Verificare bilet Superbet - află cum verifici biletele de pariuri sportive, virtuale sau loto jucate online și offline

97,7k 0

Verificare bilet Superbet - verifică rapid biletele de pariuri jucate online și offline și află dacă ai câștigat. Află cum poți verifica biletele plasate la Superbet pe pariuri sportive, loterii internaționale, Besix / Lucky Six, sau pe curse virtuale de câini și alte sporturi virtuale. Agenția (D.ONJN 1562/25.08.2016) oferă pariuri atât online cât și offline; procesul de verificare este destul de diferit, dar la fel de simplu în ambele cazuri! Pozele de mai jos sunt făcute pe varianta veche a site-ului pentru că majoritatea sunteți obișnuiți cu ea, dar nici pe cea nouă nu există mari diferențe.

Joacă la pariuri online 24/7 cu un bonus atractiv de început + afli imediat când biletele sunt câștigătoare!


VERIFICARE BILE SUPERBET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Cum verific biletele jucate online?

  2. Cum verific biletele jucate la agenții stradale?

  3. Consultarea rezultatelor pe site-ul Superbet

 

1. Superbet verificare bilet la pariuri online

Dacă ai un cont de pariuri online la Superbet (află mai multe despre agenție) și ai plasat pariuri direct de pe un calculator sau de pe un dispozitiv mobil, atunci uite ce trebuie să faci pentru a verifica dacă ai câștigat. În primul rând balanța contului tău este actualizată automat atunci când un pariu este decis, dar este drept că uneori poate dura și câteva minute / zeci de minute. Dacă ai un bilet câștigător, sigur banii câștigați vor fi adăugați la balanță. Dar oricum poți verifica ușor și statutul fiecărui bilet în parte.

Loghează-te pe cont, du cursorul mouseului deasupra avatarului tău și apasă pe butonul ”Biletele mele” pentru a vedea o listă cu cele mai recente bilete câștigate / pierdute / aflate în desfășurare. Pentru a accesa bilete mai vechi, dă click pe ”Istoric” din cadrul aceluiași meniu, și caută ce te interesează (de exemplu poți căuta după dată).


2. Verificare bilet Superbet la pariuri stradale (offline)

Procesul de verificare Superbet ale pariurilor jucate la agenții de cartier este și el unul foarte simplu de făcut. Pe orice bilet, undeva în  colțul din stânga sus scrie ”Cod Bilet”, iar mai jos este trecut un cod (exact ca în poza următoare).


Intră pe superbet.ro, și vei vedea că pe pagina principală în stânga sus este scris ”Verificare bilet”, iar lângă se află un chenar. Introdu în acest chenar codul de pe bilet, exact ca în poza următoare, și apoi apasă pe săgeata aceea mică de lângă:

Poza de mai sus este făcută pe varianta veche a site-ului Superbet (încă funcționabilă), dar și pe site-ul nou opțiunea este disponibilă tot în colțul din dreapta sus:


Se va deschide o fereastră care conține toate meciurile de pe bilet, statusul fiecărui meci în parte, dar și statusul biletului (câștigător / pierzător / în desfășurare).


3. Consultarea rezultatelor pe site-ul Superbet

Procesul de mai sus este același indiferent dacă ai plasat pariuri sportive, pariuri pe jocuri / sporturi virtuale, sau pariuri pe loterii. Superbet are pe site-ul propriu și o secțiune unde poți verifica rezultatul fiecărui eveniment avut în ofertă. Intră pe superbet.ro și accesează ”Rezultate” din meniul secundar de sus. Se va deschide o pagină care conține un meniu de unde poți alege tipul de eveniment (biletele mele / sport / Live / Loto / Speciale / Virtuale offline / Virtuale online). Din partea dreaptă a paginii poți alege data, dar și să selectezi doar anumite tipuri de pariuri.  În exemplul de mai jos se poate vedea cum am dorit să verific rezultatele la toate extragerile loto Grecia Keno 20 / 80 de pe data de 21.04.2017. Vezi ce simplu este să consulți la Superbet rezultate?

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive


Te-ar mai putea interesa și: