Superbet | Bonus până la 500RON în 2020 | Înregistrare în 2 minute

Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, aceasta fiind prezentă atât online cât și offline. Deși renumele și l-a dobândit mai degrabă datorită facilităților oferite în cele peste 940 de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul României, ea oferă servicii de o foarte bună calitate și pe platforma online. Iar acest lucru îl vom demonstra pe parcursul acestei recenzii Superbet. Chiar și așa, voi detalia un pic și despre pariurile stradale în paragrafele de mai jos, acolo unde te așteaptă și câteva link-uri utile prin care poți aprofunda anumite subiecte.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ RECENZIE?

 1. Cine este operatorul de pariuri Superbet România?
 2. Pariuri stradale la Superbet : program, agenții, servicii
 3. Deschidere cont și plasarea primului pariu
 4. Verificarea identității și efectuarea unei depuneri
 5. Superbet ofertă sportivă și cote
 6. Pariuri de pe mobil și live la Superbet
 7. Bonus Superbet și promoții disponibile
 8. Superbet păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

 

1.Cine este operatorul de pariuri Superbet România?

superbet verificare bilet

Cu toții am auzit de Superbet.ro. Aceasta este de mulți ani una din cele mai importante case de pariuri stradale din România, având sucursale în toate orașele medii și mari. Deci este imposibil să nu fi auzit de ea. În ciuda acestui aspect, istoria ei este o necunoscută totală. Deși am căutat în amănunt, nu am găsit nimic despre anul înființării sau oamenii din spatele agenției. Știm totuși că aceasta este o agenție 100% românească, care în 2017 a început sp se axeze și pe piața din alte țări. De fapt a fost primul operator străin autorizat să ofere servicii în Polonia!

Superbet este și prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est! Acestui premiu important i s-au adăugat în ultimii ani și trofeele pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Parurile Sportive din Europa Centrală și de Est (adjudecat în ultimii 2 ani), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est. Superbet a cucerit la C.E.E.G.C. Budapest și un prim premiu internațional pentru platforma de Cazinou, tot mai populară în rândul jucătorilor Superbet: Cel mai bun operator de Cazinou.

Așa că chiar dacă nu știm prea multe despre istoria mai îndepărtată, un lucru este cert - Superbet este una din companiile de jocuri de noroc de top din România! Dacă ai totuși date despre istoria agenției, nu ezita să ne spui și nouă printr-un reply la această recenzie sau direct pe forumul nostru de discuții.


Este Superbet legal în România?

Bineînțeles! Evident că offline poți paria fără nici o problemă din moment ce agențiile au autorizație de funcționare, dar și pe site-ul de pariuri online poți juca în deplină siguranță. Conform D.ONJN 1562/25.08.2016, compania Superbet Interactive Romania LTD deține licența definitivă cu numărul L1160659W000328 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 31.08.2026.

 

2.Superbet pariuri sportive offline : program, agenții, servicii

superbet verificare bilet la sediu

Înainte de a vorbi despre pariuri online la Superbet.ro, vreau să discutăm un pic și despre serviciile oferite offline, cele care de fapt au transformat această casă de pariuri într-una extrem de cunoscută la noi în țară.


Agenții Superbet în România

Prin 2009 erau doar vreo 60 de agenții Superbet în România, dar numărul acestora a crescut constant. Astfel în septembrie 2015 Superbet a ajuns să aibă peste 400 de sucursale, după jumătate de an numărul a crescut pe la 500, ca în noiembrie 2016 deja să ajungă aproape de 600. DiIar acum, a momentul actualizării acestei recenzii (februarie 2020),  numărul de agenții Superbet de pe teritoriul României era de peste 940!

Mulți mă întreabă dacă oferă Superbet franciză, adică dacă o persoană poate încheia o colaborare cu această companie prin care să își deschidă o agenție proprie sub numele de Superbet. Din ce știu acest lucru nu este posibil, toate agențiile Superbet fiind deținute direct de către companie. Pe de altă parte, compania care deține Superbet are în portofoliu și GoBet, casă de pariuri care funcționează doar în franciză! Mai multe despre acest subiect poți afla din acest articol

Alții mă întreabă dacă se fac la Superbet angajări pe postul de operator, dar la această întrebare cel mai bine vă poate răspunde un reprezentant al firmei. Pe pagina de Contact ți-am prezentat metodele prin care poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții.

Află mai multe informații despre agențiile de pariuri Superbet!

 

Superbet în principalele orașe din România

superbet verificare bilet harta interactiva cu localitati

 • Superbet București – capitala este împânzită de agenții Superbet, peste 200 de astfel de locații putând fi găsite aici. Campioane sunt sectoarele 2 și 6, cu aproximativ 50 de agenții fiecare.
 • Superbet Cluj – găsim în jur de 25 de agenții în Cluj-Napoca, dar mai avem și prin împrejurimi prin sate precum Baciu sau Florești.
 • Superbet Timișoara – un alt oraș ”campion” la pariuri este Timișoara, cu aproximativ 25 de locații ce aparțin de Superbet.
 • Superbet Arad –  sunt 11 agenții în acest oraș, iar două din ele sunt așezate aproape una lângă cealaltă pe Calea Aurel Vlaicu.
 • Superbet Ploiești – sunt 18 case de pariuri Superbet, acestea fiind împrăștiate prin tot orașul.
 • Superbet Galați – găsim vreo 15 agenții în Galați, dar și vreo 7 în Brăila, oraș aflat foarte aproape.
 • Superbet Constanța – dacă ești pe la mare și ai chef să joci la pariuri, atunci trebuie să știi că te așteaptă în Constanța vreo 21 de sucursale, dar mai găsești câte 2 și în Mămaia și Mangalia.
 • Superbet Brașov – iar dacă ai chef de o vacanță la munte, trebuie să știi poți găsi în orașul de sub Tâmpa peste 15 Superbet-uri. Găsești câte o agenție și în Râșnov, Săcele, dar și Bușteni.

 

Superbet program de funcționare

Toate agențiile se deschid la ora 10:00, iar majoritatea sunt deschise până la 22:00. Sunt însă și anumite sucursale, în special prin capitală, care au un program prelungit până la 23:00 sau miezul nopții. Ia totuși în considerare faptul că angajații Superbet încep pregătirile de închidere cu vreo jumătate de oră înainte de finalul normal al programului.

Asta înseamnă că dacă intri într-o agenție la ora 21:45, iar aceasta se închide la 22:00, atunci mai mult ca sigur nu vei mai fi lăsat să te joci la păcănele, la Besix sau la curse de câini deoarece aparatele și televizoarele sunt închise. S-ar putea nici pariuri sportive să nu apuci să mai pui, dar depinde de la caz la caz. Așa că programul Superbet nu este respectat chiar cu strictețe de către angajați. Ce-i drept, acest lucru se întâmplă în orice agenție stradală, indiferent de operatorul de care aparține. 

Să vorbim și despre programul Superbet de sărbători. Așa cum este normal, de Crăciun, Anul Nou sau Paște programul este unul special. Nu îți pot spune cu exactitate care este orarul de funcționare, acesta putând să difere de la an la an, sau de la sărbătoare la sărbătoare. Dar cu câteva zile înainte staff-ul agenției va prezenta pe pagina de Facebook, dar și pe ușa de intrare din agenții, orele în care acestea vor fi deschise.

Află mai multe despre programul și orarul Superbet!


Servicii oferite de Superbet în agențiile stradale

Agențiile Superbet sunt de regulă destul de spațioase, dar pot să mai existe și excepții. Acestea oferă posibilitatea de a plasa pariuri sportive, atât pre-meci cât și live, dar și de a paria pe loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi, Win For Live etc) și virtuale (BeSix), pe curse virtuale de câini, sau de a juca la celebrele păcănele. Nici pe partea de promoții Superbet nu stă deloc rău, oferind prea-cunoscutele ”Pariu șansă”, ”Super Bonus până la 100%” sau ”Superpot”.

Categoric Superbet deține una dintre cele mai bune lanțuri de agenții de cartier din România, motiv pentru care nu este parior care să nu fi auzit de această casă de pariuri stradală. Pentru mai multe informații despre serviciile oferite offline accesează ACEST ARTICOL. În cele ce urmează ne vom concentra strict pe serviciile oferite în spațiul virtual. Așa că hai să vedem cu ce vine Superbet online!

 

3.Deschidere cont și plasarea primului pariu la Superbet online

Superbet este una din casele de pariuri principale la care pariorii începători aleg să își deschidă un cont online, și asta pentru că mulți dintre ei au trecut întâi prin agențiile lor stradale. Procesul de înregistrare este unul simplu, care nu va da bătăi de cap nici măcar unui parior aflat la primul contact cu pariurile pe internet. Dar dacă vrei să îți ușurezi munca și mai mult, vezi că avem un tutorial în care te-am învățat pas cu pas ce să faci. Accesează-l acum!

Un alt tutorial util este cel al primului pariu plasat la Superbet. Aici te-am învățat cum să joci pariuri single, multiple sau în sistem. Dacă ai generat măcar o dată un cod de bilet virtual, atunci cu siguranță vei ști să plasezi și un pariu la Superbet online.

Oricum, și dacă ești un jucător experimentat, tot merită să deschizi un cont la Superbet datorită serviciilor oferite.


4. Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Unul din punctele forte ale agenții agenții îl reprezintă partea de plăți. Poți efectua depuneri și retrageri de bani la Superbet din oricare din cele peste 940 de locații stradale din România, depozitul minim pornind de la doar 20RON. Dar din păcate se percepe o taxă de 2% la depuneri, dar asta este valabil mai peste tot. CLICK AICI pentru mai multe informații.

Vezi că fără un cont verificat nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri de bani. Așa că în maximum 30 de zile de la înregistrare trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC la Superbet!

 

5.Superbet ofertă sportivă și cote

superbet verificare bilet

Oferta Superbet este una foarte bună, care va mulțumi majoritatea jucătorilor. Plus că există un lucru cu care iese în evidență : faptul că se concentrează pe sportul românesc. Superbet a fost prima casă de pariuri online licențiată care a oferit pariuri pe campionatele naționale de baschet, handbal sau volei, deși este drept că aceste sporturi au început să apară mai nou și în oferta altor operatori. De asemenea, oferta de pariuri Superbet conține o gamă largă de piețe atât pe Liga 1 de fotbal, cât și pe eșaloanele inferioare.

În ceea ce privește cotele, acestea nu sunt deloc rele și se apropie de ce oferă celelalte case de pariuri online de top. Uneori sunt chiar mai bune, dar depinde mult de la meci la meci. Contează și ce tipuri de pariuri joci cu regularitate, pentru că de exemplu cotele pe1x2 sunt mai bune, iar cele pe over / under mai puțin bune. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cotele și oferta Superbet, atunci cel mai bine este să accesezi ACEST LINK.


6. Pariuri de pe mobil și live la Superbet

Oferta de pariuri live Superbet este și ea una destul de diversificată, și din nou punctul forte este reprezentat de suportul arătat competițiilor românești. Pe de altă parte, dacă obișnuiești să pariezi pe campionate de fotbal de mâna a doua sau pe meciuri de tenis din turnee ITF, s-ar putea ca oferta live Superbet să nu te mulțumească în mod deosebit. Dacă ai jucat prin 2016 aici, probabil știi că platforma live Superbet s-a confruntat cu ceva bug-uri și probleme de stabilitate. Dar acum, din ce știm, toate acestea au fost rezolvate!

Poți juca la Superbet și de pe mobil descărcând aplicația pentru IOS sau Android. Aceasta vine cu câteva facilități unice pe care recunosc că nu prea le-am văzut la agenții concurente și pe care le poți descoperi din cadrul acestei pagini.

 

7.Bonus Superbet și promoții disponibile

La Superbet te așteaptă bonusuri pentru primele 3 depuneri după cum urmează:

 • primul depozit - bonus de 50% în limita a 200RON
 • al doilea depozit - bonus de 50% în limita a 200RON
 • al treilea depozit - bonus de 100% în limita a 100RON

Superbet vine ocazional și cu alte promoții  despre care poți afla mai multe AICI.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

8.Superbet păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

superbet verificare bilet pagina cu bonusuri

Pentru a vedea ce părere au alți pariori despre această casă de pariuri online, cel mai bine este să accesezi forumul de discuții Superbet! Vei vedea că acesta este destul de activ, cu peste 1,000 de comentarii, deci vei găsi aici tot felul de opinii pro și contra, multe din ele bine argumentate. Tot pe forum te așteptăm și cu eventuale întrebări și nelămuriri, dar înainte de toate ar trebui să arunci un ochi și peste secțiunea noastră de ”Întrebări comune” pentru a vedea dacă nu cumva am răspuns deja neclarităților tale.

4 utilizatori au ales Superbet

Pariezi aici ?

Discutii