Pariuri live la Superbet

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Majoritatea caselor de pariuri online provenite din offline au o ofertă de pariuri live destul de modestă, dar oare această problemă se aplică și celor de la Superbet? Vom afla din paragrafele următoare, unde de asemenea vom vedea cât de bine funcționează platforma din punct de vedere tehnic, dar și ce alte servicii live sunt oferite.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Superbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Superbet
 3. Superbet rezultate live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Superbet Live Betting

Platforma de pariuri live funcționează bine, cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate în maxim 2-3 secunde din momentul în care apeși ”Pariază”, opțiunile de pariere sunt blocate rar; deci poți paria fără probleme. În trecut au mai existat ceva probleme, dar acestea au fost remetiate între timp. ​ Dacă totuși te mai lovești de ceva bug-uri, atunci te invit să intri pe forumul de discuții a agenției pentru a le raporta. Tot acolo poți vedea cu ce alte probleme se confruntă pariorii pe platforma de live betting Superbet.

În final tu decizi dacă vrei să deschizi un cont sau nu, dar este bine să cunoști aceste lucruri. Dacă ai întâmpinat și tu o problemă sau o eroare atunci când pariai live nu ezita să dai un reply mai jos sau să postezi pe forumul nostru de discuții.

Descoperă casele de pariuri online recomandate de PariuriX pentru live betting!

 

2.Oferta de pariuri live Superbet

În timp ce la Unibet găseam 9 meciuri de fotbal, 38 de tenis și încă 11 partide de la 7 sporturi diferite, Superbet acoperea 7 meciuri de fotbal, 35 de tenis și 14 de la 5 sporturi diferite. Prin urmare oferta de pariuri live Superbet era destul de apropiată de cea de la Unibet.ro. În unele momente poate fi mai bună, în altele mai slabă, dar oricum majoritatea pariorilor vor fi destul de mulțumiți de numărul de evenimente acoperite, Am văzut la Superbet chiar pariuri live pe meciuri de fotbal din Liga U21 a Algeriei sau pe partide de tenis din turnee ITF, deci nu prea ai ce să ceri mai mult de atât.

Am mai observat un lucru interesant. Superbet se axează în mod deosebit pe meciurile din campionatele României la handbal, volei sau baschet, astfel încât la acest operator găsești unele meciuri de la noi din țară care sunt foarte greu de găsit în oferta live a concurenței. 

 

3.Superbet Rezultate Live și alte servicii disponibile

Dacă plasezi la Superbet pariuri sportive poți consulta rezultate live a acestora în câteva moduri foarte simple. În primul rând ai putea ține deschisă o fereastră de pariuri live cu meciul respectiv pentru a vedea ce se întâmplă în meci și dacă pariurile tale ies sau nu. În al doilea rând, poți accesa Rezultate – Biletele Mele pentru a verifica statusul biletelor tale. De asemenea, pentru a consulta la Superbet rezultate fotbal de la meciuri încheiate (indiferent că ai pariat pe ele sau nu), poți accesa Rezultate – Sport, și să accesezi de aici ”Fotbal”.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că balanța contului de pariuri va fi actualizată automat în momentul în care un pariu este declarat câștigător. Din păcate nu poți consulta la Superbet rezultate live prin intermediul unui serviciu de Live Score, o astfel de facilitate nefiind oferită. Dar poți opta pentru un serviciu terț pentru așa ceva cum ar fi flashscore.com de exemplu.

Superbet oferă și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc). De asemenea, este oferit și un serviciu de transmisiuni live video despre care am vorbit AICI.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii