Program si orar Superbet 2020

Program și orar Superbet - află în ce interval sunt deschise zilnic agențiile Superbet și vezi care este programul special de vară, Crăciun, Anul Nou și Paște. Superbet este fără îndoială una dintre cele mai apreciate agenții stradale din România, iar mulți o consideră chiar numărul 1. În februarie 2020 Superbet avea peste 940 de sucursale la noi în țară, dintre care un sfert sunt în București.

PARIAZĂ ONLINE 24 / 7 LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!
 

Program și orar agenții stradale Superbet

Toate agențiile se deschid la ora 10:00, iar majoritatea sunt deschise până la 22:00. Sunt însă și anumite sucursale, în special prin capitală, care au un program prelungit până la 23:00 sau miezul nopții. Mi-a fost dat să văd o situație cu 2 agenții Superbet situate exact una lângă cealaltă (despărțite de un singur perete, și funcționând separat), dintre care una avea program de la 10:00 la 22:00, iar cealaltă de la 11:00 la 23:00.

De asemenea, ia în considerare faptul că cu 15-30 de minute înainte de ora de închidere angajații Superbet deja încep să facă curățenie și să închidă aparatele. Asta înseamnă că dacă intri într-o agenție la ora 21:45, iar aceasta se închide la 22:00, atunci mai mult ca sigur nu vei mai fi lăsat să te joci la păcănele, la Besix sau la curse de câini deoarece aparatele și televizoarele sunt închise. S-ar putea nici pariuri sportive să nu apuci să mai pui, dar depinde de la caz la caz. Oricum asta se întâmplă la orice agenție de cartier, nu doar la Superbet.


Program Superbet special de vară, Crăciun și Paște

  • Program Superbet de vară - Spre deosebire de alte case de pariuri, Superbet nu adoptă un program mai scurt de vară (sau cel puțin nu a făcut-o până acum). 
  • Program Superbet de Crăciun - În fiecare an agențiile sunt închise pe 25 decembrie și au un program mai scurt pe 24 și 26 decembrie (de regulă de la 10:00 până la maxim 16:00 - 18:00, dar pot exista diferențe de la an la an).
  • Program Superbet de Revelion - Pe data de 1 ianuarie agențiile sunt închise, iar pe 31 decembrie și 2 ianuarie au program mai scurt (din nou, de regulă până la maxim 16:00 - 18:00).
  • Program Superbet de Paște - sucursalele Superbet sunt închise în duminica de Paște și au program mai scurt în a doua zi de Paște (luni). În rest programul este unul normal.
     

Program și orar Superbet online

Începând din 2015 Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)  oferă inclusiv pariuri online, iar ca pe orice site de pariuri pe internet poți juca ponturile la pariuri 24 / 7 la orice oră din zi sau din noapte. Mai mult decât atât, poți descărca aplicația Superbet pentru IOS și Android, iar astfel poți lua contul de pariuri cu tine oriunde ai fi. Dacă ești de exemplu la țară și vrei să joci la pariuri live la 23:00 noaptea, o poți face de pe telefon folosind direct internetul de la providerul de telefonie mobilă. Simplu și fără complicații. Iar dacă deschizi acum un cont online la Superbet vei primi și un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 500RON. Mai multe detalii despre acest subiect găsești aici: https://pariurix.com/agentii/superbet. De asemenea, te aștept pe forumul PariuriX pentru a discuta cu alți membri ai comunității noastre despre Superbet. 

PARIAZĂ ONLINE 24 / 7 LA CASA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii