2022-12-04 19:10:01

Unibet România - Unibet pariuri sportive

Din informațiile noastre, Unibet ro este casa de pariuri online cu cei mai mulți clienți din România. La obținerea acestui succes au contribuit mulți factori, începând cu serviciile de calitate oferite și încheind cu seriozitatea de care staff-ul a dat dovadă de-a lungul anilor petrecuți pe piața locală. De aceea am venit cu această recenzie Unibet în care intenționez să îți prezint de la A la Z tot ce trebuie să știi despre această agenție de pariuri sportive online.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite


1. Istoria și progresul casei de pariuri Unibet

Unibet este o casă de pariuri online foarte cunoscută la nivel mondial cu o istorie bogată în spate. Aceasta a fost fondată în 1997 de către Anders Ström, un suedez care în acel moment avea doar 27 de ani și un vis măreț, care însă nu era susținut de realitatea acelor vremuri. În 1996 existau doar 15 site-uri de jocuri de noroc online, ceea ce este de înțeles fiindcă erau foarte puțini cei care aveau acces la calculator și internet. Anul 1997 a fost unul prolific industriei gamblingului online, alte 200 de site-uri fiind lansate atunci, unul din ele fiind chiar cel al companiei Unibet

Însă puține din agențiile online apărute în acea vreme au reușit să reziste până în zilele noastre, și cu atât mai puține sunt cele care și-au făcut un renume la nivel mondial. Cine s-ar fi gândit că una din ele va fi chiar cea fondată de Anders Ström, un tânăr fără experiență care habar nu avea cum se conduce o companie multinațională.


By Players, for Players

Încă de la început compania avea sloganul ”By Players, for Players”, slogan care este menținut și în zilele noastre. În traducere liberă acesta înseamnă ”De la jucători pentru jucători”, ceea ce vrea să semnifice că staff-ul este format din foști pariori care pot înțelege mai bine ca oricine nevoile clienților, și că aceste nevoi vor fi puse mereu pe primul loc.

În zilele noastre peste 1,000 de angajați au grijă ca acest slogan să fie respectat și ca cei 14.1 milioane de jucători înregistrați la unibet.ro să fie mulțumiți de serviciile oferite. Și probabil că sunt, din moment ce doar în 2015 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 354.1 milioane de lire și este considerată ca fiind una din cele mai importante din lume când vine vorba de gamblingul online. 

Unibet este o casă de pariuri foarte premiată

Acest lucru poate fi ușor observat prin numărul ridicat de premii câștigate de agenție de-a lungul timpului. În cadrul premiilor IGA (International Gaming Awards), Unibet a primit în 2016 premiul de ”Operatorul de responsabilitate Socială al anului”, iar în 2015 alte două premii foarte importante: ”Cea mai bună casă de pariuri online” și ”Cea mai bună platformă de pariuri live”.

Tot în 2016, dar la finalul anului, ea a primit 3 premii în cadrul galei de premiere EGR: "Operatorul Anului 2016", "Cea mai bună activitate de responsabilitate socială” şi "Cea mai bună campanie de marketing". Iar dacă mergem mai în urmă, vom vedea că în fiecare an acest operator a câștigat câte ceva, ceea ce spune multe despre calitatea serviciilor oferite.

 

2. Unibet România – una din agențiile de top de la noi din țară

Unibet operează în peste 100 de țări diferite, una din ele fiind România unde conform D.ONJN 1564/25.08.2016 deține o licență definitivă (L1160657W000330) valabilă până la data de 31.08.2026 care îi permite să ofere pariuri sportive, jocuri de cazino și bingo în legalitate. De altfel Unibet Bingo este singura cameră de bingo licențiată și accesibilă  din România în momentul de față (de fapt ar mai fi cea de la Vlad Cazino, dar ambele site-uri aparțin de același brand - Kindred Group). Pe lângă aceste 3 platforme, ne mai putem juca și la Unibet Poker, care este una din singurele 4 camere de poker online ce pot fi accesate legal de pe teritoriul țării noastre.

Deci site-ul Unibet e legal în România, ceea ce înseamnă că te poți juca aici în siguranță și fără riscuri. Operatorul trebuie să respecte legile în vigoare și să ofere clienților un mediu sigur de joc. Datele personale și bancare sunt protejate cu cele mai noi tehnologii în domeniu, informațiile contului sunt confidențiale, nu primești plicuri acasă (pentru că mulți mă întreabă de acest lucru), iar în cazul în care consideri că ești neîndreptățit în orice mod, atunci te poți adresa autorităților abilitate.

Unibet Ro este una dintre cele mai bune case de pariuri online de la noi din țară, fiind și cea mai votată în topul de popularitate PariuriXDeci este posibil ca la Unibet să joace cei mai mulți români, ceea ce nu ar fi o surpriză în condițiile în care vorbim de o casă de pariuri care a fost constant în top în ultimii ani. Vezi și predicțiile zilnice, unde Unibet este una din agențiile care își fac constant apariția la proiecte precum Pontul zilei

Citește și recenzia Unibet Poker!

 

3. Unibet înregistrare - Cum deschid un cont de pariuri?

Mai trebuie menționat faptul că site-ul Unibet.ro are o interfață simplă și intuitivă, astfel încât și un începător se poate descurca fără probleme când decide să își deschidă cont nou Unibet. Apăsând pe butonul pe Unibet ”Înregistrare” din colțul dreapta sus vei fi redirecționat către un formular format din 4 părți acolo unde trebuie să introduci date personale și date ce țin de cont. Din multe puncte de vedere se aseamănă cu un formular de la bancă, ceea ce are sens din moment ce vorbim de un cont pe care urmează să stochezi bani.

Pasul 1 – detalii personale

 • prenume: exact aşa cum apare în cartea de identitate. De exemplu în care vă numiţi Ştefan nu treceţi acolo Fane pentru că riscaţi să vă fie blocat contul. 
 • nume de familie: aici scrieţi numele vostru de familie
 • email: scrieţi o adresă de email validă pentru că veţi avea nevoie să vă verificaţi contul
 • data naşterii: selectaţi data în care v-aţi născut
 • gen: bifaţi după caz, Masculin dacă sunteţi bărbat au Feminin dacă sunteţi femeie. 
 • CNP: introdu codul numeric personal, așa cum apare pe cartea de identitate.
 • daţi click pe Continuare pentru a trece la pasul următor

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

Pasul 2 – date de contact

 • adresa de reşedinţă, exact aşa cum este scrisă şi în cartea de identitate
 • cod poştal: scrieţi codul poştal din şase cifre. Dacă nu vă ştiţi codul poştal intraţi pe https://www.coduripostale.com şi completaţi acolo adresa voastră şi veţi afla codul poştal corect 
 • oraşul: scrieţi oraşul de reşedinţă, care apare în cartea de identitate. Specificăm asta pentru că mai sunt persoane care poate sunt la muncă sau la facultate în alt oraş şi nu trebuie trecut acela ci cel de reşedinţă, din buletin
 • număr de telefon mobil - aici completaţi cu un număr de telefon. Scrieţi mai întâi +4 şi apoi scrieţi numărul vostru
 • daţi click pe continuare pentru a trece la pasul următor

 

Pasul 3 - date de logare

La pasul trei sunt alte date importante de completat, pentru că ele conțin tot ce este legat de Unibet login. Toate informaţiile notate aici ar trebui să le rescrieţi undeva pentru a le avea în timp.

 • nume de utilizator: scrieti un nume de utilizator pe care-l veţi folosi apoi de fiecare dată când vă logaţi în cont
 • parolă: scrieţi o parolă din cel puţin opt caractere. Ţineţi cont că diferenţiază majusculele. Vă recomandăm să daţi click şi pe opţiunea Arată pentru a putea vedea parola deoarece nu mai trebui s-o rescrieţi, cum se întâmplă la alte case de pariuri online, şi de aceea există şi posibilitatea s-o scrieţi greşit şi să aveţi probleme mai apoi la logare
 • întrebare de securitate: alegeţi una dintre cele patru întrebări de securitate- Reţineţi întrebarea dar şi răspunsul de mai jos pentru că în timp este posibil să aveţi nevoie de ele
 • răspuns de securitate: răspundeţi la întrebarea precedentă. 
 • daţi click pe continuare pentru a trece la pasul următor

 

Pasul 4 - aplicare bonus deschidere cont

Clienții noi pot beneficia de o ofertă de deschidere cont Unibet ce constă într-un pariu fără risc de până la 300RON. Dacă primul pariu este pierzător primești miza înapoi. Am vorbit pe larg despre bonus în ACEASTĂ SECȚIUNE.

Va trebui să confirmați că vreți să aplicați pentru bonusul de înregistrare Unibet. că acceptați termenii atașați (este bine să îi citiți înainte de toate ca să nu aveți parte de surprize) și că aveți vârsta legală pentru a juca la pariuri online.

 

4. Primul pariu - single, multiple și în sistem

Pentru a plasa la Unibet pariuri sportive, trebuie întâi să găsești evenimentul sau evenimentele care te interesează. Are sens, nu? Așa că urmează următorii pași:

 1. Loghează-te pe contul Unibet sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 2. În partea stângă a paginii ai un meniu cu sporturi și competiții prin care poți începe să navighezi. Vei vedea că întâi sunt listate cele mai populare competiții, după care mai jos sunt trecute câteva sporturi, iar și mai jos ai un buton cu ”Toate sporturile”.
 3. Apasă pe butonul ”Toate sporturile” și selectează disciplina sportivă dorită.
 4. În dreapta se va deschide o pagină ce conține toate competițiile din acel sport pe care sunt oferite pariuri.
 5. Dă click pe competiția dorită, după care se va deschide un drop menu ce conține toate meciurile din respectiva competiție.
 6. În dreptul fiecărui meci sunt afișate cotele pentru ”Câștigător meci” și ”total goluri”. Dacă vrei să vezi oferta integrală, dă click pe respectivul meci.
 7. Se va deschide pagina meciului. Dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta va încărca într-un bilet virtual în partea de jos a paginii.
 8. Repetă procedura dacă dorești să adaugi mai multe pariuri pe bilet. În poza de mai jos ți-am arătat cum am găsit un meci din Anglia League One. Așa cum poți vedea, este ușor să navighezi la Unibet prin oferta de pariuri.

 

Cum joc primul pariu single?

După ce selectezi mai multe pariuri, vei vedea că biletul conține următoarele opțiuni: simplu, combinatie și sisteme. Dar pentru că momentan biletul conține o singură selecție, poți pune doar un bilet simplu. După ce ai completat suma apasă butonul ”Plasați pariul”. 


 

Cum joc un bilet multiplu?

Primul tău pariu Unibet nu trebuie neapărat să fie simplu. El poate fi și multiplu, ceea ce înseamnă că poate conține mai multe selecții, cu condiția să aibă o singură combinație câștigătoare. Pentru a pune un pariu multiplu (bilet simplu, combo sau acumulator), dă click pe toate pariurile pe care le vrei pe bilet, așa cum te-am învățat mai devreme. Acestea se vor încărca unul sub celălalt în biletul virtual. Selectezi opțiunea ”Combinație”, completezi miza și apeși ”Plasare pariu”. 

 

Plasarea unui pariu în sistem

Pe lângă pariuri simple și multiple, poți pune inclusiv pariuri în sistem la Unibet.ro. Dă click pe ”Sisteme” din biletul tău virtual și vei vedea că sub selecțiile tale sunt afișate mai multe sisteme. La un bilet cu patru meciuri vei avea de ales între următoarele variante: 

 • 4 simple – este echivalentul a patru pariuri single – câte unul pe fiecare meci. Dacă completezi suma ”10”, înseamnă că miza totală va fi de 40 RON. 
 • 6 duble – între cele patru meciuri există șase combinații de câte 2. Dacă completezi cu ”10” vei avea șase pariuri, deci o miză totală de 60 RON. Trebuie să ai minim două selecții câștigătoare pentru a lua ceva bani. 
 • 4 triple – între cele patru meciuri există patru combinații de câte 3 meciuri. Trebuie să nimerești în mod corect măcar trei din cele patru selecții pentru a avea măcar o combinație câștigătoare. 
 • 1 x 4 selecții – este echivalentul unui bilet simplu, ceea ce înseamnă că toate cele patru selecții trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător.  
 • Yankee – conține toate cele 6 duble, 4 triple, dar și o combinație cu toate cele patru meciuri. 

Așa cum poți vedea, este ușor să joci la Unibet primul pariu pe internet, indiferent de tipul lui. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre pariurile în sistem, recomand să accesezi ACEST ARTICOL. Înainte Unibet oferea inclusiv posibilitatea de a plasa pariuri cu baze (bancheri), dar între timp a renunțat la această facilitate

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

5. Verificare Bilet Unibet - cum aflu dacă am câștigat?

Vrei să verifici statusul unui bilet Unibet? Este foarte simplu. Intră în ”Contul Meu” și dă click pe ”Istoric Pariuri”. Aici ai posibilitatea de a le sorta după mai multe criterii : bilete decise sau aflate în desfășurare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, void) sau data la care a fost plasat. Procesul Unibet verificare bilet poate fi parcurs astfel în maxim câteva secunde. Iar dacă ai instalată aplicația pentru mobil, atunci o poți seta să primești notificări atunci când un pariu este decis.

 

6. Cash Out la Unibet (Închidere Pariu)

Cash out-ul este o opţiune prin care putem închide un pariu în desfăşurare, iar astfel luăm garantat o parte din câştig. Această opţiune poate fi folosită atât la pariuri simple cât şi la pariurile multiple. Nu vom intra în prea multe detalii, deoarece avem un articol detaliat despre opțiunea de Cash Out.
 

Exemplu de situații când poți da cash out

 • Exemplu 1: Să presupunem că am pus un pariu simplu de cotă 2.00 cu 100 RON şi cu 5 minute înainte de meci aflăm informaţii noi din cauza cărora vrem să anulăm acel pariu. Datorită acestei opţiuni vom putea face acest lucru şi vom primi înapoi cel mai probabil suma de 95 RON (sau o sumă similară).
 • Exemplu 2: Punem un pariu pe pe un pont din fotbal de cotă 2.00 cu 100 RON conform căruia echipa gazdă trebuie să câştige. Să presupunem că în minutul 75 scorul este de 1:1, iar desfăşurarea meciului ne face să credem că echipa pe care am mizat nu va reuşi să câştige. Putem folosi opţiunea "Cash out" pentru a închide acel pariu şi pentru a lua înapoi o parte din miză. Evident că vom primi înapoi mult mai puţin decât am pariat deoarece în acel moment sunt şanse mult mai mari ca pariul să fie pierdut decât câştigat, dar măcar recuperăm o parte din bani.
 • Exemplu 3: Să luăm o situaţie asemănătoare cu cea de mai sus prin care pariem 100 RON pe victoria gazdelor la o cotă de 2.00. Să presupunem că echipa pe care noi am pariat conduce cu 2:0 în minutul 60, dar din diferite motive avem emoţii că adversara ar putea reveni. În acel moment putem închide pariul şi putem lua o parte din potenţialul câştig de 200 RON. Chiar dacă nu luăm câştigul integral, suntem siguri că nu mai pot apărea surprize.
 • Exemplu 4: Să luăm şi o situaţie prin care am pus un bilet cu şapte meciuri, iar primele şase au fost câştigate. În acest moment putem folosi această opţiune "cash out" pentru a lua o parte din potenţialul câştig, iar astfel suntem siguri că avem o sumă consistentă în buzunar fără a mai depinde de rezultatul ultimului meci.

În cazul în care un meci pe care ai pariat este în desfăşurare suma pe care o poţi lua utilizând opţiunea "cash out" se va modifica constant în funcţie de ceea ce se întâmplă pe teren. Astfel poţi aştepta o situaţie favorabilă în care să primeşti o sumă mai mare.

Cu ce se evidențiază opțiunea de cash out la Unibet?

Cu ce iese în evidenţă opţiunea "cash out" oferită de Unibet în comparaţie cu opţiunea similară a altor bookmakeri? Aceasta este o întrebare bună pe care o poți pune.  Sunt câteva lucruri care ies în evidență. În primul rând ea poate fi folosită pe orice tip de pariu: single, multiplu, pre-meci, live. Unele case de pariuri nu oferă opţiunea decât la o parte din aceste tipuri de pariuri. Un alt lucru care îl consider important este acela că Unibet.ro oferă posibilitatea de a închide pariuri la destul de multe sporturi, nu doar la fotbal, aşa cum se întâmplă în cazul altor agenţii.

Am mai văzut că la unele agenţii în timpul desfăşurării meciului pe care am pariat opţiunea de "cash out" este de multe ori blocată iar acest lucru poate fi destul de enervant. La Unibet (află mai multe despre operator) acest lucru se întâmplă mult mai rar, iar sumele pe care le putem primi sunt actualizate mult mai rapid.

 

7. Tranzacții financiare și verificarea contului de pariuri

La Unibet depunerea minimă este accesibilă tuturor buzunarelor, aceasta pornind de la doar 25RON. Putem folosi tot felul de metode de plată, de la cunoscutele carduri de credit/debit sau cartele PaysafeCard până la metode ceva mai noi precum Apple Pay și Top Pay (ultimele două sunt scutite de plata de taxe) – pentru mai multe detalii trebuie doar să accesezi pagina de Plăți Unibet.

Trebuie menționat din start că nu vei putea depune sume mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare cont Unibet. Pentru a face asta, va trebui să trimiți o copie după un act de identitate,  o dovadă a adresei, dar și o dovadă a metodei de plată utilizate. Ca la orice altă casă de pariuri online licențiată, verificarea contului trebuie efectuată în maxim 30 de zile de la efectuarea primului depozit (altele agenții zic în 30 de zile de la înregistrare), altfel contul va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului! Așa că accesează pagina ”Unibet Verificare cont pentru a vedea exact ce ai de făcut pentru ca actele tale să fie acceptate încă de la prima trimitere!


8. Ofertă pre-meci la pariuri sportive - fotbal, tenis, curse

Oferta sportivă Unibet reprezintă unul din motivele principale pentru care mulți pariori aleg să joace aici, așa că hai să îți arăt cu ce iese aceasta în diferență. Tot aici vom vorbi și despre platforma utilizată, ofeta non-sportivă, dar și despre cotele oferite.


Pe ce sporturi putem paria?

Sunt oferite pariuri pe mai bine de 35 de sporturi, dar e drept că asta ar trebui să ne intereseze mai puțin. Fiecare parior ar trebui să se axeze pe maxim 2-3 sporturi, însă un număr mare de discipline sportive acoperite înseamnă că și iubitorii de sporturi de nișă vor putea găsi aici ceea ce îi interesează. În oferta sportivă Unibet am găsit pariuri pe badminton, UFC/MMA, trotting, surfing, sporturi galice, netball și multe altele!

La Unibet fotbalul este totuși în prim plan așa cum este și normal de altfel. Pe lângă competițiile acoperite de toate agențiile, aici găsim pariuri inclusiv pe liga secundă din Japonia, prima ligă din Malaezia, sau prima ligă din Indonezia, adică competiții de mâna a doua și chiar a treia. Chiar și la acestea sunt oferite în jur de 90 de opțiuni de pariere, ceea ce spune multe despre oferta pe fotbal la Unibet

Adevăratul plus este însă reprezentat de pariurile pe campionatele mari din Europa, deoarece aici oferta este foarte diversificată și conține foarte multe pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, și chiar pariuri inedite ce nu pot fi găsite la alte agenții, dar despre acestea vom vorbi mai jos.

De asemenea, la Unibet tenisul ocupă și el un loc special. Găsim o gamă largă de pariuri pe tot felul de turnee mici, atât pre-meci cât și live. Și când vine vorba de pariuri pe handbal sau baschet, Unibet nu dezamăgește. Astfel putem găsi pariuri pe campionatele naționale de baschet sau handbal al României, atât cele masculine cât și cele feminine, ceea ce este un plus pentru că acestea sunt acoperite de foarte puține agenții concurente. Și nu doar că sunt în oferta Unibet Sport, dar găsim suficient de multe opțiuni de pariere încât majoritatea pariorilor să nu aibă motive să se plângă.

 

Unibet pariuri pe fotbal

Vrei să plasezi pariuri sportive online Unibet și ești interesat în special de meciurile de top de fotbal? Atunci am o veste bună pentru tine. Când are loc un meci super important (de exemplu meciuri de top din Liga Campionilor, Europa League, derby-uri în campionate puternice etc), agenția vine cu o ofertă mult îmbunătățită față de cea de la meciurile obișnuite (care nu este nici ea deloc slabă) prin care oferă aproape 800 de opțiuni de pariere! Da, ai auzit bine, OPT SUTE! Și nu este un număr umflat, adică nu vei găsi vreo 600 de pariuri pe goluri și aia e. Te așteaptă la Unibet România pariuri sportive pe toate chestiile posibile sau imposibile care îți trec prin cap.


 

Ce fel de pariuri speciale pe fotbal găsim?

 • Marcatori: primul gol, ultimul gol, va înscrie, nu va înscrie – iar aici sunt introduși cam toți jucătorii.
 • Pariuri cornere: total cornere, handicapuri cornere, cele mai multe cornere, dar și pariuri combinate între cele pe cornere și cele pe rezultat meci sau cartonașe. Deci de exemplu poți plasa la Unibet.ro un pariu combinat că formația gazdă va avea cele mai multe cornere, dar cea oaspete va încasa cele mai multe cartonașe galbene.
 • Pariuri cartonașe: total cartonașe, cele mai multe cartonașe, handicapuri (atât asiatice cât și europene), se va acorda cartonaș roșu, dar și pariuri combinate cu cornere sau rezultat meci.
 • Cartonaș jucător: este oferită și o secțiune specială unde poți paria că un anumit jucător va primi sau nu va primi cartonaș galben / roșu (sunt oferite ambele opțiuni).
 • Duelui jucători: sunt un fel de dueluri unde este ales câte un jucător de la fiecare echipă, iar tu poți paria care din ei va marca mai multe goluri. De regulă sunt oferite 4-5 astfel de dueluri pe jucătorii mai importanți.
 • Va juca tot meciul: da, poți poți plasa și astfel de pariuri sportive la Unibet! Dacă ai motive să crezi că un anumit jucător va fi sau nu va fi integralist, poți paria, de ce nu?
 • Să aibă cel puțin un șut care să lovească bara transversală: din nou, poți paria pe fiecare jucător implicat în meci. Cotele sunt de regulă între 8.00 și 41.00 în funcție de numele jucătorului.
 • Alte pariuri speciale pe jucători: să marcheze și să ofere o pasă de gol, va oferi o pasă de gol, va oferi minim 2 pase decisive, să fie avertizat și echipa lui să piardă, jucătorul să nu fie titular dar să marcheze, să primească un cartonaș pentru simulare etc.
 • Statistici jucători: de câte ori va fi prins în offside un jucător, de câte ori va șuta pe lângă poartă, de câte ori va șuta pe poartă, câte faulturi va comite, dar și multe alte pariuri de acest gen.
 • Statistică meci: echipa cu  cele mai multe șuturi pe poartă, cea mai bună posesie, cele mai multe offside-uri, cele mai multe șuturi, cele mai multe faulturi, cei mai mulți kilometri alergați, dar și multe altele.
 • Alte pariuri: penalty-uri, autogoluri, echipa care începe mingea de la mijlocul terenului, numărul de minute de prelungire etc.

Desigur, sunt oferite și toate opțiunile populare de pariere disponibile la alte agenții, dar nu are rost să le mai enumerăm. Așa cum poți vedea, se merită să arunci un ochi peste oferta de pariuri pe fotbal Unibet la partidele de top pentru că vei găsi piețe care de care mai inedite. Ia totuși în considerare faptul că multe din aceste opțiuni țin strict de noroc!

 

Unibet pariuri online pe curse de cai și câini

Casa de pariuri online Unibet este cam singura în afară de Betfair.ro care vine cu o ofertă foarte diversificată pe curse de cai și câini. Ambele discipline sportive pot fi accesate direct din meniul de sporturi din partea stângă a site-ului, dar vezi că pariurile pe câini la Unibet sunt ușor de ratat deoarece opțiunea a preluat numele englezesc ”Greyhounds”. Cele două platforme sunt foarte asemănătoare una cu cealaltă, motiv pentru care vom vorbi la ”grămadă” despre ele.


Interfața platformelor de pariuri pe cai / câini la Unibet

Vei vedea că interfaţa este una foarte simplă care îţi permite din maxim două click-uri să accesezi cursa dorită. În partea de sus ai trei opţiuni:

 • Următorul ieşit: Va afişa o listă cu primele curse pe care poţi să pariezi şi lista de cote pentru fiecare cursă în parte. Trebuie să te grăbeşti totuşi deoarece de obicei prima cursă din listă va începe în maxim câteva minute.
 • Azi: Aici va fi afişată o listă cu absolut toate cursele de pe parcursul zilei. De exemplu dacă vreau să pariez pe cursa de la Newcastle de la ora 19:40, pur şi simplu dau click pe ea. Apoi sub programul zilei se va încărca lista de cote pentru cursa pe care eu am selectat-o.

 • Urmărire: vezi că cursele de pe anumite piste pot fi urmărite live video la Unibet TV. Acestea vor avea în dreptul lor simbolul Unibet TV. Live stream-ul unei curse va putea fi accesat din cadrul acestui tab ”Urmărire”, dar doar dacă ai plasat cel puțin un pariu pe cursa respectivă.
 • Toate cursele: De aici pot vedea o listă cu toate cursele pentru care există cote în acel moment. Uneori vom găsi cote şi de la curse din ziua următoare. Dacă într-o anumită locaţie va începe o cursă în următorul sfert de oră atunci în dreptul locaţiei respective va fi precizat intervalul de timp în care începe acea cursă. De exemplu în momentul în care am făcut poza de mai jos la Sheffield urma să înceapă o cursă în 10 minute.

 

Tipuri de pariuri pe câini / cai oferite de Unibet

În primul rând poţi paria pe câştigătorul fiecărei curse. Vei vedea că în dreptul cotei există un buton suplimentar  "SP", care este prescurtarea de la "Starting Price". Dacă plasezi un pariu utilizând acest "Starting Price", atunci cota va fi stabilită la începutul cursei. Indiferent de varianta pe o care o alegi, la casa de pariuri online Unibet.ro primeşti garantat cele mai bune cote. De exemplu în poza de mai jos am plasat un pariu pe câinele cu numărul 2, la o cotă de 5.00. Dacă "Starting Price" va fi mai mare decât cota mea, atunci pariul meu va fi calculat la acea cotă superioară.

Atunci când pariezi pe un câine, vei vedea că în dreptul mizei ai opţiunea de "E/W" (Each Way). Activând această opţiune, tu plasezi de fapt două pariuri: unul prin care mizezi că opţiunea aleasă de tine va câştiga şi unul că aceasta se va clasa pe primele două locuri.

Un alt pariu disponibil pe cai și câini la Unibet Online este cel de tipul "Forecast". Acest tip de pariu îţi permite să mizezi pe Top2 la cursele cu 5-6 concurenţi şi pe Top3 la cele care au mai mulţi concurenţi. Poţi încerca să ghiceşti ordinea exactă, aşa cum este în poza mea de mai jos, sau poţi încerca să ghiceşti primii clasaţi în orice ordine.

Ți-am prezentat aceste informații deoarece sunt destul de specifice agenției de pariuri sportive Unibet România. Dacă te pasionează pariurile pe cai și câini și vrei să înveți mai multe despre acestea, atunci îți recomand două articole: ”Pariuri pe curse de cai : Sfaturi și strategii de joc” și ”Pariuri pe curse de câini : Ghid complet de la A la Z

 

Pariuri pe handicapuri asiatice și europene la Unibet

Am dedicat acestor tipuri de pariuri un paragraf separat pentru că știu că sunt destul de căutate de către pariori. În primul rând trebuie menționat că majoritatea caselor de pariuri online oferă un singur tip de handicap, sau dacă le are pe amândouă în ofertă, atunci pune accent în mod deosebit pe  unul din ele. Handipcaurile asiatice sunt printre cele mai populare tipuri de pariuri disponibile, și asta pentru că ne oferă posibilitatea de a ne personaliza destul de mult biletul de pariuri, însă nici cele europene nu sunt de neglijat.

Când vine vorba de handicapuri asiatice Unibet stă excelent oferind multe linii de handicap la fiecare meci, atât de fotbal, cât și din alte sporturi. Marele atu este acela că găsim atât handicapuri de cote foarte mici, numai bune pentru practicanții de Easy Money, cât și de cote foarte mari, care sunt apreciate de cei cărora le place să joace ”bombițe”. Mai jos vreau să îți arăt o listă de linii de handicapuri oferite de Unibet România la un meci din Serie A, și te aștept tu să îmi spui dacă știi vreo altă agenție de pariuri sportive care să stea mai bine la acest capitol.

Nici la handicapuri europene Unibet Online nu stă deloc rău. Nu găsim la fel de multe linii de handicap, dar chiar și așa tot poți plasa atât pariuri de cotă 1.01, cât și de peste 40.00. La un meci de fotbal cât de cât important vei găsi handicapuri europene atât pe întreg meciul, cât și pe fiecare repriză în parte. Vezi ce cote Unibet apar zilnic în proiectul popular PariuriX Cota 2. 

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

 

9. Unibet Pariuri Live – pariuri în timp real

La Unibet live betting-ul reprezintă fără îndoială unul din punctele forte. Agenția a câștigat în 2015 la IGA (International Gaming Awards) premiul pentru cea mai bună platformă de pariuri live, ceea ce spune multe despre serviciile oferite. Este drept că platforma a suferit ceva schimbări importante de atunci și până acum, dar cele mai multe sunt pozitive!

N-aș băga mâna în foc că oferta live Unibet este cea mai bogată din rândul site-urilor de pariuri licențiate, dar în orice caz este fără îndoială în top3. Marele avantaj al celor de la Unibet este acela că se bazează pe diversitate și pe numărul mare de opțiuni de pariere disponibile. Ca să nu mai spun de faptul că foarte multe evenimente sportive sunt însoțite de transmisiuni live video, poate mai multe ca la orice alt operator licențiat.


Unibet Live Tenis – de la turnee de Grand Slam la ITF-uri

Poți plasa la Unibet pariuri live pe tenis chiar dacă ești interesat de turnee ITF de mâna a doua. Chiar și la astfel de meciuri vei găsi o gamă largă de opțiuni de pariere, printre care și pariuri pe fiecare punct în parte. Și că veni vorba aici, marele avantaj este oferit de opțiunea Action Betting prin care chiar poți paria pe exact următorul punct, și nu pe cel care va avea loc peste 2-3 puncte așa cum se întâmplă la celelalte agenții licențiate! Dar despre această facilitate voi vorbi pe larg mai jos.

De asemenea, vei vedea că sunt destul de puține case de pariuri online care au mai multe meciuri de tenis în ofertă. Efortuna.ro și Netbet.ro ar putea fi două din ele, însă nici ele tot timpul. Mai trebuie spus că la Unibet live streamurile pe tenis reprezintă și ele un mare plus, astfel încât vei vedea că multe partide sunt însoțite de transmisiuni live video, atât de la turneele de Grand Slam cât și de la meciuri de mâna a doua.

Unibet Live Fotbal  ne pune la dispoziție o ofertă diversificată

Dacă vrei să plasezi la Unibet pariuri live pe fotbal, atunci trebuie să știi că oferta este foarte bogată, atât pe meciurile de top cât și la partidele mai puțin importante.

Am găsit în oferta Unibet meciuri live din România Liga 2 su România Liga 3, dar și din campionate complet necunoscute publicului larg cum ar fi Primera B Argentina, sau liga secundă din Japonia.De obicei la astfel de partide sunt oferite în jur de 35 de opțiuni de pariere, din care nu lipsesc pariurile pe handicapuri asiatice sau pe intervale de timp.

La meciurile din campionatele importante din Europa vom găsi și pariuri pe cornere sau cartonașe (inclusiv handicapuri pe acestea), iar la meciuri de top chiar pariuri inedite precum ”Jucătorul X să lovească bara transversală”.  Eu zic să iei un pic oferta la purificat, și te vei convinge rapid că merită să plasezi pariuri live pe fotbal la Unibet.

Pariuri live pe alte sporturi la Unibet România

Nu lipsesc pariurile live pe baschet, handbal sau volei, dar nici pe sporturi de nișă precum cricket, snooker sau sporturi electronice. Fă un test – intră în orice moment pe site-ul cât mai multor agenții licențiate și uită-te să vezi din câte sporturi diferite găsești pariuri live în acel moment. Nu zic neapărat că la Unibetro vei găsi cele mai multe, dar de fiecare dată va fi acolo în top 3.

 

10. Live streaming - urmărește meciurile preferate în timp real

Serviciul Unibet Live Streaming este oferit tuturor clienților în mod gratuit. Pentru a avea acces la el, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Chiar dacă ai 50 de bani, este suficient pentru a accesa Unibet TV gratuit! De asemenea, poți urmări transmisiile live video timp de 24 de ore din momentul în care ai rămas fără niciun ban în cont. Dar părerea mea este să lași mereu acolo ceva mărunțiș, deoarece astfel vei avea acces la transmisii oricând dorești.  Așa cum vei putea vedea mai jos, sunt acoperite inclusiv unele competiții la care în mod normal te-ai putea uita doar contra-cost. Dar tu te poți uita la Unibet TV free, sau moca mai pe românește!

Cum pot urmări un meci la Unibet TV online?

Atunci când intri pe platforma de pariuri live a celor de la Unibet, vei vedea că în dreptul anumitor meciuri apare simbolul ”Unibet TV”, simbol ce semnifică faptul că acel meci este transmis live. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de pariuri a respectivului meci, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca automat o fereastră din care poți urmări meciul live. Astfel poți urmări un meci în direct din aceeași pagină din care pariezi. Acest lucru este de real folos deoarece nu trebuie să schimbi constant paginile și nu vei pierde nici măcar o secundă din acțiune.  

Așa cum menționam și mai sus, serviciul Unibet TV live video este disponibil doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri, sau dacă ai plasat un pariu în ultimele 24 de ore. În caz contrar, va apărea o notificare exact ca în poza de mai jos:

 

Ce meciuri și evenimente sportive putem urmări la Unibet Live TV?

Unibet TV se bazează pe diversitate, motiv pentru care sunt acoperite destul de multe sporturi, după cum urmează: 

 • Fotbal – sunt oferite atât transmisii din campionate mari ale Europei, cât și din competiții mai puțin importante din Asia sau Africa. Cele mai importante campionate acoperite sunt fără îndoială Spania Primera Division și Germania Bundesliga. De asemenea vei găsi transmisii din ligile inferioare din Italia, Spania, Germania, Anglia și Franța, dar și din prima ligă din Olanda sau Portugalia. Din afara Europei sunt oferite meciuri live onine din Australia, Japonia, China și Africa de Sud, dar și din țări sud-americane precum Argentina sau Brazilia.
 • Tenis – serviciul Unibet Streaming acoperă tot felul de turnee ATP și WTA, și chiar turnee de Grand Slam. Vei găsi transmisii de la meciurile lui Djokovic, dar și de la meciuri între tenismeni de care probabil n-ai auzit vreodată.  
 • Baschet – cei de la Unibet (deschide un cont acum) se pot lăuda cu faptul că oferă transmisii din NBA, de departe cea mai importantă competiție de baschet de pe glob. Sunt acoperite aproape toate meciurile, iar acesta este un lucru foarte important în condițiile în care un ”NBA League Pass” costă anual 370 RON dacă îl achiziționezi de pe site-ul oficial! 
 • Hochei pe gheață – din păcate nu sunt acoperite meciurile din NHL, dar poți urmări partide din Rusia KHL (al doilea cel mai important campionat de hochei din lume), Suedia SHL sau Finlanda SM-Liiga 
 • Alte sporturi – pe lângă sporturile prezentate mai sus, vei putea vedea la Unibet meciuri live din volei, handbal, cricket, tenis de masă, futsal sau alte sporturi.  


Unibet TV de pe telefon și tabletă

Nu mai este oferită o Unibet TV App special pentru a urmări meciurile preferate așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani, dar poți accesa toate transmisiunile live direct din aplicația ”Unibet Pariuri Sportive” ce este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Indiferent că vorbim de Unibet TV Android sau  IOS, serviciul este disponibil doar din cadrul aplicației, nu și din browser-ul telefonului / tabletei.

Toate transmisiunile sunt oferite gratuite și pot fi urmărite fullscreen, dar te avertizez că bateria mobilului se va duce rapid, și că vei consuma destul de mult net. Deci dacă vrei să te uiți la un meci cap - coadă, atunci este recomandat să utilizezi o conexiune wireless și să ai lângă tine o baterie externă sau o priză. 

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite


Unibet TV Program și alte informații utile

Dacă vrei să afli ce meciuri vor fi transmise live video în zilele următoare atunci trebuie să intri în secțiunea ”Pariuri” sau ”Pariuri live” iar din meniul din stânga paginii să alegi opțiunea ”Live Streaming”. Aceasta poate fi găsită abia în partea de jos a meniului.

Ar mai trebui spus că nu te poți uita la Unibet TV full screen de pe PC, ci doar de pe dispozitive mobile. Motivul principal este acela că nu este oferită o rezoluție chiar de top, ceea ce într-un fel este de înțeles ținând cont că vorbim de un serviciu gratuit al cărui menire este acela de a susține platforma de pariuri live Unibet.
 

11. Bonus Unibet pentru prima depunere și alte promoții disponibile

Clienții noi pot primi la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 222 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Plasezi un prim pariu, iar dacă acesta este pierzător primești înapoi suma pariată în limita a 300 RON.

Pentru mai multe informații despre aceste oferte accesează acum secțiunea cu Unibet bonus și oferte promoționale.


12. Pariuri de pe mobil prin Unibet App!

Operatorul pune la dispoziția clienților o aplicație Unibet pentru pariuri sportive disponibilă atât pe Iphone și Ipad, cât și pe telefoane și tablete cu Android. Aceasta îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri din mers prin intermediul unei platforme performante și stabile, astfel încât să poți paria în cele mai bune condiții și atunci când nu ești acasă sau nu ai acces la un calculator. Aplicațiile Unibet IOS și Unibet  Android oferă acces la întreagă ofertă sportivă pre-meci și live, și poți chiar accesa de pe mobil transmisiunile live video care te interesează. Important este să te țină netul și bateria, că aplicația sigur duce. Află mai multe despre disponibilitatea pe dispozitive mobile!

 

13. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Așa cum vei putea afla navigând prin secțiunile din cadrul acestei recenzii Unibet,  aceasta este fără îndoială una dintre cele mai importante și bune case de pariuri online licențiate la care putem juca legal. Dar nu trebuie neapărat să mă crezi pe cuvânt, pentru că poți accesa PariuriX Unibet Forum, acolo unde poți citi sute de comentarii despre această agenție. Vei vedea cu ce probleme se confruntă utilizatorii noștri, poți citi despre Unibet păreri ale acestora, și poți vedea care sunt cele mai comune întrebări, găsite mai jos.


14. FAQ - Întrebări comune despre Unibet

Merită să plasez la Unibet pariuri sportive?

Unibet este de ani buni una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, așa că merită să plasezi la Unibet pariuri sportive. Platforma este stabilă, oferta de pariuri este foarte bogată, iar bonusurile sunt atractive, așa că cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

Ce taxe am de plătit dacă depun la Unibet?

Unibet percepe o taxă de 2% la toate depunerile efectuate cu cardul, Trustly sau Skrill. Dacă depui prin transfer bancar, Apple Pay sau Top Pay nu ai de plătit vreo taxă, dar în schimb prin Paysafecard taxa este mai mare: 5%.

Cum parcurg procesul de verificare cont Unibet?

Pentru a verifica contul de pariuri intră pe unibet.ro, dă click pe ”Contul meu” din colțul dreapta sus, și selectează ”Verificarea contului”. Dă click pe ”Alegeți fișierele” și încarcă următoarele documente: un act de identitate (de preferat buletinul), o copie a metodei de plată și o dovadă a adresei. Vezi detalii mai exacte în articol.

Unibet autentificare – am contul blocat, ce pot face?

La Unibet logarea pe con nu merge? Contul poate fi blocat dacă introduci de mai multe ori date incorecte de logare, dar astfel de blocări sunt temporare și expiră după o perioadă de timp. De asemenea, poți avea contul blocat dacă te-ai auto-exclus, situație în care nu poți accesa contul până nu expiră automat timpul de așteptare. Dacă nu ești în nici una din cele două situații dar totuși ai contul blocat, atunci contactează serviciul de suport clienți.

Oferă Unibet aplicație la pariuri sportive pentru mobil?

Pe vremuri cei de la Unibet se lăudau cu mai patru aplicații pentru mobil: o aplicație Unibet pentru pariuri, una pentru transmisii live video, și două pentru statistici (fotbal și tenis). Deși erau folositoare, era anevoios să faci mereu trecerea de la o aplicație la alta, motiv pentru care toate serviciile au fost introduse în aplicația Unibet principală pentru pariuri. De aceea nu mai este nevoie de alte programe ajutătoare, acestea nemaifiind oferite.

Există un serviciu Unibet Livescore?

Da, este oferit un serviciu de statistici & scoruri live Unibet cu ajutorul căruia poți consulta atât rezultate de la evenimente încheiate, cât și rezultate live de la meciuri de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi. Acestea sunt destul de utile atunci când joci la pariuri live, sau când vrei să vezi ce fac echipele pe care ai pariat la începutul meciului. Serviciul Unibet Livescore poate fi accesat din meniul din partea de jos a paginii principale.

Oferă Unibet bonus fără depunere?

Din păcate nu, dar poți vedea o listă cu toate ofertele disponibile de pe pagina Promoții & Bonusuri Unibet. De asemenea, pot fi alte case de pariuri care să ofere bonus fără depunere pentru o perioadă limitată prin link-urile PariuriX. Consultă acum lista cu bonusuri fără depozit la pariuri sportive.

Am nevoie de cod bonus Unibet pentru pachetul de bun venit?

Nu, bonusul pentru prima depunere este oferit fără a fi necesară introducerea unui cod bonus Unibet. Același lucru este valabil și pentru celelalte oferte ale agenției.

Unibet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Intră în ”Contul Meu” și dă click pe ”Istoric Pariuri”. Aici ai posibilitatea de a le sorta după mai multe criterii : bilete decise sau aflate în desfășurare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, void) sau data la care a fost plasat. Procesul Unibet verificare bilet poate fi parcurs astfel în maxim câteva secunde. Iar dacă ai instalată aplicația pentru mobil, atunci o poți seta să primești notificări atunci când un pariu este decis.

De ce o retragere pe un cont Raiffeisen este procesată în aceeași zi, și la alte bănci durează câteva zile?

Unibet efectuează tranzacții financiare prin Earthport, o companie ce are cont deschis la Raiffeisen. Din acest motiv și retragerile solicitate într-un cont al acestei bănci vor fi procesate mult mai repede ca în alte părți, chiar și în aceeași zi în care ai dat să retragi.

Dacă am o problemă cu jocurile de noroc și vreau să iau o pauză, pot să îmi restricționez accesul?

Da, Unibet are o astfel de secțiune bine pusă la punct. Intră în contul meu – Joc responsabil, iar aici ai mai multe opțiuni. Îți poți restricționa accesul pe orice platformă (pariuri, cazino, poker, bingo) pe o anumită perioadă de timp (24 de ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni, 6 luni). De asemenea te poți auto-exclude pentru o perioadă cuprinsă între 24 de ore și 6 luni, dar odată ce ai făcut asta, nu îl mai poți redeschide până nu expiră termenul. Tot în acea secțiune găsești un test de dependență (avem și noi unul pe site-ul nostru), dar și un articol care te învață cum să soliciți ajutor.

Deschide cont și joacă cu 300RON pariu fără risc + 222 Rotiri Gratuite

Pentru a verifica contul de pariuri intră pe unibet.ro, dă click pe ”Contul meu” din colțul dreapta sus, și selectează ”Verificarea contului”. Dă click pe ”Alegeți fișierele” și încarcă următoarele documente: un act de identitate (de preferat buletinul), o copie a metodei de plată și o dovadă a adresei. Vezi detalii mai exacte în articol.

Pe vremuri cei de la Unibetse lăudau cu mai patru aplicații pentru mobil: o aplicație Unibet pentru pariuri, una pentru transmisii live video, și două pentru statistici (fotbal și tenis). Deși erau folositoare, era anevoios să faci mereu trecerea de la o aplicație la alta, motiv pentru care toate serviciile au fost introduse în aplicația Unibet principală pentru pariuri. De aceea nu mai este nevoie de alte programe ajutătoare, acestea nemaifiind oferite.