Bonus Stanleybet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Stanleybet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

Nu

nu este oferit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Stanleybet nu stă prea bine pe partea de bonusuri și promoții la pariuri sportive, dar vine totuși cu câteva concursuri și oferte interesante care nu ar trebui ignorate.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Oferă Stanleybet bonus de bun venit?
  2. Oferă Stanleybet bonus fără depunere?
  3. Coduri Stanleybet – avem nevoie de un cod promoțional?
  4. Concursuri, oferte și promoții Stanleybet

 

1.Oferă Stanleybet bonus de bun venit?

Din păcate, din ziua în care a făcut trecerea din mediul offline în cel online, Stanleybet a evitat să ofere un bonus pentru prima depunere. Asta înseamnă că dacă deschizi un cont nou acum nu vei beneficia de nici un fel de ofertă specială (bonus din suma depusă, pariu fără risc, freebet-uri etc).

Stanleybet este una din puținele case de pariuri online licențiate care nu oferă un pachet de bun venit. Pentru a vedea o listă cu toate agențiile care oferă bonus la primul depozit, accesează ACEST LINK și alege oferta care te încântă cel mai mult!

Deschide cont la agenția recomandată și pune mâna pe un bonus de bun venit atractiv!

 

2.Oferă Stanleybet bonus fără depunere?

Este o întrebare firească dacă stăm să ne gândim că de-a lungul timpului alte agenții online provenite din offline au venit cu bonusuri fără depozit. Casa Pariurilor a oferit în mai multe rânduri bonusuri de 25RON și 50RON fără a fi necesară efectuarea unei depuneri (detalii aici), Superbet a oferit în 2018 frumoasa sump de 500RON aproape tuturor clienților activi (detalii aici), în timp ce Mozzartbet a dat și ea 10 FREEBET-uri de 5RON cu ocazia lansării aplicației pentru mobil. Și chiar în acest moment sunt agenții care oferă bonusuri fără depunere – accesează lista lor acum!

Dar din păcate Stanleybet nu se află pe această listă. Din ce știu, aceasta nu a oferit în nici un moment un bonus fără depozit, și nici nu avem indicații conform cărora să credem că va face un astfel de cadou pariorilor în viitorul apropiat. Deci nu poți juca la Stanleybet gratis.

 

3.Coduri Stanleybet – avem nevoie de un cod promoțional?

Ținând cont că nu găsim la această agenție bonusuri fără depunere sau pentru primul depozit, nu prea am avea ce să facem cu un cod de bonus Stanleybet, nu e așa? Chiar și în cadrul promoțiilor și concursurilor oferite ocazional (ai mai jos o listă) poți participa fără a fi necesară introducerea unui cod promoțional.

Cod bonus și coduri promoționale la casele de pariuri online – descoperă lista actualizată de coduri valabilă în 2018!

 

4.Concursuri, oferte și promoții Stanleybet

Stanleybet vine cu un concurs disponibil constant, dar și cu 2 promoții care sunt oferite mai tot timpul. În cele ce urmează îți voi arăta pe scurt care sunt acestea, dar poți da click pe ele pentru a afla mai multe detalii.

  • Milionar de la Stanleybet – este un concurs în cadrul căruia poți câștiga până la 1,5 milioane de RON, deși este drept că nu am auzit ca cineva chiar să fi câștigat marele premiu. Dar sunt oferite și premii mai mici pe care poți pune mâna în orice moment!
  • Bonus la pariuri multiple de până la 70% - nu doar în agenții stradale, ci și la pariuri online poți câștiga mai mult cu pariurile plasate în acumulator. Bonusul maxim este de 70%, acesta fiind acordat pentru minim 21 de selecții pe bilet! Dar bonusuri Stanleybet pentru pariurile multiple sunt oferite și pentru bilete cu mai puține selecții (de la 6 în sus).
  • Stanley Plus 5zilnic este propusă o listă de cote mărite. Poți adăuga pe biletul de pariuri maxim o astfel de cotă specială, aceasta trebuind combinată cu minim alte 6 meciuri din oferta normală!

Deschide cont la agenția recomandată și pune mâna pe un bonus de bun venit atractiv!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Stanleybet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

1506 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii