar de aceea vrem să vă prezentăm scurte tutoriale în care să vă învățăm cum să deschideți un cont Unibet și cum să plasați la Unibet pariuri online.

În primul rând trebuie menționat faptul că site-ul Unibet.ro are o interfață simplă și intuitivă, astfel încât și un începător se poate descurca fără probleme. Apăsând pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus vei fi redirecționat către un formular format din 4 părți acolo unde trebuie să introduci date personale și date ce țin de cont. Din multe puncte de vedere se aseamănă cu un formular de la bancă, ceea ce are sens din moment ce vorbim de un cont pe care urmează să stochezi bani.

Deschide cont și joacă la Unibet cu bonus de 100% până la 300RON + 100FREESPINS

De aceea trebuie să înțelegi că sunt cerute tot felul de date personale pentru că agenția trebuie să își cunoască clienții. Astfel poate fi evitată spălarea de bani, poate fi interzis accesul minorilor și pot fi depistați cei cu conturi multiple care vor să abuzeze de pe urma bonusurilor. Plus că va trebui să plătești impozit anual pe câștiguri, deci statul vrea să știe cine ești. Pentru a vedea cum se completează formularul de înregistrare Unibet, accesează ACEST LINK.

Iar dacă accesezi pagina ”Primul pariu Unibet” vei putea vedea pas cu pas cum poți găsi rapid meciurile și pariurile care te interesează, dar și cum poți juca pariuri single, multiple și în sistem. La Unibet verificarea biletului de pariuri se face de asemenea într-un mod foarte simplu, aspect pe care de asemenea îl vom acoperi în această secțiune.

Unibet
Unibet
L1160657W000330
Încasează bonusul Unibet  de 100% până la 300RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM

 

4. Tranzacții financiare și verificarea contului de pariuri Unibet

La Unibet depunerea minimă este accesibilă tuturor buzunarelor, aceasta pornind de la doar 25RON. Putem folosi tot felul de metode de plată, de la cunoscutele carduri de credit/debit sau cartele PaysafeCard până la metode ceva mai noi precum Apple Pay și Top Pay (ultimele două sunt scutite de plata de taxe) – pentru mai multe detalii trebuie doar să accesezi pagina de Plăți Unibet.

Trebuie menționat din start că nu vei putea depune sume mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare cont Unibet. Pentru a face asta, va trebui să trimiți o copie după un act de identitate,  o dovadă a adresei, dar și o dovadă a metodei de plată utilizate. Ca la orice altă casă de pariuri online licențiată, verificarea contului trebuie efectuată în maxim 30 de zile de la efectuarea primului depozit (altele agenții zic în 30 de zile de la înregistrare), altfel contul va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului! Așa că accesează pagina ”Unibet Verificare cont” pentru a vedea exact ce ai de făcut pentru ca actele tale să fie acceptate încă de la prima trimitere!

 


5. Ofertă Unibet la pariuri sportive

Unul din motivele principale pentru care mulți pariori aleg Unibet Online este reprezentat de oferta sportivă foarte bogată. Nu știu dacă este vreo altă agenție licențiată care să acopere mai mult sporturi ca Unibet.ro, acolo unde găsim pariuri pe aproximativ 40 de discipline sportive diferite. Oferta pe fotbal este prima care iese în evidență, atât prin numărul mare de competiții acoperite cât și prin diversitatea piețelor disponibile. Dacă ești fan al handicapurilor asiatice, trebuie să știi că la nici un alt operator nu vei găsi atât de multe linii de handicap ca la Unibet Sportsbook. Accesează pagina ”Oferta de pariuri sportive Unibet” pentru a afla mai multe!

Dar la Unibet pariurile sportive nu sunt singurele care ies în evidență. Operatorul pune la dispoziția pariorilor o gamă largă de pariuri non-sportive cum ar fi pariuri politice sau pariuri pe emisiuni și seriale precum Game of Thrones. Nu lipsesc nici pariurile pe eSports sau pe curse de cai / câini. Află mai multe!

Ar mai trebui spus că la Unibet cotele se ridică și ele la standarde înalte, payout-ul fiind unul dintre cele mai ridicate oferite de vreo agenție de pariuri licențiată. Nu lipsește nici opțiunea de Cash Out la Unibet, prin care poți ține sub control pariurile aflate în desfășurare și prin care îți poți securiza câștigurile în orice moment dorești! Vezi ce cote Unibet apar zilnic în proiectul popular PariuriX Cota 2. 

 

6. Unibet Live – pariuri în timp real și live streaming

unibet romania pe telefon mobil si tableta

Mulți pariori aleg pariurile online în detrimentul celor offline deoarece astfel au posibilitatea de a trăi adrenalina pariurilor live la cote maxime. Platforma de Live Betting Unibet îți oferă exact acest lucru și chiar în plus față de concurență, pentru că este din toate punctele de vedere una dintre cele mai performante din Europa, lucru dovedit de nenumăratele premii câștigate de-a lungul ultimilor ani.

Nu doar numărul de meciuri și piețe acoperite iese în evidență, ci și timpul de actualizare al informațiilor care nu știu dacă este bătut de vreo agenție concurentă. Acest lucru garantează o fluiditate constantă, astfel încât cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt blocate mult mai rar  ca pe alte site-uri, iar pariurile plasate sunt procesate în cel mai scurt timp. Dar pentru mai multe informații în acest sens recomand secțiunea ”Pariuri Live la Unibet”.

Și ca orice serviciu de live betting care se respectă, acesta este însoțit și de un serviciu ”Unibet Live Streaming unde poți urmări gratuit meciuri din competiții de top precum Primera Division sau Bundesliga, dar și partide de fotbal și din alte sporturi din competiții secundare. Astfel de transmisiuni live video sunt greu de găsit pe net, motiv pentru care ar trebui să iei în serios în considerare posibilitatea de a urmări meciuri live online la Unibet TV!
 

7. Bonus Unibet pentru prima depunere și alte promoții disponibile

Clienții noi pot primi la Unibet un bonus de bun venit de 100% până la 300RON + 100 FREESPINS la casino în jocul Burning Hot! Depui 300RON și joci cu 600RON! Și clienții care au deja un cont pot profita de pe urma a diferitor promoții oferite constant, cum ar fi Cashback pe primul marcator UnibetFREEBET 25RON Liga 1 sau Multi-Boost.

Pentru mai multe informații despre aceste oferte accesează acum secțiunea cu Unibet bonus și oferte promoționale.


8. Pariuri de pe mobil prin Unibet App!

Operatorul pune la dispoziția clienților o aplicație Unibet pentru pariuri sportive disponibilă atât pe Iphone și Ipad, cât și pe telefoane și tablete cu Android. Aceasta îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri din mers prin intermediul unei platforme performante și stabile, astfel încât să poți paria în cele mai bune condiții și atunci când nu ești acasă sau nu ai acces la un calculator. Aplicațiile Unibet IOS și Unibet Android oferă acces la întreagă ofertă sportivă pre-meci și live, și poți chiar accesa de pe mobil transmisiunile live video care te interesează. Important este să te țină netul și bateria, că aplicația sigur duce J. Află mai multe despre disponibilitatea pe dispozitive mobile!

 

9.Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Așa cum vei putea afla navigând prin secțiunile din cadrul acestei recenzii Unibet,  aceasta este fără îndoială una dintre cele mai importante și bune case de pariuri online licențiate la care putem juca legal. Dar nu trebuie neapărat să mă crezi pe cuvânt, pentru că poți accesa PariuriX Unibet Forum, acolo unde poți citi sute de comentarii despre această agenție. Vei vedea cu ce probleme se confruntă utilizatorii noștri, poți citi despre Unibet păreri ale acestora, și poți vedea care sunt cele mai comune întrebări. Și că tot veni vorba de întrebări, pe cele mai importante le-am strâns în ACEASTĂ SECȚIUNE. Și bineînțeles că îți oferim și răspunsuri la ele.

Deschide cont și joacă la Unibet cu bonus de 100% până la 300RON, valabil doar prin link-urile PariuriX

 

10. FAQ - Întrebări comune despre Unibet

Deschidere cont Unibet – Cum îmi fac cont la Unibet?

Este foarte ușor să îți faci cont la Unibet. Intră din articolul nostru pe link-urile Unibet (pentru a fi eligibil pentru un bonus exclusiv, mărit față de cel standard). Odată redirecționat pe site-ul Unibet, apasă pe ”Înregistrare” din colțul dreapta sus și urmează instrucțiunile.

Am nevoie de cod bonus Unibet pentru a încasa pachetul de bun venit?

Nu, bonusul de bun venit la Unibet este oferit clienților noi fără a fi necesară introducerea unui cod bonus Unibet.

Bonus depunere Unibet – în ce constă?

Dacă deschizi un cont prin link-urile noastre vei beneficia de un bonus mărit la pariuri sportive Unibet. Nu prezentăm aici oferta exactă deoarece aceasta se schimbă din când în când, iar informațiile de aici ar putea să nu mai fie de actualitate atunci când citești aceste rânduri. De aceea te invit să accesezi secțiunea de Bonusuri și Promoții Unibet pentru a vedea în ce constă oferta actuală.

Cash Out Unibet – pot închide pariurile aflate în desfășurare?

La Unibet îți poți securiza pariurile în orice moment prin intermediul opțiunii de cash out! Ea permite închiderea unui pariu aflat în desfăşurare, pentru a putea lua garantat o parte din câştig. Această opţiune poate fi folosită atât la pariuri simple, cât şi la pariurile multiple.

Cum parcurg procesul de verificare cont Unibet?

Pentru a verifica contul de pariuri intră pe unibet.ro, dă click pe ”Contul meu” din colțul dreapta sus, și selectează ”Verificarea contului”. Dă click pe ”Alegeți fișierele” și încarcă următoarele documente: un act de identitate (de preferat buletinul), o copie a metodei de plată și o dovadă a adresei. Vezi detalii mai exacte în articol.

Care este retragerea minimă, și ce comision retragere Unibet e aplicat?

La Unibet depunerea minimă pornește de la doar 25RON, iar retragerea minimă este de 65RON indiferent de metoda de plată aleasă. Depunerea este taxată cu 2% conform legii, iar retragerea cu 1%. La depuneri prin transfer bancar, Apple Pay sau Top Pay ești scutit de impozit!

Este oferită o aplicație Unibet pentru telefon / tabletă?

Da, este oferită o aplicație Unibet pentru mobil! Aceasta este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android, și oferă acces la întreaga ofertă sportivă disponibilă pe calculator.

Unibet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Intră în ”Contul Meu” și dă click pe ”Istoric Pariuri”. Aici ai posibilitatea de a le sorta după mai multe criterii : bilete decise sau aflate în desfășurare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, void) sau data la care a fost plasat. Procesul Unibet verificare bilet poate fi parcurs astfel în maxim câteva secunde. Iar dacă ai instalată aplicația pentru mobil, atunci o poți seta să primești notificări atunci când un pariu este decis.

Unibet TV livestream – pot urmări meciuri live online de pe site?

Serviciul Unibet Live Streaming este oferit tuturor clienților în mod gratuit. Pentru a avea acces la el, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Chiar dacă ai 50 de bani, este suficient pentru a accesa Unibet TV gratis! Sunt oferite transmisiuni din fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi!

Unibet Contact – cum iau legătura cu serviciul de relații clienți?

Poți lua legătura cu un operator Unibet prin chat online sau mail. Pe vremuri era oferit la Unibet și un număr de telefon de contact, însă acum serviciul de apel telefonic nu mai este disponibil.

4 utilizatori au ales Unibet

Pariezi aici ?

Discutii