Deschidere cont

Mulți pariori aflați la primul contact cu pariurile online aleg Superbet ca prima agenție pe internet la care să joace. Unul din motivele principale îl reprezintă faptul că aceștia au plasat în trecut pariuri la o sucursală stradală ce aparține de Superbet, deci le vine natural să joace la o agenție pe care o cunosc deja. Datorită numărului mare de începători care iau contact cu superbet.ro, am decis să venim cu un tutorial în care să prezentăm pas cu pas procesul de înregistrare.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Superbet înregistrare – de ce sunt cerute atât de multe date personale?
 2. Cum deschid un cont Superbet pas cu pas
 3. Superbet login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

 

1.Superbet înregistrare – de ce sunt cerute atât de multe date personale?

Atunci când deschizi un cont nou Superbet, vei vedea că sunt cerute destul de multe date personale, cum ar fi nume, prenume, adresă și chiar codul numeric personal (CNP). Mulți pariori mă întreabă de ce este necesar să completeze atâtea detalii când parcurg procesul de înregistrare Superbet. Răspunsul este unul chiar simplu: compania trebuie să știe cine ești din mai multe motive. Trebuie să poată bloca accesul minorilor, să depisteze eventuale tentative de fraudă și spălare de bani, să aibă grijă ca un parior să nu abuzeze de pe urma unei oferte promoționale și așa mai departe. Codul numeric personal este solicitat pentru că anual trebuie să plătești impozit pe retrageri (de obicei 1%), așa că statul român vrea să știe cine este posesorul contului de pariuri (detalii aici).

Dar nu ai motive să îți faci griji. Datele tale sunt în deplină siguranță deoarece casele de pariuri online sunt obligate prin lege să ia anumite măsuri de precauție în acest sens. Nici un angajat nu are dreptul de a divulga rudelor / cunoștințelor tale că ai un cont la respectiva agenție, nu primești plicuri acasă, și nici nu ești înscris la newsletter-uri de la companii terțe fără acordul tău. Sigur, există întotdeauna riscul ca un angajat să fie rău-intenționat. Dar gândește-te pe mâna la câte persoane ajunge buletinul tău de-a lungul timpului (operatori de la agenții stradale, angajați de la banca, angajați de la amanet sau case de schimb valutar etc). Dacă cineva este rău intenționat, poate încălca legea indiferent unde lucrează. Nu trebuie neapărat să fie de la o casă de pariuri online. Dar oricum acestea sunt cazuri rare.

 

2.Cum deschid un cont Superbet pas cu pas

Intră pe superbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrează-te” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină, care conține 3 coloane după cum urmează:

 

Superbet cont online – coloana 1

 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Email - o adresă de poștă electronică pe care s-o asociezi contului de pariuri Superbet
 • Utilizator – alege un username de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, mici, cifre dar și caractere speciale.
 • Parolă – alege o parolă de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, litere mici, cifre dar și unele semne speciale (#, $, %)
 • Confirmă parola – introdu parola încă o dată

 

Superbet cont – pasul 2

Chiar dacă locuiești momentan în gazdă, completează aceste informații exact cum apar ele în buletin.

 • CNP – completează codul numeric personal, așa cum apare în buletin
 • Număr de telefon– un număr de contact. Trece un număr real, în cazul în care staff-ul agenției are nevoie să ia legătura cu tine.
 • Adresa de domiciliu – adresa la care locuiești, așa cum apare în buletin
 • Județ – selectează județul în care locuiești, conform cărții de identitate
 • Localitatea – selectează orașul în care locuiești, conform cărții de identitate

 

Deschidere cont Superbet – pasul 3​

 • Declar pe propria răspundere că am 18 ani – bifează această căsuță, dacă desigur ai vârsta legală pentru a juca. În caz contrar nu-ți deschide degeaba un cont utilizând date false deoarece nu vei putea efectua vreo retragere până nu trimiți o copie după buletin.
 • Sunt de acord cu utilizarea datelor mele personale de către Superbet, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție, pentru a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote - Nu e obligatoriu să bifezi, dar nu vei putea beneficia de oferte promoționale în cazul în care refuzi să bifezi această căsuță.
 • Apasă pe butonul Înregistrare pentru a finaliza procesul de deschidere cont

 

Superbet login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce deschizi contul de pariuri Superbet vei primi un mail pe adresa utilizată la înregistrare. Acesta conține un link de activare a contului pe care trebuie să dai click. Apoi intră pe superbet.ro și loghează-te utilizând userul și parola alese la înregistrare.

Vezi că în maximum 30 de zile de la înregistrare trebuie să parcurgi procesul de înregistrare KYC, deoarece în caz contrar contul tău va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Oricum cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri.

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii