Superbet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandată

Superbet pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Posibilitatea de a putea plasa pariuri de pe mobil nu mai este demult un moft, în ziua de astăzi fiind mai degrabă o necesitate. Mulți pariori aleg ispre pariurile online pentru a putea paria din mers pe evenimentele preferate de oriunde s-ar afla, dar chiar și cei care joacă de regulă de pe calculator mai folosesc din când în când telefonul pentru câte un pariu. Așa că a venit momentul să vedem cum stă Superbet pe partea de mobil.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum pariez de pe mobil la Superbet?
 2. Superbet download pe IOS și Android
 3. Facilități oferite de Superbet App pentru pariuri sportive
 4. Cum plasez pariuri de pe telefon la Superbet?
 5. Concluzii finale despre aplicația Superbet

 

1.Cum pariez de pe mobil la Superbet?

Pentru o lungă perioadă de timp la Superbet puteai juca de pe mobil doar din browser, prin intermediul site-ului optimizat. Mai nou însă, Superbet oferă o aplicație foarte performantă disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Această aplicație vine cu unele facilități care sunt greu de găsit la alte agenții, așa că ne-a atras atenția de la prima utilizare. Dar înainte de a intra în amănunte, hai să vedem cum se instalează aplicația

 

2.Superbet download pe IOS și Android

Procesul de instalare este ceva mai ușor pe IOS pentru că putem lua aplicația direct din AppStore, în timp ce pe Android ea nu poate fi descărcată din Google Play. Dar chiar și așa, îți vom arăta ce ai de făcut pas cu pas pentru ambele sisteme de operare.


2.1 Cum instalez Superbet App pe IOS?

 • Intră în AppStore și scrie ”Superbet” în fereastra de Search.
 • Dă click pe butonul ”Obțineți” din dreptul aplicației pentru pariuri.
 • După descărcare apasă pe ”Deschidere” pentru a intra în aplicație.

 

2.2 Cum instalez aplicația Superbet pe Android?

 • Activează pe dispozitivul tău mobil sursele necunoscute (din ”Setări” – ”Securitate”). Acest pas este obligatoriu pentru că descarci un program care nu este disponibil în Google Play. Chiar și așa poți sta liniștit, aplicația este cât se poate de sigură.
 • Intră pe superbet.ro din browserul telefonului/ tabletei, iar pe pagina principală vei fi notificat că poți descărca aplicația. Dă click pe aceasta pentru a descărca Superbet App.
 • Dă click pe fișierul descărcat pentru a instala aplicația, iar apoi intră în ea.

 

3.Facilități oferite de Superbet App pentru pariuri sportive

Precum majoritatea aplicațiilor de pariuri sportive din ziua de astăzi, și cea de la Superbet oferă acces la întreaga ofertă pre-meci și live disponibilă pe PC, plus posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani, de a contacta serviciul de relații cu clienții sau de a urmări meciurile transmise live video. Însă ea vine și cu câteva facilități în plus pe care recunosc că nu prea le-am văzut la alte agenții de pariuri, sau în orice caz nu la toate. Dintre acestea merită menționate:

 • Posibilitatea de a scana un bilet jucat offline. Ții minte vremurile când jucai un cârnat de bilet cu 20 de meciuri, și verificai pe Flashscore meci cu meci ce se întâmplă? Acum nu mai trebuie! Cu ajutorul aplicației poți scana codul QR al biletului, iar astfel afli instant statusul pariurilor tale.
 • Posibilitatea de a adăuga la favorite echipe sau competiții. În dreptul fiecărei echipe, jucător, ligă sau competiție (în funcție de sport) ai un buton ”Adaugă la favorite” reprezentat printr-o steluță. Selecțiile tale vor putea fi apoi accesate imediat din meniul de favorite. Astfel poți accesa meciurile echipei favorite dintr-un singur click, fără a mai fi necesar să parcurgi întreaga ofertă sportivă de fiecare dată.
 • Posibilitatea de a primi notificări personalizate. Mai sunt aplicații de pariuri care trimit notificări atunci când biletul tău este câștigător sau când se marchează un gol, dar la Superbet ai posibilitatea de a personaliza aceste notificări. Poți primi informații atunci când se acordă un cartonaș, când se ratează un penalty sau când se fluieră finalul primei reprize.
 • Poți afla care meciuri sunt transmise la TV. Asta chiar nu am mai văzut-o până acum. Ai pariat pe un meci și nu știi cine îl transmite? Stai fără griji, vei primi o notificare din cadrul aplicației Superbet!
 • Alte facilități. Tot din cadrul aplicației ai acces la statistici complexe de la meciurile pe care ai pariat, sau poți citi articole sportive care pot fi de folos oricărui parior.

 

4.Cum plasez pariuri de pe telefon la Superbet?

 • Apasă pe butonul ”Sporturi” pentru a accesa oferta pre-meci, sau pe ”Live” pentru oferta cu pariuri live.
 • Alege competiția și meciul care te interesează, și dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci pentru a îl adăuga pe bilet.
 • Repetă procedura pentru toate pariurile pe care le vrei adăugate, și apoi apasă pe ”Bilet de pariuri” pentru a accesa biletul creat.
 • Alege tabul ”Simplu” pentru a juca pariuri multiple cu o singură variantă de câștig (trebuie să iasă toate meciurile) sau ”Sistem” pentru a juca sisteme. Dacă nu ai habar cu ce se mănâncă sistemele la pariuri sportive accesează secțiunea ”Primul pariu la Superbet” pentru informații complete.
 • Completează miza și apasă pe butonul ”Plasare pariul online” pentru a juca biletul.

 

5.Concluzii finale despre aplicația Superbet

În acest moment Superbet are una dintre cele mai interesante aplicații de pariuri de pe piață deoarece oferă câteva facilități unice pe care nu prea le întâlnim la agențiile concurente. Dintre acestea merită să menționăm posibilitatea de a adăuga la favorite echipele și competițiile preferate, de a scana bilete jucate offline, sau de a primi notificări personalizate legate de cornere, penalty-uri sau televiziuni care transmit meciuri.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii