Plăți Superbet - Depuneri și retrageri de bani în 2022

2022-02-14 10:28:19 1,8k 0

Dacă ai urmat indicațiile din acest tutorial și ai deschis un cont de pariuri la Superbet, atunci a venit momentul să efectuezi primul depozit. Așa cum vei putea vedea, depunerea și retragerea minimă sunt accesibile oricărui parior, iar metodele de plată disponibile sunt destul de variate

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

1. Superbet depunere minimă și metode de plată disponibile

Superbet oferă posibilitatea de a efectua un depozit prin cele mai populare metode de plată cunoscute, după cum urmează:

 • transfer bancar – depunere minimă de 20RON, depunerea maximă nelimitat, comision 2%, tranzacția are loc instant.
 • card bancar – depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
 • Skrill – depunere minimă la Superbet de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
 • Neteller - depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
 • Paysafecard – depozit minim la Superbet de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
 • din locații stradale – depunere minimă de 10RON, depunere maximă de 40,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant. Poți efectua un depozit din oricare din cele peste 940 de sucursale deținute de Superbet pe teritoriul țării noastre.

Așa cum poți vedea la Superbet.ro depunerea minimă este de doar 10 – 20RON în funcție de metoda de plată aleasă, sume care sunt la îndemâna oricărui parior.

Depuneri și retrageri de bani la case de pariuri online, sfaturi și informații utile
 

2. Cum efectuez o depunere de bani la Superbet?

 • Loghează-te pe contul tău Superbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul ”Efectuează o depunere”.
 • Alege metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile specifice acesteia.

 

Cum efectuez un depozit cu cardul la Superbet?

Selectează cardul de credit / debit ca metodă de plată dorită, după care se va deschide o fereastră în care va trebui să completezi numele complet, numărul cardului, data expirării și codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului), exact ca în poza de mai jos.

 

Cum depun din agenții stradale Superbet?

Deși casele de pariuri care au făcut trecerea din offline în online încă au multe minusuri comparativ cu agenții precum UnibetSportingbet sau Netbet, există și câteva puncte forte. Unul dintre ele este posibilitatea de a depune direct din sucursalele de cartier. Tot ce trebuie să faci este să te duci la casieră, să-i dai banii, buletinul, și să-i spui username-ul tău, iar ea se va ocupa de restul. Poți și retrage câștigurile direct din agențiile offline, cu condiția să fi depus prin această metodă de plată. Depunerea minimă la Superbet direct din agenții stradale este de doar 10RON.

Pentru a vedea lista completă de agenții Superbet și pentru a o găsi pe cea mai apropiată de tine, dă un CLICK AICI.

 

Cum depun prin transfer bancar?

Selectează ”Transfer bancar” ca metodă de plată dorită, după care se va deschide o fereastră în care sunt afișate datele bancare ale contului Superbet Interactive de la Raiffeisen Bank. Notează acele date, și du-te cu ele la orice sucursală bancară pentru a face transferul de bani. Eventual poți trimite banii și prin internet banking dacă ai un astfel de cont. La descrierea tranzacției va trebui să treci username-ul contului, pentru ca cei de la Superbet să știe de la cine sunt banii.

 

Cum depun prin Skrill / Neteller / Paysafecard?

Procedura este aceeași pentru oricare din aceste 3 metode de plată, așa că le putem pune la grămadă. Selectează metoda dorită și completează suma pe care vrei să o depui, după care vei fi redirecționat către pagina comerciantului acolo unde va trebui să te loghezi cu datele contului de Skrill / Neteller / Paysafecard și să confirmi tranzacția. Dacă nu ai un astfel de cont, poți vedea AICI cum se deschide unul de Skrill, și AICI cum să te înregistrezi pe paysafecard.com. Cât despre Neteller, PariuriX nu recomandă această metodă de plată în mod deosebit.

 

3.Superbet retragere minimă și metode de plată disponibile

 • transfer bancar – retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 50,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc de regulă în maxim o zi lucrătoare după ce tranzacția este acceptată.
 • card bancar – retragere minimă la Superbet de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc de regulă în 3-6 zile lucrătoare după ce tranzacția este acceptată.
 • Skrill – retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc imediat ce tranzacția este acceptată.
 • Neteller - retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc imediat ce tranzacția este acceptată.

 

4.Cum efectuez la Superbet o retragere de bani?

 • Intră în meniul contului tău și accesează opțiunea Retragere.
 • Selectează metoda de plată dorită și completează suma pe care dorești să o retragi.
 • Urmează indicațiile prezentate.

Trebuie menționat că poți solicita o retragere doar printr-o metodă de plată utilzată anterior pentru depuneri.  Singura excepție apare în cazul în care ai folosit Paysafecard pentru a efectua un depozit, acesta neputând fi folosit pentru retrageri. În acest caz vei putea retrage banii doar prin transfer bancar. Vezi că vei putea solicita retrageri de bani la Superbet doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC.

Dacă vrei să retragi dintr-o locație stradală Superbet, vezi că întâi trebuie să programezi o retragere de pe site. Va trebui să completezi suma și să treci locația din care vrei să ridici banii, și abia după ce primești confirmarea din partea agenției poți să te duci să îi ridici. De regulă nu durează mai mult de câteva ore până vine această confirmare, dar în cazul primei retrageri poate dura până la câteva zile, mai ales dacă ai contul de pariuri neverificat.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit


Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult