Deschidere și verificare cont Superbet - cum joc la acest operator?

2022-02-14 10:14:25 2,8k 0

Mulți pariori aflați la primul contact cu pariurile online aleg Superbet ca prima agenție pe internet la care să joace. Unul din motivele principale îl reprezintă faptul că aceștia au plasat în trecut pariuri la o sucursală stradală ce aparține de Superbet, deci le vine natural să joace la o agenție pe care o cunosc deja. Datorită numărului mare de începători care iau contact cu superbet.ro, am decis să venim cu un tutorial în care să prezentăm pas cu pas procesul de înregistrare, după care îți vom arăta și cum poți verifica identitatea contului Superbet. 

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

Superbet înregistrare – de ce sunt cerute atât de multe date personale?

Atunci când deschizi un cont nou Superbet, vei vedea că sunt cerute destul de multe date personale, cum ar fi nume, prenume, adresă și chiar codul numeric personal (CNP). Mulți pariori mă întreabă de ce este necesar să completeze atâtea detalii când parcurg procesul de înregistrare Superbet. Răspunsul este unul chiar simplu: compania trebuie să știe cine ești din mai multe motive. Trebuie să poată bloca accesul minorilor, să depisteze eventuale tentative de fraudă și spălare de bani, să aibă grijă ca un parior să nu abuzeze de pe urma unei oferte promoționale și așa mai departe. Codul numeric personal este solicitat pentru că anual trebuie să plătești impozit pe retrageri (de obicei 1%), așa că statul român vrea să știe cine este posesorul contului de pariuri (detalii aici).

Dar nu ai motive să îți faci griji. Datele tale sunt în deplină siguranță deoarece casele de pariuri online sunt obligate prin lege să ia anumite măsuri de precauție în acest sens. Nici un angajat nu are dreptul de a divulga rudelor / cunoștințelor tale că ai un cont la respectiva agenție, nu primești plicuri acasă, și nici nu ești înscris la newsletter-uri de la companii terțe fără acordul tău. Sigur, există întotdeauna riscul ca un angajat să fie rău-intenționat. Dar gândește-te pe mâna la câte persoane ajunge buletinul tău de-a lungul timpului (operatori de la agenții stradale, angajați de la banca, angajați de la amanet sau case de schimb valutar etc). Dacă cineva este rău intenționat, poate încălca legea indiferent unde lucrează. Nu trebuie neapărat să fie de la o casă de pariuri online. Dar oricum acestea sunt cazuri rare.

 

Cum deschid un cont Superbet pas cu pas

Intră pe superbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrează-te” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină, care conține 3 coloane după cum urmează:

 

Superbet cont online – coloana 1

 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Email - o adresă de poștă electronică pe care s-o asociezi contului de pariuri Superbet
 • Utilizator – alege un username de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, mici, cifre dar și caractere speciale.
 • Parolă – alege o parolă de 6-20 caractere. Sunt acceptate litere mari, litere mici, cifre dar și unele semne speciale (#, $, %)
 • Confirmă parola – introdu parola încă o dată

 

Superbet cont – pasul 2

Chiar dacă locuiești momentan în gazdă, completează aceste informații exact cum apar ele în buletin.

 • CNP – completează codul numeric personal, așa cum apare în buletin
 • Număr de telefon– un număr de contact. Trece un număr real, în cazul în care staff-ul agenției are nevoie să ia legătura cu tine.
 • Adresa de domiciliu – adresa la care locuiești, așa cum apare în buletin
 • Județ – selectează județul în care locuiești, conform cărții de identitate
 • Localitatea – selectează orașul în care locuiești, conform cărții de identitate

 

Deschidere cont Superbet – pasul 3​

 • Declar pe propria răspundere că am 18 ani – bifează această căsuță, dacă desigur ai vârsta legală pentru a juca. În caz contrar nu-ți deschide degeaba un cont utilizând date false deoarece nu vei putea efectua vreo retragere până nu trimiți o copie după buletin.
 • Sunt de acord cu utilizarea datelor mele personale de către Superbet, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție, pentru a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote - Nu e obligatoriu să bifezi, dar nu vei putea beneficia de oferte promoționale în cazul în care refuzi să bifezi această căsuță.
 • Apasă pe butonul Înregistrare pentru a finaliza procesul de deschidere cont

 

Superbet login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce deschizi contul de pariuri Superbet vei primi un mail pe adresa utilizată la înregistrare. Acesta conține un link de activare a contului pe care trebuie să dai click. Apoi intră pe superbet.ro și loghează-te utilizând userul și parola alese la înregistrare.

Vezi că în maximum 30 de zile de la înregistrare trebuie să parcurgi procesul de înregistrare KYC, deoarece în caz contrar contul tău va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Oricum cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri.

Superbet KYC – Ce acte sunt solicitate și unde le trimit?

Imediat după ce îți deschizi un cont de pariuri, vei vedea că pe pagina principală a site-ului apare un mesaj prin care ești atenționat că trebuie să îți verifici identitatea. Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile din acel mesaj și să uplodezi o copie după un act de identitate, preferabil după buletin. Probabil că și copii după pașaport sau permis de conducere vor fi acceptate.

Asta este tot! Spre deosebire de alte case de pariuri online licențiate, nu trebuie să trimiți copii după vreo factură de utilități, extras de cont sau metoda de plată (cel puțin nu inițial).

Dacă nu îți apare pe pagina principală notificare în ceea ce privește verificarea contului, poți accesa secțiunea Contul Meu - Încărcare Documente.

 

Întrebări comune despre procesul de verificare cont Superbet

Nu sunt solicitate și alte acte?

Aceasta este o întrebare logică ținând cont că majoritatea caselor de pariuri online cer inclusiv o dovadă a adresei și o copie după cardul de credit/debit (dacă depui în acest mod). Mie nu mi-au fost cerute astfel de acte nici la început, dar nici pe parcurs, chiar dacă am efectuat şi retrageri. Pe de altă parte sunt pariori care susțin că le-au fost cerute aceste acte, plus un selfie cu buletinul în mână. Cu siguranță dacă te vei afla într-o astfel de situație vei fi înștiințat pe mail de către staff-ul agenției și vei primi toate detaliile necesare.

 

Ce pot face pentru ca actele mele să fie acceptate din prima?

Din ce știu Superbet acceptă atât acte scanate cât și fotografiate, deci nu cred că sunt prea pretențioși din acest punct de vedere. Ai totuși grijă ca informațiile să fie vizibile, clare și ușor de citit. Nu trebuie să acoperi informații (doar în cazul eventualelor poze după card, dar atunci staff-ul agenției îți va spune concret ce să acoperi). De asemenea, trebuie ca în poza să cuprinzi toate cele 4 colțuri ale documentului; în caz contrar poza va fi considerată decupată și va fi refuzată.

 

Ce restricții am dacă nu îmi verific contul?

Nu vei putea depune sume mai mari de 900RON (echivalentul a 200€) și nu vei putea solicita retrageri. Recomand să trimiți actul de identitate spre verificare cât mai rapid. Nu de alta dar vei fi stresat în mod constant cu notificări că trebuie să parcurgi procesul de verificare, motiv pentru care recomand ca acesta să fie primul lucru de care să te ocupi după ce ți-ai deschis contul. Plus că unii pariori s-au mai confruntat cu diferite bug-uri în timpul procesului de verificare a contului Superbet, și riști să te trezești cu el suspendat dacă o lași pe ultima zi și durează mai mult decât ar trebui.

 

În cât timp trebuie verificat contul?

Conform legii procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toți banii de pe acesta vor fi virați către bugetul statului.

 

Cât timp durează verificarea contului?

Mie mi-a fost verificat contul în mai puțin de două ore, dar în condiții normale ar trebui să dureze cam 24 – 48 de ore. Totuși pe forumul de discuții Pariurix mai mulți pariori susțin că nici după două săptămâni contul nu le-a fost verificat. Se pare că dintr-o eroare tehnică, sunt situații când actul trimis spre verificare de către client nu ajunge să fie înregistrat în sistem.

 

Ce pot face dacă trece mai mult timp și nu primesc nici un răspuns?

În mod normal această problemă ar fi trebuit să fie rezolvată până acum, dar dacă trec câteva zile iar cei de la Superbet nu dau nici un semn de viață, trimite un mail la [email protected]. Poți chiar să trimiți și copia după buletin aici pentru orice eventualitate.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online: https://pariurix.com/verificarea-contului-kyc-la-agentiile-recomandate.html.

 

Pot verifica contul dintr-o agenție stradală?

În cazul în care prima ta depunere este efectuată dintr-o agenție de cartier Superbet, există posibilitatea să îți poți verifica identitatea chiar acolo. Tot ce trebuie să faci este să prezinți buletinul casierei, iar ea se ocupă de restul. Nu sunt sigur dacă acest lucru poate fi făcut din orice sucursală stradală, dar știu că sunt clienți care și-au verificat contul în acest mod. Nu exclud însă varianta de a fi refuzat și de a ți se spune să optezi pentru varianta clasică, adică cea descrisă în prima parte a articolului. Dar încercarea moarte n-are.

 

Ce altceva ar trebui să știu?

Tot de pe forumul nostru am aflat că unii pariori și-au verificat contul cu succes, dar după un timp le apărea că identitatea contului nu a fost verificată. Din nou într-un astfel de caz ar trebui să contactezi serviciul de suport clienți.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult