Pariuri Superbet - primul pariu, pariuri live și pariuri speciale

2022-02-14 11:04:00 1,6k 0

Dacă ai folosit vreodată site-ul Superbet pentru a face un bilet de pariuri pentru agențiile de cartier, atunci nu vei întâmpina nici cea mai mică problemă în a găsi meciurile dorite și în a adăuga pariurile pe bilet. Un bilet de pariuri se plasează exact prin același mod prin care îi generezi codul, cu singura diferență că acum îl joci direct. Totuși, pentru a nu întâmpina dificultăți, vom prezenta un tutorial pas cu pas.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

1.Cum adaug pe biletul virtual Superbet evenimentele dorite?

Intră pe superbet.ro și selectează ”Sport” pentru a deschide o pagină precum cea din poza de mai sus. Așa cum poți vedea, în partea stângă este un meniu de sporturi din care poți alege disciplina sportivă preferată. Ai acolo și un buton Home, unde sunt afișate pariurile din secțiunile Super Cota, Super Extra și Super 6 (detalii aici despre acestea), dar și un buton pentru toate sporturile unde poți vedea o listă lungă cu toate meciurile și evenimentele sportive din ofertă.

Alege sportul dorit, și apoi caută meciul care te interesează. Majoritatea agențiilor oferă o listă de competiții din care o poți selecta pe cea dorită pentru a vedea toate meciurile ce aparțin de aceasta, însă la Superbet avem toate meciurile într-o singură listă, indiferent de competiție. Partidele sunt totuși grupate în funcție de liga de care aparțin, deci nu sunt puse aleatoriu.

Odată ce ai găsit meciul dorit, dă click pe acesta pentru a vedea lista completă de cote. Dă click pe cota corespunzătoare pariului care te interesează, iar acesta va încărca în cadrul unui bilet virtual. La Superbet biletul virtual poate fi accesat din partea dreaptă a paginii.

 

2. Pariuri Superbet: cum joc pariuri single?

Adaugă un pariu pe bilet așa cum te-am învățat mai sus, iar apoi din cadrul biletului virtual selectează opțiunea ”Online” (cea încercuită în poza de mai jos) și completează suma pe care vrei să o mizezi. Apoi apasă pe butonul ”Pariază acum”, iar biletul este plasat! Vezi ce se ușor poți juca la Superbet pariuri single?

 

3. Pariuri Superbet: cum joc pariuri multiple?

Este foarte simplu să joci bilete de pariuri sportive la Super Bet care conțin mai multe selecții, dar cu o singură variantă de câștig (adică acele pariuri Super bet - multiple clasice la care trebuie să îți iasă toate selecțiile de pe bilet).

Adaugă pe biletul de pariuri selecțiile dorite așa cum te-am învățat la punctul 1, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Selectează tab-ul Simplu (dar de fapt va fi selectat automat) și completează în partea de jos suma pe care dorești să o joci. Apoi apasă pe butonul ”Pariază acum” pentru a juca biletul.

Pariuri single vs pariuri multiple – tu ce alegi? Află părerea specialiștilor PariuriX!

 

4.Pariuri sportive Superbet – plasarea de bilete în sistem

Un sistem de pariuri conține mai multe combinații posibile. La un bilet cu cinci meciuri, pe lângă pariuri single și multiple poți juca combinații de două, trei, respectiv patru meciuri. Sau altfel spus, poți juca sistemele 2/5, 3/5, 4/5.

În poza de mai jos poți vedea exemplul unui bilet cu 5 meciuri la care am jucat un sistem de tipul 4/5. Asta înseamnă că voi lua ceva bani și dacă mă scoate un meci. Câștigul potențial afişat în partea de jos a biletului va fi obținut doar dacă îți ies toate meciurile de pe bilet.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

5.Cum joc la Superbet bilete cu bază?

Poți pune chiar și bilete cu bancheri / baze. La Superbet astfel de bilete sunt numite bilete cu ”evenimente fixe”. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”F” din dreptul meciului sau meciurilor care vrei să fie bancheri, după care între restul poți alege sistemul dorit. Eu de exemplu am selectat un bilet cu 2 bancheri și un sistem 2/3, ceea ce înseamnă că cele două meciuri bifate dar și două din celelalte trei trebuie să iasă obligatoriu pentru a câștiga ceva bani.

Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

6. Cum joc la Superbet pariuri live?

Plasarea de pariuri live la Superbet nu îți va ridica nici o problemă, acestea jucându-se în exact același mod ca pariurile pre-meci. Trebuie doar să intri în secțiunea ”LIVE” de pe superbet.ro, și să selectezi meciul care te interesează. Apoi trebuie doar să adaugi pe bilet pariul pe care vrei să îl joci, și să îl plasezi în exact același mod în care făceai cu pariurile pre-meci.

Ai totuși grijă pentru că pariurile live sunt mult mai dinamice decât cele pre-meci, ceea ce înseamnă că cotele sunt într-o continuă schimbare și că acestea pot fi blocate în orice moment în funcție de ce se întâmplă în meci. Așa că îți recomandăm să iei decizii rapide și să plasezi un pariu imediat după ce l-ai adăugat pe bilet. De asemenea, trebuie să ai răbdare câteva secunde până când pariul este procesat li acceptat de către bookmaker. 


7. Cum joc la Superbet pariuri speciale?

Superbet oferă inclusiv posibilitatea de a juca pariuri speciale precum pariuri pe loterii internaționale, pariuri pe loterii virtuale sau pariuri pe curse virtuale de cai și câini, sau pe meciuri virtuale de fotbal și tenis. 

Miza minimă pe bilet este de 2RON. La biletele care conțin mai multe combinații nu există o miză minimă / combinație. Dar nu avem nici aici ce să detaliem mai mult, deoarece și aceste pariuri speciale se plasează în exact același mod ca pariurile normale. Dacă vrei să afli mai multe informații despre oferta loto sau oferta de pariuri virtuale de la Superbet, accesează recenzia principală Superbet.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult