Program si orar Superbet

Program și orar Superbet - află în ce interval sunt deschise zilnic agențiile Superbet și vezi care este programul special de vară, Crăciun, Anul Nou și Paște. Superbet este fără îndoială una dintre cele mai apreciate agenții stradale din România, iar mulți o consideră chiar numărul 1. În decembrie 2018 Superbet avea peste 850 de sucursale la noi în țară, dintre care un sfert sunt în București.

PARIAZĂ ONLINE 24 / 7 LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!
 

Program și orar agenții stradale Superbet

Toate agențiile se deschid la ora 10:00, iar majoritatea sunt deschise până la 22:00. Sunt însă și anume sucursale, în special prin capitală, care au un program prelungit până la miezul nopții. Ia totuți în considerare faptul că angajații Superbet au de regulă prostul obicei de a începe pregătirile de închidere cu vreo jumătate de oră înainte de finalul normal al programului.

Asta înseamnă că dacă intri într-o agenție la ora 21:45, iar aceasta se închide la 22:00, atunci mai mult ca sigur nu vei mai fi lăsat să te joci la păcănele, la Besix sau la curse de câini deoarece aparatele și televizoarele sunt închise. S-ar putea nici pariuri sportive să nu apuci să mai pui, dar depinde de la caz la caz.


Program special de vară, Crăciun și Paște

  • Program de vară - Spre deosebire de alte case de pariuri, Superbet nu adoptă un program mai scurt de vară (sau cel puțin nu a făcut-o până acum). 
  • Program de Crăciun - În fiecare an agențiile sunt închise pe 25 decembrie și au un program mai scurt pe 24 și 26 decembrie (de regulă de la 10:00 până la maxim 16:00 - 18:00, dar pot exista diferențe de la an la an).
  • Program de Revelion - Pe data de 1 ianuarie agențiile sunt închise, iar pe 31 decembrie și 2 ianuarie au program mai scurt (din nou, de regulă până la maxim 16:00 - 18:00).
  • Program de Paște - sucursalele Superbet sunt închise în duminica de Paște și au program mai scurt în a doua zi de Paște (luni). În rest programul este unul normal.
     

Program și orar Superbet online

Începând din 2015 Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)  oferă inclusiv pariuri online, iar ca pe orice site de pariuri pe internet poți juca ponturile la pariuri 24 / 7 la orice oră din zi sau din noapte. Ia totuși în considerare faptul că platforma de pariuri online este cam instabilă și vei întâmpina diferite probleme, astfel încât nu vei putea paria în cele mai bune condiții. Mai multe detalii despre acest subiect găsești aici: https://pariurix.com/agentii/superbet. De asemenea, te aștept pe forumul PariuriX pentru a discuta cu alți membri ai comunității noastre despre Superbet. 

PARIAZĂ ONLINE 24 / 7 LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii