Cum pot să joc la pariuri online la Superbet?

19,2k 0

Acest articol vine în ajutorul celor care vor să plaseze pariuri online superbet, dar nu știu cum. Află cum deschizi un cont, cum plasezi primul pariu și cum încasezi bonusul de bun venit! Deși a primit dreptul de a funcționa legal în mediul virtual încă din data de 1 septembrie 2015, operatorul a reușit să lanseze platforma de pariuri online în martie 2016. Dar mai bine mai târziu decât niciodată, mai ales că acum agenția deține conform D.ONJN 1562/25.08.2016 o licență definitivă valabilă până în 2026.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Mulți dintre clienții Superbet au fost încântați de ideea de a putea paria pe internet la agenția la care obișnuiau să se joace până în acel moment doar offline, dar pentru cei care nu s-au mai jucat vreodată online procesul de deschidere a unui cont și de plasare a primului pariu poate părea un pic anevoios.  


PARIURI ONLINE SUPERBET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Deschiderea unui cont de pariuri

 2. Efectuarea unui depozit

 3. Plasarea primului pariu online
  3.1 Pariuri simple
  3.2 Pariuri combinate

 4. Solicitarea bonusului de bun venit

 5. Concluzii finale
   

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI SUPERBET

interfata-superbet.png

Pentru a paria online la Superbet (află tot ce trebuie să știi despre agenție) este necesar să-ți deschizi întâi un cont de pariuri. Pentru a face acest lucru intră pe site și dă click pe ”Înregistrează-te”, buton situat central în partea de sus a paginii. Se va încărca un formular intuitiv și foarte ușor de completat. Chiar și așa, te voi asista pas cu pas pentru a nu întâmpina dificultăți. 

 • Utilizator – alege un username de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, mici, cifre dar și caractere speciale. 
 • Email – o adresă de poștă electronică pe care s-o asociezi contului de pariuri Superbet 
 • Parolă – alege o parolă de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, litere mici, cifre dar și unele semne speciale (#, $, %) 
 • Confirmă parola – introdu parola încă o dată 
 • Nume – numele de familie 
 • Prenume – numele mic 
 • Data nașterii – ziua pe prima coloană, luna pe a doua și anul pe a treia 
 • Telefon mobil – un număr la care poți fi contactat (atenţie, trebuie să fie valid deoarece la înregistrare vei primi un cod de verificare prin SMS)
 • Județ – județul din cartea de identitate
 • Oraș – orașul din cartea de identitate
 • Adresă – adresa la care locuiești (trece-o exact ca în cartea de identitate) 
 • Declar pe propria răspundere că am 18 ani – bifează această căsuță, dacă desigur ai vârsta legală pentru a juca. În caz contrar nu-ți deschide degeaba un cont utilizând date false deoarece nu vei putea efectura vreo retragere până nu trimiți o copie după buletin. 
   

deschidere-cont.png

 

După ce te înregistrezi vei primi un mail de la Superbet ce conține un link pe care trebuie să-l accesezi pentru a activa contul. După ce te loghezi vei vedea pe pagina principală o înștiințare prin care ești invitat să uploadezi o copie după un act de identitate (buletin / paşaport / permis de conducere). Poți face o poză la buletin cu telefonul mobil sau îl poți scana dacă ai un scanner. N-are importanță metoda aleasă, atâta timp cât poza este clară și informațiile sunt vizibile. Află mai multe informații despre verificarea contului de pariuri Superbethttps://pariurix.com/cum-verific-identitatea-contului-de-pariuri-superbet.html.
 

2. EFECTUAREA UNUI DEPOZIT LA SUPERBET ONLINE

Deși casele de pariuri care au făcut trecerea din offline în online încă au multe minusuri comparativ cu agenții precum Unibet, Sportingbet sau Netbet, există și câteva puncte forte. Unul dintre ele este posibilitatea de a depune direct din sucursalele de cartier. Tot ce trebuie să faci este să te duci la casieră, să-i dai banii și să-i spui usernameul tău, iar ea se va ocupa de restul. Poți și retrage câștigurile direct din agențiile offline, cu condiția să fi depus prin această metodă de plată.

Mai poți depune utilizând un card de credit / debit, un cont Skrill, un Paysafecard sau prin transfer bancar. Nu se percep taxe indiferent de metoda de plată aleasă, iar marele plus este acela că poți depune orice sumă începând de la doar 10 RON. Nu există altă agenție licențiată care să aibă limite atât de scăzute. Deși aș avea multe de reproșat celor de la Sportingbet, la partea de depuneri stă chiar excelent. 

În imaginea de mai jos poți vedea exemplul unei depuneri cu cardul care cred că îți va fi de ajutor pentru a-ți da seama ce trebuie completat în fiecare căsuță în parte.  

Mai multe despre metodele de plată disponibile la Superbet poți afla de pe ACEASTĂ PAGINĂ.

depunere-card.png

 

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU ONLINE LA SUPERBET

Dacă ai folosit vreodată site-ul Superbet pentru a face un bilet de pariuri pentru agențiile de cartier, atunci nu vei întâmpina nici cea mai mică problemă în a găsi meciurile dorite și în a adăuga pariurile pe bilet. Un bilet de pariuri se pune ca atunci când îi generezi codul, cu singura diferență că acum îl plasezi direct. Poți pune două tipuri de bilete: simple și combinate.

3.1 Pariuri simple

Un bilet simplu este acel bilet unde toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru ca și biletul să fie câștigător. Tot ce trebuie să faci este să alegi pariurile dorite, să selectezi tabul ”Simplu” din biletul virtual, să treci în căsuța de jos a biletului suma pe care vrei să o pariezi și să apeși butonul ”Pariază acum”.

bilet-simplu.png

 

3.2 Pariuri combinate

Pentru a pune un bilet în sistem selectează tabul ”Combinat” și alege sistemul dorit. Dacă de exemplu alegi sistemul 5/6 la un bilet cu 6 meciuri atunci vei câștiga ceva bani dacă te scoate maxim o selecție. Câștigul potențial afişat în partea de jos a biletului va fi obținut doar dacă îți ies toate meciurile de pe bilet. 
 

bilet-combinat.png


Poți pune chiar și bilete cu bancheri / baze. La Superbet astfel de bilete sunt numite bilete cu ”evenimente fixe”. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”F” din dreptul meciului sau meciurilor care vrei să fie bancheri, după care între restul poți alege sistemul dorit. Eu de exemplu am selectat un bilet cu 2 bancheri și un sistem 2/4, ceea ce înseamnă că cele două meciuri bifate dar și două din celelalte patru trebuie să iasă obligatoriu pentru a câștiga ceva bani. 

bilet-bancheri.png

Este important de precizat că suma completată de tine va reprezenta miza finală, indiferent de tipul de pariu plasat (simplu, multiplu, cu bancheri). Spun acest lucru pentru că la majoritatea caselor de pariuri online miza finală este egală cu suma completată de tine înmulțit cu numărul de combinații, lucru care aici nu se aplică. 

CLICK AICI pentru a vedea un tutorial mai complet despre modul în care se plasează pariuri single, multiple și în sistem, dar și pentru a afla cum se calculează câștigul pe fiecare tip de bilet.

 

4. SOLICITAREA BONUSULUI DE BUN VENIT SUPERBET

De când a făcut trecerea în mediul online, Superbet oferă clienților noi un bonus pentru prima depunere. Acesta este schimbat o dată la câteva luni, motiv pentru care cel mai bine este să accesezi acest link pentru a vedea în ce constă bonusul actual. Pagina este actualizată constant, conținând cele mai noi oferte!


5. CONCLUZII FINALE DESPRE SUPERBET

Dacă ai citit acest articol atunci ai învățat cum să plasezi pariuri online Superbet. Vreau să îți mai menționez că la început platforma de pariuri online Superbet nu era foarte stabilă, însă acum în 2020 ea merge foarte bine, ridicându-se la nivelul celorlalte case de pariuri online de top din România.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Autor