Curse de caini Super Bet - Ghid de pariere

10,0k 0

Curse de caini Superbet - citește ghidul de pariere prezentat de PariuriX! Multi pariori care trec pragul agentiei SuperBet sunt incantati ca pot sa parieze si altceva in afara pariurilor sportive.  Ne referim la cursele de caini, curse care sunt prezente in toate agentiile stradale Super Bet.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Miză minimă la curse de câini Superbet

Miza minima pe bilet este de 2 lei, ceea ce nu este deloc mult, dar totusi sunt alte case de pariuri unde poti paria si 1RON. In aceste curse de caini, sunt in competitie un numar de 6 caini, fiecare fiind cotat cu o sansa mai mare sau mai mica de castig in functie de cota. Spre deosebire de GS Bet de exemplu, Superbet nu ofera pariuri pe cure cu 8 caini. Află mai multe despre pariuri pe câini la GS Bet!


Tipuri de pariuri oferite de Superbet pe ogari

Puteti miza pe castigatorul cursei, in acest caz alegeti doar un caine. Spre exemplu, mizati 5 lei pe cainele numarul 6, care are cota 5, veti castiga 25 lei .De asemenea, puteti paria pe o combinatie de doi caini, pentru locurile 1 si 2. Castigul se va calcula prin inmultirea cotei cu miza. Exemplu : mizezi 5 lei pe cainele cu nr 2 sa fie castigator si pe cel cu numarul 6 sa fie pe locul doi. Veti avea o cota egala cu 20 ( in eventualitatea in care inmultirea cotelor = cu 20 ) . Astfel, la o miza de 5 lei veti avea un castig de 100 de lei. 

Este o modalitate foarte rapida de a va maximiza castigurile intr-un timp foarte rapid. Cursele sunt odata la 5 minute, astfel fiecare avand o sansa de castig, o sansa care se regasesc la doar cateva alte agentii stradale.


Pariuri online pe curse de câini

În 2015 Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) a început să ofere inclusiv pariuri online, iar astfel pariorii au acum posibilitatea de a paria pe câini din fața monitorului sau de pe telefon / tabletă. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Superbet, și să accesezi secțiunea Jocuri - Curse câini sau Jocuri - Curse virtuale de câini. Între cele 2 opțiuni există o diferență importantă - la prima cursele sunt reale, însă nu live (sunt preînregistrate), în timp ce la a doua vei paria pe curse virtuale simulate de calculator. Ambele tipuri de curse sunt cu câte 6 câini. Superbet oferă online și alte tipuri de jocuri virtuale precum Lucky Six, Lucky X, Next Six,  tenis virtual, fotbal virtual sau curse virtuale de câini.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și: