Superbet
L1203785W001253

Superbet

9.7
user photo
Baicu Marius
2024-06-10 08:11:38

Recenzie Superbet | 500RON bonus la depunere

Superbet este poate cea mai cunoscută casă de pariuri online din România, așa că în cele ce urmează vă vom prezenta un ghid Superbet de la A la Z pentru a ști totul despre acest operator.

Înainte de a prezenta recenzia Superbet, vrem să menționăm faptul că jucătorii noi primesc în luna Mai 2024 un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

1. Cine este operatorul de pariuri Superbet România?

Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, aceasta fiind prezentă atât online cât și offline. Deși renumele și l-a dobândit mai degrabă datorită facilităților oferite în cele peste 940 de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul României, ea oferă servicii de o foarte bună calitate și pe platforma online. Iar acest lucru îl vom demonstra pe parcursul acestei recenzii Superbet. Chiar și așa, voi detalia un pic și despre pariurile stradale în paragrafele de mai jos, acolo unde te așteaptă și câteva link-uri utile prin care poți aprofunda anumite subiecte.

Cu toții am auzit de Superbet.ro. Aceasta este de mulți ani una din cele mai importante case de pariuri stradale din România, având sucursale în toate orașele medii și mari. Deci este imposibil să nu fi auzit de ea. În ciuda acestui aspect, istoria ei este o necunoscută totală. Deși am căutat în amănunt, nu am găsit nimic despre anul înființării sau oamenii din spatele agenției. Știm totuși că aceasta este o agenție 100% românească, care în 2017 a început sp se axeze și pe piața din alte țări. De fapt a fost primul operator străin autorizat să ofere servicii în Polonia!

Superbet este și prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est! Acestui premiu important i s-au adăugat în ultimii ani și trofeele pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Parurile Sportive din Europa Centrală și de Est (adjudecat în ultimii 2 ani), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est. Superbet a cucerit la C.E.E.G.C. Budapest și un prim premiu internațional pentru platforma de Cazinou, tot mai populară în rândul jucătorilor Superbet: Cel mai bun operator de Cazinou.

Superbet și-a adjudecat în 2021 și două premii la ”Premiile Caselor de Pariuri Românești”: Alegerea jucătorilor (adică agenția votată de cei mai mulți pariori din România ca fiind preferata lor) și Cele mai bune metode de plată. 

Așa că chiar dacă nu știm prea multe despre istoria mai îndepărtată, un lucru este cert - Superbet este una din companiile de jocuri de noroc de top din România! Dacă ai totuși date despre istoria agenției, nu ezita să ne spui și nouă printr-un reply la această recenzie sau direct pe forumul nostru de discuții.


Este Superbet legal în România?

Bineînțeles! Evident că offline poți paria fără nici o problemă din moment ce agențiile au autorizație de funcționare, dar și pe site-ul de pariuri sportive online poți juca în deplină siguranță. Conform D.ONJN 1562/25.08.2016, compania Superbet Interactive Romania LTD deține licența definitivă cu numărul L1203785W001253 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 31.08.2026.


Detalii de identificare SUPERBET BETTING & GAMING SA

Nume firmă SUPERBET BETTING & GAMING SA
Cod unic de înregistrare 30091981
Nr. Înmatriculare J40/11902/2015
EUID ROONRC.J40/11902/2015
Data înfiinţării 2012


2. Superbet pariuri sportive offline : program, agenții, servicii

Înainte de a vorbi despre pariuri online la superbet.ro, vreau să discutăm un pic și despre serviciile oferite offline, cele care de fapt au transformat această casă de pariuri într-una extrem de cunoscută la noi în țară.


Agenții Superbet în România și program Superbet

Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții Superbet în România, dar numărul acestora a crescut constant. Astfel în septembrie 2015 Superbet a ajuns să aibă peste 400 de sucursale, iar acum în 2024 ea are peste 1,000 de agenții pe întreg teritoriul țării!

Mulți mă întreabă dacă oferă Superbet franciză, adică dacă o persoană poate încheia o colaborare cu această companie prin care să își deschidă o agenție proprie sub numele de Superbet. Din ce știu acest lucru nu este posibil, toate agențiile Superbet fiind deținute direct de către companie. În trecut Superbet avea în portofoliu și GoBet, casă de pariuri care funcționa doar în franciză, dar aceasta a fost între timp desființată. 

Alții mă întreabă dacă se fac la Superbet angajări pe postul de operator, dar la această întrebare cel mai bine vă poate răspunde un reprezentant al firmei. Pe pagina de Contact ți-am prezentat metodele prin care poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții.

În ceea ce privește program Superbet, majoritatea agențiilor stradale au un program de funcționare 09:00 - 22:00, dar sunt și agenții Superbet cu un program prelungit de 09:00 - 00:00.
 

3. Superbet în principalele orașe din România

 • Superbet București – capitala este împânzită de agenții Superbet, peste 300 de astfel de locații putând fi găsite aici. Campioane sunt sectoarele 2 și 6, cu aproximativ 70 de agenții fiecare.
 • Superbet Cluj – găsim în jur de 25 de agenții în Cluj-Napoca, dar mai avem și prin împrejurimi prin sate precum Baciu sau Florești.
 • Superbet Timișoara – un alt oraș ”campion” la pariuri este Timișoara, cu aproximativ 25 de locații ce aparțin de Superbet.
 • Superbet Arad –  sunt 11 agenții în acest oraș, iar două din ele sunt așezate aproape una lângă cealaltă pe Calea Aurel Vlaicu.
 • Superbet Ploiești – sunt 18 case de pariuri Superbet, acestea fiind împrăștiate prin tot orașul.
 • Superbet Galați – găsim vreo 15 agenții în Galați, dar și vreo 7 în Brăila, oraș aflat foarte aproape.
 • Superbet Constanța – dacă ești pe la mare și ai chef să joci la pariuri, atunci trebuie să știi că te așteaptă în Constanța vreo 21 de sucursale, dar mai găsești câte 2 și în Mămaia și Mangalia.
 • Superbet Brașov – iar dacă ai chef de o vacanță la munte, trebuie să știi poți găsi în orașul de sub Tâmpa peste 15 Superbet-uri. Găsești câte o agenție și în Râșnov, Săcele, dar și Bușteni.

 

Superbet program de funcționare

Toate agențiile se deschid la ora 10:00, iar majoritatea sunt deschise până la 22:00. Sunt însă și anumite sucursale, în special prin capitală, care au un program prelungit până la 23:00 sau miezul nopții. Ia totuși în considerare faptul că angajații Superbet încep pregătirile de închidere cu vreo jumătate de oră înainte de finalul normal al programului.

Asta înseamnă că dacă intri într-o agenție la ora 21:45, iar aceasta se închide la 22:00, atunci mai mult ca sigur nu vei mai fi lăsat să te joci la păcănele, la Besix sau la curse de câini deoarece aparatele și televizoarele sunt închise. S-ar putea nici pariuri sportive să nu apuci să mai pui, dar depinde de la caz la caz. Așa că programul Superbet nu este respectat chiar cu strictețe de către angajați. Ce-i drept, acest lucru se întâmplă în orice agenție stradală, indiferent de operatorul de care aparține. 

Să vorbim și despre programul Superbet de sărbători. Așa cum este normal, de Crăciun, Anul Nou sau Paște programul este unul special. Nu îți pot spune cu exactitate care este orarul de funcționare, acesta putând să difere de la an la an, sau de la sărbătoare la sărbătoare. Dar cu câteva zile înainte staff-ul agenției va prezenta pe pagina de Facebook, dar și pe ușa de intrare din agenții, orele în care acestea vor fi deschise.


Servicii oferite de Superbet în agențiile stradale

Agențiile Superbet sunt de regulă destul de spațioase, dar pot să mai existe și excepții. Acestea oferă posibilitatea de a plasa pariuri sportive, atât pre-meci cât și live, dar și de a paria pe loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi, Win For Live etc) și virtuale (BeSix), pe curse virtuale de câini, sau de a juca la celebrele păcănele. Nici pe partea de promoții Superbet nu stă deloc rău, oferind prea-cunoscutele ”Pariu șansă”, ”Super Bonus până la 100%” sau ”Superpot”.

Categoric Superbet deține una dintre cele mai bune lanțuri de agenții de cartier din România, motiv pentru care nu este parior care să nu fi auzit de această casă de pariuri stradală. În cele ce urmează ne vom concentra strict pe serviciile oferite în spațiul virtual. Așa că hai să vedem cu ce vine Superbet online!

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

4. Superbet, partener LPF pentru Superliga României, și în sezonul 2023-2024!

Superbet a devenit sponsorul de titlu al primului eșalon fotbalistic. Astfel, din ediția a 105-a, care a luat startul pe 15 iulie 2022, campionatul României s-a numit Superliga și a avut moto-ul „Hai să fim superfotbal!” Acest lucru rămâne valabil și pentru sezonul 2023 - 2024!

Parteneriatul dintre agenția de pariuri și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) este valabil pe doi ani, având însemnătatea unei alianțe strategice care va fi atât în beneficiul fotbalului românesc, cât și al fanilor. În toate orașele țării, cu accent pe cele reprezentate de echipe în Superligă, online și în agențiile stradale, se vor desfășura campanii cu premii, concursuri de pronosticuri și quizuri pentru suporterii care se vor simiți parte integrantă a competiției.

În plus, foarte important, microbiștii vor putea vedea toate meciurile din primul eșanol în streaming live, pe platforma operatorului. Așadar, vor putea paria în cunoștință de cauză pe una dintre cele peste 120 de selecții disponibile pentru fiecare partidă în zi de meci.

„Suntem uniți pentru a crea noi experiențe unice și conținut de calitate pentru iubitorii fotbalului din România și de a desfășura împreună acțiuni sociale. Suntem entuziasmați pentru că vom lucra alături de toți cei implicați în prima ligă (echipe, oficiali, parteneri, fani) și confirmăm atașamentul nostru pe termen lung, pentru sportul românesc și societate”, a declarat Johnny Hartnett, CEO Superbet, care a apreciat că potrivirea este perfectă: „liderul din industria pariurilor” face echipă cu cea mai valoroasă competiție pentru fanii sportului. La rândul său, președintele LPF, Gino Iorgulescu, s-a declarat încrezător într-un parteneriat de succes și a considerat că venirea unui asemenea partener confirmă valoarea competiției între echipele de top din România.
 

5. Deschidere cont Superbet - cum fac cont nou?

Procesul de înregistrare Superbet este unul simplu, care nu va da bătăi de cap nici măcar unui parior aflat la primul contact cu pariurile pe internet. Mai jos poți vedea ce ai de făcut pentru a deschide un cont nou la Superbet; durează doar 2 minute!

 1. Intră pe superbet.ro.
 2. Apasă pe butonul Înregistrare / Fă-ți cont
 3. Introdu în chenarul din stânga informații precum nume, prenume, email, username, parolă.
 4. Introdu în chenarul din dreapta informații precum CNP, număr de telefon, adresă, județ, localitate.
 5. Bifează în a treia coloană cele două căsuțe prin care confirmi că ai 18 ani și că ești de acord cu politica de confidențialitate.
 6. Apasă butonul ”Înregistrare”.
 7. Verifică link-ul primit pe mail și sms-ul primit pe telefon.
 8. Loghează-te pe cont și începe să tre joci la Superbet!

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

6. 60RON bonus fără depunere la Superbet, și fără limită la câștig!#

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

 1. Deschide cont prin link-urile de pe site-ul PariuriX
 2. Verifică identitatea contului
 3. Vei primi un bonus în valoare de 60RON fără depunere și fără limită de câștig sau de retragere, cu un rulaj de doar 5x!

Citește termenii și condițiile!

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

6. Superbet Verificare cont - Cum parcurg procesul de verificare KYC?#

 1. Intră pe superbet.ro și loghează-te pe cont.
 2. Accesează secțiunea Contul Meu - Încărcare Documente
 3. Apasă pe butonul ”Adaugă fișier” și atașează o copie după actul de identitate (buletin).

Este posibil ca la prima retragere (sau poate mai devreme / târziu) să îți fie solicitată și o dovadă a adresei, sau o dovadă a metodei de plată utilizate. Dar vei primi informații și indicații complete în acest sens din partea staff-ului Superbet. Pentru început copia după actul de identitate este suficientă. Pentru Superbet verificare bilet, citește mai jos!
 

7. Metode de plată Superbet - cum depun și retrag bani?#

 1. Intră pe superbet.ro și loghează-te pe cont.
 2. Apasă pe butonul ”Efectuează o depunere”.
 3. Alege metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile specifice acesteia. Poți depune prin:
  • transfer bancar – depunere minimă de 20RON, depunerea maximă nelimitat, comision 2%, tranzacția are loc instant.
  • card bancar – depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
  • Skrill – depunere minimă la Superbet de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
  • Neteller - depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
  • Paysafecard – depozit minim la Superbet de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant.
  • din locații stradale – depunere minimă de 10RON, depunere maximă de 40,000RON, comision 2%, tranzacția are loc instant. Poți efectua un depozit din oricare din cele peste 940 de sucursale deținute de Superbet pe teritoriul țării noastre.


Cum efectuez o retragere Superbet?

 1. Intră pe superbet.ro și loghează-te pe cont.
 2. Intră în Contul Meu - Retragere
 3. Selectează metoda de plată dorită și completează suma pe care dorești să o retragi. Poți retrage doar prin metoda prin care ai depus ultima dată, după cum urmează:
  • transfer bancar – retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 50,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc de regulă în maxim o zi lucrătoare după ce tranzacția este acceptată.
  • card bancar – retragere minimă la Superbet de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc de regulă în 3-6 zile lucrătoare după ce tranzacția este acceptată.
  • Skrill – retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc imediat ce tranzacția este acceptată.
  • Neteller - retragere minimă de 20RON, retragere maximă de 20,000RON, comision retragere 0RON, tranzacția are loc imediat ce tranzacția este acceptată.

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

8. Pariuri Superbet - cum plasez primul pariu?

 1. Intră pe superbet.ro și loghează-te pe cont.
 2. Du-te în secțiunea ”Sport” și selectează din meniul din stânga sportul pe care vrei să pariezi.
 3. Alege din dreapta competiția pe care vrei să joci, și dă click pe meciul dorit pentru a vedea oferta completă.
 4. Dă click pe cota corespunzătoare pariului dorit pentru a îl adăuga în biletul virtual din partea dreaptă a paginii.
 5. Pariu single - Completează din biletul virtual miza pe care vrei să o joci, și apasă pe butonul ”Pariază acum” pentru a plasa un pariu single (asigură-te că ai selectat opțiunea ”Online” din partea de jos a biletului”)
 6. Pariu multiplu - Repetă pașii 2-4 pentru a adăuga mai multe pariuri pe bilet, și apasă pe butonul ”Pariază acum” pentru a plasa un pariu multiplu cu mai multe selecții (toate pariurile de pe bilet trebuie să iasă pentru ca biletul să fie câștigător).
 7. Pariu în sistem - Alege tab-ul ”Sistem” din partea dreaptă a biletului, și selectează sistemul pe care vrei să în joci. Apasă butonul ”Pariază acum” pentru a plasa un pariu Superbet în sistem.

Pentru detalii ceva mai amănunțite despre tipurile de bilete la pariuri sportive, și cum se joacă fiecare, accesează articolul ”Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază”. 
 

9. Verificare bilet Superbet - cum aflu dacă am câștigat?

Dacă ai plasat bilete online, atunci procesul de verificare bilet Superbet se parcurge astfel:

 1. Intră pe superbet.ro și loghează-te pe cont pentru a putea verifica bilet Superbet.
 2. Du cursorul mouseului deasupra avatarului tău și apasă pe butonul ”Biletele mele” pentru a vedea o listă cu cele mai recente bilete câștigate / pierdute / aflate în desfășurare.
 3. Pentru a accesa bilete mai vechi, dă click pe ”Istoric” din cadrul aceluiași meniu, și caută ce te interesează (de exemplu poți căuta după dată). Astfel poți verifica bilet Superbet foarte rapid!

De asemenea balanța contului tău este actualizată automat atunci când ai un bilet câștigător, dar este drept că uneori poate dura și câteva minute / zeci de minute.

Mai mult decât atât, dacă folosești aplicația Superbet pentru mobil, vei primi notificări direct pe ecranul principal atunci când un bilet este câștigător sau nu, deci din nou nu mai trebuie să parcurgi la Superbet verificare bilet


Verificare bilete Superbet jucate la agenții stradale

superbet verificare bilet

 1. Intră pe superbet.ro entru a putea verifica bilet Superbet jucat offline.
 2. Superbet verificare bilet cod - Introdu în chenarul din dreptul la ”Verificare bilet” (colțul dreapta sus) codul de pe bilet, exact ca în poza următoare, și apoi apasă pe săgeata aceea mică de lângă:
 3. Se va deschide o fereastră care conține toate meciurile de pe bilet, statusul fiecărui meci în parte, dar și statusul biletului (câștigător / pierzător / în desfășurare).

De asemenea, poți folosi aplicația Superbet Sport pentru mobil pentru a scana biletul jucat în agenții stradale. Astfel vei afla instant dacă ai câștigat sau nu, și vei primi notificări legate de biletul Superbet.

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

10. Ofertă Superbet pariuri sportive - cum se prezintă aceasta?#

Din păcate oferta Superbet conține doar pariuri pe vreo 12 sporturi : fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, snooker, baseball, tenis de masă, futsal, bowls și esports. Numărul este destul de mic dacă stăm să ne gândim că de exemplu Unibet.ro acoperă peste 35 de sporturi, printre care eSports, ciclism, golf sau netball.

Totuși numărul mic de sporturi acoperite de Superbet nu te va deranja prea tare atâta timp cât tu obișnuiești să te concentrezi doar pe sporturile principale. Iar partea bună este aceea că la aceste sporturi principale OFERTA SPORTIVĂ ESTE FOARTE BOGATĂ ȘI DIVERSIFICATĂ!

Pentru a consulta la Superbet oferta completă este suficient să intri pe site, să accesezi tab-ul Sport, și să alegi din meniul din stânga opțiunea ”Toate sporturile”. De asemenea, poți selecta o anumită disciplină sportivă pentru a vedea doar lista cu competiții și evenimente ce aparțin de aceasta.
 

Superbet ofertă fotbal – merită să pariem aici pe ”sportul rege”?

La Superbet fotbalul este în prim plan, cum de altfel se întâmplă la orice casă de pariuri de pe lumea aceasta. Ca și număr de evenimente acoperite pre-meci, chiar n-avem ce reproșa agenției. Sunt acoperite inclusiv meciuri de fotbal din liga a cincea engleză sau din liga secundă braziliană, deci vei găsi suficient de multe partide de mâna a treia pe care să îți încerci norocul.

Însă în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere disponibile pe fiecare meci în parte veștile nu sunt nici excelente, dar nici proaste. La meciurile zilei din campionatele mari vei găsi destul de multe opțiuni de pariere, dar nu la fel de multe ca la UnibetNetbetSportingbet sau Fortuna Bet. În schimb, la partidele mai puțin importante de fotbal, oferta Superbet este de multe ori destul de săracă și conține doar opțiunile importante de pariere, chiar dacă alți operatori online au o ofertă mult mai bogată și mai diversificată. Dar dacă nu te axezi pe astfel de competiții, atunci chiar nu ai motive să te plângi. Și chiar dacă te axezi, poți găsi și aici o parte din pariurile dorite.

Vestea bună este că poți găsi multe pariuri sportive Superbet combinate chiar și la partide de mâna a doua sau a treia, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Pe de altă parte nu prea vei găsi pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori decât la meciurile din campionatele de top ale Europei + Superliga României. Acum contează mult și ce tipuri de pariuri ai obiceiul sa joci de obicei, și pe ce competiții. Dacă știi că pariezi mai mult pe goluri sau câștigător, eu zic că poți plasa cu încredere la Superbet pariuri sportive pe fotbal. Trăgând linie, concluzia este foarte simplă - oferta fotbal Superbet este excelentă!


Ofertă pariuri sportive Superbet tenis - pariază acum pe sportul alb

Dacă ești fan al ”sportului alb”, atunci este bine de știut că poți găsi la Superbet pariuri pe turnee ITF și Challenger. Interesant este că la meciuri între tenismeni de care nu am auzit în viața mea erau oferite peste 40 de opțiuni de pariere, în condițiile în care majoritatea caselor de pariuri online evită să vină cu o ofertă pre-meci prea bogată la partide de tenis. Acestea de regulă oferă maxim 10 – 20 de tipuri de pariuri înainte de startul partidei, și completează oferta la pariuri live.

Cât despre partidele importante de la Grand Slam-uri sau turnee ATP / WTA este evident că oferta Superbet pe tenis este mai mult decât generoasă. Meciurile sunt băgate la pariuri cu multe ore înainte de start, iar numărul de opțiuni de pariere și de linii oferit este mai mult decât impresionant. Și dacă alegi să joci la pariuri Superbet live pe meciurile preferate vei avea de unde alege. Aici te vor aștepta pariuri Superbet pe fiecare set, game și punct în parte.
 

Superbet ofertă de pariuri sportive pe baschet, handbal și hochei pe gheață

Dacă ești în căutarea la Superbet oferta de azi și vrei să plasezi pariuri la Superbet pe baschet, atunci vei vedea că sunt acoperite tot felul de competiții, de la Franța LNB Pro A și Austria EBL până la Euroliga de Baschet sau NBA. Interesant este că la partidele din competiții secundare vei găsi la fel de multe opțiuni de pariere ca pe campionatul american : peste 80! Dintre acestea nu lipsesc handicapurile asiatice, total puncte, și nici măcar pariurile de tipul pauză / final sau victorie dublă!

Cei care vor să plaseze la Superbet pariuri sportive pe hochei pe gheață vor găsi peste 60 de piețe la meciurile din NHL, dar și aproximativ 40 de pariuri la partide din Elveția, Canada, sau Finlanda. Nici de aici nu lipsesc pariurile pe handicapuri asiatice, sau cele pe total goluri. Mi-au sărit în ochi și câteva pariuri combinate precum ”Echipa gazdă conduce la sfârșitul primei reprize + în prima repriză se marchează cele mai multe goluri”.

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

11. Pariuri pe loto la Superbet

Superbet nu iese în evidență diar prin oferta de pariuri pe sport, ci și prin cea pe loto. Putem găsi în oferta acesteia cele mai populare trei loterii de la noi din țară, după cum urmează:

 • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Superbet oferă pariuri din 5 în 5 minute. Miza minimă este de doar 1RON.
 • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din oferta Superbet este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale ce pot fi găsite în oferta Superbet ce merită menționate sunt Slovacia Keno, Polonia Keno 20/70, Cehia Keno, Canada Atlantic Bucko, Loto Austria, Loto UK sau Loto Italia Keno

Superbet rezultate loto - pe site-ul agenției poți verifica și rezultate de la extragerile care au avut deja loc. Pentru a consulta la Superbet rezultate loto, trebuie doar să accesezi secțiunea Rezultate - Loto și să cauți acolo loteria care te interesează. 

 

12. Pariuri pe sporturi și jocuri virtuale la Superbet

Sperbet oferă pariuri virtuale pe următoarele sporturi sau loterii:

 • Pariuri pe Lucky 6 – este o loterie virtuală foarte similară cu Besix, doar că pe aceasta poți paria strict online. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 48, iar extragerile au loc non-stop din 4 în 4 minute. 
 • Pariuri pe Lucky X – o nouă loterie virtuală, unde sunt extrase 36 de numere între 1 și 50. Extragerile au loc non-stop din 5 în 5 minute.  
 • Curse de câini – ca și în cazul pariurilor pe câini din agențiile stradale, și acestea sunt înregistrări de la curse vechi cu 6 câini. Are loc câte o cursă la fiecare 3 minute.
 • Curse virtuale de câini – sunt tot curse cu 6 câini, doar că de data aceasta nu mai vorbim de înregistrări, ci de curse virtuale simulate pe calculator. Are loc câte o cursă la fiecare 3-4 minute (depinde).
 • Curse virtuale de cai – poți paria la fiecare 3-4 minute și pe curse virtuale de cai cu 8 concurenți. Poți plasa pariuri pe câștigător, locurile 1-2, dar și pe podium.
 • Meciuri virtuale de fotbal – Superbet oferă pariuri pe campionate virtuale, ceea ce înseamnă că poți paria în mod repetat pe aceeași echipă. De regulă un sezon nu durează mai mult de 3 ore (de obicei cam 2 ore și jumătate), iar o etapă are loc la fiecare 4-5 minute.  Avem și un articol cu strategii ce pot fi aplicate pe campionate virtuale de fotbal pe care îl găsești AICI.
 • tenis virtual – și aici poți paria pe turnee virtuale de tenis, deci poți miza pe același concurent începând cu faza optimilor și până în marea finală!


Ce ar trebui să știu despre pariurile pe sporturi / jocuri virtuale?

 • Miza minimă pe bilet este de 2RON. La biletele care conțin mai multe combinații nu există o miză minimă / combinație.
 • Cursele de câini și extragerile Besix pot fi urmărite pe monitoare în agențiile stradale, în timp ce toate jocurile / sporturile virtuale disponibile pentru pariuri online pot fi urmărite LIVE VIDEO direct pe site-ul superbet.ro.
 • Rezultatele (atât cele din online cât și din offline) pot fi consultate pe site-ul Superbet accesând secțiunea ”Rezultate”. Aici vei vedea că ai un meniu unde apare trecut de două ori ”Virtuale”. Prima opțiune se referă strict la rezultatele din agenții stradale, iar a doua strict la rezultatele de la cursele / meciurile / extragerile online.
 • Mai există în afară de Superbet o agenție care oferă pariuri online pe Lucky 6, și pe care chiar o considerăm în top 5 agenții licențiate. Este vorba de ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE.


Pariuri pe Lucky Six la Superbet Online

Lucky Six este o loterie virtuală unde trebuie să alegi 6 numere pe bilet între 1 și 49. Apoi se extrag 35 de bile, iar dacă toate cele 6 numere ale tale se regăsesc printre cele 35 extrase vei câștiga o anumită sumă de bani în funcție de cât de rapid au ieșit. Această loterie este oferită de majoritatea caselor de pariuri offline, dar poartă diferite nume în funcție de agenție (Lucky Six la Superbet Online, Casa Pariurilor și Bet Café Arena, V-Bingo la Stanleybet, Besix la Superbet Offline, Get Six la Gets Bet etc).

Interesant este faptul că Superbet este una din puținele agenții care a introdus acest serviciu în mediul online, ceea ce reprezintă un plus (mai găsim pariuri pe loterii virtuale și la Netbet.ro). Au loc extrageri din 4 în 4 minute și cu siguranță este mai comod să pariezi din fața calculatorului decât să stai în agenție și să te duci la casieră de fiecare dată. Toate extragerile pot fi urmărite direct de pe site-ul Superbet și poți verifica în orice moment rezultatele extragerilor precedente.

Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!


13. Ofertă Superbet la pariuri live

Platforma de pariuri live funcționează bine, cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate în maxim 2-3 secunde din momentul în care apeși ”Pariază”, opțiunile de pariere sunt blocate rar; deci poți paria fără probleme. În trecut au mai existat ceva probleme, dar acestea au fost remetiate între timp. ​ Dacă totuși te mai lovești de ceva bug-uri, atunci te invit să intri pe forumul de discuții a agenției pentru a le raporta. Tot acolo poți vedea cu ce alte probleme se confruntă pariorii pe platforma de live betting Superbet.

În timp ce la Unibet găseam 9 meciuri de fotbal, 38 de tenis și încă 11 partide de la 7 sporturi diferite, Superbet acoperea 7 meciuri de fotbal, 35 de tenis și 14 de la 5 sporturi diferite. Prin urmare oferta de pariuri live Superbet era destul de apropiată de cea de la Unibet.ro. În unele momente poate fi mai bună, în altele mai slabă, dar oricum majoritatea pariorilor vor fi destul de mulțumiți de numărul de evenimente acoperite, Am văzut la Superbet chiar pariuri live pe meciuri de fotbal din Liga U21 a Algeriei sau pe partide de tenis din turnee ITF, deci nu prea ai ce să ceri mai mult de atât.

Am mai observat un lucru interesant. Superbet se axează în mod deosebit pe meciurile din campionatele României la handbal, volei sau baschet, astfel încât la acest operator găsești unele meciuri de la noi din țară care sunt foarte greu de găsit în oferta live a concurenței. 

Superbet oferă și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc)

 

Superbet Rezultate Live

Superbet Pariuri Sportive rezultate live - Dacă plasezi la Superbet pariuri sportive poți consulta rezultate live a acestora în câteva moduri foarte simple. În primul rând ai putea ține deschisă o fereastră de pariuri live cu meciul respectiv pentru a vedea ce se întâmplă în meci și dacă pariurile tale ies sau nu. În al doilea rând, poți accesa Rezultate – Biletele Mele pentru a verifica statusul biletelor tale. De asemenea, pentru a consulta la Superbet rezultate fotbal de la meciuri încheiate (indiferent că ai pariat pe ele sau nu), poți accesa Rezultate – Sport, și să accesezi de aici ”Fotbal”.
 

14. Transmisiuni LIVE Superbet

Superbet este una din casele de pariuri online care oferă transmisiuni live video, astfel încât acum poți urmări direct din fereastra de pariuri live meciurile preferate. Pentru a avea acces la acest serviciu, este suficient să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri, deci să fi efectuat cel puțin o dată un depozit. Chiar și un leu pe cont este suficient!

Pentru a vedea ce evenimente sportive sunt transmise live video, trebuie să intri pe pagina de Pariuri Live Superbet, iar de aici să cauți meciurile care au în dreptul lor un logo ce simbolizează o cameră de filmat, exact cum apare în poza de mai sus.

Am văzut că sunt acoperite meciuri de fotbal de prin China, Austria sau Croația, dar și partide de tenis de prin turnee ATP, WTA sau ITF. Nu am văzut în schimb transmisiuni din alte sporturi (posibil să fie, dar nu erau în momentul în care am consultat eu oferta). De asemenea, nu am văzut nici transmisiuni din campionate de top ale Europei precum Serie A, Bundesliga sau La Liga, așa cum au alte agenții precum netbet.rounibet.robetano.ro sau betfair.ro.

Ar mai trebui menționat că serviciul de live streaming este disponibil atât de pe PC cât și de pe mobil prin intermediul aplicației Superbet pentru IOS & Android.

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

15. Superbet Sport App pentru IOS și Android#

Superbet oferă o aplicație pentru IOS și Android intitulată ”Superbet Sport”. Precum majoritatea aplicațiilor de pariuri sportive din ziua de astăzi, și cea de la Superbet oferă acces la întreaga ofertă pre-meci și live disponibilă pe PC, plus posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani, de a contacta serviciul de relații cu clienții sau de a urmări meciurile transmise live video. Însă ea vine și cu câteva facilități în plus pe care recunosc că nu prea le-am văzut la alte agenții de pariuri, sau în orice caz nu la toate. Dintre acestea merită menționate:

 • Posibilitatea de a scana un bilet jucat offline. Ții minte vremurile când jucai un cârnat de bilet cu 20 de meciuri, și verificai pe Flashscore meci cu meci ce se întâmplă? Acum nu mai trebuie! Cu ajutorul aplicației poți scana codul QR al biletului, iar astfel afli instant statusul pariurilor tale.
 • Posibilitatea de a adăuga la favorite echipe sau competiții. În dreptul fiecărei echipe, jucător, ligă sau competiție (în funcție de sport) ai un buton ”Adaugă la favorite” reprezentat printr-o steluță. Selecțiile tale vor putea fi apoi accesate imediat din meniul de favorite. Astfel poți accesa meciurile echipei favorite dintr-un singur click, fără a mai fi necesar să parcurgi întreaga ofertă sportivă de fiecare dată.
 • Posibilitatea de a primi notificări personalizate. Mai sunt aplicații de pariuri care trimit notificări atunci când biletul tău este câștigător sau când se marchează un gol, dar la Superbet ai posibilitatea de a personaliza aceste notificări. Poți primi informații atunci când se acordă un cartonaș, când se ratează un penalty sau când se fluieră finalul primei reprize.
 • Poți afla care meciuri sunt transmise la TV. Asta chiar nu am mai văzut-o până acum. Ai pariat pe un meci și nu știi cine îl transmite? Stai fără griji, vei primi o notificare din cadrul aplicației Superbet!
 • Alte facilități. Tot din cadrul aplicației ai acces la statistici complexe de la meciurile pe care ai pariat, sau poți citi articole sportive care pot fi de folos oricărui parior.

 

16. Superbet Contact - cum iau legătura cu staff-ul agenției?

Pentru cel mai rapid și bun răspuns din partea Superbet, poți să îi contactezi prin secțiunea de Live Chat Superbet de pe site-ul lor sau din aplicațiile mobile. Superbet are și cel mai bun chatbot din România, care se numește iRina si care oferă suport instant la funcții ca verificarea biletului, resetarea parolei, reactivarea contului, retrimiterea email-ului de activare, recuperarea numelui de utilizator și multe altele. Acest tip de serviciu de contact Superbet este disponibil 24 / 7, așa că îl poți accesa oricând ai nevoie.

 

17. Superbet păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

Pentru a vedea ce părere au alți pariori despre această casă de pariuri online, cel mai bine este să accesezi forumul de discuții Superbet! Vei vedea că acesta este destul de activ, cu peste 1,000 de comentarii, deci vei găsi aici tot felul de opinii pro și contra, multe din ele bine argumentate. Tot pe forum te așteptăm și cu eventuale întrebări și nelămuriri, dar înainte de toate ar trebui să arunci un ochi și peste secțiunea noastră de ”Întrebări comune” de mai jos pentru a vedea dacă nu cumva am răspuns deja neclarităților tale.
 

18. FAQ - Întrebări comune despre Superbet

Superbet online vs Superbet agenții – cum este mai bine să jucăm?

Pe de-o parte simți mai mult adrenalina pariurilor sportive atunci când plasezi un bilet din agenții. Pe de altă parte, online poți paria atât pre-meci cât și live la orice oră din zi sau din noapte din confortul propriei case fără a fi necesar să te deplasezi la agenția Superbet de la colțul străzii. Plus că online te așteaptă și câteva oferte Superbet de nerefuzat precum oferte de bun venit pentru clienții noi, sau promoții Superbet pentru cei actuali. Vezi de ce merită să joci la pariuri online!

Ce servicii oferă Superbet pe platforma online?

Superbet vine cu o gamă largă de servicii pentru jucătorii săi, cele mai importante platforme disponibile fiind: Superbet Sport (platforma online pentru pariuri sportive pre-meci), Superbet Live (platforma pentru pariuri sportive live), Superbet Games (acolo unde găsești cele mai tari jocuri de păcănele), Superbet Casino Live (platforma pentru jocuri de cazino cu dealer) sau Superbet Loto (acolo unde poți paria pe loterii internaționale de top). Este oferit și un serviciu intitulat Superbet Livescore unde poți consulta rezultate live la meciurile din oferta Superbet.

Cât de bună este la Superbet oferta de pariuri sportive în general?

Dacă vrei să plasezi la Superbet pariuri sportive, atunci trebuie să știi că nu sunt acoperite atât de multe sporturi precum la Unibet sau Netbet. Însă dacă te focusezi doar pe sporturile principale, atunci oferta Superbet te va mulțumi mai mult ca sigur, aceasta acoperind un număr mare de evenimente sportive și opțiuni de pariere.

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

Cât de bună este la Superbet oferta fotbal?

Este chiar foarte bună, mai ales în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere. Ai acces la foarte multe pariuri combinate ce te ajută să îți personalizezi biletul așa cum dorești.

Pot paria biletul zilei la Superbet?

La Superbet oferta biletul zilei este formată din mai multe evenimente cu cote mărite (Superoferta și Super Extra), dar și din cele mai populare 10 pariuri ale zilei. Dacă ești în căutarea unui bilet gata făcut, consultă acum Biletul Zilei propus de PariuriX.

Cote Superbet – cât de bun este payout-ul?

Nu putem spune că la Superbet cotele sunt cele mai mari, dar se ridică fără îndoială la nivelul competiției. Recomandarea noastră este aceea de a avea cont la mai multe case de pariuri online, pentru a putea paria tot timpul pe cele mai bune cote.

Oferă Superbet aplicație pentru pariuri sportive?

Este oferită o aplicație Superbet Sport, aceasta fiind disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. La Superbet aplicația pentru mobil oferă toate facilitățile disponibile pe PC, așa că merită să o încerci. 

Parcă am deja un cont Superbet, dar nu mai știu sigur. Ce pot face?

Dacă crezi că ai deja la Superbet  cont de pariuri, atunci contactează serviciul de relații cu clienții și întreabă-i. Aceștia vor verifica și îți vor spune dacă ești deja clientul lor sau nu, iar dacă da, te vor îndruma pas cu pas pentru a putea recupera contul. Ia în considerare faptul că nu ai voie să deschizi conturi multiple.

 

19. Articole și materiale utile Superbet

Deschide cont și încasează la Superbet 100% până la 500RON bonus la depunere!

 • Cât de bună este la Superbet oferta fotbal?
 • Pot paria biletul zilei la Superbet?
 • Oferă Superbet bonus fără depunere?

Case de pariuri online legale recomandate