Verificarea contului Superbet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Superbet

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri Superbet! Acesta este un proces foarte rapid și simplu, asta dacă urmezi pașii din acest articol! Altfel te vei complica! Vezi care sunt și cele mai comune întrebări ale pariorilor despre procesul de verificare KYC la Superbet.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Superbet KYC – Ce acte sunt solicitate și unde le trimit?

Imediat după ce îți deschizi un cont de pariuri, vei vedea că pe pagina principală a site-ului apare un mesaj prin care ești atenționat că trebuie să îți verifici identitatea. Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile din acel mesaj și să uplodezi o copie după un act de identitate, preferabil după buletin. Probabil că și copii după pașaport sau permis de conducere vor fi acceptate.

Asta este tot! Spre deosebire de alte case de pariuri online licențiate, nu trebuie să trimiți copii după vreo factură de utilități, extras de cont sau metoda de plată (cel puțin nu inițial).

Dacă nu îți apare pe pagina principală notificare în ceea ce privește verificarea contului, poți accesa secțiunea Contul Meu - Încărcare Documente.

 

Întrebări comune despre procesul de verificare cont Superbet

Nu sunt solicitate și alte acte?

Aceasta este o întrebare logică ținând cont că majoritatea caselor de pariuri online cer inclusiv o dovadă a adresei și o copie după cardul de credit/debit (dacă depui în acest mod). Mie nu mi-au fost cerute astfel de acte nici la început, dar nici pe parcurs, chiar dacă am efectuat şi retrageri. Pe de altă parte sunt pariori care susțin că le-au fost cerute aceste acte, plus un selfie cu buletinul în mână. Cu siguranță dacă te vei afla într-o astfel de situație vei fi înștiințat pe mail de către staff-ul agenției și vei primi toate detaliile necesare.

 

Ce pot face pentru ca actele mele să fie acceptate din prima?

Din ce știu Superbet acceptă atât acte scanate cât și fotografiate, deci nu cred că sunt prea pretențioși din acest punct de vedere. Ai totuși grijă ca informațiile să fie vizibile, clare și ușor de citit. Nu trebuie să acoperi informații (doar în cazul eventualelor poze după card, dar atunci staff-ul agenției îți va spune concret ce să acoperi). De asemenea, trebuie ca în poza să cuprinzi toate cele 4 colțuri ale documentului; în caz contrar poza va fi considerată decupată și va fi refuzată.

 

Ce restricții am dacă nu îmi verific contul?

Nu vei putea depune sume mai mari de 900RON (echivalentul a 200€) și nu vei putea solicita retrageri. Recomand să trimiți actul de identitate spre verificare cât mai rapid. Nu de alta dar vei fi stresat în mod constant cu notificări că trebuie să parcurgi procesul de verificare, motiv pentru care recomand ca acesta să fie primul lucru de care să te ocupi după ce ți-ai deschis contul. Plus că unii pariori s-au mai confruntat cu diferite bug-uri în timpul procesului de verificare a contului Superbet, și riști să te trezești cu el suspendat dacă o lași pe ultima zi și durează mai mult decât ar trebui.

 

În cât timp trebuie verificat contul?

Conform legii procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toți banii de pe acesta vor fi virați către bugetul statului.

 

Cât timp durează verificarea contului?

Mie mi-a fost verificat contul în mai puțin de două ore, dar în condiții normale ar trebui să dureze cam 24 – 48 de ore. Totuși pe forumul de discuții Pariurix mai mulți pariori susțin că nici după două săptămâni contul nu le-a fost verificat. Se pare că dintr-o eroare tehnică, sunt situații când actul trimis spre verificare de către client nu ajunge să fie înregistrat în sistem.

 

Ce pot face dacă trece mai mult timp și nu primesc nici un răspuns?

În mod normal această problemă ar fi trebuit să fie rezolvată până acum, dar dacă trec câteva zile iar cei de la Superbet nu dau nici un semn de viață, trimite un mail la [email protected]. Poți chiar să trimiți și copia după buletin aici pentru orice eventualitate.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online: https://pariurix.com/verificarea-contului-kyc-la-agentiile-recomandate.html.

 

Pot verifica contul dintr-o agenție stradală?

În cazul în care prima ta depunere este efectuată dintr-o agenție de cartier Superbet, există posibilitatea să îți poți verifica identitatea chiar acolo. Tot ce trebuie să faci este să prezinți buletinul casierei, iar ea se ocupă de restul. Nu sunt sigur dacă acest lucru poate fi făcut din orice sucursală stradală, dar știu că sunt clienți care și-au verificat contul în acest mod. Nu exclud însă varianta de a fi refuzat și de a ți se spune să optezi pentru varianta clasică, adică cea descrisă în prima parte a articolului. Dar încercarea moarte n-are.

 

Ce altceva ar trebui să știu?

Tot de pe forumul nostru am aflat că unii pariori și-au verificat contul cu succes, dar după un timp le apărea că identitatea contului nu a fost verificată. Din nou într-un astfel de caz ar trebui să contactezi serviciul de suport clienți.

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii