Agentii SuperBet - programul de funcționate și serviciile oferite de agențiile stradale

2021-01-06 11:24:00 9,4k 1

Află câte agenții Superbet sunt în România și unde pot fi ele găsite. Vezi care este programul de funcționate și descoperă serviciile oferite de agențiile stradale Super Bet! Acesta este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri offline din România, și asta și datorită numărului mare de sucursale împrăștiate pe tot teritoriul țării.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Câte agenții stradale Superbet sunt în România?

Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții Superbet în România, dar numărul acestora a crescut constant. Astfel în septembrie 2015 Superbet a ajuns să aibă peste 400 de sucursale,  după jumătate de an numărul a crescut pe la 500, ca în noiembrie 2016 deja să ajungă aproape de 600. Începând din acest moment (care coincide și cu cel al lansării platformei de pariuri online Superbet), numărul de agenții nu a mai crescut în același ritm, însă tot am avut parte de o creștere constantă. Astfel, la începutul lui 2020 Superbet deja deține un număr impresionant de peste 960 de agenții stradale!


Unde pot fi găsite cele mai multe agenții Superbet?

Fără îndoială cele mai multe sunt în București: în jur de 200. Astfel, dacă dai o tură cu mașina prin capitală, cu siguranță în drumul tău vei da de măcar 1-2 agenții stradale a acestui operator. Dar nici orașele mai mici nu sunt neglijate. Râmnicu Sărat, un oraș cu 30 de mii de locuitori, are nu mai puțin de 3 sucursale Superbet, iar în Motru, Rovinari, Lupeni, Petrila sau Simeria găsim de asemenea câte o agenție.


Program agenții Superbet

Majoritatea agențiilor se deschid la 10:00 și se închid la 22:00, dar sunt și câteva care funcționează până la miezul nopții (mai mult prin capitală). Este pus la dispoziție și un infoline la 1226 în cazul în care întâmpini diferite probleme. Acesta funcționează între orele 10:00 și 18:00. CLICK AICI pentru mai multe informații!
 

Servicii oferite și concluzii

Majoritatea agențiilor stradale Superbet sunt amplasate în locații spațioase, aerisite și îngrijite și conțin măcar două case la care poți plasa bilete. Nu lipsesc aparatele de păcănele sau televizoarele pe care să urmărești meciuri de fotbal, extrageri BeSix sau curse de câini.

Superbet este fără îndoială una dintre cele mai bune case de pariuri stradale din România. Aceasta oferă inclusiv pariuri online (D.ONJN 1562/25.08.2016), dar aici serviciile oferite nu mai sunt la fel de bune, și asta pentru că platforma este destul de instabilă și se confruntă cu tot felul de probleme. Dacă vrei să afli mai multe despre platforma de pariuri pe internet oferită de Superbet accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii