Pariu șansă la Superbet – cum câștigi la pariuri și când pierzi?

Pariu șansă la Superbet – află cum poți câștiga și atunci când te scoate un meci de pe bilet! Descoperă și un bonus tentant pentru pariurile multiple! Compania Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)  a oferit încă de la început pariuri sportive care au fost un mare succes și a devenit una din cele mai competitive în acest domeniu, iar apoi s-a remarcat și prin jocurile virtuale.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Cuprinde o rețea vastă de agenții, în număr de peste 600, în diferite regiuni sau orașe ale țării, toate astfel amenajate încât să asigure condiții bune clienților în ceea ce privește atmosfera, siguranța și calitatea serviciilor. Acest operator oferă divertisment, condiții plăcute pariorilor care vin aici împreună cu prietenii lor. Pentru a-și atrage clienții și a-i face să se distreze, compania oferă o gamă diversificată de produse cu șanse mari de câștig.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Produse oferite de Superbet

  2. Pariu șansă - când câștigi și când pierzi

  3. Superbet bonus - câștigă mai mult cu pariurile multiple

 

1. PRODUSE ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE SUPERBET

La Superbet poți găsi cele mai bune cote la pariuri sportive (cel puțin din rândul agențiilor offline, pentru că online nu stă la fel de bine), iar oferta de piață este diversificată. Se poate beneficia de bonusuri la câștig, ceea ce este foarte important pentru pariori. Acestea sunt diferite și pot crește valoarea câștigului cu cel mult 100% în cazul pariurilor multiple.

În ceea ce privesc pariurile pe numere oferta include loterii internaționale, de pe tot globul, în număr de 60. Sunt loterii la care sunt mai multe extrageri într-o săptămână, dar și loterii unde extragerea numerelor se face din oră în oră (ex. Win for Life). Alte strategii de satisfacere a clienților la Superbet sunt pariurile pe curse de câini (unde se poate paria și câștiga la 5 minute) și pariurile live (se poate paria în timp ce evenimentul are loc). Besix este un pariu cu numere la care cota este fixă, extragerile sunt numeroase, la 5 minute, iar șansele de câștig sunt mari. O strategie excelentă de a atrage clienții este introducerea aparatelor de joc creative și de înaltă calitate, prin gama largă de jocuri de noroc.

Înainte de a paria la Superbet, citește recenzia PariuriX: https://pariurix.com/agentii/superbet
 

2. PARIU ȘANSĂ - CUM CÂȘTIGI CÂND DE FAPT PIERZI?

Superbet are o promoție foarte interesantă prin care poți lua ceva bani de pe urma biletului tău și atunci când te scoate un meci. Această ofertă se numește ”Pariu șansă” și este una dintre cele mai populare promoții disponibile la casele de pariuri stradale. Din păcate oferta este disponibilă doar în agenții stradale, nu și pe platforma de pariuri online Superbet. Dar hai să vedem care sunt condițiile pe care biletul tău trebuie să le respecte pentru a se califica pentru pariul șansă: 

  • Biletul trebuie să fie simplu, fără combinații. Pariul șansă nu se aplică la bilete combinate.
  • Pe bilet trebuie să ai cel puțin 11 evenimente.
  • La fiecare eveniment cota trebuie să fie de cel puțin 1.25
  • Din cele 11 evenimente să pierzi doar unul.

Câștigul este următorul: un procent de 10% din câștigul total împărţit la cota pierdută. La acest tip de Pariu șansă nu se va aplica grila de bonusare.

Exemplu: dacă ai un bilet cu câştig de 400 RON și evenimentul pe care l-ai pierdut are cota 2 vei câștiga 10% din suma de 400:2=200 RON, deci câștigul va fi de 20 RON.

Pariul șansă se aplică doar pe bilete multiple şi nu pe pariurile în sistem sau cele care au pronosticuri duble sau triple. Pariul șansă nu va fi valabil în cazul în care un meci sau mai multe meciuri de pe bilet au cota 1 sau sunt anulate şi fără aceste meciuri numărul total de pronosticuri valide de pe bilet este mai mic de 11.

Descoperă cele mai consistente bonusuri pentru pariuri sportive online!
 

3. SUPER BONUS - CÂȘTIGĂ MAI MULT CU PARIURILE MULTIPLE

Super Bonus este o altă șansă la câștig. Dacă joci mai multe evenimente pe bilet vei beneficia de un bonus pentru pariuri multiple. Numărul de evenimente trebuie să fie de cel puțin 6, iar cota individuală trebuie să fie de minim 1.25. În cazul în care sunt evenimente pe bilet care primesc cotă 1, pentru acestea grila de bonusare nu se aplică, ea se va referi doar la celelalte evenimente care au cotă minimă 1.25.

Dacă ai un bilet format din 6 pronosticuri care au fiecare cota de minim 1.25 atunci vei putea beneficia de Super Bonus, iar câștigul se va mări cu 5%. Acest procent crește până la 100% în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. Dacă un eveniment va avea cota 1 regulamentul spune că bonusul se va reduce. Dacă de exemplu ai pe bilet 13 pronoticuri, iar două din ele sunt considerate ”void” (cotă 1), atunci vei primi bonusul corespunzător unui bilet cu 11 pronosticuri valide. ATENȚIE, și această promoție este valabilă doar în agențiile stradale! Pentru a vedea o listă cu bonusurile și promoțiile oferite online de către Superbet accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet/promotii.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!


 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!