Promoții și bonusuri oferite de Superbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

50% până la 250RON

sub forma de pariu fără risc
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Superbet întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 50% în limita a 250RON. De asemenea, agenția vine și cu alte promoții atractive, unele dintre ele fiind foarte cunoscute în rândul pariorilor. Aici mă gândesc în special la popularele ”Bonus pariuri multiple” sau ”Pariu șansă”, dar vezi că unele oferte Superbet sunt disponibile doar din agenții stradale, nu și online!

Înregistrează-te la una dintre agențiile de top licențiate și pune mâna pe un super bonus de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Bonus Superbet pentru prima depunere
  2. Alte bonusuri și promoții Superbet
  3. Avem nevoie de un cod bonus Superbet pentru a activa bonusul de bun venit?
  4. Oferă Superbet bonus fără depunere?


1. Bonus Superbet pentru prima depunere

Clienții noi ai celor de la Superbet primesc un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 50% în limita a 250RON. Asta înseamnă că dacă primul tău pariu este pierzător, primești înapoi jumătate din miză sub formă de bonus.

Termeni și condiții pe scurt

  • Primul pariu trebuie să fie plasat pe o miză de minim 10RON pentru a se califica pentru această promoție.
  • Pariul poate fi plasat atât pe evenimente sportive (pre-meci și live), cât și pe evenimente non-sportive precum loto sau pariuri virtuale.
  • Dacă pariul este pierzător primești înapoi sub formă de bonus jumătate din miză în limita a 250RON.
  • Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim 1,50 în maxim 30 de zile.

Exemplu: Plasezi un prim pariu pe 500RON. Dacă acesta este câștigător nu mai primești nici un bonus, dar te poți bucura de câștigurile acumulate. Dacă în schimb pariul este pierzător, agenția îți dă înapoi 250RON, iar tu trebuie să rulezi 1,250RON înainte de a putea solicita o retragere.

Pentru informații complete despre această ofertă accesează articolul ”Bonus Superbet – 50% până la 250RON înapoi”.


2. Alte bonusuri și promoții Superbet

Din păcate promoții foarte cunoscute precum ”Super bonus până la 100%”, ”Pariul șansă” sau ”Superpot” sunt disponibile doar în agențiile stradale, nu și online. În schimb poți profita de pe urma promoției ”Cote mărite” atât online cât și offline. De asemenea, dacă alegi să-ți încerci norocul la ”păcănelele” din secțiunea Casino, primești un bonus de 100% în limita a 1,000 RON.

Deși Superbet nu excelează din punct de vedere al promoțiilor oferite, aceasta vine din când în când și cu alte oferte tentante. De exemplu pe durata Campionatului European de Fotbal 2016 au fost puse la bătaie 25,000 de tricouri cu naționala României care erau acordate aleatoriu celor care pariau minim 50 RON pe bilet.

Cel mai bine este să intri în secțiunea Promoții de pe site-ul Superbet şi acolo vei vedea o listă cu toate ofertele disponibile. În dreptul fiecăreia scrie unde este aceasta valabilă: online, offline sau la ambele. Avem și noi pe site-ul PariuriX.com o secțiune de Promoții unde prezentăm cele mai noi și cele mai bune oferte disponibile la pariuri online!

 

3. Avem nevoie de un cod bonus Superbet pentru a activa bonusul de bun venit?

Nu, pachetul de bun venit este oferit automat fără a fi necesar să introduci un cod promoțional pe superbet.ro. Același lucru este valabil și pentru celelalte bonusuri / promoții oferite de operator, atât pe platforma de pariuri sportive cât și pe cea de jocuri de cazino.

 

4.Oferă Superbet bonus fără depunere?

În luna aprilie a anului 2018 Superbet a făcut o surpriză imensă clienților săi, oferind un bonus fără depozit de 500RON cu ocazia împlinii a 2 ani de activitate în mediul online! Bonusul a fost acordat din ce știu tuturor clienților care aveau contul de pariuri verificat și care efectuaseră cel puțin un depozit pe site de când acesta a fost lansat oficial.

Deci chiar și cei care nu au mai jucat de un an acolo s-au trezit cu 500RON în cont. Condițiile de rulaj erau și ele extrem de simple pentru o ofertă de acest gen : 5x pe cote de minim 1.50. Deci trebuia un rulaj de 2,500RON ce putea fi efectuat doar cu fonduri bonus. Așa că pot spune fără dubiu că bonusul Superbet fără depunere a fost cel mai bun de acest gen oferit de vreo casă de pariuri online din 2015 și până în prezent (aprilie 2018).

În acest moment clienții noi NU vor primi un astfel de bonus cu care să joace gratis la Superbet, dar cine știe, poate în următorii ani agenția va face un nou cadou clienților săi.

Descoperă cele mai atractive pachete de bun venit la casele de pariuri online licențiate!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Superbet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

4687 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii