Agentii SuperBet

Află câte agenții Superbet sunt în România și unde pot fi ele găsite. Vezi care este programul de funcționate și descoperă serviciile oferite de agențiile stradale Superbet! Acesta este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri offline din România, și asta și datorită numărului mare de sucursale împrăștiate pe tot teritoriul țării.

Descoperă casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!


Câte agenții stradale Superbet sunt în România?

Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții Superbet în România, dar numărul acestora a crescut constant. Astfel în septembrie 2015 Superbet a ajuns să aibă peste 400 de sucursale,  după jumătate de an numărul a crescut pe la 500, ca în noiembrie 2016 deja să ajungă aproape de 600.


Unde pot fi găsite cele mai multe agenții?

Fără îndoială cele mai multe sunt în București: în jur de 150. Astfel, dacă dai o tură cu mașina prin capitală, cu siguranță în drumul tău vei da de măcar 1-2 agenții stradale a acestui operator. Dar nici orașele mai mici nu sunt neglijate. Râmnicu Sărat, un oraș cu 30 de mii de locuitori, are nu mai puțin de 3 sucursale Superbet, iar în Motru, Rovinari, Lupeni, Petrila sau Simeria găsim de asemenea câte o agenție.


Program agenții

Majoritatea agențiilor se deschid la 10:00 și se închid la 22:00, dar sunt și câteva care funcționează până la miezul nopții (mai mult prin capitală). Este pus la dispoziție și un infoline la 1226 în cazul în care întâmpini diferite probleme. Acesta funcționează între orele 10:00 și 18:00. CLICK AICI pentru mai multe informații!
 

Servicii oferite

Majoritatea agențiilor stradale Superbet sunt amplasate în locații spațioase, aerisite și îngrijite și conțin măcar două case la care poți plasa bilete. Nu lipsesc aparatele de păcănele sau televizoarele pe care să urmărești meciuri de fotbal, extrageri BeSix sau curse de câini.


Concluzii

Superbet este fără îndoială una dintre cele mai bune case de pariuri stradale din România. Aceasta oferă inclusiv pariuri online (D.ONJN 1562/25.08.2016), dar aici serviciile oferite nu mai sunt la fel de bune, și asta pentru că platforma este destul de instabilă și se confruntă cu tot felul de probleme. Dacă vrei să afli mai multe despre platforma de pariuri pe internet oferită de Superbet accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii