2021-10-17 20:00:44

Superbet | 500RON bonus de bun venit

Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, aceasta fiind prezentă atât online cât și offline. Deși renumele și l-a dobândit mai degrabă datorită facilităților oferite în cele peste 940 de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul României, ea oferă servicii de o foarte bună calitate și pe platforma online. Iar acest lucru îl vom demonstra pe parcursul acestei recenzii Superbet. Chiar și așa, voi detalia un pic și despre pariurile stradale în paragrafele de mai jos, acolo unde te așteaptă și câteva link-uri utile prin care poți aprofunda anumite subiecte de exemplu oferta Superbet poate fi găsită aici

Deschide-ți cont și profită de 50RON plus 229 de rotiri gratuite fără depunere

 

Ofertă limitată - 50RON + 229 FREESPINS fără depunere

 1. Deschide cont prin link-urile de pe site-ul PariuriX
 2. Verifică identitatea contului între 15 Octombrie și 31 Octombrie 2021 (vezi aici cum)
 3. După ce documentele au fost validate, vei primi 50RON GRATIS la pariuri +  229 FREESPINS în Sizzling Hot Deluxe, FĂRĂ DEPUNERE!


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-urile de afiliere PariuriX în intervalul  15 Octombrie și 31 Octombrie 2021 . Deschide cont acum
 • Va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC în intervalul menționat pentru a primi pachetul de bun venit.
 • Oferta constă în 50RON la pariuri sportive și 229 FREESPINS la jocuri de cazino ce sunt creditate în ziua următoare după verificarea contului.
 • Procesul de verificare KYC trebuie îndeplinit înainte de expirarea ofertei
 • Oferta trebuie acceptată în 24 de ore de la creditarea acesteia. În caz contrar cadoul expiră automat.
 • Rotirile gratuite se acceptă prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop up primită în momentul autentificării în contul de jucător, pe portalul Superbet.
 • Pentru a putea folosi rotirile gratuite, utilizatorul trebuie să acceseze jocul Sizzling Hot Deluxe.
 • Oferta are o perioadă de valabilitate de 7 zile de la acceptare.
 • Câștigurile de pe urma celor 229 FREESPINS gratuite EXTRA au o condiție de rulaj de doar 1x!
 • Cei 50RON la pariuri sportive au o condiție de rulaj de 6x pe cote de minim 1.60
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit cadoul de bun venit
 • Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare. Altfel nu vei fi eligibil pentru ofertă!
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali Superbet.

Deschide-ți cont și profită de 50RON plus 229 de rotiri gratuite fără depunere

 

1.Cine este operatorul de pariuri Superbet România?

Cu toții am auzit de Superbet.ro. Aceasta este de mulți ani una din cele mai importante case de pariuri stradale din România, având sucursale în toate orașele medii și mari. Deci este imposibil să nu fi auzit de ea. În ciuda acestui aspect, istoria ei este o necunoscută totală. Deși am căutat în amănunt, nu am găsit nimic despre anul înființării sau oamenii din spatele agenției. Știm totuși că aceasta este o agenție 100% românească, care în 2017 a început sp se axeze și pe piața din alte țări. De fapt a fost primul operator străin autorizat să ofere servicii în Polonia!

Superbet este și prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est! Acestui premiu important i s-au adăugat în ultimii ani și trofeele pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Parurile Sportive din Europa Centrală și de Est (adjudecat în ultimii 2 ani), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est. Superbet a cucerit la C.E.E.G.C. Budapest și un prim premiu internațional pentru platforma de Cazinou, tot mai populară în rândul jucătorilor Superbet: Cel mai bun operator de Cazinou.

Așa că chiar dacă nu știm prea multe despre istoria mai îndepărtată, un lucru este cert - Superbet este una din companiile de jocuri de noroc de top din România! Dacă ai totuși date despre istoria agenției, nu ezita să ne spui și nouă printr-un reply la această recenzie sau direct pe forumul nostru de discuții.


Este Superbet legal în România?

Bineînțeles! Evident că offline poți paria fără nici o problemă din moment ce agențiile au autorizație de funcționare, dar și pe site-ul de pariuri sportive online poți juca în deplină siguranță. Conform D.ONJN 1562/25.08.2016, compania Superbet Interactive Romania LTD deține licența definitivă cu numărul L1160659W000328 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 31.08.2026.

 

2.Superbet pariuri sportive offline : program, agenții, servicii

superbet verificare bilet la sediu

Înainte de a vorbi despre pariuri online la Superbet.ro, vreau să discutăm un pic și despre serviciile oferite offline, cele care de fapt au transformat această casă de pariuri într-una extrem de cunoscută la noi în țară.


Agenții Superbet în România

Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții Superbet în România, dar numărul acestora a crescut constant. Astfel în septembrie 2015 Superbet a ajuns să aibă peste 400 de sucursale, după jumătate de an numărul a crescut pe la 500, ca în noiembrie 2016 deja să ajungă aproape de 600. DiIar acum, a momentul actualizării acestei recenzii (ianuarie 2021),  numărul de agenții Superbet de pe teritoriul României era de peste 940!

Mulți mă întreabă dacă oferă Superbet franciză, adică dacă o persoană poate încheia o colaborare cu această companie prin care să își deschidă o agenție proprie sub numele de Superbet. Din ce știu acest lucru nu este posibil, toate agențiile Superbet fiind deținute direct de către companie. Pe de altă parte, compania care deține Superbet are în portofoliu și GoBet, casă de pariuri care funcționează doar în franciză! Mai multe despre acest subiect poți afla din acest articol

Alții mă întreabă dacă se fac la Superbet angajări pe postul de operator, dar la această întrebare cel mai bine vă poate răspunde un reprezentant al firmei. Pe pagina de Contact ți-am prezentat metodele prin care poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții.

Află mai multe informații despre agențiile de pariu Superbet!

 

Superbet în principalele orașe din România

superbet verificare bilet harta interactiva cu localitati

 • Superbet București – capitala este împânzită de agenții Superbet, peste 200 de astfel de locații putând fi găsite aici. Campioane sunt sectoarele 2 și 6, cu aproximativ 50 de agenții fiecare.
 • Superbet Cluj – găsim în jur de 25 de agenții în Cluj-Napoca, dar mai avem și prin împrejurimi prin sate precum Baciu sau Florești.
 • Superbet Timișoara – un alt oraș ”campion” la pariuri este Timișoara, cu aproximativ 25 de locații ce aparțin de Superbet.
 • Superbet Arad –  sunt 11 agenții în acest oraș, iar două din ele sunt așezate aproape una lângă cealaltă pe Calea Aurel Vlaicu.
 • Superbet Ploiești – sunt 18 case de pariuri Superbet, acestea fiind împrăștiate prin tot orașul.
 • Superbet Galați – găsim vreo 15 agenții în Galați, dar și vreo 7 în Brăila, oraș aflat foarte aproape.
 • Superbet Constanța – dacă ești pe la mare și ai chef să joci la pariuri, atunci trebuie să știi că te așteaptă în Constanța vreo 21 de sucursale, dar mai găsești câte 2 și în Mămaia și Mangalia.
 • Superbet Brașov – iar dacă ai chef de o vacanță la munte, trebuie să știi poți găsi în orașul de sub Tâmpa peste 15 Superbet-uri. Găsești câte o agenție și în Râșnov, Săcele, dar și Bușteni.

 

Superbet program de funcționare

Toate agențiile se deschid la ora 10:00, iar majoritatea sunt deschise până la 22:00. Sunt însă și anumite sucursale, în special prin capitală, care au un program prelungit până la 23:00 sau miezul nopții. Ia totuși în considerare faptul că angajații Superbet încep pregătirile de închidere cu vreo jumătate de oră înainte de finalul normal al programului.

Asta înseamnă că dacă intri într-o agenție la ora 21:45, iar aceasta se închide la 22:00, atunci mai mult ca sigur nu vei mai fi lăsat să te joci la păcănele, la Besix sau la curse de câini deoarece aparatele și televizoarele sunt închise. S-ar putea nici pariuri sportive să nu apuci să mai pui, dar depinde de la caz la caz. Așa că programul Superbet nu este respectat chiar cu strictețe de către angajați. Ce-i drept, acest lucru se întâmplă în orice agenție stradală, indiferent de operatorul de care aparține. 

Să vorbim și despre programul Superbet de sărbători. Așa cum este normal, de Crăciun, Anul Nou sau Paște programul este unul special. Nu îți pot spune cu exactitate care este orarul de funcționare, acesta putând să difere de la an la an, sau de la sărbătoare la sărbătoare. Dar cu câteva zile înainte staff-ul agenției va prezenta pe pagina de Facebook, dar și pe ușa de intrare din agenții, orele în care acestea vor fi deschise.

Află mai multe despre programul și orarul Superbet!


Servicii oferite de Superbet în agențiile stradale

Agențiile Superbet sunt de regulă destul de spațioase, dar pot să mai existe și excepții. Acestea oferă posibilitatea de a plasa pariuri sportive, atât pre-meci cât și live, dar și de a paria pe loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi, Win For Live etc) și virtuale (BeSix), pe curse virtuale de câini, sau de a juca la celebrele păcănele. Nici pe partea de promoții Superbet nu stă deloc rău, oferind prea-cunoscutele ”Pariu șansă”, ”Super Bonus până la 100%” sau ”Superpot”.

Categoric Superbet deține una dintre cele mai bune lanțuri de agenții de cartier din România, motiv pentru care nu este parior care să nu fi auzit de această casă de pariuri stradală. Pentru mai multe informații despre serviciile oferite offline accesează ACEST ARTICOL. În cele ce urmează ne vom concentra strict pe serviciile oferite în spațiul virtual. Așa că hai să vedem cu ce vine Superbet online!

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

3.Deschidere cont și plasarea primului pariu la Superbet online

Superbet este una din casele de pariuri principale la care pariorii începători aleg să își deschidă un cont online, și asta pentru că mulți dintre ei au trecut întâi prin agențiile lor stradale. Procesul de înregistrare este unul simplu, care nu va da bătăi de cap nici măcar unui parior aflat la primul contact cu pariurile pe internet. Dar dacă vrei să îți ușurezi munca și mai mult, vezi că avem un tutorial în care te-am învățat pas cu pas ce să faci. Accesează-l acum!

Un alt tutorial util este cel al primului pariu plasat la Superbet. Aici poți învăța să plasezi la Superbet pariuri de toate tipurile: single, multiple sau în sistem. Dacă ai generat măcar o dată un cod de bilet virtual, atunci cu siguranță vei ști să plasezi și un pariu la Superbet online.

Oricum, și dacă ești un jucător experimentat, tot merită să deschizi un cont la Superbet datorită serviciilor oferite.


4. Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Unul din punctele forte ale agenții agenții îl reprezintă partea de plăți. Poți efectua depuneri și retrageri de bani la casa pe pariuri Superbet din oricare din cele peste 940 de locații stradale din România, depozitul minim pornind de la doar 20RON. Dar din păcate se percepe o taxă de 2% la depuneri, dar asta este valabil mai peste tot. CLICK AICI pentru mai multe informații.

Vezi că fără un cont verificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri de bani. Așa că în maximum 30 de zile de la înregistrare trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC la Superbet având în fațăși cartea de identitate, pentru a beneficia de medotele de plată, printre care să retragi banii și prin contul bancar. 

 

5.Superbet ofertă sportivă și cote

Oferta Superbet este una foarte bună, care va mulțumi majoritatea jucătorilor. Plus că există un lucru cu care iese în evidență : faptul că se concentrează pe sportul românesc. Superbet a fost prima casă de pariuri online licențiată care a oferit pariuri pe campionatele naționale de baschet, handbal sau volei, deși este drept că aceste sporturi au început să apară mai nou și în oferta altor operatori. De asemenea, oferta de pariuri Superbet conține o gamă largă de piețe atât pe Liga 1 de fotbal, cât și pe eșaloanele inferioare. Așa că merită să plasezi la Superbet pariuri pe fotbal.

În ceea ce privește cotele, acestea nu sunt deloc rele și se apropie de ce oferă celelalte case de pariuri online de top. Uneori sunt chiar mai bune, dar depinde mult de la meci la meci. Contează și ce tipuri de pariuri joci cu regularitate, pentru că de exemplu cotele pe1x2 sunt mai bune, iar cele pe over / under mai puțin bune. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cotele și oferta Superbet, atunci cel mai bine este să accesezi ACEST LINK.

 

5.1 Pariuri pe loto la Superbet

Superbet nu iese în evidență diar prin oferta de pariuri pe sport, ci și prin cea pe loto. Putem găsi în oferta acesteia cele mai populare trei loterii de la noi din țară, după cum urmează:

 • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Superbet oferă pariuri din 5 în 5 minute. Miza minimă este de doar 1RON.
 • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din oferta Superbet este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale ce pot fi găsite în oferta Superbet ce merită menționate sunt Slovacia Keno, Polonia Keno 20/70, Cehia Keno, Canada Atlantic Bucko, Loto Austria, Loto UK sau Loto Italia Keno

Află mai multe informații despre pariuri loto la această casă de pariuri!


6. Pariuri de pe mobil și live la Superbet

Oferta de pariuri live Superbet este și ea una destul de diversificată, și din nou punctul forte este reprezentat de suportul arătat competițiilor românești. Pe de altă parte, dacă obișnuiești să pariezi pe campionate de fotbal de mâna a doua sau pe meciuri de tenis din turnee ITF, s-ar putea ca oferta live Superbet să nu te mulțumească în mod deosebit. Dacă ai jucat prin 2016 aici, probabil știi că platforma live Superbet s-a confruntat cu ceva bug-uri și probleme de stabilitate. Dar acum, din ce știm, toate acestea au fost rezolvate!

Poți juca la Superbet și de pe mobil descărcând aplicația pentru IOS sau Android. Poți instala aplicații pe care nu prea le ai la indemână la agențiile concurente, le poți descoperi din cadrul acestei pagini.

 

7.Bonus Superbet și promoții disponibile

La Superbet te așteaptă bonusuri pentru primele 3 depuneri după cum urmează:

 • primul depozit - bonus de 50% în limita a 200RON
 • al doilea depozit - bonus de 50% în limita a 200RON
 • al treilea depozit - bonus de 100% în limita a 100RON

Superbet vine ocazional și cu alte promoții  despre care poți afla mai multe AICI. Fii atent și la condițiile existente pentru rulajul bonusurilor. 

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

8.Superbet păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

Pentru a vedea ce părere au alți pariori despre această casă de pariuri online, cel mai bine este să accesezi forumul de discuții Superbet! Vei vedea că acesta este destul de activ, cu peste 1,000 de comentarii, deci vei găsi aici tot felul de opinii pro și contra, multe din ele bine argumentate. Tot pe forum te așteptăm și cu eventuale întrebări și nelămuriri, dar înainte de toate ar trebui să arunci un ochi și peste secțiunea noastră de ”Întrebări comune” pentru a vedea dacă nu cumva am răspuns deja neclarităților tale. În acest articol vei găsi 10 motive pentru care vei alege Superbet pariuri.  

 

9. FAQ - Întrebări comune despre Superbet

Superbet online vs Superbet agenții – cum este mai bine să jucăm?

Pe de-o parte simți mai mult adrenalina pariurilor sportive atunci când plasezi un bilet din agenții. Pe de altă parte, online poți paria atât pre-meci cât și live la orice oră din zi sau din noapte din confortul propriei case fără a fi necesar să te deplasezi la agenția Superbet de la colțul străzii. Plus că online te așteaptă și câteva oferte Superbet de nerefuzat precum bonusuri pentru clienții noi, sau promoții Superbet pentru cei actuali. Vezi de ce merită să joci la pariuri online!

Ce servicii oferă Superbet pe platforma online?

Superbet vine cu o gamă largă de servicii pentru jucătorii săi, cele mai importante platforme disponibile fiind: Superbet Sport (platforma online pentru pariuri sportive pre-meci), Superbet Live (platforma pentru pariuri sportive live), Superbet Games (acolo unde găsești cele mai tari jocuri de păcănele), Superbet Casino Live (platforma pentru jocuri de cazino cu dealer) sau Superbet Loto (acolo unde poți paria pe loterii internaționale de top). Este oferit și un serviciu intitulat Superbet Livescore unde poți consulta rezultate live la meciurile din oferta Superbet.

Cât de bună este la Superbet oferta de pariuri sportive în general?

Dacă vrei să plasezi la Superbet pariuri sportive, atunci trebuie să știi că nu sunt acoperite atât de multe sporturi precum la Unibet sau Netbet. Însă dacă te focusezi doar pe sporturile principale, atunci oferta Superbet te va mulțumi mai mult ca sigur, aceasta acoperind un număr mare de evenimente sportive și opțiuni de pariere.

Cât de bună este la Superbet oferta fotbal?

Este chiar foarte bună, mai ales în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere. Ai acces la foarte multe pariuri combinate ce te ajută să îți personalizezi biletul așa cum dorești.

Pot paria biletul zilei la Superbet?

La Superbet oferta biletul zilei este formată din mai multe evenimente cu cote mărite (Superoferta și Super Extra), dar și din cele mai populare 10 pariuri ale zilei. Dacă ești în căutarea unui bilet gata făcut, consultă acum Biletul Zilei propus de PariuriX.

Cote Superbet – cât de bun este payout-ul?

Nu putem spune că la Superbet cotele sunt cele mai mari, dar se ridică fără îndoială la nivelul competiției. Recomandarea noastră este aceea de a avea cont la mai multe case de pariuri online, pentru a putea paria tot timpul pe cele mai bune cote.

Oferă Superbet aplicație pentru pariuri sportive?

Este oferită o aplicație Superbet Sport, aceasta fiind disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. La Superbet aplicația pentru mobil oferă toate facilitățile disponibile pe PC, așa că merită să o încerci. Vezi cum se descarcă Superbet Apk!

Oferă Superbet bonus fără depunere?

Din când în când clienții noi pot prinde la Superbet bonus fără depunere, dar trebuie să fii pe fază deoarece o astfel de ofertă este valabilă doar câteva zile. Cel mai bine este să urmărești cu regularitate secțiunea noastră de Promoții Superbet pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă.

Parcă am deja un cont Superbet, dar nu mai știu sigur. Ce pot face?

Dacă crezi că ai deja la Superbet  cont de pariuri, atunci contactează serviciul de relații cu clienții și întreabă-i. Aceștia vor verifica și îți vor spune dacă ești deja clientul lor sau nu, iar dacă da, te vor îndruma pas cu pas pentru a putea recupera contul. Ia în considerare faptul că nu ai voie să deschizi conturi multiple.

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii