Pariuri live la Superbet

Ofertă modestă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Majoritatea caselor de pariuri online provenite din offline au o ofertă de pariuri live destul de modestă, dar oare această problemă se aplică și celor de la Superbet? Vom afla din paragrafele următoare, unde de asemenea vom vedea cât de bine funcționează platforma din punct de vedere tehnic, dar și ce alte servicii live sunt oferite.

Joacă la pariuri live la agenția recomandată!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Superbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Superbet
 3. Superbet rezultate live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Superbet Live Betting

În condiții normale platforma de pariuri live funcționează bine, cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate în maxim 2-3 secunde din momentul în care apeși ”Pariază”, opțiunile de pariere sunt blocate rar; deci poți paria fără probleme.

Dacă povestea s-ar termina aici ar fi bine, dar nu se termină, nici pe departe. Pe forumul nostru de discuții am observat că cele mai multe erori și bug-uri cu care se confruntă clienții Superbet au legătură cu pariurile live. Să vedem o listă cu cele mai comune probleme întâlnite:

 • mai mulți pariori au pățit ca atunci când intră pe pagina de pariuri live să fie deconectați din cont, iar problema persista de fiecare dată. În mod normal acest bug a fost reparat între timp, dar a rezistat suficient de mult încât să enerveze foarte mulți clienți.
 • mai mulți pariori au pățit ca la anumite pariuri live să scrie că sunt limitați la 0 RON, deci practic să nu poată paria. Când au accesat serviciul de suport clienți au fost informați că este de fapt o problemă tehnică și că n-ar fi limitați. Însă această problemă n-a fost rezolvată, iar pariorii primeau în continuare aceleași răspunsuri (chiar după o săptămână sau mai mult).
 • un parior s-a trezit că i-au fost anulate 3 pariuri live la aproximativ 10 minute după ce le-a jucat (atenție, n-au fost refuzate din start, ci anulate ulterior) pe motiv că nu ar fi primit serie și nu ar fi fost procesate cum trebuie de către sistem.
 • un alt parior spune că a plasat la Superbet un pariu live pe tenis, dar că acesta apărea că e în ”proces de confirmare”. Acesta a fost eventual anulat, după ce fusese câștigător. Același parior susține că apoi a plasat un nou pariu pe tenis, care din nou apărea că e în ”proces de confirmare”. De data aceasta pariul nu a ieșit, dar surpriză, nu a fost dat ca anulat (ca data trecută), ci a fost dat ca pierzător.
 • se poate întâmpla în orice moment ca site-ul să intre în mentenanță sau să se confrunte cu probleme tehnice, fără să fii anunțat din avans.

Atenție, aceste probleme au fost relatate de către utilizatori PariuriX, și nu putem spune cu siguranță dacă descrierea este una 100% corectă, sau dacă a fost înflorită. Dar datorită numărului mare de reclamații, tindem să credem că există o urmă de adevăr în cele relatate. Te invit să intri pe forumul de discuții a agenției pentru a vedea cu ce alte probleme se confruntă pariorii pe platforma de live betting Superbet.

În final tu decizi dacă vrei să deschizi un cont sau nu, dar este bine să cunoști aceste lucruri. Dacă ai întâmpinat și tu o problemă sau o eroare atunci când pariai live nu ezita să dai un reply mai jos sau să postezi pe forumul nostru de discuții.

Descoperă casele de pariuri online recomandate de PariuriX pentru live betting!

 

2.Oferta de pariuri live Superbet

În timp ce la Unibet găseam 9 meciuri de fotbal, 38 de tenis și încă 11 partide de la 7 sporturi diferite, Superbet acoperea 7 meciuri de fotbal, 27 de tenis și 14 de la 5 sporturi diferite. Prin urmare oferta de pariuri live Superbet nu se ridica în momentul testului la nivelul celei de la Unibet.ro, dar nici nu dezamăgea. Nici pe departe. Majoritatea pariorilor vor fi destul de mulțumiți de numărul de evenimente acoperite, în condițiile în care doar meciurile de mâna a treia tind să lipsească. Totuși am văzut la Superbet pariuri live pe meciuri de fotbal din Liga U21 a Algeriei sau pe partide de tenis din turnee ITF, deci nu prea ai ce să ceri mai mult de atât.

Dar trebuie menționat că am observat și un paradox. Superbet se axează în mod deosebit pe meciurile din campionatele României la handbal, volei sau baschet, astfel încât la acest operator găsești unele meciuri de la noi din țară care sunt foarte greu de găsit în oferta live a concurenței. Pe de altă parte, într-un moment în care în ofertă puteam găsi meciuri de fotbal din liga a treia din Turcia sau Grecia, lipseau partidele din liga secundă românească deși ele sunt acoperite de majoritatea operatorilor.

 

3.Superbet Rezultate Live și alte servicii disponibile

Dacă plasezi la Superbet pariuri sportive poți consulta rezultate live a acestora în câteva moduri foarte simple. În primul rând ai putea ține deschisă o fereastră de pariuri live cu meciul respectiv pentru a vedea ce se întâmplă în meci și dacă pariurile tale ies sau nu. În al doilea rând, poți accesa Rezultate – Biletele Mele pentru a verifica statusul biletelor tale. De asemenea, pentru a consulta la Superbet rezultate fotbal de la meciuri încheiate (indiferent că ai pariat pe ele sau nu), poți accesa Rezultate – Sport, și să accesezi de aici ”Fotbal”.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că balanța contului de pariuri va fi actualizată automat în momentul în care un pariu este declarat câștigător. Din păcate nu poți consulta la Superbet rezultate live prin intermediul unui serviciu de Live Score, o astfel de facilitate nefiind oferită. Dar poți opta pentru un serviciu terț pentru așa ceva cum ar fi flashscore.com de exemplu.

Superbet oferă și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc). De asemenea, este oferit și un serviciu de transmisiuni live video despre care am vorbit AICI.

Deschide cont și joacă la pariuri live la agenția de pariuri online recomandată!

Pariază live la casa de pariuri online Superbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

4694 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii