Superbet loto – pariază online pe cele mai populare loterii din lume!

2021-01-06 12:23:00 11,4k 0

Află cum poți paria pe cele mai populare loterii din lume direct din confortul casei tale prin serviciul Superbet loto!  De când au apărut casele de pariuri prin România am început să pariez la acestea pe diferite loterii internaționale de tipul 6/49 deoarece câștigurile de care mă pot bucura la 3, 4 sau 5 numere câștigătoare sunt mult mai mari decât ce aș lua la un bilet pus la Loteria Română cu aceeași miză. Singura situație în care câștig mai mult la loteria națională este dacă nimeresc toate cele 6 numere, dar nici nu visez la așa ceva.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Ce nu mi-a plăcut însă niciodată este că o ofertă bogată la loto găseam doar la agențiile stradale; cred că acesta este singurul criteriu la care aceste agenții de cartier sunt peste cele online. Din fericire, în momentul în care operatorii offline cu nume au făcut trecerea către mediul online, au luat cu ei și acest serviciu de pariuri online loto, cel puțin unii dintre ei. Printre aceștia se numără și Superbet (D. 2166/28.08.2015), agenție la care acum pot paria pe cele mai populate loterii din lume de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, fără a mai fi necesar să mă deplasez de fiecare dată la agenția de la colțul străzii.

Superbet loto ofertă

Găsesc aici toate loteriile disponibile și la sucursalele stradale sau la alți operatori concurenți. Pot paria pe Grecia Kino din 10 în 10 minute, pe Win for Life o dată pe oră, dar și pe multe alte loterii cunoscute precum Spania Bono, Euro Millions, Connecticut Cash 5/35, Florida Fantasy 5, SUA Mega Millions și multe altele. Îmi place faptul că miza minimă este de doar 1 RON / bilet indiferent de combinația aleasă, cu precizarea că pot juca orice sistem îmi trece prin cap: 2/4, 3/5, 6/8 etc.

La fiecare loterie este oferită și o unealtă prin care pot fi văzute cele mai frecvente sau rare 5 numere, un trio sau o pereche frecventă etc. Dar nu știu cât de corecte sunt informațiile prezentate acolo și oricum nu-mi pun baza în astfel de statistici.

 

Superbet rezultate loto

Poți verifica ce numere au ieșit la fiecare extragere direct de pe site-ul agenției. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Rezultate, opțiunea Loto. La extragerile de tipul Kino vor fi afișate rezultatele în 15-30 de minute după fiecare extragere, în timp ce la loterii americane poate dura și câteva ore. Pentru a te asigura că ești informat despre loto keno, trage cu ochiul la acest articol recomendat de specialiștii în jocuri de casino online. 

 

Superbet loto verificare bilet

Dacă ai pariat onlline, atunci poți verifica dacă biletul este câștigător în exact același mod în care verifici și rezultatul unui pariu sportiv. Accesezi secțiunea Contul meu, opțiunea Istoric Pariuri. În cazul în care ai optat pentru varianta clasică și ai pus biletul dorit la o agenție stradală va fi necesar să introduci codul biletului în căsuța Verificare bilet ce poate fi găsită în partea de dreapta sus a paginii.

Dacă vrei să joci la loto online, atunci cu siguranță Superbet este o alegere foarte bună. De asemenea, Superbet oferă și pariuri sportive, jocuri de cazino, dar și jocuri virtuale, astfel încât merită să joci aici indiferent de tipul de gambling care te pasionează.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult