Superbet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale și pariuri pe loto la Superbet

 • Pariuri pe sporturi virtuale
 • ESPORTS
 • Pariuri Speciale

Descoperă jocurile și sporturile virtuale pe care poți paria la casa de pariuri Superbet, atât online cât și offline! Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) este una dintre cele mai bune case de pariuri stradale din România, iar de ceva vreme oferă și pariuri pe internet, deși este drept că serviciile de pe platforma online nu se ridică la nivelul celor mai bune 5 case de pariuri licențiate. Totuși sunt și câteva capitole la care agenția iese în evidență într-un mod pozitiv, unul dintre ele fiind reprezentat de oferta generoasă de pariuri pe sporturi și jocuri virtuale.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Pariuri virtuale oferite în agențiile stradale

 • Pariuri pe curse de câini – din ce știu, cursele sunt unele reale care au avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar oricum este imposibil să știi exact de la ce curse sunt respectivele înregistrări. Sunt oferite doar pariuri pe curse cu 6 câini. Află mai multe!
 • Pariuri pe Besix – este o loterie virtuală care are loc o dată la fiecare 5 minute între orele 10:03 și 21:58. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 49, iar pentru a câștiga trebuie să ai pe bilet minim 6 numere extrase. Cu cât numerele tale ies mai rapid, cu atât câștigul este mai consistent.


Pariuri virtuale oferite online de Superbet

 • Pariuri pe Lucky 6 – este o loterie virtuală foarte similară cu Besix, doar că pe aceasta poți paria strict online. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 48, iar extragerile au loc non-stop din 4 în 4 minute. Pentru mai multe detalii accesează link-ul: https://pariurix.com/besix-promotie-superbet.html.
 • Pariuri pe Lucky X – o nouă loterie virtuală, unde sunt extrase 36 de numere între 1 și 50. Extragerile au loc non-stop din 5 în 5 minute.  
 • Curse de câini – ca și în cazul pariurilor pe câini din agențiile stradale, și acestea sunt înregistrări de la curse vechi cu 6 câini. Are loc câte o cursă la fiecare 3 minute.
 • Curse virtuale de câini – sunt tot curse cu 6 câini, doar că de data aceasta nu mai vorbim de înregistrări, ci de curse virtuale simulate pe calculator. Are loc câte o cursă la fiecare 3-4 minute (depinde).
 • Curse virtuale de cai – poți paria la fiecare 3-4 minute și pe curse virtuale de cai cu 8 concurenți. Poți plasa pariuri pe câștigător, locurile 1-2, dar și pe podium.
 • Meciuri virtuale de fotbal Superbet oferă pariuri pe campionate virtuale, ceea ce înseamnă că poți paria în mod repetat pe aceeași echipă. De regulă un sezon nu durează mai mult de 3 ore (de obicei cam 2 ore și jumătate), iar o etapă are loc la fiecare 4-5 minute.  Avem și un articol cu strategii ce pot fi aplicate pe campionate virtuale de fotbal pe care îl găsești AICI.
 • tenis virtual – și aici poți paria pe turnee virtuale de tenis, deci poți miza pe același concurent începând cu faza optimilor și până în marea finală!


Ce ar trebui să mai știu?

 • Miza minimă pe bilet este de 2RON. La biletele care conțin mai multe combinații nu există o miză minimă / combinație.
 • Cursele de câini și extragerile Besix pot fi urmărite pe monitoare în agențiile stradale, în timp ce toate jocurile / sporturile virtuale disponibile pentru pariuri online pot fi urmărite LIVE VIDEO direct pe site-ul superbet.ro.
 • Rezultatele (atât cele din online cât și din offline) pot fi consultate pe site-ul Superbet accesând secțiunea ”Rezultate”. Aici vei vedea că ai un meniu unde apare trecut de două ori ”Virtuale”. Prima opțiune se referă strict la rezultatele din agenții stradale, iar a doua strict la rezultatele de la cursele / meciurile / extragerile online.
 • Mai există în afară de Superbet o agenție care oferă pariuri online pe Lucky 6, și pe care chiar o considerăm în top 5 agenții licențiate. Este vorba de ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

Pariuri pe loto la Superbet

Superbet intră pe lista restrânsă de operatori care oferă pariuri online pe cele mai populare loterii din lume. De fapt doar Casa Pariurilor mai au un astfel de serviciu în mediul online. Oferta loto a celor de la Superbet conține pariuri pe Grecia Kino din 10 în 10 minute, pe Win for Life din oră în oră, dar și pe alte loterii europene (Finlanda Keno, Franța Keno, Spania Bono etc), asiatice (Singapore 6/49, Hong Kong 6/49) sau americane (New York Pick10, Florida Fantasy 5, Colorado Cash 5 etc).

Poți juca orice sistem îți trece prin cap (4/6, 3/7, 5/9 etc), iar partea bună este că miza minimă pe bilet este de 2RON indiferent de numărul de combinații (avantaj pe care îl găsim doar la operatorii trecuți din offline în online).
 

Pariuri pe Lucky Six la Superbet

Lucky Six este o loterie virtuală unde pariorul trebuie să aleagă 6 numere pe bilet între 1 și 49. Apoi se extrag 35 de bile, iar dacă toate cele 6 numere ale tale se regăsesc printre cele 35 extrase vei câștiga o anumită sumă de bani în funcție de cât de rapid au ieșit. Această loterie este oferită de majoritatea caselor de pariuri offline, dar poartă diferite nume în funcție de agenție (Lucky Six la Superbet și Bet Café Arena, V-Bingo la Stanleybet etc). Interesant este faptul că Superbet este singura agenție care a introdus acest serviciu în mediul online, ceea ce reprezintă un plus. Au loc extrageri din 4 în 4 minute și cu siguranță este mai comod să pariezi din fața calculatorului decât să stai în agenție și să te duci la casieră de fiecare dată. Toate extragerile pot fi urmărite direct de pe site-ul Superbet și poți verifica în orice moment rezultatele extragerilor precedente.

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii