Superbet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Superbet pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Posibilitatea de a putea plasa pariuri de pe mobil nu mai este demult un moft, în ziua de astăzi fiind mai degrabă o necesitate. Mulți pariori aleg ispre pariurile online pentru a putea paria din mers pe evenimentele preferate de oriunde s-ar afla, dar chiar și cei care joacă de regulă de pe calculator mai folosesc din când în când telefonul pentru câte un pariu. Așa că a venit momentul să vedem cum stă Superbet pe partea de mobil.

 

Oferă Superbet aplicație de pariuri de pe mobil?

Nu găsim la Superbet aplicație de Android și nici de IOS, iar la alte sisteme de operare nici nu se pune problema. Deci indiferent de telefonul pe care îl deții, nu poți descărca un program de joc. În schimb poți paria direct din browser accesând adresa superbet.ro, site-ul fiind optimizat pentru dispozitive mobile.

Trebuie însă menționat din start că lipsa unei aplicații de pariuri aduce câteva lipsuri. Nu poți rămâne logat pe cont, ci va trebui să te loghezi de fiecare dată când accesezi platforma de pariuri online Superbet. De asemenea, nu poți primi notificări pe ecranul principal al telefonului legate de biletele decise sau promoțiile disponibile.

Nu prea ai nici opțiuni de personalizare, iar unul din marele minusuri îl reprezintă faptul că nu poți accesa serviciul de live streaming. La orice casă de pariuri care oferă meciuri live online, acestea pot fi urmărite de pe mobil doar din cadrul unei aplicații.

Nu în ultimul rând, un site optimizat nu este la fel de stabil ca o aplicație, și nici nu merge la fel de rapid. Dacă joci doar ocazional din mers, sau pui mai mult pariuri pre-meci (și nu pariezi live), atunci nu vei fi prea deranjat de acest aspect. În caz contrar, vei simți lipsa unui Superbet App.

Descoperă cele mai bune case de pariuri online ce au o aplicație pentru IOS și Android!

 

Ce ne oferă Superbet.ro pe partea de mobil?

Deși nu este oferită o aplicație Superbet, putem paria direct din browser-ul telefonului sau tabletei. Intră pe superbet.ro, iar aici vei vedea că sunt oferite toate tipurile de pariuri disponibile și pe PC: pariuri sportive  pre-meci și live, pariuri pe loterii internaționale și loterii virtuale (Lucky Six, Lucky X, Next Six), dar și posibilitatea de a juca jocuri de cazino. Ai inclusiv acces la jocurile din secțiunea Live Casino!

Ce mi se pare foarte tare este faptul că pe mobil putem plasa pariuri virtuale pe anumite sporturi care nu sunt disponibile pe PC! Este vorba de tenis de masă, tir cu arcul, ciclism și curse auto, plus că este oferită și o ”Ligă Fantastică” la fotbal. Se pare că aceste jocuri (intitulate ”Egames”) sunt disponibile doar pe mobil.

Odată logat pe cont, poți adăuga la favorite meciurile sau jocurile preferate, astfel încât să le poți accesa rapid atunci când ai chef. De asemenea, poți efectua depuneri și retrageri de bani, poți consulta rezultate și verifica statusul biletelor jucate, și de asemenea poți vizualiza o listă cu toate promoțiile disponibile. Chiar și oferta de meciuri și pariuri este identică cu cea de pe PC, fără excepții. Deci nu avem nevoie de un Superbet App pentru lucrurile esențiale.

Pariază online la Superbet de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

4672 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii