Nu paria online la Superbet până nu citești aici cu atenție!

Înainte de a paria online la Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) trebuie să citești acest articol deoarece vei descoperi lucruri importante pe care trebuie să le cunoști în avans! Două minute pierdute acum te vor scuti de multe bătăi de cap ulterioare!

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

 

1. Mai mulți membri din comunitatea PariuriX au avut probleme cu site-ul

Dacă accesezi pe forumul nostru de discuții  subiectul ”Superbet - păreri, rezolvare probleme şi întrebări”, vei vedea că mai mulți pariori au întâmpinat diferite probleme cu site-ul. Unii spun că acesta nu ar fi foarte stabil, fiind momente în care el pică sau merge prost. Și mai mulți sunt cei care se plâng de platforma de pariuri live, acolo unde ar fi scoase sau blocate opțiunile principale de pariere atunci când îți este lumea mai dragă, sau mai rău, aceasta nu merge deloc în unele momente.

Alții susțin că au întâmpinat probleme și mai grave, cum ar fi faptul că nu și-au mai putut accesa contul de pariuri online sau că au fost limitați destul de brusc. Iar lista plângerilor ar putea continua. Te invit să intri pe forum pentru a vedea toate problemele cu care s-au confruntat utilizatorii noștri, pentru a ști la ce să te aștepți în cazul în care te decizi să îți deschizi un cont.

 

2. Știai că poți depune și retrage direct din agenții stradale?

Superbet are și părți bune, profită din plin de faptul că funcționează atât online cât și offline oferindu-ți posibilitatea de a îți alimenta contul virtual de pariuri direct dintr-o agenție stradală. Tot ce trebuie să faci este să găsești cea mai apropiată sucursală (nu ar trebui să fie prea greu pentru că sunt peste 600 în România), să dai banii casierei și să îi spui acesteia userul tău. Mulți evitau în trecut să se joace la pariuri online pentru că nu vroiau să se complice cu carduri sau portofele electronice, dar acum poți efectua un depozit în același mod în care pariezi offline. Plus că atunci când retragi ai acces la banii tăi imediat, fără să mai aștepți zile întregi până să îți intre în contul bancar.

Pentru depuneri şi retrageri din sucursale stradale PariuriX recomandăm în special această casă de pariuri online. Pentru a vedea cum poți depunee la ea fără card sau alte metode de plată CLICK AICI.

 

3. Superbet oferă bonus de bun venit

Spre deosebire de alți operatori de pariuri trecuți din mediul offline în cel online precum Stanleybet, Casa Pariurilor sau Mozzartbet, Superbet chiar oferă un pachet de bun venit ce poate fi descoperit accesând acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet/promotii

 

4. Promoțiile oferite sunt similare cu cele din agențiile de cartier

Nu sunt oferite prea multe promoții, iar cele disponibile sunt similare cu cele cu care ne-am obișnuit deja din agențiile stradale: Super Cotă, Super Extra, Super 6. Atenție însă! Bonusul de până la 55% la pariurile multiple este disponibil doar offline, nu și online! Dacă intri în secțiunea Promoții, vei putea vedea care oferte sunt disponibile la agențiile stradale, care sunt special concepute pentru pariuri online, și care se aplică în ambele cazuri.

 

5. Atenție! Poți paria de pe mobil, dar doar din browser!

Nu este oferită o aplicație de pariuri din mers, dar site-ul este optimizat pentru dispozitive mobile. Însă vei avea parte de neplăcuta surpriză să constați că sunt și anumite pagini care încă nu au fost optimizate, ele arătând ca site-ul pentru desktop, dar în miniatură. Dacă intenționezi să folosești mult telefonul pentru pariuri, ar trebui întâi să verifici dacă site-ul mobil Superbet oferă ceea ce tu ai nevoie, pentru că eu unul nu sunt prea încântat de ce am găsit aici. Descoperă cele mai bune platforme de pariuri pentru mobil!

 

6. Cotele sunt destul de bune

În ceea ce privește cotele, acestea nu sunt deloc rele și se apopie de ce oferă casele de pariuri online de top. Uneori sunt chiar mai bune, dar depinde mult de la meci la meci. Contează și ce tipuri de pariuri joci cu regularitate, pentru că de exemplu cotele pe1x2 sunt mai bune, iar cele pe over / under mai puțin bune. Dacă ești în urmărirea celor mai bune cote încearcă această casă de pariuri.

 

7. Un site bun pentru a paria live pe sporturi românești

Unul din punctele forte al agenției este reprezentat de pariurile live pe campionatele naționale românești de volei, handbal sau baschet. Vei găsi aici meciuri ce nu pot fi găsite la nici un alt operator, sau în orice caz la foarte puțini. Însă nu uita de problemele pe care le-am evidențiat în startul articolului; trebuie să fii pregătit sufletește și pentru situații mai puțin plăcute atunci când plasezi pariuri în timp real.

 

8. Oferta este decentă, dar atât

În afară de pariurile pe sportul românesc, Superbet nu iese în evidență cu nimic altceva când vine vorba de oferta sportivă, indiferent că este vorba de cea live sau pre-meci. Ea este suficientă pentru majoritatea pariorilor, dar nu se ridică la nivelul agențiilor de top.

 

9. Superbet Live Streaming - transmisii live video la evenimente importante

De curând a fost lansat și serviciul Superbet Live Streaming prin care sunt oferite transmisii de la diferite meciuri. Cele mai multe transmisii sunt din fotbal, tenis sau volei, dar nu te aștepta la ceva ieșit din comun pentru că acest serviciu nu se ridică încă la nivelul serviciilor similare oferite de Unibet, Netbet, Sportingbet sau Betano. Dar ținând cont că alte agenții nu transmit deloc meciuri, nu avem de ce să ne plângem. Ia în considerare faptul că spre deosebire de operatorii enumerați anterior unde o balanță de 0,5RON era suficientă pentru a avea acces la toate transmisiile live, la superbet.ro ai nevoie de minim 10RON pe cont pentru a putea urmări partidele dorite.

Citeşte acest articol pentru a vedea unde mai poţi urmări meciuri live online.

 

10. Poți paria online pe cele mai populare loterii din lume

Superbet este singura agenție alături de Casa Pariurilor și Mozzartbet care oferă pariuri online pe cele mai populare loterii din lume: Grecia Kino, Win For Live, loteriile naționale din Spania, Italia, Singapore, Grecia, Ungaria, loterii americane, Euro Millions și multe altele. Poți paria din fața calculatorului chiar și la Lucky Six, o loterie virtuală disponibilă și în agențiile stradale Superbet.

lucky-6.png

Dacă vrei să afli mai multe despre problemele precizate în startul articolului, te aștept în subiectul de discuții Superbet acolo unde poți schimba păreri și opinii cu cei mai buni pariori din România.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii