Agentia de pariuri SuperBet

19,0k 4

agentie-superbet.jpg

Acest articol se referă strict la agențiile stradale Superbet, și nu la pariuri online plasate pe site-ul operatorului! Cu o mare experienta in spate si manageri care s-au ocupat in mod corespunzator de capitolul "satisfacerea clientilor", cei de la Superbet (discută cu alți pariori despre această agenție) au intrat foarte repede pe piata pariurilor offline din Romania. In mai putin de un an, agentia s-a extins in peste 70 de locatii din tara avand trei directii de orientare pe piata : Super Bet, Super Bet Club si Super Bet Express.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Ce presupun fiecare? In primul rand, Super Bet presupun acele locatii unde pariorii au acces la un spatiu pentru a paria sau pentru a miza pe curse de caini, putand juca pe aparate de joc de asemenea. Totodata, atmosfera este una relaxanta, permitandu-ti sa urmaresti meciul echipe favorite in voie. In ceea ce privesc cluburile Super Bet, ai parte de o doza de andrenalina, dat fiind faptul ca sunt introduse si jocurile specifice unor astfel de cluburi : ruleta si jocuri electronice. In ceea ce privesc serviciile de Super Bet Express, acestea se destineaza exclusiv clientilor grabiti, care vin doar sa plaseze biletele in agentiile SuperBet. Desi au declarat in mai multe randuri ca nu au nici un exemplu de urmat, cei de la Super Bet se aseamana extrem de mult cu cei de la " Publicbet " (care intre timp au fost preluați de Fortuna Bet) in oferta de atragere a clientilor.

CLICK AICI pentru a descoperi ce bonusuri și promoții oferă Superbet!


Orientare către nevoile clienților

Cu o viziune ampla asupra clientului, asupra pariorului, aceea fiind de a-l satisface oferindu-i cote maxime, Superbet  a castigat mult in ochii clientilor romani. Beneficiind de calitate si diversitate, insa si de multa seriozitate, cei de la SuperBet vor sa fie cei mai buni de pe piata pariurilor offline din Romania. 21 din cele 70 de agentii din intreaga tara sunt situate in Bucuresti.

Cu numeroase optiuni de pariere, in special pe meciurile de fotbal, avand poate cea mai buna oferta de pe piata in acest sens, cei de la SuperBet beneficiaza de multi clienti care vin in agentia lor doar pentru a miza pe ponturi fotbal dar și pe pronosticuri din alte sporturi.

 

Pariuri live și pe câini la Superbet (agentii stradale)

Este una din agentiile stradale care ofera servicii de pariere live. Pe timpul weekendului, acestia ofera zeci de evenimente pe care poti plasa pariuri in timp real, iar la fiecare meci gasesti destul de multe optiuni de pariere dintre care sa alegi.

In plus, multi pariori opteaza pentru a miza si pe o cursa de caini, o cursa de caini care iti poate aduce castiguri mici, insa acele castiguri mici te pot propulsa departe. 

Pariuri live la agentia de pariuri Superbet - afla mai multe de la PariuriX.com!

 

Pariuri pe loterii internationale

Daca este una din cele mai bune agentii de cartier din Romania, categoric nu aveau cum sa lipeasca oportunitatea de a miza pe numerele loteriilor internationale. Veti regasi toate loteriile internationale . Spre exemplu, mizam pe o loterie din Spania, loteria Spania Bono. In cazul in care veti vrea sa pronosticati 3 numere corecte castigatoare, veti avea o cota de 60. Astfel, la o miza de 10 lei, veti castiga 600 de lei .

Totusi, daca nu sunteti asa de increzator in numerele dvs, cei de la superbet va ofera o alta alternativa, aceea fiind de a paria pe numerele de la loterie, intr-un pariu de tip sistem. De exemplu, alegem 5 numere din loteria Spania Bono, si pronosticam sa castigam 3/5. In cazul in care trei numere vor fi castigatoare, vom castiga 120 de lei, 600 de lei fiind cota, la o miza de 2 lei. Daca vom pronostica 4 numere castigatoare din cele 5, vom castiga 480 lei. In eventualitatea in care veti pronostica toate numerele corect, veti castiga o suma de 1200 de lei.

Superbet loto – pariază online pe cele mai populare loterii din lume!Superbet - una dintre cele mai bune agentii offline din Romania

Categoric, cei de la Super Bet sunt una din cele mai bune agentii de cartier ale Romaniei in momentul de fata, cu un suport extrem de bun avand niste cote extrem de generoase. Miza minima la Super Bet, este de doar doi lei. Daca intrebi pariorii de pe strada, care pariaza la agentiile offline, si au incercat mai multe case de pariuri offline, care este cea mai buna agentie de cartier, cu siguranta iti vor raspunde ca Super Bet este una dintre ele. Oferta lor + mai multe oportunitati de pariere pe pariurile non-sportive, au facut din Super Bet un nume bine cunoscut de intregii pariori romani.

Rezultatele zilei precedente / zilei in curs le puteti gasi pe site-ul celor de la superbet, la sectiunea rezultate, aflata in partea stanga a paginii. Totodata, puteti verifica rezultatele si in agentie, unde veti regasi toate rezultatele zilei precedente.

Află mai multe despre serviciul de relații cu clienții: https://pariurix.com/agentii/superbet/contactConcluzii finale

Chiar daca agentii precum Super Bet investesc tot mai mult pentru ca pariorii sa calce pragul agentiilor sale , tot mai multi pariori opteaza pentru pariurile online. Sunt simplu de folosit, tu doar trebuind sa dai un simplu click pentru a-ti deschide un cont si pentru a beneficia de diferitele bonusuri ale marilor case de pariuri. Este avantajos a paria online datorita taxelor si impozitelor care sunt eliminate in momentul parierii / castigarii banilor. Totodata, pariurile online nu au nici o limitare pentru meciuri, deci, poti miza oricand doar pe un meci !  Recomand sa citesti ACEST GHID DE PARIURI ONLINE pentru inceput; deoarece va face ca primul contact cu pariurile pe internet sa fie unul placut, fara dificultati.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Discutii