Stanley Plus5

Stanleybet are o promoție foarte atractivă dacă ești adeptul biletelor multiple, indiferent că joci pe fotbal, baschet sau hochei. La această casă de pariuri beneficiezi zilnic de 6 meciuri ale căror cote sunt mărite față de valorile normale afișate pe site, atât pentru victoria favoriților, cât și pentru celelalte selecții de pe piața „Rezultat final”. Atenție, în 2019 oferta este valabilă doar offline (din agenții stradale), nu și online!

Joacă acum la casa de pariuri online recomandată și încasează un super bonus la pariuri sportive!

Pentru a beneficia de oferta StanleyPlus5, trebuie să alegi unul dintre cele 6 meciuri cu cote mărite, pe care să-l combini pe un bilet cu minim alte 5 evenimente din oferta normală. Automat, cota finală va fi mărită prin înmulțirea cotelor normale cu cea speciale.

 

Stanleybet cote mărite – cum pot beneficia de această promoție?

Pe piața „Rezultat final”, alege unul dintre meciurile cu cote mărite și adaugă minim alte 5 selecții pe bilet, din oferta normală a casei de pariuri online. Profită de cota finală mărită.

 

Exemplu de creștere a cotei:

Cote Dukla Praga vs Slavia Praga

Cotele StanleyPlus5

Cotele normale

6.95

6.85

4.70

4.75

1.55

1.40

2.80

2.80

1.17

1.08

1.27

1.16

 

Ce trebuie să mai știu despre promoția cu cote mărite la Stanleybet?

  • Din oferta normală se pot selecta pe bilet inclusiv meciuri incluse în oferta StanleyPlus5, cu conditia ca printre acestea să nu se afle meciul ales din oferta StanleyPlus5. Cu alte cuvinte, dacă ai ales să pariezi pe victoria Slaviei Praga, la cota de 1.55, nu poți avea pe bilet și o altă selecție, pe cotă normală, din partida dintre Dukla și Slavia.
  • Promoția include evenimente din fotbal, baschet și hochei;
  • Oferta este valabilă doar la pariuri offline.

Joacă acum la casa de pariuri online recomandată și încasează un super bonus la pariuri sportive!

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii