Superbet - 500RON bonus în aprilie 2020 + Informații Pariuri Online la Superbet!

43,7k 2

Înainte de a paria online la Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) în aprilie 2020 trebuie să citești acest articol deoarece vei descoperi lucruri importante pe care trebuie să le cunoști în avans! Două minute pierdute acum te vor scuti de multe bătăi de cap ulterioare!

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

 

1. Mai mulți pariori au avut probleme cu Superbet în trecut, dar s-au rezolvat!

Dacă accesezi pe forumul nostru de discuții  subiectul ”Superbet - păreri, rezolvare probleme şi întrebări”, vei vedea că de-a lungul timpului mai mulți pariori au întâmpinat diferite probleme cu site-ul. Unii spuneau că acesta nu ar fi foarte stabil, fiind momente în care el pică sau merge prost. Și mai erau și cei care se plângeau de instabilitatea platformei de pariuri live. Alții susținea că au întâmpinat probleme și mai grave, cum ar fi faptul că nu și-au mai putut accesa contul de pariuri online. Sau dacă ai jucat și tu la Superbet acu câțiva ani, e posibil că te-ai confruntat cu astfel de probleme.

Trebuie totuși să înțelegi că aceste probleme au existat la început, când platforma de pariuri online Superbet abia fusese lansată. Între timp toate acestea s-au rezolvat, iar acum site-ul Superbet este unul foarte stabil care merge excelent. Mai mult decât atât, în 2020 a fost schimbată platforma de pariuri online, astfel încât acum poți paria pe un site nou ce folosește cele mai avansate tehnologii în domeniu. Dar dacă te-ai obișnuit cu platforma veche, atunci o poți accesa deoarece aceasta încă este funcționabilă și merge foarte bine.

Cert este că în momentul de față Superbet este una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România. 

 

2. Știai că poți depune și retrage direct din agenții stradale?

Poți profita din plin de faptul că Superbet funcționează atât online cât și offline oferindu-ți posibilitatea de a îți alimenta contul virtual de pariuri direct dintr-o agenție stradală. Tot ce trebuie să faci este să găsești cea mai apropiată sucursală (nu ar trebui să fie prea greu pentru că sunt peste 940 în România), să dai banii casierei și să îi spui acesteia userul tău. Mulți evitau în trecut să se joace la pariuri online pentru că nu vroiau să se complice cu carduri sau portofele electronice, dar acum poți efectua un depozit în același mod în care pariezi offline. Plus că atunci când retragi ai acces la banii tăi imediat, fără să mai aștepți zile întregi până să îți intre în contul bancar. Doar soliciți o retragere de pe site, iar în câteva minute primești un mesaj prin care ești informat că te poți duce să îți ridici câștigurile.

 

3. Superbet oferă bonus atractiv de bun venit

Spre deosebire de alți operatori de pariuri trecuți din mediul offline în cel online, Superbet chiar oferă un pachet de bun venit foarte atractiv ce constă în bonusuri cumulate pe durata primelor trei depuneri în valoare de 500RON:

  • Prima depunere - bonus de 50% în limita a 200RON
  • A doua depunere - bonus de 50% în limita a 200RON
  • A treia depunere - bonus de 100% în limita a 100RON

Pentru mai multe detalii, și condiții de rulaj atașate accesați acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet/promotii

 

4. Promoțiile Superbet oferite sunt similare cu cele din agențiile de cartier

Mulți pariori joacă la agențiile de cartier Superbet datorită unor promoții precum Supercotă, Superextra, Super 6 sau pariurile speciale din fiecare zi. Ceea ce știu puțini este faptul că toate aceste oferte sunt disponibile și pe platforma de pariuri online Superbet.ro! Ce-i drept, sunt și vreo 2 promoții precum Superbonus și Superșansă ce sunt disponibile doar offline, din agențiile de cartier. Dar și online vei putea beneficia de câteva promoții ocazionale care nu sunt disponibile în agențiile terestre, așa că tot pariind pe platforma lor de internet vei ieși mai câștigat

 

5. Atenție! Poți paria de pe mobil prin intermediul noii aplicații Superbet App

La început Superbet nu oferea o aplicație pentru pariuri de pe mobil, dar această problemă a fost remediată între timp. Acum poți paria de pe orice Iphone, Ipad sau dispozitiv mobil cu Android folosit noua aplicație Superbet App. Aceasta este foarte modernă, la standarde de 2020, așa că te poți baza pe ea. Aplicația vine și cu câteva facilități interesante pe care te invit să le descoperi AICI.

 

6. Cotele Superbet sunt destul de bune

În ceea ce privește cotele, acestea sunt destul de bune și similare cu ce oferă alte case de pariuri online de top. Uneori sunt chiar mai bune, dar depinde mult de la meci la meci. Contează și ce tipuri de pariuri joci cu regularitate, pentru că de exemplu cotele pe1x2 sunt mai bune, iar cele pe over / under mai puțin bune. 

 

7. Un site bun pentru a paria live pe sporturi românești

Unul din punctele forte al agenției este reprezentat de pariurile live pe campionatele naționale românești de volei, handbal sau baschet. Vei găsi aici meciuri ce nu pot fi găsite la nici un alt operator, sau în orice caz la foarte puțini. Acesta este un mare plus. Per total putem spune că Superbet are cea mai bună ofertă live pe evenimente sportive din România, luând la grămadă toate sporturile, nu doar fotbalul.

 

8. Oferta sportivă de la Superbet este destul de bună

Superbet are o oferă sportivă destul de bună, atât pre-meci cât și live. Aceasta acoperă multe meciuri și piețe de pariere. Ia totuși în considerare faptul că nu acoperă foarte multe sporturi; doar vreo 10-12. Așa că dacă obișnuiești să pariezi pe sporturi de nișă, atunci mai bine de orientezi către una din celelalte agenții recomandate, unde poți găsi pariuri pe până la 30 de sporturi diferite!

 

9. Superbet Live Streaming - transmisii live video la evenimente importante

De curând a fost lansat și serviciul Superbet Live Streaming prin care sunt oferite transmisii de la diferite meciuri. Cele mai multe transmisii sunt din fotbal, tenis sau volei, dar nu te aștepta la ceva ieșit din comun pentru că acest serviciu nu se ridică încă la nivelul serviciilor similare oferite de alți operatori. Dar ținând cont că alte agenții nu transmit deloc meciuri, nu avem de ce să ne plângem. Și oricum serviciul este la început, deci are toate șansele să fie îmbunătățit în viitorul apropiat. Ia în considerare faptul că la superbet.ro ai nevoie de minim 10RON pe cont pentru a putea urmări partidele dorite. Citeşte acest articol pentru a vedea unde mai poţi urmări meciuri live online.

 

10. Poți paria online pe cele mai populare loterii din lume

Superbet este una din puținele agenții care oferă pariuri online pe cele mai populare loterii din lume: Grecia Kino, Win For Live, loteriile naționale din Spania, Italia, Singapore, Grecia, Ungaria, loterii americane, Euro Millions și multe altele. Poți paria din fața calculatorului chiar și la Lucky Six, o loterie virtuală disponibilă și în agențiile stradale Superbet. Pentru pasionații de loterii, Superbet este una din cele mai bune alegeri în acest moment. 

lucky-6.png

Dacă vrei să afli mai multe despre problemele precizate în startul articolului, te aștept în subiectul de discuții Superbet acolo unde poți schimba păreri și opinii cu cei mai buni pariori din România.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Discutii