Verificarea contului de pariuri la Stanleybet

1-5 zile lucrătoare

Verificarea contului

Ai deschis un cont de pariuri la Stanleybet, vrei să îl verifici și nu știi cum? PariuriX îți prezintă în paragrafele următoare pașii care trebuie urmați pentru a parcurge procesul de verificare KYC. Vei vedea cât de simplu este!

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Verificare Stanleybet – ce acte sunt necesare?
  2. Verificare cont Stanleybet – unde trimit documentele?
  3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Stanleybet

 

1.Verificare Stanleybet – ce acte sunt necesare?

Description: C:UsersMariusDesktop	oate folderele mutate aiciecenzii case de pariuri onlinestanleybet41.png

  • copie după un act de identitate: este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți trimite și după permis de conducere sau pașaport.
  • copie după o factură de utilități: este necesară o factură de gaze, curent, internet, TV sau telefon care să conțină numele tău și adresa la care locuiești. Dacă nu poți furniza așa ceva, atunci va fi acceptat și un extras de cont bancar care conține aceste informații. Dacă nu poți face rost nici de un astfel de document, atunci va trebui să urmezi indicațiile din acest articol.
  • copie după card de credit: va fi solicitată doar dacă depui cu cardul. Va trebui să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar nu știu să îți zic exact care. În orice caz, dacă va fi necesar un astfel de document, vei primi un mail cu toate informațiile necesare. În cazul în care optezi pentru o altă metodă de plată nu va fi necesar să trimiți o dovadă a acesteia, deși în cazuri excepționale mai pot apărea excepții.

 

2.Verificare cont Stanleybet – unde trimit documentele?

Atunci când te loghezi prima dată pe cont, vei fi redirecționat către o pagină unde poți uploada documentele solicitate. Această pagină poate fi accesată ulterior din ”Contul Meu”.

Ca alternativă documentele pot fi trimise și pe email la adresa: [email protected]. Recomand să scrii mailul de pe adresa asociată contului tău de pariuri, și să introduci la conținut userul tău.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online.

 

3.Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Stanleybet

Ce standarde trebuie să respecte documentele pentru a fi acceptate din prima?

Pozele trebuie să fie clare, iar informațiile de pe ele să fie ușor de citit. De asemenea, în poză trebuie să fie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului (deci poza să nu pară decupată). Nu acoperi informații de pe document, cu excepția celor solicitate de operator (cum ar fi anumite cifre de pe fața și spatele cardului). Nu trimite alte acte în afară de cele solicitate, pentru că nu te vor ajuta la nimic. Atâta timp cât respecți aceste indicații simple, nu ar trebui să ai probleme.

 

În cât timp sunt verificare documentele?

Este greu de spus. Poate dura chiar și câteva zile, dar la fel de bine poți să ai contul verificat în doar câteva ore. Eu de exemplu am primit un mail de confirmare în mai puțin de două ore din momentul în care am trimis documentele solicitate.

 

Pot folosi contul dacă nu este verificat?

Da, dar nu vei putea depune mai mult de 900RON (echivalentul a 200€). De asemenea, nu poți solicita retrageri și este posibil să ți se impună și alte restricții.

 

Este vreo problemă dacă trimit documentele în ultima zi?

Nu amâna verificarea contului pentru utlima clipă și ai grijă să trimiți din prima toate actele necesare. Nu de alta, dar dacă trimiți documentele în ziua în care vrei să retragi este posibil să aștepți vreo 4 zile până primești un răspuns. Iar dacă n-ai trimis toate actele sau ai trimis un document care nu îndeplinește condițiile de mai sus (de exemplu extrasul de cont bancar nu conține adresa), atunci solicitarea ta va fi respinsă. Astfel va trebui să trimiți un nou mail și să aștepți iar vreo 4 zile. Așa că este mai bine nu amâni acest proces pentru ultimul moment, fiindcă riști să te trezești cu contul blocat dacă depășești termenul legal de 30 de zile (da, conform legii procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maximum 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri).

 

Ce trebuie să mai știu despre procesul de verificare cont Stanleybet?

Recomand să nu depui cu un card care urmează să expire, iar dacă o faci, fă-i poze. Am citit pe forumul nostru de discuții cazul unui parior care a depus cu vreo 3 carduri diferite, dintre care unul de cumpărături și unul care a expirat. Când a trimis actele spre verificare el a trimis o copie după cel de-al treilea card (cel pe care l-a utilizat ultima dată), dar chiar și așa i-au fost solicitate copii și după primele două, pe care nu le mai avea! Și astfel s-a trezit că are banii blocați și că nu poate retrage. Nu știu dacă în final a fost găsită o rezolvare la problema sa, dar știu că timp de câteva săptămâni bune n-a putut scoate banii de pe cont.

 

Dacă am întrebări suplimentare unde mă adresez?

Cel mai bine este să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții Stanleybet. Poți vedea AICI care sunt metodele de contact disponibile. Ca alternativă, poți scrie oricând pe forumul nostru de discuții, iar cu siguranță un membru din staff sau unul din pariorii noștri te va ajuta pe cât este posibil.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii