Contact și relații cu clienții Superbet

Detalii de contact SUPERBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon 1226
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Buzeşti, nr. 75-77, București

Așa cum am menționat și în alte secțiuni ale acestei recenzii, site-ul superbet.ro se confruntă uneori cu ceva probleme tehnice, motiv pentru care mai devreme sau mai târziu s-ar putea să ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții. Așa că hai să îți arăt cum se face, și ce alternative ai.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

Superbet contact – cum iau legătura cu staff-ul Superbet?

super bet bucurești contact

  • Superbet Live Chat: poți vorbi direct în română cu un operator. Nu este precizat un program de funcționare, dar am văzut că serviciul este disponibil de obicei de dimineață și până seara la ore destul de târzii. Pentru a contacta serviciul de live chat, dă click pe iconița  din colțul dreapta sus a site-ului. Această metodă combină avantajul comunicării în timp real cu acela al corespondenței în scris.
  • WhatsApp : Staff-ul Superbet poate fi contactat și pe WhatsApp la numărul 0725 154 154. Acesta este exclusiv pentru chat, ceea ce înseamnă că operatorul va răspunde în scris. Nu încerca să apelezi telefonic acest număr ; pentru așa ceva există un număr de contact pe care l-am prezentat mai jos.
  • mail: trimite un mail la [email protected] și vei primi un răspuns în câteva ore indiferent de solicitarea sau întrebarea ta.
  • suport telefonic: dacă dorești să vorbești la telefon cu un operator poți suna non-stop la numărul 1226. Ia în considerare faptul că vei fi taxat cu 0,20€+TVA pe minut. Oricum aceasta este o metodă ideală pentru a vorbi direct cu un operator, indiferent de ora din zi sau din noapte.


Părerea noastră despre serviciul de relații cu clienții Superbet

Așa cum poți vedea, poți lua legătura cu un operator Superbet prin destul de multe metode diferite, la orice oră din zi sau din noapte. Deci la acest capitol agenția stă chiar bine. Din experiența mea cu serviciul de relații cu clienții Superbet, pot spune că răspunsurile sunt mai puțin robotice decât la alte agenții. Totuși în cazul unui bug sau a unei probleme tehnice, poate dura mai mult până să te înțelegi cu operatorul.

Dacă intri pe superbet.ro vei vedea că în meniul secundar (cel de sub meniul principal) este o opțiune ”Ajutor” unde poți afla mai multe informații despre serviciul de relații cu clienții Superbet. Tot aici poți găsi o listă cu cele mai frecvente întrebări, și răspunsuri la acestea. Avem și noi pe site-ul PariuriX.com un forum de discuții Superbet unde poți posta întrebări, nelămuriri sau păreri despre această casă de pariuri online. În cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru sau cineva din rândul utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute, dacă acest lucru este posibil.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Detalii de contact SUPERBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon 1226
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Buzeşti, nr. 75-77, București

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii