Primul pariu la Superbet

Dacă ai folosit vreodată site-ul Superbet pentru a face un bilet de pariuri pentru agențiile de cartier, atunci nu vei întâmpina nici cea mai mică problemă în a găsi meciurile dorite și în a adăuga pariurile pe bilet. Un bilet de pariuri se plasează exact prin același mod prin care îi generezi codul, cu singura diferență că acum îl joci direct. Totuși, pentru a nu întâmpina dificultăți, vom prezenta un tutorial pas cu pas.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Pariuri SUPERBET - CE VEI GĂSI?

  1. Cum găsesc meciurile și pariurile preferate?
  2. Pariuri Superbet: cum joc pariuri single?
  3. Pariuri Superbet: cum joc pariuri multiple?
  4. Pariuri sportive Superbet – plasarea de bilete în sistem
  5. Cum joc la Superbet bilete cu bază?
  6. Superbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Cum adaug pe biletul virtual Superbet evenimentele dorite?

Intră pe superbet.ro și selectează ”Sport” pentru a deschide o pagină precum cea din poza de mai sus. Așa cum poți vedea, în partea stângă este un meniu de sporturi din care poți alege disciplina sportivă preferată. Ai acolo și un buton Home, unde sunt afișate pariurile din secțiunile Super Cota, Super Extra și Super 6 (detalii aici despre acestea), dar și un buton pentru toate sporturile unde poți vedea o listă lungă cu toate meciurile și evenimentele sportive din ofertă.

Alege sportul dorit, și apoi caută meciul care te interesează. Majoritatea agențiilor oferă o listă de competiții din care o poți selecta pe cea dorită pentru a vedea toate meciurile ce aparțin de aceasta, însă la Superbet avem toate meciurile într-o singură listă, indiferent de competiție. Partidele sunt totuși grupate în funcție de liga de care aparțin, deci nu sunt puse aleatoriu.

Odată ce ai găsit meciul dorit, dă click pe acesta pentru a vedea lista completă de cote. Dă click pe cota corespunzătoare pariului care te interesează, iar acesta va încărca în cadrul unui bilet virtual. La Superbet biletul virtual poate fi accesat din partea dreaptă a paginii.

 

2. Pariuri Superbet: cum joc pariuri single?

Adaugă un pariu pe bilet așa cum te-am învățat mai sus, iar apoi din cadrul biletului virtual selectează opțiunea ”Online” (cea încercuită în poza de mai jos) și completează suma pe care vrei să o mizezi. Apoi apasă pe butonul ”Pariază acum”, iar biletul este plasat! Vezi ce se ușor poți juca la Superbet pariuri single?

 

3.Pariuri Superbet: cum joc pariuri multiple?

Este foarte simplu să joci bilete de pariuri sportive la Super Bet care conțin mai multe selecții, dar cu o singură variantă de câștig (adică acele pariuri Super bet - multiple clasice la care trebuie să îți iasă toate selecțiile de pe bilet).

Adaugă pe biletul de pariuri selecțiile dorite așa cum te-am învățat la punctul 1, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Selectează tab-ul Simplu (dar de fapt va fi selectat automat) și completează în partea de jos suma pe care dorești să o joci. Apoi apasă pe butonul ”Pariază acum” pentru a juca biletul.

Pariuri single vs pariuri multiple – tu ce alegi? Află părerea specialiștilor PariuriX!

 

4.Pariuri sportive Superbet – plasarea de bilete în sistem și cu baze

Un sistem de pariuri conține mai multe combinații posibile. La un bilet cu cinci meciuri, pe lângă pariuri single și multiple poți juca combinații de două, trei, respectiv patru meciuri. Sau altfel spus, poți juca sistemele 2/5, 3/5, 4/5.

În poza de mai jos poți vedea exemplul unui bilet cu 6 meciuri la care am jucat un sistem de tipul 5/6. Asta înseamnă că voi lua ceva bani și dacă mă scoate un meci. Câștigul potențial afişat în partea de jos a biletului va fi obținut doar dacă îți ies toate meciurile de pe bilet.

 

5.Cum joc la Superbet bilete cu bază?

Poți pune chiar și bilete cu bancheri / baze. La Superbet astfel de bilete sunt numite bilete cu ”evenimente fixe”. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”F” din dreptul meciului sau meciurilor care vrei să fie bancheri, după care între restul poți alege sistemul dorit. Eu de exemplu am selectat un bilet cu 2 bancheri și un sistem 2/4, ceea ce înseamnă că cele două meciuri bifate dar și două din celelalte patru trebuie să iasă obligatoriu pentru a câștiga ceva bani.

Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

6.Superbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

În această secțiune vom vorbi despre procesul de verificare bilet Superbet la pariuri sportive online. Dacă în schimb ai jucat la o agenție stradală ce aparține de acest operator și vrei să afli rapid cum se verifică biletul de pariuri, atunci accesează ACEST ARTICOL.

Intră pe superbet.ro și loghează-te pe contul de pariuri. Apoi du cursorul mouseului deasupra avatarului tău și apasă pe butonul ”Biletele mele” pentru a vedea o listă cu cele mai recente bilete câștigate / pierdute / aflate în desfășurare. Pentru a accesa bilete mai vechi, dă click pe ”Istoric” din cadrul aceluiași meniu, și caută ce te interesează (de exemplu poți căuta după dată).

Oricum balanța financiară a contului de pariuri se va actualiza automat atunci când ai bilete câștigătoare. Superbet validează destul de repede astfel de bilete, de regulă în maxim câteva minute din momentul în care evenimentele pe care ai pariat sunt finalizate. În unele cazuri poate dura și mai mult, mai ales dacă ai pariat pe evenimente de mâna a doua sau a treia.

Așa cum poți vedea, procesul de verificare bilet la Superbet este extrem de ușor de parcurs!

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii