Transmisiuni LIVE video la Superbet în 2022

2022-02-14 11:58:36 1,2k 0

Mai puțin de jumătate din casele de pariuri online licențiate au un serviciu de live streaming, și doar câteva din ele vin cu o ofertă care să acopere competiții de anvergură. Este și Superbet pe această listă restrânsă de agenții ce acoperă evenimente sportive de top live video, sau măcar pe lista extinsă a operatorilor ce au un serviciu de live streaming? Vom afla din paragrafele următoare.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

1.Oferă Superbet live streaming?

Atunci când și-a lansat platforma de pariuri online, Superbet.ro nu oferea un serviciu de live streaming. Acum există și o astfel de facilitate, astfel încât acum poți urmări direct din fereastra de pariuri live meciurile preferate. Pentru a avea acces la acest serviciu, este suficient să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri, deci să fi efectuat cel puțin o dată un depozit. Chiar și un leu este suficient!

Dar în rest, accesul este nelimitat și complet gratuit. Acesta este un aspect destul de important, pentru că eu oricum recomand pariorilor ca niciodată să nu parieze live pe evenimente sportive pe care nu le pot urmări live video. Acum problema se pune dacă serviciul de live video Superbet acoperă competiții cât de cât importante, sau doar de mâna a doua.

 

2.Ce putem urmări la Superbet TV?

Aș vrea să îți pot prezenta o listă cu competiții acoperite de Superbet TV, dar din păcate acest lucru nu este posibil. Și asta pentru că pe site-ul agenției nu am găsit o astfel de listă, și nici măcar un calendar live unde să pot filtra doar partidele însoțite de streaming live.

Singurul mod prin care poți vedea dacă un meci este însoțit de transmisiune live este să intri pe pagina de Pariuri Live Superbet, iar de aici să cauți meciurile care au în dreptul lor un logo ce simbolizează o cameră de filmat, exact cum apare în poza de mai jos:

Am văzut că sunt acoperite meciuri de fotbal de prin China, Austria sau Croația, dar și partide de tenis de prin turnee ATP, WTA sau ITF. Nu am văzut în schimb transmisiuni din alte sporturi (posibil să fie, dar nu erau în momentul în care am consultat eu oferta). De asemenea, nu am văzut nici transmisiuni din campionate de top ale Europei precum Serie A, Bundesliga sau La Liga, așa cum au alte agenții precum netbet.rounibet.robetano.ro sau betfair.ro.

 

3.Ce trebuie să mai știu despre Superbet Live Stream?

Serviciul este disponibil atât de pe PC cât și de pe mobil prin intermediul aplicației Superbet pentru IOS & Android.

Dacă vrei să vezi ce alte case de pariuri online oferă transmisiuni live video, accesează ACEST ARTICOL. De asemenea, recomand și ACEST ARTICOL pentru a descoperi toate metodele prin care poți urmări gratuit meciuri live online de pe calculator sau dispozitive mobile.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult