Agentii SuperBet - programul de funcționate și serviciile oferite de agențiile stradale

2022-02-10 02:20:00 11,0k 1

Află câte agenții Superbet sunt în România și unde pot fi ele găsite. Vezi care este programul de funcționate și descoperă serviciile oferite de agențiile stradale Super Bet! Acesta este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri offline din România, și asta și datorită numărului mare de sucursale împrăștiate pe tot teritoriul țării.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Câte agenții stradale Superbet sunt în România?

Numărul de agenții Superbet a crescut constant de la an la an. Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții stradale Superbet în România, ca în 2015 să se ajungă la un număr de aproximativ 500 de agenții! La momentul actualizării acestui articol (și anume februarie 2022), Superbet se laudă cu faptul că a reușit să depășească impresionantul număr de 1,000 de locații stradale în toată țara! Aceștia se laudă și cu 2.000 de terminale SuperTouch, unde biletul iese în doar câteva secunde!

Fără îndoială cele mai multe sunt în București: în jur de 300. Astfel, dacă dai o tură cu mașina prin capitală, cu siguranță în drumul tău vei da de măcar 1-2 agenții stradale a acestui operator. Dar nici orașele mai mici nu sunt neglijate. Râmnicu Sărat, un oraș cu 30 de mii de locuitori, are nu mai puțin de 3 sucursale Superbet, iar în Motru, Rovinari, Lupeni, Petrila sau Simeria găsim de asemenea câte o agenție.

Majoritatea agențiilor stradale Superbet sunt amplasate în locații spațioase, aerisite și îngrijite și conțin măcar două case la care poți plasa bilete. Nu lipsesc aparatele de păcănele sau televizoarele pe care să urmărești meciuri de fotbal, extrageri BeSix sau curse de câini.

În ceea ce privește programul agențiilor Superbet, majoritatea locațiilor se deschid la 10:00 și se închid la 22:00, dar sunt și câteva care funcționează până la miezul nopții (mai mult prin capitală). Este pus la dispoziție și un infoline la 1226 în cazul în care întâmpini diferite probleme. Acesta funcționează între orele 10:00 și 18:00. CLICK AICI pentru mai multe informații!

 

Pariuri sportive oferite în locații stradale Superbet

Superbet te așteaptă în agențiile proprii cu ... SuperPromoții. Putem evidenția oferte de top  pe care le știi deja de ani de zile precum SuperBonus și Pariul Șansă, dar și noile beneficii îndrăgite de pariori: SuperAvantaj sau SuperInstant!

  • Cashback - 1% la casierie si 5% la terminalul SuperTouch
  • Pariu Șansă - La biletele de minimum 11 evenimente, câștigi chiar și atunci când pierzi.
  • SuperBonus - Bonus de până la 150%! Bonusul crește cu fiecare selecție adaugată pe bilet. 
  • SuperTouch - Verifică oferta completă pe terminale și plasează simplu și ușor biletele pregătite acasă.
  • SuperInstant - Dacă e câștigător nu mai trebuie să aștepți minutul 90, încasezi biletul chiar în timpul meciului!
  • SuperAvantaj - Câștigi înainte de finalul meciului, dacă echipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri
  • Bonus Aniversar - Bonus aniversar, acum și în agenții!

Oferta sportivă este una foarte atractivă, iar de acum poți plăti biletele și cu cardul bancar în oricare din agențiile Superbet!

Superbet este și una dintre cele mai bune agenții stradale care oferă servicii de pariere live. Pe timpul weekendului, aceștia pun la dispoziția clienților zeci de evenimente pe care poti plasa pariuri in timp real, iar la fiecare meci gasesti destul de multe optiuni de pariere dintre care sa alegi.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Pariuri pe loterii internationale în agențiile Superbet

Pentru că este una din cele mai bune agenții de cartier din Romania, categoric nu avea cum să lipească oportunitatea de a miza pe numerele loteriilor internaționale. Veți regăsi toate loteriile internaționale . Spre exemplu, mizaăm pe o loterie din Spania, loteria Spania Bono. În cazul in care veti vrea sa pronosticati 3 numere corecte castigatoare, veti avea o cota de 60. Astfel, la o miza de 10 lei, veti castiga 600 de lei .

Totusi, daca nu sunteti asa de increzator in numerele voastre, cei de la superbet va ofera o alta alternativa, aceea fiind de a paria pe numerele de la loterie, intr-un pariu de tip sistem. De exemplu, alegem 5 numere din loteria Spania Bono, si pronosticam sa castigam 3/5. In cazul in care trei numere vor fi castigatoare, vom castiga 120 de lei, 600 de lei fiind cota, la o miza de 2 lei. Daca vom pronostica 4 numere castigatoare din cele 5, vom castiga 480 lei. In eventualitatea in care veti pronostica toate numerele corect, veti castiga o suma de 1200 de lei.

În agențiile Superbet poți paria și pe loterii virtuale BeSix, despre care am discutat în amănunt în articolul: Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!

 

Pariuri pe curse de câini în agențiile Superbet

Miza minima pe bilet este de 2 lei, ceea ce nu este deloc mult, dar totusi sunt alte case de pariuri unde poti paria si 1RON. In aceste curse de caini, sunt in competitie un numar de 6 caini, fiecare fiind cotat cu o sansa mai mare sau mai mica de castig in functie de cota. Spre deosebire de GS Bet de exemplu, Superbet nu ofera pariuri pe cure cu 8 caini. Află mai multe despre pariuri pe câini la GS Bet!

Puteti miza pe castigatorul cursei, in acest caz alegeti doar un caine. Spre exemplu, mizati 5 lei pe cainele numarul 6, care are cota 5, veti castiga 25 lei .De asemenea, puteti paria pe o combinatie de doi caini, pentru locurile 1 si 2. Castigul se va calcula prin inmultirea cotei cu miza. Exemplu : mizezi 5 lei pe cainele cu nr 2 sa fie castigator si pe cel cu numarul 6 sa fie pe locul doi. Veti avea o cota egala cu 20 ( in eventualitatea in care inmultirea cotelor = cu 20 ) . Astfel, la o miza de 5 lei veti avea un castig de 100 de lei. 

Este o modalitate foarte rapida de a va maximiza castigurile intr-un timp foarte rapid. Cursele sunt odata la 5 minute, astfel fiecare avand o sansa de castig, o sansa care se regasesc la doar cateva alte agentii stradale.

 

Pariuri online la Superbet

Fără îndoială Superbet este una dintre cele mai bune agenții de cartier din România, dar chiar și așa noi vă recomandăm să jucați online. Puteți beneficia de un bonus atractiv pentru prima depunere, puteți paria la orice oră din zi sau din noapte, aveți acces la o ofertă sportivă mult mai bogată decât cea din locațiile proprii (atât pre-meci cât și live), puteți plasa într-un timp mai scurt pariurile dorite, iar lista de avantaje poate continua. Plus că și online ai acces la servicii suplimentare precum pariuri pe loterii internaționale, loterii virtuale, curse virtuale de câini, dar și acces la un cazino online cu sute de jocuri. Pentru mai multe informații accesează recenzia Superbet la pariuri sportive sau recenzia Superbet la jocuri de cazino.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii